- 

EV6 ?
 - 

@fanis75 said in Volvo EX30 & EX30 Cross Country:
Ναι ακόμα και εγώ κάνω λάθη! Το οδήγησα σήμερα και αναθεωρώ πλήρως.
Να σου κανονίσω κάνα test drive στην Audi να αναθεωρήσεις και για τις Αουντάρες;

- 

Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.
Βγάζει πως είναι ένα προϊόν στο οποίο έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να είναι διαφορετικό από τα πεπατημενα της μάρκας, με εντυπωσιακές σχεδιαστικές λεπτομέρειες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, ποιότητα που να φαίνεται, μεγάλες και υψηλή ευκρίνειας και απόδοσης οθόνες και λειτουργικό, ΥΠΕΡΑΦΘΟΝΑ άλογα και δύναμη.
Δηλαδή ακριβώς ότι θέλει το Κινέζικο αγοραστικό κοινό σε ένα απίστευτα απαιτητικό περιβάλλον ανταγωνισμού, σε μια χώρα που είναι 20-30 χρόνια μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο.
Εξαιρετική στρατηγική κατά την άποψη μου , μια ευρωπαϊκή ιστορική μάρκα που έχει το 10πλασιο εκτόπισμα από τις εγχώριες Κινεζικές, με ακριβώς ότι ζητάει η αγορά τους θα έχει τεράστια επιτυχία κατά την γνώμη μου.
Και το πιο αξιοσημείωτο... ξεκινάει από 30.000€ και φτάνει τα 40.000€ !!!!
Νομίζω πως τελικά η στρατηγική των Ευρωπαϊων θα είναι να ... εγκαταλείψουν την γερασμένη και παραπαίουσα Γηραιά Ήπειρο.
(Τι γίνεται εκεί πέρα , έχουν πηδήξει την φάση του καπιταλισμού και έχουν πάει κατευθείαν στον πεντακάθαρο οικονομικό φιλελευθερισμό , με επόμενο βήμα τον γνήσιο σοσιαλιστικό παράδεισο;;;)
 - 

Από τις μεγαλύτερες αθλιότητες που έχω δει ποτέ.
Ας κάνει όση επιτυχία θέλει στην Κίνα και ας μείνει μόνο εκεί.
Μήπως έχουν γούστο άλλωστε;
Μεγάλη ντροπή να βγάζει η Audi αυτό το έκτρωμα.
Όλα για τα λεφτά το καταλαβαίνω, πρέπει να πουλήσουν, αλλά ας διαχωριστεί για τη συγκεκριμένη αγορά και ας μην έχει σχέση με τις υπόλοιπες. - 

Εξαιρετική επιχειρηματική κίνηση από την audi. Αντί να προσπαθεί να πουλήσει αυτοκίνητα με γερμανικό design και τιμές στου Κινέζους και να σπάει τα μούτρα της συνέχεια, προσαρμόστηκε στις ανάγκες, τα γούστα και την τσέπη της τοπικής αγοράς.
Άλλαξε και λίγο το σηματάκι, να μην βλέπουν οι πελάτες στις άλλες χώρες τους 4 κύκλους στις κινεζιές, ενώ οι ίδιοι τους χρυσοπληρώνουν. Και βουρ ν' αρπάξει τα φράγκα των κινέζων, ή όσα μπορέσει τέλος πάντων

AUDI FORUM