-
@psili-ammos said in Αγορά μεταχειρισμένου 4x4 για οικογένεια και βουνό:
Ρε παιδιά..τσάμπα η χαρά μας.Ετσι και βρούμε ddis euro 5(2011) για να το κυκλοφορούμε κιόλας νόμιμα έχουμε θέμα με το σήμα!Με co2 και όχι με κυβικά βγαίνει κοντά στο 500ευρω πάλι..
Επίσης μια ερώτηση.Ολα τα ddis ήρθαν εισαγωγη(euro 5)?
Τα πούλαγαν εκθέσεις καινουρια?Και 3ο..Κάπου διάβασα ότι όταν μπαίνει το 4low απενεργοποίειται αυτόματα το esp..ισχύει?
Τα περισσοτερα ειναι τεσσαρια
Λιγα τα πενταρια
Το esp παει μεν εκτος αλλα οχι το συστημα του ψευτομπλοκε
Αυτο θες και οχι το esp αλλα εαν δεν εχει esp δεν εχει και αυτο
Φυσικα πουλιόταν καινουργιο, φιλαρακι εχει το τελευταιο που κυκλοφορησε το 15 -
@gatoz said in Αγορά μεταχειρισμένου 4x4 για οικογένεια και βουνό:
Ρε παιδιά..τσάμπα η χαρά μας.Ετσι και βρούμε ddis euro 5(2011) για να το κυκλοφορούμε κιόλας νόμιμα έχουμε θέμα με το σήμα!Με co2 και όχι με κυβικά βγαίνει κοντά στο 500ευρω πάλι..
Επίσης μια ερώτηση.Ολα τα ddis ήρθαν εισαγωγη(euro 5)?
Τα πούλαγαν εκθέσεις καινουρια?Και 3ο..Κάπου διάβασα ότι όταν μπαίνει το 4low απενεργοποίειται αυτόματα το esp..ισχύει?
Τα περισσοτερα ειναι τεσσαρια
Λιγα τα πενταρια
Το esp παει μεν εκτος αλλα οχι το συστημα του ψευτομπλοκε
Αυτο θες και οχι το esp αλλα εαν δεν εχει esp δεν εχει και αυτο
Φυσικα πουλιόταν καινουργιο, φιλαρακι εχει το τελευταιο που κυκλοφορησε το 15Εννοεις το tcs(λεγοντας το συστημα του ψευτομπλοκε) η κανω λαθος??
Α, αρα εβγαιναν και καινουρια σε εκθεσεις της suzuki χωρις να είναι εισάγωμενα. Οκ..Απλα δυστυχως παμε για 450 ευρω σημα λογω co2 και οχι κυβικων.. Αλλιως θα ήταν 320 ευρω. Οκ, το βλεπουμε..
-
Ρε συ φίλε "ψιλή άμμος", θέλεις να κουβαλάς σκαφάκι, που σημαίνει ότι κάνεις το χόμπι σου, και κολλάς τόσες σελίδες στα τέλη κυκλοφορίας; Τα γούστα πληρώνονται. Κι εγώ ήθελα 200 άλογα και για αυτό πληρώνω τέλη δίλιτρου.
-
ddis δεν βρίσκεται εύκολα πάντως. Θυμάμαι όταν τσέκαρα εγώ, υπήρχαν 3 και είχαν όλα >250κ χλμ.
-
@xenos said in Αγορά μεταχειρισμένου 4x4 για οικογένεια και βουνό:
ddis δεν βρίσκεται εύκολα πάντως. Θυμάμαι όταν τσέκαρα εγώ, υπήρχαν 3 και είχαν όλα >250κ χλμ.
Δυστυχώς,έχεις δίκιο.
-
@realzeus said in Αγορά μεταχειρισμένου 4x4 για οικογένεια και βουνό:
Ρε συ φίλε "ψιλή άμμος", θέλεις να κουβαλάς σκαφάκι, που σημαίνει ότι κάνεις το χόμπι σου, και κολλάς τόσες σελίδες στα τέλη κυκλοφορίας; Τα γούστα πληρώνονται. Κι εγώ ήθελα 200 άλογα και για αυτό πληρώνω τέλη δίλιτρου.
Όποιος θέλει να κάνει το χόμπυ του και έχει βάρκα δεν είναι απαραίτητο ότι του περισσεύουν κιολας.Ναι κολαω γιατί με το σκάφος μου για να γλυτώσω λεφτά που δεν εχω ,το σερβαρω μόνος μου,δεν πληρώνω μηχανικούς,πληρώνω μια τυπική ασφάλεια τον χρόνο και προσπαθώ να το κρατήσω μην έχοντας πολλά λεφτά.Το έχω σε ακινησία όλο τον χειμώνα και το χρησιμοποιώ όσο μπορώ το καλοκαίρι.
Από 300 ευρώ σήμα σε 690 έχει μεγάλη διαφορά για εμένα.
400 ευρώ επιπλέον κάθε χρόνο και για χρονια δεν είναι και λιγα.Επισης δεν γουστάρω να τα σκάω σε υπερβολικά και παράλογα τέλη επειδή κάποιοι αποφάσισαν να τα εισπράτουν. -
Καλησπέρα παίδες.Ψαχνοντας για καιρό έτσι για το γαμωτο βλέπω ότι δεν υπάρχει εύκολα euro 5 ddis.Αναγκαστικα πρέπει σιγά σιγά να κοιτάμε άλλου.Αν εμένα επαρχεία δεν θα το συζηταγα.Δυστυχως πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο.Χρονος υπάρχει,δεν βιάζομαστε.
-
Καλησπέρα παίδες.Ψαχνοντας για καιρό έτσι για το γαμωτο βλέπω ότι δεν υπάρχει εύκολα euro 5 ddis.Αναγκαστικα πρέπει σιγά σιγά να κοιτάμε άλλου.Αν εμένα επαρχεία δεν θα το συζηταγα.Δυστυχως πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο.Χρονος υπάρχει,δεν βιάζομαστε.
Να σου πω εγω λυση φτηνη
Παιρνεις λοιπον ενα gv 1.6 μεχρι 2004
Του βαζεις αεριο στον καλογριτσα
που μπορει και το τοποθετεί απο κατω και κανεις την φτηνη ιστορια με το να εχεις αργα με πισω κινηση μονο με κουμπακι
Τελος -
Να σου πω εγω λυση φτηνη
Παιρνεις λοιπον ενα gv 1.6 μεχρι 2004
Του βαζεις αεριο στον καλογριτσα
που μπορει και το τοποθετεί απο κατω και κανεις την φτηνη ιστορια με το να εχεις αργα με πισω κινηση μονο με κουμπακι
ΤελοςΠλέον δεν θέλω φτηνή λύση αλλά λειτουργική.Το θέμα είναι να έχω και 30 κιλά ροπή όπως το ddis όχι 15 όπως το 1.6...Σαν μοτέρ το 1.6 δεν μου αρέσει!Είναι ταφος.Εχει ο θείος μου του 2000 gv 1.6.Το έχω οδηγήσει πολλές φορες.Ασε που κάθε μέρα είμαι άσφαλτο και εθνική λόγω δουλειάς.Τουρμπινα θέλω 100%.Αφου είπα να δω για 2.0 ngv και μόλις είδα κάτι 6η στις 2500 ότι δεν μαζεύει χλμ το άφησα κατά ευθείαν!
-
Οποτε ανοιγεις πορτοφολι
Πολυ -
Οποτε ανοιγεις πορτοφολι
ΠολυΔυστυχώς φίλε Γάτε πρέπει να παίξουμε πάνω από 10ρικο..Μακάρι να υπήρχε ένα euro 5 ddis γιατί με βλέπω για duster αναγκαστικά με ηλεκτρομαγνητικό πολυδισκο που αν ζεσταθεί,άστα..
Αγορά μεταχειρισμένου 4x4 για οικογένεια και βουνό