-
@piliourits said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
Αυτά τα "αθλητικά" γράφετε εσείς εδώ, και σε μας δε λέτε τίποτα!?!!
Πάνω από όλα ο αθλητισμός
-
Mάτσαρα στη Ρόδο,μπράβο στον Κολοσσό!!’
Ξεκωλιας….τηκε και μας ξεκωλ….σε προς το παρόν τουλάχιστον! -
Τέλειωσαν οι Εθνικές και έρχονται αγώνες...
-
-
Ερχεται μια στιγμη στη ζωη ολων που ακομα και τα θεμελιωδη αξιωματα καταρριπτονται!
Εχεις περασει στο DNA οτι η χειροτερη και πιο βαναυση κακοποιηση της προφορας Αγγλικης γλωσσας ειναι παγκοσμια αποκλειστικοτητα του Αλεξη και οχι αδικα.
Χρονια μετα παρακολουθεις την ομιλια του Σπανουλη στους παικτες της Monaco και ο μυθος καταρρεει με παταγο. -
@antonmone said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
Ερχεται μια στιγμη στη ζωη ολων που ακομα και τα θεμελιωδη αξιωματα καταρριπτονται!
Εχεις περασει στο DNA οτι η χειροτερη και πιο βαναυση κακοποιηση της προφορας Αγγλικης γλωσσας ειναι παγκοσμια αποκλειστικοτητα του Αλεξη και οχι αδικα.
Χρονια μετα παρακολουθεις την ομιλια του Σπανουλη στους παικτες της Monaco και ο μυθος καταρρεει με παταγο.Προσπαθεί να τους εξηγήσει με λόγια, γιατί άμα τους τα δείξει με έργα δεν θα καταλάβουν πως τα κάνει αυτά...
-
@criuser said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
Χρονια μετα παρακολουθεις την ομιλια του Σπανουλη στους παικτες της Monaco και ο μυθος καταρρεει με παταγο.Προσπαθεί να τους εξηγήσει με λόγια, γιατί άμα τους τα δείξει με έργα δεν θα καταλάβουν πως τα κάνει αυτά...
Ναι μωρε πλακα κανω,ευχομαι βεβαια να κανει ποδαρικο με το αριστερο αυριο!Δεσ το βιντεακι παντως εχει γελιο.
-
Ναι μωρε πλακα κανω,ευχομαι βεβαια να κανει ποδαρικο με το αριστερο αυριο!Δεσ το βιντεακι παντως εχει γελιο.
Τοσα χρονια ρε φιλε να μιλας επι το πλειστον αγγλικα, να εχεις παει NBA δεν γινεται να εχεις μαθει λιγο καλυτερα την γλωσσα. Κανε μαθηματα στην τελικη αν δεν ειχες μαθει.
Μου θυμισε λιγο Μποχουμ που λογικο ηταν ειχε γινει ανεκδοτο...αλλη σχολη αυτος βεβαια.Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι θα γινει προπονητης του επιπεδου που ειχε φτασει σαν παιχτης.
-
@chrisk6 said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
Τοσα χρονια ρε φιλε να μιλας επι το πλειστον αγγλικα, να εχεις παει NBA δεν γινεται να εχεις μαθει λιγο καλυτερα την γλωσσα. Κανε μαθηματα στην τελικη αν δεν ειχες μαθει.
Μου θυμισε λιγο Μποχουμ που λογικο ηταν ειχε γινει ανεκδοτο...αλλη σχολη αυτος βεβαια.Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι θα γινει προπονητης του επιπεδου που ειχε φτασει σαν παιχτης.
Δεν νομιζω να περιμενει ουτε ο ιδιος να γινει Ποπ,η Τζακσον,η αληθεια ειναι ομως οτι αυτα που ειπε και οι φασεις με το ελικοπτερο κτλ δεν ειναι και πολυ καλα σημαδια γενικως.Θα δειξει μπορει να μην εξαγουμε παιχτες ας εξαγουμε προπονητες τουλαχιστον!
-
Tα αγγλικα ειναι αδιαφορα, τα αποτελεσματα μετρανε. Εδω αλλοι μεγαλωνουν σε αγγλοφωνες χωρες και δεν μπορουν να μιλησουν σωστα.
-
-
Chrisk6 τι θα γίνει μέχρι και τον Φραγκοφονουλη κάναμε Πατ Ραιλι!!!
Άμυνα θα παίξει κανείς η θα χαλάσουν τον Γκραντ και τον ηθοποιό; -
Που έχει βίντεο με τον Σπανούλη να μιλάει αγγλικά! Θέλω να δω αν έχω καλύτερη προφορά
-
Άμυνα θα παίξει κανείς η θα χαλάσουν τον Γκραντ και τον ηθοποιό;Οταν δεν παίζεις άμυνα συμβαίνουν αυτά.
Η ομάδα δείχνει ακόμα σε κατάσταση πανηγυρακι και εκδρομή. Πρέπει να το διορθώσει ο Αταμαν.
Ξέρουμε ότι από Φλεβάρη παίζουν οι μεγάλες ομάδες αλλά δεν είναι αυτή εικόνα.Κάπου διάβασα ένα σχόλιο στο Χ που ήταν αντιπροσωπευτικό του στυλ η ομάδα φέτος είναι Ροκυ 4 φάση.
Χλιδάτη, κακή νοοτροπία σας πετσωσαμε όλους μέσα/εξω περισυ και τρώει την μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη.
Θεωρώ θα την βρούμε την χημεία μας σιγά σιγά.
Εφτά αστέρια είναι αυτά… -
@lap said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
Που έχει βίντεο με τον Σπανούλη να μιλάει αγγλικά! Θέλω να δω αν έχω καλύτερη προφορά
-
Καλό και αυτό αλλά ολα τα λεφτά είναι η αρχική του ομιλία στην παρουσίαση του και αυτή μετά από την νίκη τους.
-
Το έχετε αυτό με τις δηλώσεις;
-
Δεν χρειάζεται βίντεο,φαντάσου ότι η προφορά του Αλέξη είναι κάτι σε μίξη Λόρενς Ολιβιέ και Ίαν Μακελεν,μπροστά στον κοουτς της Μονακό,όποτε ναι σίγουρα έχεις καλύτερη.
-
Το έχετε αυτό με τις δηλώσεις;
Έχει δυο στο sport 24,του Δημήτρη το έδειξε live η Νόβα.
-
@chrisk6 said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
Άμυνα θα παίξει κανείς η θα χαλάσουν τον Γκραντ και τον ηθοποιό;Οταν δεν παίζεις άμυνα συμβαίνουν αυτά.
Η ομάδα δείχνει ακόμα σε κατάσταση πανηγυρακι και εκδρομή. Πρέπει να το διορθώσει ο Αταμαν.
Ξέρουμε ότι από Φλεβάρη παίζουν οι μεγάλες ομάδες αλλά δεν είναι αυτή εικόνα.Κάπου διάβασα ένα σχόλιο στο Χ που ήταν αντιπροσωπευτικό του στυλ η ομάδα φέτος είναι Ροκυ 4 φάση.
Χλιδάτη, κακή νοοτροπία σας πετσωσαμε όλους μέσα/εξω περισυ και τρώει την μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη.
Θεωρώ θα την βρούμε την χημεία μας σιγά σιγά.
Εφτά αστέρια είναι αυτά…Μπράουν εκτός τόπου και χρονου,ο Ναν κάνει σαν μωρό θυμίζοντας Χατζηχρήστο στον μπακαλόγατος ,μάλλον στο επόμενο αγώνα θα λέει μαλώνεις ρε;;;,οι Τούρκοι συνήθως παίζουν σε άλλο γήπεδο,όλα αυτά μαζι δείχνουν να παρασύρουν και Γκραντ-Λεσορ,η αμυνα θυμιζει συνέδριο του Τσυριζα μπαίνει οποίος θέλει και σκοράρει.
Μόνο ο Μητογλου εξαιρείται που κάθεται απλά στην ξαπλώστρα του και αλλάζει αντηλιακό κάθε μισή ώρα.
Αν δεν σφιξει τα λουριά ο Τούρκος θα περάσουμε δύσκολα,νωρίς είναι ακόμα αλλά εχουν ανεβει αρκετα πολλές ομάδες από πέρσι.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)