-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
BYD Seal U DM-i, σε νέα τιμή που τελειώνει τον ανταγωνισμό...
και τα off-topic... -
Τελειώνει όμως ΜΟΝΟ τον ανταγωνισμό που μένει στην Νεβάδα, ή στην Σαχάρα και οδηγεί ΜΟΝΟ σε ευθεία, γιατί στις στροφές, θα πήγαινε καλύτερα μία τράτα με γιάνμαρ 50 άλογα...
-
2.841 λέξεις, θα τα αναλύσουμε όλα. Υπομονή μέχρι το βραδάκι.
Λάπη, ανάθεμά σε, αν ΔΕ βαρεθείς ούτε με 3.000 λέξεις, να σου κάνω δώρο μια παλιά εγκυκλοπαίδεια που έχω στο υπόγειο.
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
2.841 λέξεις, θα τα αναλύσουμε όλα. Υπομονή μέχρι το βραδάκι.
Λάπη, ανάθεμά σε, αν ΔΕ βαρεθείς ούτε με 3.000 λέξεις, να σου κάνω δώρο μια παλιά εγκυκλοπαίδεια που έχω στο υπόγειο.
Λίγο πιο βαθιά ανάλυση στο πως δουλεύει ο συνδυασμός θερμικού και μπαταρίας , αν γίνεται, γιατί η πληροφόρηση είναι ελλιπής μέχρι στιγμής.
Από ότι καταλαβαίνω δεν ακολουθεί το παράδειγμα των Ευρωπαίων αλλά πρωτίστως δουλεύει ως γεννήτρια ο θερμικός. Και το τεράστιο ερώτημα , μένει μόνο με το θερμικό αυτός ο συνδυασμός; (στους Ευρωπαίους πχ δε μένει ,εκτός αν πας πίστα πχ).
-
Ε βέβαια, πώς νομίζεις ότι γεμίζουν 3.000 λέξεις; Περιγράφοντας την εμφάνιση και την καμπίνα, όπως κάνουν τα παραδοσιακά περιοδικά; Με το μισό άρθρο να αναλώνεται σε στοιχεία που ήδη γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος;
-
Ε ναι ρε φίλε..... Σε ευχαριστούμε
-
@lap said in CarTalk.gr:
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Ε βέβαια, πώς νομίζεις ότι γεμίζουν 3.000 λέξεις; Περιγράφοντας την εμφάνιση και την καμπίνα, όπως κάνουν τα παραδοσιακά περιοδικά; Με το μισό άρθρο να αναλώνεται σε στοιχεία που ήδη γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος;
Πόσο δίκιο έχεις, σαν και τα βίντεο του συμπαθέστατου μεν βόρειου δοκιμαστή με το μόνιμο λουμπάγκο που δείχνει τις γραμμές σχεδίασης. ΤΟ ΒΛΕΠΩ.....δεν χρειάζεται
πραγματικα εκνευριζομαι οταν αναλωνουν χρονο στην εξωτερικη εμφανιση. Την βλεπω και μονος μου βρε παλικαρι, δεν χρειαζεται να μου το δειξεις εσυ. Αυτο ειναι ευρυτερη γκρινια και οχι μονο για τον αγαπημενο με το μους
τεστ
-
CarTalk.gr