-
Είπαμε, σε αυτη τη χώρα από ΤΥΧΗ ζούμε. Χρειάζεται ΟΛΟΙ να καταλάβουμε ότι οι κυβερνώντες (οι εκάστοτε), ΧΕΣΤΗΚΑΝ για εμάς και εαν ζούμε ή όχι. όσο ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει και ψηφίζει όπως ψηφίζει θα έχουμε τα ίδια και πολύς κόσμος θα αναρωτιέται "μα γιατί είναι έτσι η Ελλάδα?". Ξυπνήστε και καταλάβετε που ζούμε....μην έχετε ουτοπίες στο μυαλό σας.
-
Αν δεν ανήκει αυτό στις Γελοιογραφίες, τότε τι;
https://www.liberal.gr/portosalte/i-epityhia-toy-eipe-ki-egine-amesos-sta-apogeymatina-heiroyrgeia
Ελπίζω ρε Πρωκτοσάλτε, όταν αρρωστήσεις σοβαρά εσύ ή κάποιος δικός σου, να σου φορέσουν ένα νανογιλέκο και να σου δώσουν μια κλωτσιά στα καπούλια, καθώς σε ξεπροβοδίζουν έξω απ τη πόρτα του νοσοκομείου.
-
@elteo said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Και να είναι τα απογευματινά χειρουργεία το θέμα μόνο. Εχω πατέρα καρκινοπαθή που δυστυχώς έχει μετάσταση και ξανα ξεκίνησε χημειοθεραπείες. Πρώτο πρόβλημα αγώνας να πάρεις σειρά στην χημειοθεραπεία, να πιάσεις μια καρέκλα όπως μας είπαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μετά μας λέει ο ογκολόγος (ο οποίος είναι κύριος να τονίσω ούτε φάκελοι ούτε τέτοια και άριστος) θα χρειαστώ μοριακό έλεγχο. Ωραία τρέχα στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Κόστος 260 ευρώ. Θα χρειαστεί ενδιάμεσα 5 ακτινοθεραπείες. Ποιο δημόσιο να προλάβεις τώρα? Πάμε Ιασώ 700 ευρώ.
Και όλα αυτά ενώ ήμασταν 2 χρόνια σε Metropolitan, Ιασω και Υγεία δίνοντας απίστευτο χρήμα. Κάποια στιμγή εξαντλείσαι αλλά προσπαθείς το καλύτερο για τον άνθρωπό σου. Και το λέω με πόνο ψυχής.
Η είδηση της αυτοκτονίας του 72 χρονου καρκινοπαθή επειδή δεν είχε το κουράγιο να περιμένει ένα ελεεινό και τρισάθλιο ΕΣΥ χθες με συντάραξε.
Μόνο οι γιατροί το τρέχουν το σύστημα και αυτό όχι όλοι. Γιατί έχει και γιατρούς που προτεραιότητά τους είναι το χρήμα. Εναν τέτοιο παραλίγο να ακούσουμε τον Δεκέμβρη που μας έλεγε να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλη γιατί ήθελε ευρώ και αυτός σε δημόσιο νοσοκομειο να υπενθυμίσω και ο πατέρας μου θα ήταν ήδη νεκρός.
Η μόνη λύτρωση είναι να φύγεις από την ζωή. Γ@μώ το χρήμα σας ολοι θα το πάρετε μαζί σας να είστε σίγουροι.
Συγχωρέστε μου την οργή. Ευχαριστώ.
Οσοι το εχουν περασει με χ,ψ τροπο σε καταλαβαινουν δυστυχως.
Τα περασα με την μανα μου. Βαριεμαι να γραψω για ιδιωτικα και δημοσια...
Στο τελος περιμενουν να αηδιασει μεχρι και ο ασθενης και να παραιτηθει.
Να πει δε πανα γ@μηθειτε ολοι σας.
Θα παω σπιτι μου να ησυχασω!!!Ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα καλα!!!
-
@chrisk6 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τα περασα με την μανα μου. Βαριεμαι να γραψω για ιδιωτικα και δημοσια...
Δυστυχώς πολλοί απο εμάς (εγώ με την θεια μου που δεν ειναι πια εν ζωή) και όπως λες, στο τέλος "α στα διάλα όλοι σας."
-
-
Τρου στόρυ.
-
Μακάρι να βγει μια μόδα με ματ εργοστασιακες βαφές που όταν χρειάζεται να περνάς τη γρατσουνιά με το πινέλο ή να ψεκάζεις ένα ελαστομερές σπρέι...
-
-
-
-
-
Κι γω το πάνω θέλω. Οι υπόλοιποι να ψαχτούν.
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Κι γω το πάνω θέλω. Οι υπόλοιποι να ψαχτούν.
Το πάνω είναι για όλους.
Το κάτω για μερακλήδες. -
This post is deleted! -
-
Άνετα θα έκανε καριέρα στο Hollywood!
Παίζει να ναι και ψηλός! Τον είδα και στον Λιάγκα και του έριχνε και 3-4 πόντους.
-
Να διευκρινίζεις ΤΙ πόντους, μην έχουμε παρεξηγήσεις...
-
Είχατε πολλά πρόβατα και κατσίκες στο χωριό σου;
-
Kαι στον ρόλο του comic relief, ο Μπίμπιλας!
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ