-
Φιλε alexandrinos εκαναν 'ηλεκτρονικο' ελεγχο.. μου εσβησαν την ενδειξη και μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε αυτο
http://www.yacco.gr/products_view.php?id=350&catid=1036 και αν δεν γινει τιποτα με βλεπω για αυτο http://www.peak.gr/profile.html μιας και απο οτι καταλαβα μενεις βορεια κια εγω νοτια.. ευχαριστω για το ενδιαφερον θα ενημερωσω σχετικα μιας και απο εχθες εχω βαλει το καθαριστικο εχω ζορισει σε μικρες ταχυτητες το μοτερ και λαμπακι μεχρι τωρα (περιπου 70 χλμ) δεν αναψε.. -
Καλημέρα παιδιά.Το duster ως γνωστό εχει γραναζια 1ης ταχυτητας 4.45 περίπου αν θυμάμαι καλά(σχετικά κοντή).
Το forester έχει αν θυμάμαι καλά 1η στα 3.67 περίπου(διορθώστε με).Το transfer του forester είναι 1/1.45 πάλι αν θυμάμαι καλά.Αν τα πολλαπλασιάσουμε και πάλι το forester έχει( με τα κοντά )1η στα 5.5 περίπου έναντι του 4.5 του dacia.
Συμφωνούμε λοιπόν ότι η αργή 1η του forester είναι πιο κοντή από την κανονικη 1η του dacia?Δεν εξετάζω κορωνοπηνεια..
Έχει ανέβει κάνεις μια ανηφόρα,έχει ανελκυσει βάρκα να μας πει αν όντως σε σχέση με το forester,το duster τα "σπάει" στην 1η του?Γιατί νομιζω ότι η 1η του duster είναι πιο άγρια από του forester?πολλοί μου λένε ότι ξεκινάνε με 2α!
Ευχαριστώ! -
@psili-ammos said in dacia Duster 4x4 110HP:
Καλημέρα παιδιά.Το duster ως γνωστό εχει γραναζια 1ης ταχυτητας 4.45 περίπου αν θυμάμαι καλά(σχετικά κοντή).
Το forester έχει αν θυμάμαι καλά 1η στα 3.67 περίπου(διορθώστε με).Το transfer του forester είναι 1/1.45 πάλι αν θυμάμαι καλά.Αν τα πολλαπλασιάσουμε και πάλι το forester έχει( με τα κοντά )1η στα 5.5 περίπου έναντι του 4.5 του dacia.
Συμφωνούμε λοιπόν ότι η αργή 1η του forester είναι πιο κοντή από την κανονικη 1η του dacia?Δεν εξετάζω κορωνοπηνεια..
Έχει ανέβει κάνεις μια ανηφόρα,έχει ανελκυσει βάρκα να μας πει αν όντως σε σχέση με το forester,το duster τα "σπάει" στην 1η του?Γιατί νομιζω ότι η 1η του duster είναι πιο άγρια από του forester?πολλοί μου λένε ότι ξεκινάνε με 2α!
Ευχαριστώ!το νταστερ ομως εχει χαζη τετρακινηση και θα εχεις θεμα καθως θα σου κανει διαγωνια
επιπελον οπως και το φορεστερ ειναι αυτοφερομενο και ....στραβωνει -
@gatoz said in dacia Duster 4x4 110HP:
επιπελον οπως και το φορεστερ ειναι αυτοφερομενο και ....στραβωνει
Όλα αυτοφερώμενα είναι πλέον, εκτός από τα κλασικά εκτός δρόμου.
Και μια χαρά πάει με 2 διαγώνιες στον αέρα.
-
@fanis75 said in dacia Duster 4x4 110HP:
επιπελον οπως και το φορεστερ ειναι αυτοφερομενο και ....στραβωνει
Και μια χαρά πάει με 2 διαγώνιες στον αέρα.
το 2ης γενιας κουτσοπαλευει χωρις επιτυχια, δες τα βιντεακια με τα ρολερς, τα πρωτης γενιας δεν τη παλευουν καθολου.
ο φιλος εχω καταλαβει οτι εχει πολυ περιορισμενο μπατζετ.επισης εδω σου κανει διαγωνια απο το βαρος, οχι απο σηκωμα
-
Βρε δεν αντιλέγω..Το duster δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα που λέγαμε αφού δεν έχε καν κοντα(pinin 2.0 gdi,sportage του 1999 κ,τ,λ).
Άλλο με τρώει εμένα..
Πόσο κοντή είναι εν τέλη η 1η του ρε παιδιά??
Αφού αν βάλεις τα νούμερα κάτω ,του Φόρεστερ είναι πιο κοντή (με τα αργά).Πως ξεκολλάει καλύτερα σε σχέση με το Φόρεστερ?
Λόγω κλειδώματος 50/50 σε συνδιασμό με την 4.45 1η? -
@psili-ammos said in dacia Duster 4x4 110HP:
Βρε δεν αντιλέγω..Το duster δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα που λέγαμε αφού δεν έχε καν κοντα(pinin 2.0 gdi,sportage του 1999 κ,τ,λ).
Άλλο με τρώει εμένα..
Πόσο κοντή είναι εν τέλη η 1η του ρε παιδιά??
Αφού αν βάλεις τα νούμερα κάτω ,του Φόρεστερ είναι πιο κοντή (με τα αργά).Πως ξεκολλάει καλύτερα σε σχέση με το Φόρεστερ?
Λόγω κλειδώματος 50/50 σε συνδιασμό με την 4.45 1η?το φορεστερ εχει κεντρικο διαφορικο
το νταστερ οχι
εκει ειναι η διαφορα
ομως το νταστερ αμα τραβας βαρος θα σο υκαψει τον πολυδισκο που παιζει τον ρολο του διαφορικου, ειδικα αν τον βαζεις να λειτουργει 50-50 -
Επειδή τα έχω οδηγήσει και τα δύο , εμένα τα κοντά του φορεστερ ποτέ δε μου γέμισαν το μάτι , ανεξαρτήτως αριθμών. Καλύτερα από το να μην είχε τίποτα βέβαια....
Η αίσθηση μάλλον έχει να κάνει με τη ροπή του πετρελαιοκινητήρα συγκριτικά με την ροπή σε αντίστοιχες στροφές του ατμοσφαιρικού μπόξερ του φόρεστερ. -
Τα καλύτερα εκτός δρόμου (Land Rover) είναι επίσης αυτοφερόμενα. Μάλιστα η LR λέει ότι είναι πολύ πιο άκαμπτα από τα παλιότερα της, με σασί. Σαν κάτοχος LR με σασί, επιβεβαιώνω την ανωτερότητα των νέων, αυτοφερόμενων της.
-
@realzeus said in dacia Duster 4x4 110HP:
Τα καλύτερα εκτός δρόμου (Land Rover) είναι επίσης αυτοφερόμενα. Μάλιστα η LR λέει ότι είναι πολύ πιο άκαμπτα από τα παλιότερα της, με σασί. Σαν κάτοχος LR με σασί, επιβεβαιώνω την ανωτερότητα των νέων, αυτοφερόμενων της.
σιγα μην ειναι τα καλυτερα τα αυτοφερομανα και μαλιστα χωρις αξονες....
ρε συ δια....
επισης εδω το ζητουμενο ειναι η ρυμουλκηση, οποτε αυτοφερομενο δεν -
Φυσικά και είναι θέμα υλοποίηση. Τα LR με αυτοφερόμενα και ανεξάρτητες περνάνε από εκεί που δεν περνάει Wrangler με σασί και άξονες. Αλλά δεν μιλάμε για LR, οπότε σταματώ τα off topic. Απήντησα απλά σε κάτι συγκεκριμένο, το θέμα του ενδιαφερόμενου είναι άλλο.
-
Tα LR είαι ΚΟΡΥΦΗ, τι να λέμε τώρα. Μόνο τα Γκε Βάγκεν και τα Λαντ Κρούζερ είναι ίσως ισάξια.
-
Φυσικά και είναι θέμα υλοποίηση. Τα LR με αυτοφερόμενα και ανεξάρτητες περνάνε από εκεί που δεν περνάει Wrangler με σασί και άξονες. Αλλά δεν μιλάμε για LR, οπότε σταματώ τα off topic. Απήντησα απλά σε κάτι συγκεκριμένο, το θέμα του ενδιαφερόμενου είναι άλλο.
ε, οχι, ουτε για αστειο
καταλαβαινω την οπαδικη διαθεση βεβαια -
ε, οχι, ουτε για αστειο
καταλαβαινω την οπαδικη διαθεση βεβαιαΚαμία οπαδική διάθεση. Υπάρχουν πολλές δοκιμές που το αποδεικνύουν Θοδωρή, Οπαδικό είναι να νομίζει κάποιος ότι "σαν την σκάλα τους άξονες δεν έχει", ενώ η εταιρεία που τα είχε αυτά, τα αντικατέστησε με κάτι ανώτερο.
-
ε, οχι, ουτε για αστειο
καταλαβαινω την οπαδικη διαθεση βεβαιαΚαμία οπαδική διάθεση. Υπάρχουν πολλές δοκιμές που το αποδεικνύουν Θοδωρή, Οπαδικό είναι να νομίζει κάποιος ότι "σαν την σκάλα τους άξονες δεν έχει", ενώ η εταιρεία που τα είχε αυτά, τα αντικατέστησε με κάτι ανώτερο.
Η εταιρεια τα αντικατεστησε με κατι πιο τρεντι μια και το κοινο της με τις τιμες που ειχε, το γυρισε και κουναγε την αχλαδια
-
Σταμάτα ρε αδερφέ τα ομοφοβικά, δεν ζούμε στο 1990. Δεν ισχύει αυτό που λες όμως. Το δικό μου Land Rover έχει πλαίσιο σκάλας και άξονες. Από εκεί που περνάνε τα καινούρια Discovery, το δικό μου δεν μπορεί καν να μπει, όχι να βγει! Το ίδιο ισχύει και για τα Wrangler!
Εδώ είναι στο τέρμα του Ποταμού (Ναυάγιο), Επανομής. Οι ντόπιοι έχουν 2 τρακτέρ-τέρατα, 4χ4, για να βγάλουν όσους κολλήσουν.
Άρα ξέρω κάτι από off roading.
-
εγω ζω στο 90
τωρα για το ναυαγιο, ξερεις οτι πανε και νιβια...
τα νεα ροβερ δεν ειναι για βουνο, ειναι για γονεα 54 και γονεα 23 - να μην λες οτι ειμαι ομοφοβικος -
Ενώ είσαι γνώστης, δεν ξέρω γιατί λες πράγματα που δεν ισχύουν. Βάλε ένα καινούριο μαμά Defender και ένα καινούριο μαμά Wrangler και σου βάζω 1000 Ευρώ στοίχημα ότι το Land Rover θα περάσει από εκεί που δεν θα περάσει το Jeep!
-
Ενώ είσαι γνώστης, δεν ξέρω γιατί λες πράγματα που δεν ισχύουν. Βάλε ένα καινούριο μαμά Defender και ένα καινούριο μαμά Wrangler και σου βάζω 1000 Ευρώ στοίχημα ότι το Land Rover θα περάσει από εκεί που δεν θα περάσει το Jeep!
ανετα
1000 εχω
αλλα για ντιφεντερ και ρανγκλερ δεν εχω -
Θα τα χάσεις και αυτά τα 1000...
dacia Duster 4x4 110HP