@gatoz said in subaru forester diesel:
@psili-ammos said in subaru forester diesel:
Καλημέρα σας!Ξέρει κανείς από ποια χρονια και μετά το turbo diesel είχε καλύτερο μπλοκ και δεν είχες θέμα με αντικατάσταση όπως τα περισσοτερα ?
Από το 2011 και μετά έφτιαξε?Ευχαριστώ.
ολα τα εε20 εχουν θεματα, τα γιουρο 4 (<2011) περισσοτερα με βασικο τον στροφαλοφορο
δεν εχει και αργα
βασικα πιπες αμαξι για εκτος, αν δεν σε αφησει απο μηχανη, θα κρεμασει σε διαγωνιο, ειναι σαυρα, δεν παιρνει εργατη και χωρις αργα ειναι αδυνατον να ανεβεις ζορικη κλιση.
ασε που για να βρεις ανταλλακτικα πρεπει να πας τζαπαν ο ιδιος
γενικα ρε συ φιλαρακι, πολλα χρονια ρωτας πραγματα και για διαφορα, παρε μια αποφαση, παρε οτιναναι και βλεπεις. οπως σου εχω πει, αν θες κατι που δεν θα σε απογοητευσει, χωσε ενα 15αρι με τα μαζεματα-ψηλωματα για ενα gv ddis euro 5 και θα εισαι οκ
Νομίζω τα euro 5 το ξεπέρασαν το πρόβλημα απο το 2011 και μετά.Γι αυτό ρωτάω.Μηπως κανενας subaroφιλος ξέρει να μας πει με ακρίβεια.Παντως πολλα στις αγγελίες γράφουν με αλλαγμένο κορμό.
Ψάχνω και θα συνεχίσω να ψάχνω γιατί δεν βιάζομαι.εχω αμάξι και σκέφτομαι για μελλοντική αγορά όχι άμεση.Το ddis εννοείται ότι είναι στα υπόψιν.
@gatoz said in subaru forester diesel:
@psili-ammos said in subaru forester diesel:
Καλημέρα σας!Ξέρει κανείς από ποια χρονια και μετά το turbo diesel είχε καλύτερο μπλοκ και δεν είχες θέμα με αντικατάσταση όπως τα περισσοτερα ?
Από το 2011 και μετά έφτιαξε?Ευχαριστώ.
ολα τα εε20 εχουν θεματα, τα γιουρο 4 (<2011) περισσοτερα με βασικο τον στροφαλοφορο
δεν εχει και αργα
βασικα πιπες αμαξι για εκτος, αν δεν σε αφησει απο μηχανη, θα κρεμασει σε διαγωνιο, ειναι σαυρα, δεν παιρνει εργατη και χωρις αργα ειναι αδυνατον να ανεβεις ζορικη κλιση.
ασε που για να βρεις ανταλλακτικα πρεπει να πας τζαπαν ο ιδιος
γενικα ρε συ φιλαρακι, πολλα χρονια ρωτας πραγματα και για διαφορα, παρε μια αποφαση, παρε οτιναναι και βλεπεις. οπως σου εχω πει, αν θες κατι που δεν θα σε απογοητευσει, χωσε ενα 15αρι με τα μαζεματα-ψηλωματα για ενα gv ddis euro 5 και θα εισαι οκ
Νομίζω τα euro 5 δεν είχαν θέμα.Απο το 2011 και μετά δηλαδή.Αν γνωρίζει κάποιος subaroφιλος ας πει.Πολλα πριν έχουν αλλαγμένο κορμό.
Ψάχνομαι χωρίς να βιάζομαι γιατί έχω αμάξι όποτε δεν ενδιφερομαι για άμεση αγορά.Το ddis το εχω στο νου μου.