-
Και γιατί δεν έχουμε όλοι Ρόλς ή Αστον ?
Γιατί αν το πετυχαίναμε, θα είχαμε όλοι Τράμπαντ...
Εκτός από τους κομισάριους...
-
Καταλαβα...... Μπανιστιρι
-
Απ τη Σάρτη Χαλκιδικής ως τη Μύκονο, ένα ντεπόζιτο δρόμος...
Αυτό που διαβάζουμε φίλε Κρουζερ, είναι ότι φέτος στη Χαλκιδική, οι κρατήσεις Ελλήνων ήταν το 5%
Θα μου πεις, όπως κάνω κι εγώ, οι Έλληνες ας πάνε Πίνδο, τί τα θέλουν τα μπάνια στη Χαλκιδική...
-
Να πάμε και στο εξωτερικό οι Έλληνες. Να δουν νέα πράγματα και συμπεριφορές. Να φύγει η γιδιλα από όσους την έχουν.
-
Το οποίο εξωτερικό βγαίνει πιο φθηνό αν εξαιρέσεις βέβαια κάποιους προορισμούς πχ Μονακό,Κάπρι κλπ.
-
Το εξωτερικό είναι 400 ευρώ ακριβότερο για πέντε μέρες για δύο άτομα. Χειμώνα πάντα γιατί η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι αξεπέραστη. Αλλά όσοι τσιγκουνεύονται ας κάτσουν εδώ να τρώνε φέτα με λαδορίγανη.
-
@george-0 said in Διακοπές 2025:
Το εξωτερικό είναι 400 ευρώ ακριβότερο για πέντε μέρες για δύο άτομα. Χειμώνα πάντα γιατί η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι αξεπέραστη. Αλλά όσοι τσιγκουνεύονται ας κάτσουν εδώ να τρώνε φέτα με λαδορίγανη.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω….σαν παράδειγμα,μόνο για φέτος, μπορώ να σου πω πως 5 μέρες στην Κρήτη μου έβγαιναν τα διπλάσια έξοδα από 5 μέρες Ιταλία.
-
Από το Τρίκερι μέχρι την Αλεξανδρούπολη πόσες εκατοντάδες χιλιόμετρα παραλίες έχει για τους Βόρειους ;
-
@kkostask said in Διακοπές 2025:
@george-0 said in Διακοπές 2025:
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω….σαν παράδειγμα,μόνο για φέτος, μπορώ να σου πω πως 5 μέρες στην Κρήτη μου έβγαιναν τα διπλάσια έξοδα από 5 μέρες Ιταλία.
Θα δεχτώ τη διαφωνία σου εάν τελικά πήγες Ιταλία και όχι Κρήτη.
-
Φυσικά και πήγα….
Μόνο που στην Κρήτη μου ζητούσαν 220 ευρώ για vw up και εκεί με 143 μου έδωσαν Lynk 01 καταλαβαίνεις τις διαφορές. -
Φυσικά και πήγα….
Μόνο που στην Κρήτη μου ζητούσαν 220 ευρώ για vw up και εκεί με 143 μου έδωσαν Lynk 01 καταλαβαίνεις τις διαφορές.Για να μπορεις να το παρκαρεις ανετα σου εδειναν το απ στην Κρητη.
-
@ilias-a said in Διακοπές 2025:
Φυσικά και πήγα….
Μόνο που στην Κρήτη μου ζητούσαν 220 ευρώ για vw up και εκεί με 143 μου έδωσαν Lynk 01 καταλαβαίνεις τις διαφορές.Για να μπορεις να το παρκαρεις ανετα σου εδειναν το απ στην Κρητη.
Έχω ξαναπάει Κρήτη, πάλι με up. Τέτοια καταδίκη ούτε στον χειρότερο εχθρό μου.
-
Εγω φετος την πατησα .Τεραστια κουραση δουλεια χωραφια μου λεει γυναικα να κλεισω σε ενα ξενοδοχειο που βρηκα σελλιανιτικα Αιγιου?Εχει δικες του ξαπλωστρες ,δικη του ταβερνα ,δικο του καφε πανω στη θαλασσα,παμε ετσι για αλλαγη και προς τα εκει?
Παμε λεω.
Παμε που λετε πανεμορφο μερος οικογενειακο ,οικονομικο και οχι να περπατας το βραδυ και να κανεις ζιγκ ζαγκ για να πας βολτα απο τον κοσμο.
Αυτα τα καλα παμε στα ασχημα(για μενα που ισως να ειμαι καλομαθημενος)
Παραλια 5μετρα και να χωραει σε μηκος 1 ξαπλωστρα ,ξαπλωστρες 6 ή 8 επρεπε να πιασεις θεση απο το χαραμα
Θαλλασα ολο βραχια μεσα επρεπε να φορας παπουτσια.
Με το που κανω μια βουτια ηταν σαν να εκανα μπανιο σε μπανιερα
Και με το που βγαινω καθομαι να πιω καφε και βλεπω μεδουσες εβγαιναν στην τεραστια παραλια.
Την επομενη το πρωι εφυγα 8 το πρωι ,10 ημουν μονολιθι και εκανα μπανιο σε καταγαλανα νερα παγωμενα. -
Ήπειρος ρε!!!
-
-
-
@alex-mix said in Διακοπές 2025:
Εγω φετος την πατησα .Τεραστια κουραση δουλεια χωραφια μου λεει γυναικα να κλεισω σε ενα ξενοδοχειο που βρηκα σελλιανιτικα Αιγιου?Εχει δικες του ξαπλωστρες ,δικη του ταβερνα ,δικο του καφε πανω στη θαλασσα,παμε ετσι για αλλαγη και προς τα εκει?
Παμε λεω.
Παμε που λετε πανεμορφο μερος οικογενειακο ,οικονομικο και οχι να περπατας το βραδυ και να κανεις ζιγκ ζαγκ για να πας βολτα απο τον κοσμο.
Αυτα τα καλα παμε στα ασχημα(για μενα που ισως να ειμαι καλομαθημενος)
Παραλια 5μετρα και να χωραει σε μηκος 1 ξαπλωστρα ,ξαπλωστρες 6 ή 8 επρεπε να πιασεις θεση απο το χαραμα
Θαλλασα ολο βραχια μεσα επρεπε να φορας παπουτσια.
Με το που κανω μια βουτια ηταν σαν να εκανα μπανιο σε μπανιερα
Και με το που βγαινω καθομαι να πιω καφε και βλεπω μεδουσες εβγαιναν στην τεραστια παραλια.
Την επομενη το πρωι εφυγα 8 το πρωι ,10 ημουν μονολιθι και εκανα μπανιο σε καταγαλανα νερα παγωμενα.Τέλεια στο Μονολίθι, ψιλό χαλίκι, μεγάλη παραλία, πεντακάθαρα νερά.
Μόνο κάτω στο parking να μην υπήρχαν τσοπαναραίοι που παρκάραν leasing όπου έβρισκαν και θα ήταν ακόμα καλύτερα.
-
Τέλεια στο Μονολίθι, ψιλό χαλίκι, μεγάλη παραλία, πεντακάθαρα νερά.
Μόνο κάτω στο parking να μην υπήρχαν τσοπαναραίοι που παρκάραν leasing όπου έβρισκαν και θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Εγω κατεληξα πως διακοπες ξενοδοχεια κτλ χειμωνα,καλοκαιρι 20 με 25 λεπτα ειμαι μακρυα απο Ιονιο οποτε στην αδεια αμαξακι και σχεδον καθημερινα θαλασσα.
-
Τα ίδια είπε και ο κάτοικος στις Σεϋχέλλες που πήγε διακοπές στην Ελλάδα!
-
Ξεκουράσου τώρα!!!
Διακοπές 2025