-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@antonmone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ας μείνουμε στο γεγονός ότι έχουμε άλλη οπτικη,άλλη λογική και σε κάθε περίπτωση οι γνώσεις σου στην ψυχολογία και στην διαπίστωση την αντιληπτικής ικανότητας των άλλων,μου είναι εντελώς αδιάφορες..
Τα υπόλοιπα που γράφεις μπορούν να συζητηθούν αλλά όχι σε αυτό το τοπικό.Παρόλα αυτά και πάλι είχες κάνει αυτό που με ψέγεις. Δηλαδή η δίκη σου αντιληπτική ικανότητα για εμένα και οι γνώσεις σου περί ψυχολογίας σε οδήγηςαν να με χαρακτηρίσεις με χίλια δυο απαξιωτικά επίθετα.
Δεν βρήκες όμως το κουράγιο να παραδεχτείς το λάθος σου. Κάτι που θα ήταν εκ μέρους μου απόλυτα σεβαστό και δεκτό.
Αντιθέτως, συνεχισες επιδεικτικά το ίδιο προσβλητικό και ειρωνικό αφήγημα για τον αριθμό των θυμάτων σε επόμενες δημοσιεύσεις, έτσι για να δείξεις πως εσυ δεν πτοείσαι από τον περιορισμό της έκφρασης και είσαι ένας σωστος επαναστάτης που δεν τον δεσμεύουν να λέει ότι θέλει, ούτε η κοινή ηθική και κανόνες ευπρέπειας ως προς την αναφορά του αριθμού των θυμάτων.
Μακάρι να μπορούσες να δεις την συμπεριφορά σου με τα μάτια καποιου τρίτου.
Καλή η ειρωνία ως όργανο προπαγάνδας, είναι πολύ πιο αποδοτική αλλά τουλάχιστον βάλε κάποια ανθρώπινα όρια ηθικής σε αυτήν. Όταν μιλαμε για θύματα δεν χωρα καμία ειρωνία σε κανένα επίπεδο. Αυτό σου λέω.
Υ.γ Το κανεις εδώ και χρόνια απλώς έτυχε στην 10η φορά που το έκανες να σου κάνω παρατήρηση και δέχτηκα την αντιληπτική ικανότητα σου ως προς εμένα.
Δεν έπρεπε να μου χαριστείς 9 φορές ,με την πρώτη έπρεπε για να μάθω.
-
Ήλπιζα στον αυτοέλεγχο, αλλά η ειρωνία είναι ανώτερη αυτής. Να πάρεις ''Αντειρωνικόν'', να αποκτήσεις και πάλι την χαμένη κοινή ηθική. Μετά μια ηλικία μειώνεται.
-
Δηλαδή η δίκη σου αντιληπτική ικανότητα για εμένα και οι γνώσεις σου περί ψυχολογίας σε οδήγηςαν να με χαρακτηρίσεις με χίλια δυο απαξιωτικά επίθετα.
Δεν χρειάζεται κανείς γνώσεις ψυχολογίας για να κάνει κάτι τέτοιο.
-
This post is deleted! -
Ήλπιζα στον αυτοέλεγχο, αλλά η ειρωνία είναι ανώτερη αυτής. Να πάρεις ''Αντειρωνικόν'', να αποκτήσεις και πάλι την χαμένη κοινή ηθική. Μετά μια ηλικία μειώνεται.
Έλα ρε θηρίο είσαι και γιατρός;;;;!!!!!!;;;;!!!!!!!
Και ηθικός;;;;;;;;Τι να πω τέτοια συνδυασμό πνεύματος και ηθικής έχω να δω από την εποχή του Αυλωνίτη!!!!
Με την διαφορά ότι η ηθική σου μου είναι αδιάφορη από την στιγμή μάλιστα που είναι και κοινή!
Είναι μια υπέροχη μέρα ,όποτε θα συνεχίσω με την ακρόαση ασμάτων ενός πρόσφατα αδικοχαμενου θύματος των εξαρτήσεων,τεραστιας και χαρισματικής φωνής του ταλαιπωρημένου Paul di Anno! -
Κάνε ότι θελεις, τι μου το λες; Δεύτερος @spi_duster μας βρήκε! Μοναχα μη κανεις βουτιές σε πισίνες και κρυώσεις.
Η κοινή ηθική είναι αποτέλεσμα της κοινής λογικής. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Εάν πιστεύεις πως είναι λογικό και ηθικό να ειρωνεύεσαι θύματα χλευάζοντας το πλήθος τους εν είδει επιχειρήματος, υποτιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον πραγματικά μεγάλο αριθμό τους, και αυτό με σκοπό να υπερασπιστείς εμμέσως σε μια συζήτηση κυρίως τους θύτες, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
Το ίδιο θα πω και για τους δεξιούς που τα φουσκώνουν καθώς τα επικαλούνται για να εξυπηρετήσουν τα επιχειρήματα της ιδεολογίας τους σε μια συζήτηση.
Το ίδιο νόμισμα από δυο πλευρές.
Αυτά τα θέματα κατά την άποψη μου, δεν συζητιούνται στην βάση της ειρωνίας και του ευφυολογηματος, αλλά στην βάση του σεβασμού, ποσο μάλλον μετά από έναν αιώνα και καταγραφής της ιστοριας.
Ίσως κάποιος κομματάρχης σου δώσει συγχαρητήρια και σε κάνει χαρούμενο για τις ειρωνίες σου, ίσως πάλι σου κάνει παρατήρηση και τότε αποδεχτείς το λάθος σου.
Σε κάθε περιπτωση έτσι ελεύθερο πνεύμα όπως είσαι, απόλαυσε ότι επιθυμείς.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Το σχόλιο όμως αν είχε βγει η χαχαχάρις, θα σου είχε στοιχίσει, ως σεξιστικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό...
-
NO POLITICA απ τους οπαδούς της Paris St Germain
-
Ακούστηκαν οι απόψεις για τον Ντ. Τράμπ και είναι σε μεγάλο βαθμό λάθος !
Μισογύνης ο Τραμπ και η σκηνή γεμάτη με γυναίκες που τον υπεραγαπούν ,σύζυγοι κόρες εγγονές και φυσικά τα εκατομμύρια που τον ψήφισαν.
Οι μόνες που τον μισούν είναι οι π@υτ@νες , μάλλον ήξερε να αναγνωρίζει τις fake συμπεριφορές βογγητά λιγώματα και πλήρωνε ανάλογαΜισοάναξ - το λεω καλά δάσκαλε;- είναι η Χάρις η οποία "ακυρώνει" όλα τα κυριαρχικά αρσενικά ως εν δυνάμει βιαστές κακοποιητές τοξικούς λες και είμαστε κοινωνία μελισσών και τα αρσενικά είναι δεκτά μόνο ως κηφήνες.
Άλλωστε αυτούς στηρίζει απο το 2014 όταν κατά την θητεία της ως γενική Εισαγγελέας πέρασε στη Καλιφόρνια πρόταση ώστε η κλοπή εως 950 $ να είναι πλημμέλημα με αποτέλεσμα πλημμυρίδα κλοπών που οδήγησαν το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων.Κατά των εκτρώσεων ο Τραμπ ,φαίνεται με τόσα παιδιά και εγγόνια , υπερ των αμβλώσεων η χαχαΧάρις , περίμενε λοιπόν το ούφο να πάρει τις ψήφους των Λατίνων που είναι ίσως η πιο θρησκευόμενη ομάδα στον πληθυσμό των ΗΠΑ και η έκτρωση θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα !
Τράβα και κλάψε τώρα με την γάτα σου άτεκνη που ήθελες και την θέση του Προέδρου ... μα τι ούφο!
Ρατσιστής ο Τράμπ γιατί αν κοροϊδεύεις τους Ταϊλανδούς πχ που τρώνε έντομα είσαι ρατσιστής .
Εγώ πάντως μαζί με τον realzeus κοροϊδεύουμε τα γκουρμέ όταν χλαπακιάζουμε τα συκώτια τα παϊδάκια και τα μπιφτέκια...
Ο Τράμπ όμως ανέβασε τα ποσοστά του στους μαύρους κάτι καλό θα έκανε γι' αυτούς στην πρώτη θητεία του και θυμούνται.
Ενώ η fake μαύρη έπεσε στην προτίμηση τους γιατί οι άνθρωποι μαύροι είναι αλλά δεν είναι βλάκες!Τι περιμένεις όμως από υποψήφια που βασίζεται στην υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ που η προσφορά της στην Αμερική είναι τα τραγούδια που γράφει για τους άντρες που την παράτησαν και ανοιγοκλείνει το στόμα στα λαιβ fake live και αυτή !
Φτάσανε στο σημείο να συγκρίνουν τον Τράμπ με τον Αδόλφο αλλα όπως λεει ο ίδιος
Δεν είμαστε όμοιοι , εγώ έχασα μόνιμα και για πάντα ενώ αυτός πάντα καταφέρνει να επανέρχεται και να νικά σαν τον... Στάλιν!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]