-
Ποιος δινει νεόδμητα στη μισή τιμή;;;; Κάτι ακουσα και ενδιαφέρομαι.
-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ποιος δινει νεόδμητα στη μισή τιμή;;;; Κάτι ακουσα και ενδιαφέρομαι.
ο κρουζερ αμα του πεις μια καλη συγκινητικη ιστορια με ολες τις ατυχιες που σε κατατρεχουν απο παιδι , θα σε αγκαλιασει και θα κλαψει μαζι σου , και θα στο δωσει κοψοχρονια .
στην προηγουμενη ζωη του που ηταν Ινδιανος τον ελεγαν τρυφερη καρδια , δεν ηθελε να πολεμαει και τον ειχαν να φυλαει τα αλογα.
-
Α! Το 'χω! Ευκολάκι.
Έδωσα 11 πανελλήνια μαθήματα. Χ2 φορες συν τα 9 στην Β λυκείου.
Και μόλις τελειώσαμε τις σπουδές μας πέσαμε σε μια αγορα εργασίας με 65% ανεργία στους νέους, και σε όσους τυχερούς βρήκαν 8 ωρη μισθωτή εργασία πληρωνόταν με τον υποκατωτατο μισθό των 360 ευρώ/μηνα και γενικά βρήκαν μια πτωχευμένη χώρα.
Καμία σχέση με τους νέους πριν αυτήν την γενια αλλά και μετά.
-
Τώρα που συγκίνησα τον εργολάβο....Ενδιαφέρομαι για οροφοδιαμέρισμα με θέα και με διπλό κλειστο γκαραζ. Και μάστερ μπεντρουμ . Ευχαριστώ.
-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Τώρα που συγκίνησα τον εργολάβο....Ενδιαφέρομαι για οροφοδιαμέρισμα με θέα και με διπλό κλειστο γκαραζ. Και μάστερ μπεντρουμ . Ευχαριστώ.
Αποθηκη να μην εχει?
-
Ωχ ναι. Μεγάλη αποθήκη παρακαλώ.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ενώ άμα είσαι αριστερός βλέπεις πάντα την πολιτική, που σε συμφέρει βέβαια, ενώ εγώ βλέπω τον αθλητισμό, όπως τώρα είδα το κλάμα της ισπανίδας που έχασε στο μπάντμιγκτον.
Γιατί ο Ανθρωπος είναι πάνω από την πολιτική και τις μίζες.
Τελικα ο criuser ειναι πολυ συναισθηματικο ατομο , συγκλονιζεται με τα δακρυα αδικημενων ακομα και χαρουμενων ανθρωπων , συμμετεχει ψυχη τε και σωματι .
Τον φανταζομαι να παρακολουθει ταινειες του Ξανθοπουλου σε καλοκαιρινους σινεμαδες μικρος και οι λυγμοι του να ακουγονται και εξω απο το σινεμα , ιδιαιτερα αν καποιος απο τους παπουδες γιαγιαδες ειχε καταγωγη απο Σμυρνη και του ειχε μιλησει για τον ξεριζωμο .
Δεν κακο , απλα τωρα που το γνωριζω θα ηθελα να ειχα τα φραγκα να αγορασω κανα νεοδμητο δικο του και με τις ιστοριες μου και την κλαψα να κατεβασω την τιμη στο μισο.Παππούδες γιαγιάδες δεν είχα από Σμύρνη...
Αλλά οι παππούδες την όργωσαν την μικρασία ως έφεδροι αξιωματικοί και ο ένας τραυματίστηκε και αιχμαλωτίστηκε...
Αλλά όταν ακούμε την αριστερούλικη κλάψα προσαρμοζόμαστε ανάλογα...
Ζουσαν οταν εβαλες μεσον να πας ναυτης του γλυκου νερου;
Οταν πέρασα περιοδεύων στα 17-18 ναι. Οταν πήγα ο ένας.
Τότε δεν έβαζες μέσον. Σκέψου ότι η κληρουχία ήταν κάπου 2-3000 άτομα σε δύο στρατόπεδα.Δηλαδή το ναυτικό έπαιρνε κάπου 12000 τον χρόνο στρατεύσιμους.
Είχε και 26 μήνες θητεία, 4 πιο πάνω από τον στρατό και δεν το προτιμούσαν πολλοί.
Και λίγα χρόνια πιο πρίν είχε 32.
Αλλά και ο πατέρας μου και ο γιος του άλλου παππού ναυτικό πήγαν.
Για την ναυτοσυνη σας ; απογονοι μπουρλοτιερηδων και ναυαρχων ;
Δηλαδη δεν επαιξε ρολο 2 μερες Σαλαμινα 28 εξω Αθηνα . Ασε που αμα δηλωνες ναυτικο αμεσως σε επαιρναν (not) .
Αμα ρωτησω ειδικοτητα θα μας πεις καμμια ασχετη ματσακονιστης ας πουμε οποτε ασε . -
Μία μία είναι το ναυτικό πάντα. Και τότε και τώρα.
-
Ταλαιπωρημένε μου αστέ.
-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ταλαιπωρημένε μου αστέ.
Και έχει και 8ωρες σκοπιές. 3-7 μεσημέρι 3-7 πρωί γιατί είναι λίγος ο κόσμος για να βγαίνουν οι βάρδιες
-
Αχου το ναυτάκι του Αιγαίου
-
Αφού έδωσες 11 μαθήματα πες μας και που υπηρέτησες
-
Στην 111 ΠΜ.
-
Μπα μάλλον στο πυροβολικό τον βλέπω...
-
Παντού. Όπου είχε μετάθεση μέσα ήταν το όνομα μου. Άσε.
-
Απόψε το βράδυ τελειώνουν οι πράιντ του παρισιού...
Τελειώνει και η εκεχειρία...
Λέτε να είναι μεγάλη η νύχτα απόψε...
Και τα ασιατικά έχουν ανοίξει πριν ξημερώσει στην γειτονιά μας...
-
Δεν ασχολήθηκα καθόλου. Πρέπει να ήταν η πιο βαρετή Ολυμπιάδα εβερ. Μεγάλο επίσης λάθος που απέκλεισαν τους Ρώσους ξανά. Όσο και μαλακας να ναι κάποιος μπορεί να αντιληφθεί ότι πλέον οι Ολυμπιακοί αγώνες έχουν μόνιμο νταβατζιλικι από 4 - 5 χώρες. Επίσης Ολυμπιακοί αγώνες που εμπεριέχουν μεικτά σχήματα των φύλων δεν είχαν γίνει ξανά. Ούτε φυσικά υποχρεώθηκαν ποτέ ξανά αθλητές να κολυμπούν στα σκατα των θεατών της πόλης που τους φιλοξενούσε. Ουτε φυσικά έχει γίνει ξανά, οι Ολυμπιακοί αγώνες να συναγωνίζονται τις πραϊντ παρελάσεις. Ντροπή όταν έχουμε δει μια μικρή Ελλάδα ή την Κίνα να δείχνουν ασύλληπτο σεβασμό στο θεσμό, η χώρα που λέγεται Γαλλία να τον αποκαθηλώνει τόσο βάναυσα και ακαλαισθητα. Περίμενα πολύ περισσότερα από αυτούς που κατάφεραν να εμφανίσουν μόνο ένα τσίρκο.
-
Kοιτάω στο χαζοκούτι την τελετή λήξης. Μόνο ψυχοπαθείς γάλλοι τα σκέφτονται αυτά. Μια στο καρφί, μια στο πέταλο. Εκεί που κάτι καλό δείχνουν, μετά το χαλάνε. 'Εχουν βγάλει εδώ και κανά δεκάλεπτο έναν ντυμένο σαν χρυσή κατσαρίδα, κυριολεκτώ, που περιφέρεται πάνω στη σκηνή και η κάμερα ζουμάρει κάθε τόσο πάνω του. Μετά ήρθαν κάποιοι σαν τυφλοπόντικες που έτρεχαν πάνω κάτω και έκαναν τούμπες. Τώρα βγήκε ένας τραγουδιστής. Πιο πριν έψαλλαν τον ελληνικό ύμνο χωρίς λόγια, μόνο μουσική.
Κάθομαι από περιέργεια να δω ποτε θα τερματίσει η βλακεία.
Αυτοί θέλουν νεροσωλήνα 1 1/2'' και να έχει και πίεση. -
Αυτή η κατσαρίδα είναι ένα άλλο είδος ανθρώπου του μέλλοντος. Μοιάζει με κατσαρίδα ακριβώς για να δηλώσει πως η ανθρωπότητα θα καταστραφεί μέσω των πολεμικών αναμετρήσεων. Θα έχει επιβιώσει ένα άλλο είδος ανθρώπου το οποίο είναι μεταλλαγμένο αλλά και κατά μία έννοια πρωτόγονο μιας και οι κινήσεις του ομοιάζουν με πιθηκοειδές. Αυτό λοιπόν το είδος ανθρώπου μετά από την αυτοκαταστροφή του πολιτισμού ανακαλύπτει ξανά τις αρχές και ιδεώδη του ελληνικού πολιτισμού που ως αιώνια πηγή φωτός φωτιζει ξανά σε όλη τη γη και σε όλες τις ηπείρους τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι. Τους τις μεταλαμπαδεύει η φιγούρα των σημερινών γαλλικών Ολυμπιακών αγώνων. Και τότε από τα έγκατα της γης ορθώνεται και ανεμίζει αγέρωχα, ως σύμβολο επινίκιων του ελληνικού πνεύματος, το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης.
Πολύ ωραίο δρώμενο. Εξαιρετικό. Τεράστια τιμή για εμάς που ένα μεγάλο έθνος σαν αυτό των Γάλλων αναγνωρίζει τη σημαντικότητα του ελληνισμού στην παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία.
Youtube Video -
Τι λε ρε λαπ; τόσοι συμβολισμοί πίσω από μια κατσαρίδα; σε αυτή τη περίπτωση ανακαλώ.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]