-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άρα, οι ηλίθιοι δεν πρέπει να κάνουν παιδιά.....
Οι φασίστες;;;;;Οι κομμουνιστές;;;;
και παλι οτιναναι
Εσύ σε τι οικογένεια μεγάλωσες και έγινες αριστερός; δεν υπάρχει πιθανότητα να επηρεάστηκες;
Δεν ξέρω, μου φαίνεται ακραίο το να μπαίνουμε στις ζωές των άλλων και αν τους ορίζουμε το τι πρέπει να ονειρεύονται. Τι να κάνουμε έτσι είναι η κοινωνία η φύση γέννησε όλους τους ανθρώπους.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άρα, οι ηλίθιοι δεν πρέπει να κάνουν παιδιά.....
Οι φασίστες;;;;;Οι κομμουνιστές;;;;
και παλι οτιναναι
Εσύ σε τι οικογένεια μεγάλωσες και έγινες αριστερός; δεν υπάρχει πιθανότητα να επηρεάστηκες;
εξακολουθεις να μπλεκεις τη πι με τη βι
τι σχεση εχουν οι δικαιοι κοινωνικοι αγωνες με την νομιμοποιηση των αποτελεσματων διαφθορας και παρεκτροπων?
οι λοατκι ειναι ανθρωποι σαν και εμας και εχουν οδηγηθει σε επιλογες και παρεκτροπες λογω των προβληματων που δημιουργησε η συγκεκριμενη κοινωνια
ειμαστε μαζι τους να λυσουμε το προβλημα, οχι να το πολλαπλασιασουμε και στις επομενες γεννεες. -
Σύμφωνα με την δική σου κοσμοθεωρία και αυτήν που σε ανέθρεψαν είναι δίκαιο αυτό που αναφέρεις. Για τον διπλανό σου δίκαιο είναι ο νόμος της φύσης που επιβραβεύει την ατομικότητα και το δίκαιο του ισχυρού ως προέκταση της φύσης.
Ποιος από τους δύο πρέπει να κάνει παιδιά;
-
Σύμφωνα με την δική σου κοσμοθεωρία και αυτήν που σε ανέθρεψαν είναι δίκαιο αυτό που αναφέρεις. Για τον διπλανό σου δίκαιο είναι ο νόμος της φύσης που επιβραβεύει την ατομικότητα και το δίκαιο του ισχυρού ως προέκταση της φύσης.
Ποιος από τους δύο πρέπει να κάνει παιδιά;
δεν εχει νοημα τετοια κουβεντα, συνεχεια ξεφευγεις προς ασχετα
-
Καθόλου, απλά χρησιμοποιώ την ρητορική σου με αντικείμενο εσένα τον ίδιο.
-
Καθόλου, απλά χρησιμοποιώ την ρητορική σου με αντικείμενο εσένα τον ίδιο.
καμμια ρητορικη δεν χρησιμοποιεις, απεναντιας προτεινεις τον πολλαπλασιασμο της κοινοτητας των λοατκι 'σαν κατα φυση συνεπεια' μια που θεωρεις και εσυ οτι το περιβαλλον επηρεαζει τα παιδια να στραφουν εντελως ανελευθερα σε τετοιες επιλογες και το επικροτεις.
τι να πουμε απο εκει και περα.... -
Χθές δεν μπορούσα να κάνω την δουλειά μου στον υπολογιστή, γιατί τελείωσε η μπαταρία από το ποντίκι (λειτουργεί με μία μπαταρία ΑΑ).
Δεν είχα άλλη μπαταρία στο γραφείο, οπότε πήγα μέχρι το κατάστημα του Μπάμπη να αγοράσω μία μπαταρία ΑΑ, για να συνεχίσω την δουλειά μου.Στο σταντ με τις μπαταρίες βλέπω μία πολύχρωμη συσκευασία με 2 μπαταρίες ΑΑ σε διάφορα σχέδια, μάρκας B-GAY.
Ρωτάω τον Μπάμπη τι σόι μπαταρίες είναι αυτές και μου λέει είναι η νέα μόδα, έχουν μεγάλη ζήτηση τελευταία, όλοι τις θέλουν.
Παίρνω μια συσκευασία που περιείχε 2 μπαταρίες και πηγαίνω στο γραφείο για να συνεχίσω την δουλειά μου.Βάζω την μία από τις δύο μπαταρίες στο ποντίκι αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει, πρώτη φορά μου συμβαίνει σε καινούργιες μπαταρίες.
Δοκιμάζω και την δεύτερη, αλλά η ίδια κατάσταση, το ποντίκι νεκρό.Καθώς τις παίρνω στο χέρι μου για να δω τι πράγμα είναι αυτό που αγόρασα, διαπιστώνω ότι η μία μπαταρία είχε ++ και στους δύο πόλους, ενώ η άλλη -- και στους δύο πόλους της.
Τσατισμένος πηγαίνω ξανά στο μαγαζί του Μπάμπη και του λέω ρε μ@λ@κ@ Μπάμπη τι μου πούλησες;
Εγώ δεν σου πούλησα τίποτα μου λέει, εσύ τις διάλεξες, σου είπα ότι όλοι τις ζητάνε άλλα δεν με ρώτησες αν μπορείς να ανάψεις τον φακό σου με αυτές ή αν μπορεί να δουλέψει το ποντίκι σου.Αν θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις για να κάνεις την δουλειά σου θα πάρεις τις άλλες τίς φυσιολογικές μου λέει.
Αυτές είναι οι μπαταρίες νάχαμε να λέγαμε, είναι γεμάτες ενέργεια, όπως μας παραμυθιάζουν, αλλά από αποτέλεσμα μηδέν.
Όσοι τις αγοράζουν, τις παίρνουν για να είναι in.Τελικά αγόρασα τις φυσιολογικές για να κάνω το αυτονόητο και τις B-GAY τις έβαλα εκεί στο γραφείο, για να βλέπω την κατάντια μας, για το δήθεν που μας πουλάνε και το τρώμε.
Τελικά μας αρέσει το αβαβά.
-
Δεν προτείνω τίποτα. Εγώ ασχολούμαι με την αντίδραση τη δική μας.
Εγώ λέω το απλό, πως μπορούμε εμείς ως πλειοψηφία να ορίσουμε ποια τα δικαιώματα μιας μειοψηφίας όταν αυτή οργανώνεται και διεκδικεί από την πολιτεία πράγματα;;;
Σκέψου ένας δεξιός να έλεγε πως αφήνουμε τους κομμουνιστές να διεκδικούν, να κάνουν πορείες να προβάλουν ως σωστή την κοσμοθεωρία τους και στο τέλος θα κάνουν κομμουνιστές τα παιδιά μας.....
Oh wait....
Θέλω να πω πως είναι θέμα της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας να μας πουν εάν μια τέτοια επιλογή θα επιφέρει καταστροφή της κοινωνίας μας η όχι.
Και δεν είναι δικο μας θέμα με βάση τα γούστα μας να πούμε πως θα ζήσουν κάποιες εκατοντάδες οικογένειες.
-
Δεν προτείνω τίποτα. Εγώ ασχολούμαι με την αντίδραση τη δική μας.
Εγώ λέω το απλό, πως μπορούμε εμείς ως πλειοψηφία να ορίσουμε ποια τα δικαιώματα μιας μειοψηφίας όταν αυτή οργανώνεται και διεκδικεί από την πολιτεία πράγματα;;;
Σκέψου ένας δεξιός να έλεγε πως αφήνουμε τους κομμουνιστές να διεκδικούν και στο τέλος θα κάνουν κομμουνιστές τα παιδιά μας.....
Oh wait....
οταν μπλεκεις τις κοινωνικες διεκδικησεις και αγωνες με την νομιμοποιηση σε βαρος ανηλικων σεξουαλικων επιλογων λοιπον, τι κουβεντα να κανουμε?
παπαρολογια και ανακατεμα για πολιτκλι κορεκτ γουαναμπιδες υπερασπιστες κοινωνικων ισσοροπιων? -
Το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, είναι άσκηση επιβολής από τις ΗΠΑ (woke δικαιωματιστικη σαπιλα των δημοκρατικων). Για αυτό και το ΚΚΕ παρότι αριστεροί δε θα το ψηφίσουν...
-
Τι λες gatoz ;;;
Συγνώμη αλλά με προσβάλεις με αυτά που λες. Δεν έχω γράψει πουθενά κάτι τέτοιο.
Εγώ έγραψα πως μια κοινωνική ομάδα διεκδικεί κάτι από την πολιτεία, εσύ δεν της το επιτρέπεις και δεν το θεωρείς σωστό. Ούτε εμένα είναι του γούστου μου.
Οι κοινωνικοί όμως αγώνες προέρχονται από ένα μέρος της κοινωνίας. Το αντικείμενο αυτών των αγώνων μπορεί να είναι οτιδήποτε απασχολεί την κοινωνική ομάδα που διεκδικεί από την πολιτεία να αλλάξει τον τρόπο διαβίωσης της.
Σου ξαναλέω για κάποια άλλα μέλη της κοινωνίας μας η κοσμοθεωρία σου δεν είναι φυσιολογική. Για αυτούς, όπως λένε, οδηγεί στη καταπίεση της προσωπικότητας των ανθρώπων, στην οκνηρία, στην φτώχεια ενώ θεωρούν πως κινείται αντίθετα στους νόμους της φύσης που είναι ο νόμος του ισχυρού. Αυτά είναι τα βασικά επιχειρήματα τους. Μπορούν όλοι αυτοί να σου απαγορεύσουν να την διεκδικείς από την πολιτεία; Σε ενδιαφέρει η άποψη τους και το κατά πόσο θα ήθελαν να την διεκδικείς;;;;
Μάλιστα, υπάρχει υψηλή πιθανότητα η κοσμοθεωρία σου να προήλθε και να επηρεάστηκε από τις προσλαμβανουσες και την ανατροφή της οικογένειας σου.
Βλέπεις που οδηγεί όλο αυτό;;;
Αυτό θέλω να θίξω. Ανοίγεις μια πόρτα που οδηγεί αλλού. Καταλαβαίνεις πως αυτά τα επιχειρήματα γίνονται εργαλεία που μπορούν να πάνε και σε άλλα χέρια;
Δεν είναι δουλειά μας, ως μέλη άλλων κοινωνικών ομάδων, να πούμε και να ορίζουμε το πως θα ζήσουν κάποιοι διαφορετικοί από εμάς. Είναι θέμα της πολιτείας και των ειδικών θεσμών μετά από διαβούλευση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να κρίνει για το αν και πότε θα τους δώσει το όποιο δικαίωμα αυτοί επιζητούν.
-
Αφήστε στην άκρη Σύνταγμα και Παιδεία κι ασχοληθείτε με το τι δικαιώματα θα επιτρέψετε στις αδερφές, ξέρει τι κάνει ο Μητσοτάκης.
-
Είπαμε η παιδεία πρέπει να ναι δημόσια. Δεν έχει ναι μεν αλλά. Δημόσια.-
-
Δηλαδή, όταν μια οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα, διεκδικεί κάτι, πρέπει η πολιτεία να απαντάει θετικά, μόνο και μόνο επειδή «πρέπει» να σεβόμαστε τις μειονότητες;
Τι σόι λογική είναι τούτη; -
Πριν μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια κάτι σαβουρογάμηδες πήγαν και φασώθηκαν με νεάντερταλ με αποτέλεσμα να έχουμε γύρω στο 2-5% γονίδια νεάντερταλ.
Πέπει να αποκατασταθεί αυτή η (γενετική) ανωμαλία! -
Καλώς ή κακώς πρέπει να υπάρχουν όρια. Για μένα το να αγαπάς ένα άνθρωπο με το ίδιο φύλλο όπως εσύ είναι 100% αποδεκτό.Δεν έχω καμία αντίρρηση. Να μείνουν μαζί, να παντρευτούν, να κάνουν με κάποιο τρόπο επίσημη την σχέση τους και να αναγνωρίζεται ΠΑΝΤΟΥ.
Τα περί ίσων δικαιωμάτων θεωρώ ότι είναι αθλιότητες. Γιατί εσείς έχετε ίσα δικαιώματα κι εγώ δεν έχω? Εγώ είμαι ερωτευμένος με ένα άντρα και με μία γυναίκα. Θέλω να κάνω παιδιά και με τους δυο, θέλω να παντρευτώ και τους δυο. Δεν έχω δικαίωμα? Τι σας νοιάζει? Τι θα αλλάξει στις οικογένειες των άλλων, που είπε ο Καπουτζίδης?
Γιατί να μην υπάρχει γονιός 1, γονιός 2 γονιός 3 γονιός 4? Τι σας νοιάζει?
Αμ το άλλο? Έχω και μια ερωτική σχέση με μια προβατίνα. Γελάτε? Δεν με νοιάζει. Δικαίωμα μου δεν είναι? Τι θα αλλάξει στις οικογένειες σας? Τι είπατε, ανωμαλία? Πριν 50-100 χρόνια η ομοφυλοφιλία τί ήταν? Ανωμαλία. Παράνομη. Γιατί να μην μορφωσουμε τα σχολεία μας να γίνει αποδεκτή η κτηνοβασια? Γιατί να μήν μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδί. Εδώ το έκανε ένας θηλυκός γορίλας και έκανε ολόκληρο Ταρζάν. Δεν είναι πουθενά γραμμένο ότι μόνο ετερόφυλα ζευγάρια είναι ικανά να μεγαλώσουν ένα παιδί. Γιατί όχι εγώ, οι 2 φίλες μου και οι 2 άντρες μου? Δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα σας... Τι σας νοιάζει τι σας ενοχλεί. Γιατί να μήν είναι ώριμη η κοινωνία, όπως είπε και μία βουλευτής?
Μην γελάτε. Ίσα δικαιώματα δεν θέλουμε?
Θέλετε και συνέχεια? Εγώ με τον σύντροφό μου παντρευόμαστε και υιοθετούμε ένα παιδί. Έλα όμως που χωρίσαμε. Ποιός θα πάρει την επιμέλεια? Ο γονέας 1 ή ο γονέας 2? Θα πάμε δικαστικά 50-50 ?
Γιατί εγώ, όταν χώρισα από την γυναικα μου στον πρώτο μου γάμο ρώτησα 3 διαφορετικούς δικηγόρους και μου είπαν και οι 3 το ίδιο πράγμα. Αν πας να διεκδικήσεις την επιμέλεια είσαι χαμένος κατά 95% πριν καν αρχίσει η δική. Μα κάτσε ρε φίλε εδώ οι ομοφυλόφιλοι άντρες με ποιό σκεπτικό θα πάρει ο ένας ή ο άλλος επιμέλεια? Της πουτανας το κάγκελο. Excuse my french.
Για αυτούς τους λόγους λοιπόν είμαι κάθετα αντίθετος με οποιοδήποτε μορφή ανατροφής παιδιού.
Κι ακόμα, δεν θα μπορέσω ποτέ να δεχτώ την κανονικότητα του γονέα 1 και 2. Θα σταματήσω να λέγομαι πατέρας? Δεν θα μπορεί το παιδί μου να με λέει μπαμπά?Αλλά, όπως προείπα εδώ έχουμε την καταπάτηση δικαιωμάτων των πολλών προς ώφελος των λίγων. Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία. Ο κόσμος πάει κατά διαόλου...
ΥΓ. Μέχρι ένα σημείο μπορώ να καταλάβω την καταπίεση αυτών των ανθρώπων τόσα χρόνια τόσες δεκαετίες. Καταλαβαίνω την ανάγκη τους να βγουν στους δρόμους μαζικά με τις σημαίες τους.
Μ αρέσει που σε γενικές γραμμές η κοινωνία έχει αποδειχθεί τέτοιες "πρακτικές" και όχι απλά δεν αντιδρά αλλά ούτε δυσανασχετεί.
Ρωτάω όμως πάλι εγώ. Εγώ ο ετεροφυλόφιλος, που είναι η δικιά μου σημαία? Μπορώ να βρω σε μια κεντρική πλατεία με φωτογραφίες γυμνών γυναικών οπισθίων και να φωνάζω " Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΠΙΣΘΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΠΙΣΘΙΑ"
Φαντάζεστε τι έχει να γίνει? Θα με δείξουν όλα τα κανάλια, θα μου γίνουν 3 ντουζίνες μηνύσεις από φεμινιστικους και όχι μόνο συλλόγους, χώρια η φυλακή που θα κάνω... -
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή, όταν μια οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα, διεκδικεί κάτι, πρέπει η πολιτεία να απαντάει θετικά, μόνο και μόνο επειδή «πρέπει» να σεβόμαστε τις μειονότητες;
Τι σόι λογική είναι τούτη;Βρες ομοίους σου και διεκδίκησε ένα δικαίωμα που δεν το έχεις. Οι αρμόδιοι θεσμικοί και επιστημονικοί φορείς της πολιτείας θα αξιολογήσουν κατά πόσο αυτό που ζητάς καταπατά τα άρθρα του Συντάγματος ή όχι, και κατά πόσο αντίκειται στο εθνικό και κοινοτικό δίκαιο, και να δεν συντρέχει τίποτα από όλα αυτα, τότε γιατί όχι να το διεκδικήσεις και να σου δοθεί ως δικαίωμα.
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γιατί εγώ, όταν χώρισα από την γυναικα μου στον πρώτο μου γάμο ρώτησα 3 διαφορετικούς δικηγόρους και μου είπαν και οι 3 το ίδιο πράγμα. Αν πας να διεκδικήσεις την επιμέλεια είσαι χαμένος κατά 95% πριν καν αρχίσει η δική. Μα κάτσε ρε φίλε εδώ οι ομοφυλόφιλοι άντρες με ποιό σκεπτικό θα πάρει ο ένας ή ο άλλος επιμέλεια?
Για αυτούς τους λόγους λοιπόν είμαι κάθετα αντίθετος με οποιοδήποτε μορφή ανατροφής παιδιού.Για να κανω τον αντίδικο ώστε να κινείται το θεμα και να μαλώνουμε διοτι βρεθήκαμε.
Άρα θέλησες να μεγαλώσεις ένα παιδι χωρίς το γυναικείο πρότυπο στη μονογονεϊκη οικογένεια που θα σχηματιζες. Άσχετα με το τι έγινε μετά, κακώς για εσένα, εσύ το επιδιώξες. Προτίμησες να χωρίσεις για προσωπικούς λόγους και να αναλάβεις την επιμέλεια και ανατροφή του παιδιού. Άρα επί σκοπού διελυσες μια παραδοσιακή οικογένεια που αποτελείται από πατέρα και μητέρα. Άρα έβαλες το ατομικό δικαίωμα σου στην αποδέσμευση από έναν γάμο πάνω από το παιδι. Σωστά;
Τι θέλω να πω; Αυτά τα θέματα είναι πολύ λεπτά, δεν είναι απλά διότι έχουν να κάνουν με συναισθήματα. Όπως λοιπόν εγώ σε κρίνω ως τρίτος που διελυσες μια κλασική οικογένεια και προσπάθησες να μεγαλώσεις ένα παιδί με το πατρικό πρότυπο, και εσύ θα με βρίσεις διότι ανακτευομαι στη ζωή σου χωρίς να ξέρω τίποτα για αυτήν, έτσι και αυτά τα θέματα και δικαιώματα είναι κάπως προσωπικά και αφορούν μονάχα όσους τα διεκδικούν.
Συμφωνώ πως πάντα τα παιδιά είναι το άλφα και το ωμέγα σε όλα τα κριτήρια. Για αυτό αναφέρω πως μονάχα η επιστήμη πρέπει να απαντήσει και όχι εμείς.
Κι ακόμα, δεν θα μπορέσω ποτέ να δεχτώ την κανονικότητα του γονέα 1 και 2. Θα σταματήσω να λέγομαι πατέρας? Δεν θα μπορεί το παιδί μου να με λέει μπαμπά?
Όχι ρε, φυσικά θα σε λέει μπαμπά. Αν είναι δυνατόν!!!!! Στα επίσημα δημόσια έγγραφα θα αναγράφεται ως γονέας για να μην υπάρχουν νομικά κολλήματα. Εκτός αν το παιδί σου σε φωνάζει με τον αριθμό ταυτότητας ή το ΑΜΚΑ σου, αντί για μπαμπά !!!
Τα άλλα είναι κάπως αστεία ρε συ, τι Ταρζάν και τσίτα!!! Χαχαχαχα.... Δεν είναι άξια σχολιασμού.
Ρωτάω όμως πάλι εγώ. Εγώ ο ετεροφυλόφιλος, που είναι η δικιά μου σημαία? Μπορώ να βρω σε μια κεντρική πλατεία με φωτογραφίες γυμνών γυναικών οπισθίων και να φωνάζω " Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΠΙΣΘΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΠΙΣΘΙΑ"
Φαντάζεστε τι έχει να γίνει? Θα με δείξουν όλα τα κανάλια, θα μου γίνουν 3 ντουζίνες μηνύσεις από φεμινιστικους και όχι μόνο συλλόγους, χώρια η φυλακή που θα κάνω...Φυσικά και μπορείς.... Εφόσον δεν προβάλεις γυμνές φωτογραφίες που προσβάλουν τη δημόσια αιδώ, φυσικά και μπορείς να λες σε όποιον περνάει τις προτιμήσεις σου. Κανείς δεν θα ασχοληθεί, πίστεψε με. Θα έρθω και εγώ μαζί σου και θα κρατάω πλακάτ που θα γράφει με βελάκι πως "συμφωνώ μαζί του"
Μ αρέσει που σε γενικές γραμμές η κοινωνία έχει αποδειχθεί τέτοιες "πρακτικές" και όχι απλά δεν αντιδρά αλλά ούτε δυσανασχετεί.
Έτσι είναι οι κοινωνίες εξελίσσονται προς διάφορες κατευθύνσεις. Οι συγκυρίες σε διεθνές και εθνικό επίπεδο οδηγούν τα παιδιά και τα εγγόνια να αλλάζουν αντιλήψεις από τους προγόνους τους. Σκέψου παλαιά πως ο πατέρας επέλεγε τον γαμπρό του δηλαδή τον σύζυγό της κόρης του, και αυτός την επέλεγε λόγω προίκας και παρθενίας. Σήμερα αυτος, ακόμη και νομοθετημένος τρόπος δημιουργίας οικογένειας μας φαίνεται τελείως γελοίος. (Το ΠΑΣΟΚ κατήργησε τον νόμο περί προίκας αλλά και μοιχείας, που σαι @vagkirk να ξεσαλωσεις) Τότε όμως ήταν το θεμέλιο της κοινωνίας και ήταν αξιοσέβαστος. Για να μην αναφέρω γάμους δεύτεροτρίτοξαδελφων στην επαρχία.
Εγώ για παράδειγμα τρελαίνομαι με την κουλτούρα της παραβατικότητας που εξαπλώνεται στην κοινωνική ομάδα των εφήβων και μετά εφήβων. Αυτό είναι θεωρώ ένα σοβαρότατο πρόβλημα για την Ελλάδα και την κοινωνία της. Αν δω Τραπερ μαζεύομαι σαν τις γιαγιάδες οταν έβλεπαν κάποιο ροκά με μακριά μαλλιά και δερμάτινα.
-
Για να μην ξεχνάμε.
Από την μεγαλειώδη πορεία στις 29/6/2023 στα Χανιά, την πατρίδα του Τρισμέγιστου πρωθυπουργού μας.Πολλά τα συνθήματα αλλά 2 συγκλονίζουν:
"Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη αδελφή, παρά σαράντα χρόνια κρυφή και αρρενωπή"
"Ελλάδα να πεθάνεις να ζήσουμε εμείς, στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς"
Είναι άδικο αυτό το ρεύμα να χαθεί, πρέπει να το υποστηρίξουμε πάση θυσία, γιατί εκπέμπει πολιτισμό και μέλλον............
Απολαύστε το:
-
Είναι λίγο άσχετα τα περι "διελυσες μια παραδοσιακή οικογενεια κλπ κλπ.
Εγώ είπα ΧΩΡΊΖΩ
Ποιος θα αναλάβει την ανατροφή του παιδιού? Ο μπαμπάς ή η μαμά?
Ο μπαμπάς ή ο μπαμπάς?
Η μαμά ή η μαμά?
Ο γονέας Α ή ο γονέας Β?Κι επίσης όλες αυτές οι δίκες (δικαστήρια) θα γίνουν χωρίς προκαταλήψεις 50-50?
Τα του Ταρζάν ήταν αστείο φίλε lap. Κτηνοβασία υπάρχει όμως. Και από άντρες και από γυναίκες. Έχουν ή δεν έχουν δικαίωμα στην ανατροφή παιδιών? Απλά ρώτησα...
Στα περι γονέα Α και Β
Το γνωρίζω ότι αυτά θα τα συναντάω σε αιτήσεις κλπ.
Να μου επιτρέψεις να έχω ένα σκεπτικισμό τι θα γίνει στη πράξη. Εδώ ήδη βλέπουμ ζευγαρι αντρών να θέλει μόνο αγόρια να υιοθετήσει και αντίστοιχα ζευγάρια γυναικών μόνο κορίτσια.... Έτσι για να κάνω κι εγώ το συνήγορο του διαβόλου!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2