-
@gatoz said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
αυτο τωρα το κακοφτιαγμενο φωτοσοπ για επιπεδο μανταλακι πιανεται για χιουμορ?
Ούτε κατάλαβα τι θέλει να πει.
-
-
Πριν και μετα συνδυασμος μπαφου κοκαινης και κεταμινης .
-
-
-
Bricklane, London
-
Όλα τα μωρά στη πίστα
-
-
Καθώς είναι τραγελαφικό, αντί για την ηλεκτροκίνηση ή το νήμα Τέσλα, το ποσταρω εδώ:
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Καθώς είναι τραγελαφικό, αντί για την ηλεκτροκίνηση ή το νήμα Τέσλα, το ποσταρω εδώ:
Tα ομορφα αυτοκινητα ομορφα καιγονται .
Αντε και στην σκανδιναβια τ αι γιαννιου . -
Νομίζω έχω διηγηθεί ξανά το γεγονός, ότι ως παλιός φανταρος πήρα εθελοντικά νέους του λόχου σε δύο τζιπάκια και πήγαμε να εκκλησιαστούμε και να μας κεράσουν καφέ οι παππούδες στη πλατεία μετά, σε κάποιο χωριουδάκι προς Μανταμάδο, δεν το θυμάμαι ακριβώς (στα πλαίσια δράσης του Στρατού για τους ακρίτες, στη Μόρια περνούσαμετόσο χάλια τη χρονιά των Ιμίων, που ήταν ευχάριστη απόδραση και για μας το χωριουδάκι Κυριακή πρωί) και διάβασε επιστολή ο παπάς την ώρα του κυρήγματος, λέγοντας μεταξύ άλλων "...οι Λεσβιακοί σύλλογοι της Αμερικής, θα εργαστούν για την προώθηση των Λεσβιακών Προϊόντων..." κι ότι ήμασταν έτοιμοι για αφορισμό με τα γέλια που βάλαμε μες το εκκλησάκι...
-
-
#gia thessalous mono
-
-
-
Από προσεχή εκπαιδευτική παρουσίαση του e-adeies του ΤΕΕ χρηματοδοτούμενο από το ταμείο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας. Πως περιγράφεται το φύλλο σας ; Προτιμώ να μην απαντήσω ή Άλλο με ελεύθερο κείμενο προς συμπλήρωση
https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=f2pWdHM9vUq-u-zgwuGtT5Rs2GrkQd9DncQnjhCVkI5UM1oyTUlaUTlLTDNLVUQ4UzVCQlc4S0NLRi4u&route=shorturl -
μου μοιάζει για σκόιλ ελικίκου η υπόθεση...
-
-
Εντάξει, αυτό είναι (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) ...χιουμοριστικό
-
Έτσι, γιατί πρέπει να θυμόμαστε που και που "Τι σημαίνει Δεξιά", ας δούμε πως βλέπουν οι δεξιοί γελοιογράφοι, την πορεία του Τριαντόπουλου προς το φως
με όλους τους άλλους να εμποδίζουν την τυφλή Δικαιοσύνη...
Γελοιογραφία & Χιούμορ