-
@alexandros-k said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
Καλοταξιδο Αλεξ
Τι χρονολογιας ειναι ?Εχει και σχετικα φθηνα ανταλλακτικα φανοποιιας η Φορντ , οτι πρεπει για νεα οδηγο
Ευχαριστω πατριδα.2015 ειναι -
Καλοτάξιδο!
-
να ξέρεις οτι μπορει να μην βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα είναι παρα πολύ καλό σε οδηγικη συμπεριφορά με αψογο και αμεσο τιμονι. Πολύ καλύτερο ακόμα και από πολλα ολοκαινουργια αυτοκινητα σε αυτό τον τομεα
Οτι καλύτερο μπορουσες να πάρεις σε μικρό. Ποιο πάντα μωρε, τωρα ενταξει!!! καλα σου ειπε η γυναικα πολυ καλύτερο το fiesta μην τρελαθούμε κιολας
-
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
να ξέρεις οτι μπορει να μην βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα είναι παρα πολύ καλό σε οδηγικη συμπεριφορά με αψογο και αμεσο τιμονι. Πολύ καλύτερο ακόμα και από πολλα ολοκαινουργια αυτοκινητα σε αυτό τον τομεα
Οτι καλύτερο μπορουσες να πάρεις σε μικρό. Ποιο πάντα μωρε, τωρα ενταξει!!! καλα σου ειπε η γυναικα πολυ καλύτερο το fiesta μην τρελαθούμε κιολας
Ναι φιλε σε οδηγηση ειναι πααααρα πολυ καλο.
Οκ για φωτια στο δρομο ειπαμε για κανα 2 χρονια θα ειναι οικογενειακο μετα θα το εχει η γυναικα.
Μονο και μονο που θα ελευθερωθω απο το πηγαινε στη δουλεια γυρνα πηγαινε να την παρεις οταν ειχα ρεπο ,ειναι οτι καλυτερο. -
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
68χιλ κατι χλμ ,1000cc 100hp, το πηρα 8700 , 1 χρονο εγγυηση ,δωρο καινουργια λαστιχα uniroyal rainsport 5.
Ο προηγουμενος κατοχος εκτος απο βιβλιο σερβις ειχε μεχρι και τις αποδειξεις κρατημενες απο τα σερβις ...ταιριαζουν μεταξυ τους ....
Τωρα απο καταναλωση ειμαι μεση στα 5.5 .
Πολυ καλο τιμονι και συμπεριφορα στο δρομο.
Στην αρχη κοιτουσα ενα panda 1.2 68hp 38χιλ χλμ στα 9500.Αλλα 1ον δεν το θελε η συζηγος ηθελε το fiesta ,2ον ειδα ειχε αυτοκολλητα hertz και ψιλοφοβηθηκα .Καλοταξιδο
Πολύ Καλή τιμή
Το baleno μου πέρυσι το πούλησε 11.000+ η αντιπροσωπεία. 2016 μοντέλο 57.000 χλμ. Όλα τα σέρβις (7) στην αντιπροσωπεία....και τώρα που το είπες θυμήθηκα ότι έχω κρατήσει τις αποδείξεις -
Ωχ! Γιατί διώξατε τα παιδιά;
Κρίμα!
Να πω πως το πιθανότερο να έχουν apple! Και αυτά είναι άθλια οπότε είναι δύσκολη η παράθεση συγκριτικά με τα android!
Δεν ξέρω αν γίνεται να προστεθούν λιγες γραμμες κώδικα στην πλατφόρμα, και έτσι οποτε επαναλαμβάνεται μια φωτογραφία να προσθέτει κάποιο σύμβολο στο link ώστε να μην εμφανίζεται η εικόνα λόγω λανθασμένης διεύθυνσης και έτσι να μην φορτώνεται ο server
-
Με γειες Αλέκο!!! Εξαιρετική επιλογή, ειναι το καλύτερο σουπερμινι το Φιέστα, ειδικά στον δρόμο.
-
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
Με γειες Αλέκο!!! Εξαιρετική επιλογή, ειναι το καλύτερο σουπερμινι το Φιέστα, ειδικά στον δρόμο.
Ευχαριστω φιλαρακι.Ειδες τι παθαινεις αν εχεις meetting και δε σηκωνεις τηλ?Τα μαθαινεις απο το φορουμ
.
Πλακα κανω 🥰🥰🥰
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁