-
Πως προφέρεται;
-
ΒΑ-ΣΙ-ΛΑ-ΚΗΣ!
-
ΒΑ ΘΙ ΛΑ ΚΗΘ
-
巴西拉基斯
-
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Φοβερό πακέτο στα 31.000€ , πολύ έξυπνη τοποθέτηση.
Σε προκαλεί να συμβιβαστείς λίγο σε χώρους από ένα basic edition μεγαλύτερο CSUV (Tiguan, 3008) με όφελος τον εξοπλισμό και την μεγάλη διαφορά τιμής αγοράς, σε τραβάει και από τον βασιλιά της οικονομίας Corolla Cross 1.8 που ξεκινάει και αυτό κάπου εκεί σε τιμή , λόγω πλουσιότερου εξοπλισμού που δεν μπορείς να τον αγνοήσεις, ίσως και από το υβριδικό QQ αν και δεν είμαι σίγουρος ποια έκδοση του QQ παίρνεις με 31Κ.
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Καλά και τα ηλεκτρικά, αλλά κάποιοι ψηφίζουν πρατήριο. Κι ως γνωστόν, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Πιθανότατα το τελευταίο "νέο" μοντέλο με προστελλαντική πλατφόρμα των Ιταλών.
Έχω μία υποψία ότι εξαρχής ήταν γνωστό ότι θα έπαιρνε (κάποια στιγμή) και θερμικό κινητήρα, απλά είχαν αποφασίσει να ξεζουμίσουν σε πωλήσεις την παλιά-αρχαία πλατφόρμα του 500 μέχρι την ώρα της αντικατάστασης από το καινούργιο μοντέλο.
Προφανώς ήρθε εκείνη η ώρα .
-
This post is deleted! -
@civil357 said in CarTalk.gr:
Καλά και τα ηλεκτρικά, αλλά κάποιοι ψηφίζουν πρατήριο. Κι ως γνωστόν, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Πιθανότατα το τελευταίο "νέο" μοντέλο με προστελλαντική πλατφόρμα των Ιταλών.
Έχω μία υποψία ότι εξαρχής ήταν γνωστό ότι θα έπαιρνε (κάποια στιγμή) και θερμικό κινητήρα, απλά είχαν αποφασίσει να ξεζουμίσουν σε πωλήσεις την παλιά-αρχαία πλατφόρμα του 500 μέχρι την ώρα της αντικατάστασης από το καινούργιο μοντέλο.
Προφανώς ήρθε εκείνη η ώρα .
Ο θερμικός κινητήρας είναι 1000 κ. εκ. Τέτοιο είχε η Φίατ.
Αυτός είναι ή κανένας μικρότερος απόγονος του 1.2 ?
-
Δεν έχω ιδέα , αλλά η λογική λέει ότι μάλλον είναι ο γνωστός 1.000αρης της φιατ που κούμπωσε σε αρκετά μοντέλα της και ήταν στα συρτάρια της την εποχή που σχεδιάστηκε και το τελευταίο 500.
Υποθέτω εγώ τώρα... -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted!
CarTalk.gr