-
Γεια σε όλους.
Η ερώτησή μου μπορεί να είναι χαζή αλλά όπως και να έχει θα την κάνω.
Πέρασα τα λάστιχα με ένα πινέλο και γλυκερίνη από το φαρμακείο για να γυαλίζουν μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου και επειδή με το πινέλο έβαλα παντού να είναι περασμένα καλά πήγε και στην ζάντα εκεί που ακουμπάει το λάστιχο.
Θέλω να πώ μου πέρασε από το μυαλό επειδή η γλυκερίνη είναι λιπαρή υπάρχει πιθανότητα να ξεζαντάρει το λάστιχο σε καμιά στροφή?
-
@123lol said in Γυάλισμα ελαστικών:
Γεια σε όλους.
Η ερώτησή μου μπορεί να είναι χαζή αλλά όπως και να έχει θα την κάνω.
Πέρασα τα λάστιχα με ένα πινέλο και γλυκερίνη από το φαρμακείο για να γυαλίζουν μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου και επειδή με το πινέλο έβαλα παντού να είναι περασμένα καλά πήγε και στην ζάντα εκεί που ακουμπάει το λάστιχο.
Θέλω να πώ μου πέρασε από το μυαλό επειδή η γλυκερίνη είναι λιπαρή υπάρχει πιθανότητα να ξεζαντάρει το λάστιχο σε καμιά στροφή?
χαχαχα. οχι μη φοβασαι
-
Δεν θα ξεζαντάρει το λάστιχο αλλά μην ξαναγυαλισεις τα λάστιχα γιατί τους προκαλεις μακροχρόνια φθορά
-
This post is deleted! -
@bathan said in Γυάλισμα ελαστικών:
Δεν θα ξεζαντάρει το λάστιχο αλλά μην ξαναγυαλισεις τα λάστιχα γιατί τους προκαλεις μακροχρόνια φθορά
Περνόντας τα με το πινέλο γλυκερίνη?
-
Δεν πρόκειται να ξεζανταριστει. Η γλυκερίνη ενώ γυαλίζει έντονα στην πρώτη ζεστή θα εξατμιστεί και θα χαθεί.
Το καλύτερο αισθητικά και με διάρκεια γυάλισμα το κάνει η φθηνή υγρή μπογιά παπουτσιών. Ότι πιο οικονομικό.
Υ.γ. ιδανική είναι και η κρέμα ή ένας συνδυασμός.
Δεν ξεραίνει το λάστιχο το χρησιμοποιώ από το στρατό που δεν είχα τι να κάνω όλη μέρα. -
@w202-amg said in Γυάλισμα ελαστικών:
το χρησιμοποιώ από το στρατό που δεν είχα τι να κάνω όλη μέρα.
Σε αλλο στρατο πηγαμε εμεις μαλλον
-
@alexandros-k said in Γυάλισμα ελαστικών:
Επί μέρες πονοκέφαλο από νετφλιξ... είναι θέμα τύχης η φάση στρατός.
-
@alexandros-k said in Γυάλισμα ελαστικών:
Επί μέρες πονοκέφαλο από νετφλιξ... είναι θέμα τύχης η φάση στρατός.
Και βυσματος
-
Επί μέρες πονοκέφαλο από νετφλιξ...
Οταν πήγα εγώ, όχι απλά δεν υπήρχε Νετφλιξ αλλά οριακά υπήρχε Internet (οχι φυσικά στο στρατόπεδο!). Άλλες εποχές....με walkman και κασσετούλες.
-
@fanis75 said in Γυάλισμα ελαστικών:
Επί μέρες πονοκέφαλο από νετφλιξ...
Οταν πήγα εγώ, όχι απλά δεν υπήρχε Νετφλιξ αλλά οριακά υπήρχε Internet (οχι φυσικά στο στρατόπεδο!). Άλλες εποχές....με walkman και κασσετούλες.
Walkman είχα και εγώ που πήγα το 91... αλλά νετφλιξ, χαχαχαχαχαχα
-
Πρέπει να εξαιρετική η πίεση που θα δεχτεί το ελαστικό, για να ξεζαντάρει, αλλά και πάλι...(αρκεί να μην έχει φύγει ο μισός αέρας..)
Θυμήθηκα το εξώφυλλο σε ένα τεύχος, όπου η ζάντα πάνω στη στροφή, είχε ξεκολλήσει από το ελαστικό, και νόμιζες πως θα ακούμπαγε το χείλος της στην άσφαλτο!
Νομίζω ήταν σε τεστ του μερσεντέ;
Γυάλισμα ελαστικών