-
@araxnis said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
@monman2 said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Το εχω γράψει παλιότερα οτι χωρίς μικτή Χαλκιδική δεν πας
Πριν μια 5ετια είχα παρόμοιο περιστατικό με Μολδαβό που έπεσε πίσω μου και έκανε κανονικά δήλωση υπαιτιότητάς στην τροχαία .
Το ατύχημα έγινε Ιούνιο και με πήρε τηλ ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής -αντιπροσώπου για να δει την ζημιά τον ... Σεπτέμβριο!Το είχα φτιάξει εντός 15 ημερών απο το ατύχημα κάνοντας χρήση της μικτής.
Η νομική προστασία ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ,κάπου τα Χριστούγεννα μου επέστρεψαν και τα 400€ της απαλλαγής.@araxnis Κράτησε μας ενήμερους μήπως βελτιώθηκαν ...
24/10/2024 έστειλε mail η σερβική εταιρεία για την κάλυψη της επισκευής όλου του ποσού από μέρους τους, χωρίς πολλά πολλά καλύπτει όλο το ποσό (4132€). Θεωρώ ότι ξεμπέρδεψα σχετικά γρήγορα γιατί από κάποιους άκουγα τρελές ιστορίες (ιδιαίτερα με βουλγαρικές ασφαλιστικές). Η αιτιολογία της καθυστέρησης ήταν ο πολύ μεγάλος αριθμός υποθέσεων που είχαν να εξετασουν...
Στο αρχικό ποστ αναφερόσουν σε μικροζημιές. Τώρα το ποσό έφτασε τα 4132€. Τι χρέωσαν για την επισκευή;
-
@famas said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Στο αρχικό ποστ αναφερόσουν σε μικροζημιές. Τώρα το ποσό έφτασε τα 4132€. Τι χρέωσαν για την επισκευή;
Έτσι φαινόταν στην αρχή, πριν δούμε ότι χτυπήθηκαν οι τραβέρσες..Πάντως όλα τα ανταλλακτικά είναι γνήσια..
+1202€ το φανοποιείο (βαφή+εργατικά)
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση , μια διευκρίνηση μόνο το έφτιαξες το αυτοκίνητο; Πως έγινε η πληρωμή; Δώσε μας πληροφορίες να ξέρουμε πως γίνεται με τους ξένους ...
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση , μια διευκρίνηση μόνο το έφτιαξες το αυτοκίνητο; Πως έγινε η πληρωμή; Δώσε μας πληροφορίες να ξέρουμε πως γίνεται με τους ξένους ...
Καλημέρα και χρόνια πολλά!! Το αυτοκίνητο είναι ήδη μέσα για επισκευή, αναμένονται και κάποια ανταλλακτικά φανοποιΐας. Όταν είναι έτοιμο, πάω και το παραλαμβάνω...Τώρα ποιος θα πληρώσει ποιον, δεν το γνωρίζω. Για τις αλλοδαπές ασφαλιστικές υπάρχει μια εταιρεία διεκπεραίωσης ζημιών με αλλοδαπούς (AFES) η οποία ασχολείται αυτή με δικό της πραγματογνώμονα. Η δική μου ασφαλιστική (HD) είχε υποστηρικτικό ρόλο αλλά θεωρώ ότι βοήθησαν αρκετά. Η κοπέλα που έπεσα πάνω της με ασφαλιστική ΊΝΤΕΡ ΣΑΛΌΝΙΚΑ ακόμα τρέχει για τον φάκελο. Γενικά, επειδή είχαμε επικοινωνία, τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Επίσης θεωρώ ότι ξεμπέρδεψα σχετικά γρήγορα γιατί στο ΔΟΤΑ της Τροχαίας αναγραφόταν ξεκάθαρα η υπαιτιότητα του Σέρβου οδηγού ( και δεν το αναίρεσε στη συνέχεια), είναι και θέμα τύχης σε ποιον θα πέσεις.
-
Αρα ορθά επιμένω για μικτή δηλ 3 μήνες μετά τώρα επισκευάζεται το αυτοκίνητο σου και το άλλο "θύμα " του σέρβου ακόμη ψάχνεται ...
Καμία βελτίωση και από Tρίτη να δω πόσο θα μου βγει η ασφάλεια του YC που λήγει δεν με βλέπω να γλυτώνω το 500αρικο...Χρόνια Πολλά ! Ζήτω η επέτειος του ΟΧΙ!
-
Αρα ορθά επιμένω για μικτή δηλ 3 μήνες μετά τώρα επισκευάζεται το αυτοκίνητο σου και το άλλο "θύμα " του σέρβου ακόμη ψάχνεται ...
Καμία βελτίωση και από Tρίτη να δω πόσο θα μου βγει η ασφάλεια του YC που λήγει δεν με βλέπω να γλυτώνω το 500αρικο...Χρόνια Πολλά ! Ζήτω η επέτειος του ΟΧΙ!
Ισχύει για την μικτή..Εάν ζούσα σε μεγάλο αστικό κέντρο θα την είχα κάνει. Το αυτοκίνητο από το ατύχημα έως και την Πέμπτη το χρησιμοποιούσα κανονικά, καθώς δεν είχε πάθει κάτι μηχανικά. Η καθυστέρηση κατάλαβα ότι έχει να κάνει με τον τεράστιο όγκο υποθέσεων. Μια εβδομάδα στην Χαλκιδική πάντως τρόμαξα με τους Σέρβους ως οδηγούς..
-
@araxnis said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Ισχύει για την μικτή..Εάν ζούσα σε μεγάλο αστικό κέντρο θα την είχα κάνει. Το αυτοκίνητο από το ατύχημα έως και την Πέμπτη το χρησιμοποιούσα κανονικά, καθώς δεν είχε πάθει κάτι μηχανικά. Η καθυστέρηση κατάλαβα ότι έχει να κάνει με τον τεράστιο όγκο υποθέσεων. Μια εβδομάδα στην Χαλκιδική πάντως τρόμαξα με τους Σέρβους ως οδηγούς..
Που να δεις και Σερβίδα που δουλεύει Ελλάδα και ξέρει άπταιστα Ελληνικά με αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες να περνάει κόκκινο, να σου κάνει 25.000€ ζημιά (μέσα στην Θεσσαλονίκη) και να σου λέει, δεν πέρασα εγώ με κόκκινο, αλλά εσύ.
Και να σε τρέχει δικαστικά!!!!
Παθών και μάλιστα ακόμα τρέχω να βρω το δίκιο μου!!!!
Και δυστυχώς δεν είχα κάνει μικτή ασφάλεια σε καινούριο αυτοκίνητο. -
@polioan said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Και δυστυχώς δεν είχα κάνει μικτή ασφάλεια σε καινούριο αυτοκίνητο.Για αυτό το λόγο πέραν της μικτής φυσικά, δίνουμε ένα 100ρικο και βάζουμε και μια dash cam ώστε κανείς να μην μας βγάλει τρελούς.
-
@famas said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
@polioan said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Και δυστυχώς δεν είχα κάνει μικτή ασφάλεια σε καινούριο αυτοκίνητο.Για αυτό το λόγο πέραν της μικτής φυσικά, δίνουμε ένα 100ρικο και βάζουμε και μια dash cam ώστε κανείς να μην μας βγάλει τρελούς.
Πάλι καλά πήραν από άλλη κάμερα που υπήρχε στην περιοχή!
Αλλά όπως το είπες, δεν ξανακάνω το λάθος, θα πάρω και την dash cam οπωσδήποτε
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ