-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως, τώρα που βλέπω ξανά το πέταλο από δορυφόρο...σκέφτομαι ότι αυτός που έστρωσε το δρόμο των λιμανακίων...έχει κάποιο πρώτυπο...κολλημένος;; Ποιος κολλημένος;;;
-
opterie μη σου μπαινουνε ιδεες γιατι στον πατο τις θαλασσας εκει περα εχει αρκετα autobianchi
-
Δεν έπιασες το υπονοούμενο;
Εξάλλου, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα εκτός πίστας
-
εγω το υπονοουμενο το επιασα.
εσυ το υποκαταστατο το ειδες? -
Tο σπιτι μου βρισκεται διπλα σε μια διασταυρωση που (αρκετα συχνα δυστυχως), περνανε φτιαγμενα αμαξια και κανουν drift.
Χωρια απο το γεγονος οτι υπαρχει κυκλοφορια, και κινδυνευουν ολοι οι ανθρωποι που περνανε με το αμαξι τους και πεφτουν πανω στους τρελους, εμεις ειδικα καθε βδομαδα στις 02:00 το βραδυ, ξυπναμε, επειδη καποιος γυρνωντας (μεθυσμενος;) απο καποιο μπαρ, τραβαει χειροφρενο και κανει ντριφτ κατω απο το σπιτι μας.Εννοειται οτι εχω εγκαταστησει καμερα και εχω πολυ υλικο, εννιοτε με ορατες πινακιδες.
Εσεις τι συμβουλευετε οτι πρεπει να γινει;
-
Να αγοράσεις ΜΧ-5.
-
@dimsabas said in Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες:
Να αγοράσεις ΜΧ-5.
Αλλη ιδεα κ. Σαμπαζιώτη; Κατα προτιμηση μη ειρωνικη;
-
Να αγορασεις καραμπινα μεταχειρη και μονοβολα γουιντσεστερ . Απο το εξωτερικο και εναν σιγαστηρα και πυροβολησε το αμαξωμα . Με μια τρυπα 10 εκ θα το σκεφτει πολυ να ξαναπερασει , ξεχωρα οτι θα μαθευτει και θα εξαφανιστουν οι καγκουρες απ την περιοχη.
Αν κατα τυχη τον πετυχεις να θυμασαι οτι ο καλος θεουλης τους καλους τους παιρνει γρηγορα κοντα του και μην εχεις τυψεις.
Μην ξεχασεις να γραψεις στα σοσιαλ καλο παραδεισο. -
Πας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και υποβάλεις γραπτή καταγγελία . Αν εχεις μαζί σου δικηγόρο και μερικούς γείτονες απο το επόμενο βράδυ κιόλας θα δείς παρκαρισμένο αυτοκίνητο της ασφάλειας .
Τους ενδιαφέρουν κάτι τέτοιες φάσεις γιατί τα κατασχεμένα αυτοκίνητα καταλήγουν στην υπηρεσία που τα κατάσχεσε
Μεχρι να τους μαζέψουν βάλε καλές κάμερες για νυκτερινή λήψη και άνοιξε κανάλι στο you tube με πιασάρικο τίτλο
crazy drifters vs police ... μπορεί να βγάλεις κανα € να πάρεις το MX-5 που λεει ο dimsabas -
Έχω δει αντίστοιχη περιπτώση που μετά από παράπονα στο Δήμο, μπήκαν σαμαράκια.
(Τα οποία ξηλωσαν όσοι έκαναν ντριφτ μετά βέβαια).
-
@antonakis said in Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες:
Έχω δει αντίστοιχη περιπτώση που μετά από παράπονα στο Δήμο, μπήκαν σαμαράκια.
(Τα οποία ξηλωσαν όσοι έκαναν ντριφτ μετά βέβαια).
Μύρισε Ελλάδα...
-
Τα πλαστικά σαμαράκια όντως θα τα ξηλώσουν. Μια καλή λύση είναι να το στρώσουν με κυβόλιθους σε μεγαλύτερο ύψος από τον υπόλοιπο δρόμο.
Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες