-
Σε Opel astra , μετά από ταξίδι άρχισε να κάνει ένα δυνατό θόρυβο όταν πατάω φρένο και όταν έφτασα στον προορισμό παρατήρησα αυτό στον πόσο τροχό. Να σημειωθεί ότι είχαν ελεγχθεί τα φρένα πριν 6000χλμ. Μεθαύριο έχω κλείσει ραντεβού στον μάστορα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανένα. Υπάρχει περίπτωση να σώζεται η δισκοπλακα ;
. Εκτός από τον θόρυβο δεν κάνει κάποιο τρέμουλο
-
@george1703 said in Σημάδι σε δισκοπλακα:
Σε Opel astra , μετά από ταξίδι άρχισε να κάνει ένα δυνατό θόρυβο όταν πατάω φρένο και όταν έφτασα στον προορισμό παρατήρησα αυτό στον πόσο τροχό. Να σημειωθεί ότι είχαν ελεγχθεί τα φρένα πριν 6000χλμ. Μεθαύριο έχω κλείσει ραντεβού στον μάστορα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανένα. Υπάρχει περίπτωση να σώζεται η δισκοπλακα ;
Καποιο θεμα εχει το τακακι. Μαλλον τελειωσε ή κατι εχει σφηνωσει εκει μεσα. Η δισκοπλακα δεν φαινεται να επαθε ζημια
-
@alexandros-k said in Σημάδι σε δισκοπλακα:
@george1703 said in Σημάδι σε δισκοπλακα:
Καποιο θεμα εχει το τακακι. Μαλλον τελειωσε ή κατι εχει σφηνωσει εκει μεσα. Η δισκοπλακα δεν φαινεται να επαθε ζημια
Αυτή η γραμμή που είναι στη μέση της διακοπλακας με προβληματιζει
-
Να φανταστω καινουργια τακακια με παλια πλακα?
-
@omikrositalofilos said in Σημάδι σε δισκοπλακα:
Να εισαι σιγουρος.
-
@ilias-a said in Σημάδι σε δισκοπλακα:
Να εισαι σιγουρος.
Φαίνεται κάπου τακακι,;;
-
@a-d-p said in Σημάδι σε δισκοπλακα:
@ilias-a said in Σημάδι σε δισκοπλακα:
Να εισαι σιγουρος.
Φαίνεται κάπου τακακι,;;
στη μεση που εχει σκουρια δεν παταει το τακακι γιατι η δισκοπλακα ειχε φθορα πριν φορεσει τα νεα τακακια (οταν τα ειχε αλλαξει).
-
Ε ναι οταν η δισκοπλακα εχει φθορα μεχρι να πατησει πληρως το νεο τακακι, δηλαδη να φθαρει στο αναγλυφο επιφανειας συμβαινει αυτο
-
Ε ναι οταν η δισκοπλακα εχει φθορα μεχρι να πατησει πληρως το νεο τακακι, δηλαδη να φθαρει στο αναγλυφο επιφανειας συμβαινει αυτο
Τελικά άλλαξα τακάκια, το παλιό αριστερό πίσω είχε διαλυθεί. (Ίσως έτυχε το τακακι. Τελικά άλλαξα μόνο τακάκια, η διακοπλακα αποτι μου είπε ο φρένας είναι οκ.
Αλλά αποτι μου είπε λίγο ακόμα και θα έβγαινε off και η δισκοπλακα
Σημάδι σε δισκοπλακα