-
Όλα τα ζωικά είδη ακμαζουν σε πληθυσμούς, παρακμάζουν, κι εξαφανίζονται.
Κάποτε θα χαθούν κι οι άνθρωποι.
Κάποιες φυλές εξαφανίζονται νωρίτερα από άλλες.
Όπως εξαφανιστηκαν οι Αρχαίοι Έλληνες, οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι κλπ.
Η γη δεν αδειάζει, απλά παίρνουν τη θέση τους άλλοι.
Όση σχέση έχουν οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι με τους σημερινούς, οι Αρχαίοι και νεώτεροι μικρασιατες με τους σημερινούς, τόση έχουμε και οι νεοέλληνες με τους μεσαιωνικους και τους αρχαίους, κι άλλη τόση σχέση θα χουν αυτοί που θα κατοικούν εδώ μετά από μερικές γενιές.
Είναι ήδη μερικοί αιώνες που οι Έλληνες είναι κάτι ασήμαντο που δεν επηρεάζουν και μετά βίας συνεισφέρουν στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Λιγοστές εξαιρέσεις υπήρξαν, αλλά τα μεγάλα μυαλά δεν έχουν εθνικότητα έτσι κι αλλιώς, ανήκουν στην ανθρωπότητα. Δεν έχασε η Βενετιά βελόνι, επειδή σαν πληθυσμός φθινουμε κι άλλο. -
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μην μπλέκετε τις προσωπικές κόντρες με τα γεγονότα.
Άσε μας ρε Πηλιου, διαβάζουμε ότι πιο φασιστικό έχει γραφτεί και το περνάς έτσι, δημοκράτες της φακής
Υστερίες που δεν σου ταιριάζουν Λαπ.
Ρατσισμός είναι να ξεχωρίζεις τους νεοέλληνες, αυτόν τον αχταρμά, ως κάτι σπουδαίο και αναντικατάστατο.
Αν ήταν τόσο σπουδαίοι, θα τα κατάφερναν καλύτερα και δεν θα κινδυνευαν με εξαφάνιση.Αστεία αυτά που γράφεις ως κατηγορίες για τον Ντιέγκο, σαν τον ιδρυτή του ekklisia online που κάνει αγωγές για τις νέες ταυτότητες κλπ.
Ότι κάποιοι περιγράφουν τη δυσάρεστη πραγματικότητα, δεν είναι αδίκημα, ούτε νομίζω να διώκεται απ τους κανονισμούς του φόρουμ.
-
Ρε πάτε καλά;;;;
Τι γράφετε;;;;Καταρχήν οι αρχαίοι Έλληνες έχουν σχεδόν τα ίδια γονίδια με τους σημερινούς και αυτό δεν το λέει κάποιος ακροδεξιός αλλά το λέει η επιστήμη με τις αναλύσεις των dna από αρχαίους τάφους, αλλά και να μην είχαν δεν μας νοιαζει στην συζητη αυτό. Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους ιστορικούς λαούς της περιοχής, όχι μονάχα με τους Έλληνες. Υπήρχαν προσμίξεις όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά κατά ένα 80-90% αν θυμάμαι σωστά και κατά μέσο όρο είναι κοινό με τους ανθρώπους που ζούσαν εδώ πριν χιλιάδες έτη.
Η απάντηση πως η ανθρωπότητα δεν θα χάσει κάτι από τους Έλληνες είναι άκρως προσβλητική για τους Έλληνες. Ακόμα και να μην προσέφεραν τίποτα απολύτως οι Έλληνες το να έχουν το περιβάλλον για να τεκνοποιήσουν και να συντηρήσουν μια οικογενεια είναι δικαίωμα τους ως ανθρώπινα όντα.
Το να μην μας απασχολεί αυτό το θέμα, όταν οι λόγοι που συμβαίνει είναι καθαρά οικονομικοί και όχι κάποια εξωτερικη καταστροφή είναι τραγικό.
Πραγματικά μπροστά στην εξυπηρέτηση κάποιων ιδεοληψιων ξεφεύγετε σε άλλα μονοπατια. Τι να πω;
-
Αυτό ακριβώς γράφω @piliourits!
Επίσης κάτι άλλο περίεργο. Όσους Αλβανούς ξέρω δεύτερης γενιάς, θα κάνουν το πολύ 1 παιδί ακριβώς όπως οι Έλληνες. Δηλαδή ακόμα και να ήθελε να βασιστεί η Ελλάδα για νέες γεννήσεις σε ενα πληθυσμό που έχει αφομοιωθεί κοντά στο 100% (γιατί τα παιδιά αυτά έχουν πάει Αλβανία 2-3 φορές στους παππούδες και that's it, μπορεί να μη μιλάνε καλά καλά τη γλώσσα ενώ έχουν ελληνική παιδεία και πολλοί από αυτούς είναι Χ.Ο. κτλ), δε μπορεί γιατί πολύ απλά ακολουθούν τα χνάρια των Ελλήνων στο θέμα των γεννήσεων. Φταίνε και αυτοί που δε θέλουν απλά να κάνουν ένα παιδί χωρίς να μπορούν να του προσφέρουν μια καλή ποιότητα ζωής; Φταίνε και οι Έλληνες που δε θέλουν σε αυτό το ρημαδιό να φέρουν μια ζωή;
Τώρα ευσεβείς πόθοι περι αλλαγής της κατάστασης και αύξησης των γεννήσεων από Έλληνες με κινήτρα κτλ οκ, ποιός δεν θα το ήθελε, αλλά μέχρι στιγμής η Ελλάδα προσφέρει μόνο φτώχεια, ανασφάλεια και αντικίνητρα στους κατοίκους. Προσφέρει μόνο δυστυχία σε όποιον άτυχο μένει εδώ και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα σε μια έχθρική χώρα που κοιτάζει να σε κατακλέψει για να ζουν καλά λίγες οικογένειες. Με μισθό 750 ευρώ και νοίκι 4-5 κατοστάρικα σόρυ αλλά είναι παράλογο να συζητάμε για γεννήσεις. Οι αριθμοί μιλούν και είναι αμείλικτοι.
Εδώ έχουμε ρε φίλε ΠΘ που δε μπορούν να ρίξουν το ΦΠΑ στα ψωμιά, τα γάλατα και στις καπότες χωρίς να πάρουν έγκριση από τους "θεσμούς" ή να ψάχνουν ισοδύναμα για να βγουν τα νούμερα και συζητάμε ακόμα για πολιτικές υπέρ των γεννήσεων στο προτεκτοράτο; Για τέτοια επίπεδα "ελευθερίας" μιλάμε ως κράτος. Στρουθοκαμηλισμός 100% στο να λέμε κάτι διαφορετικό.
-
Την μόνη λύση την ξέρετε:
Γ@μηθείτε, γιατί χανόμαστε!
-
Μην μπλέκετε τις προσωπικές κόντρες με τα γεγονότα.
Άσε μας ρε Πηλιου, διαβάζουμε ότι πιο φασιστικό έχει γραφτεί και το περνάς έτσι, δημοκράτες της φακής
Υστερίες που δεν σου ταιριάζουν Λαπ.
Ρατσισμός είναι να ξεχωρίζεις τους νεοέλληνες, αυτόν τον αχταρμά, ως κάτι σπουδαίο και αναντικατάστατο.
Αν ήταν τόσο σπουδαίοι, θα τα κατάφερναν καλύτερα και δεν θα κινδυνευαν με εξαφάνιση.Αστεία αυτά που γράφεις ως κατηγορίες για τον Ντιέγκο, σαν τον ιδρυτή του ekklisia online που κάνει αγωγές για τις νέες ταυτότητες κλπ.
Ότι κάποιοι περιγράφουν τη δυσάρεστη πραγματικότητα, δεν είναι αδίκημα, ούτε νομίζω να διώκεται απ τους κανονισμούς του φόρουμ.
Καθόλου υστεριες. Γράφεις βλακείες πολύ απλά βλακείες. Διάβασε ξανά τι ειπώθηκε και πως δικαιολογήθηκε, κάνοντας το χειρότερο.
Δεν θέλω να χαρακτηρίσω τον diego.
-
Ε μα είναι που είναι μικρή η Ελλάδα τι και αν χαθούν οι Έλληνες; Μικρο το κακό.
Έτσι μετράμε τις κοινωνίες και τις οικογένειές των ανθρώπων. Σύμφωνα με το ποσοστό τους στο παγκόσμιο πληθυσμό. Τι να σου κάνουν τα ελληνικά ζευγάρια που θέλουν να τεκνοποιήσουν αλλά για οικονομικούς λόγους δεν μπορούν.
Δεν έχουν κάποια αξία, δεν χρειάζεται να βοηθηθούν. Γεννάνε κάποιοι άλλοι στην άλλη άκρη της γης.Κρίμα παιδιά, γεννηθηκατε σε λάθος χώρα, λαθος εποχή.
Διαβάστε τις πηγές του Diego πάνω να καταλάβετε γιατί δεν έχετε τους πόρους να κάνετε οικογένεια. Μετά πάρτε το αυτοκίνητο που σας αγόρασε ο μπαμπακας να κάνετε μόστρα σε κάνα μαγαζί πίνοντας μοχίτο σχολιάζοντας το μέλλον του κόσμου.
Τι διαβάζουμε και δεν βρίζουμε ;;;
@fanis75 σε android δεν βγάζει την επιλογη για αναφορά.
Θεωρώ πως δεν έχει σχέση με ρατσιστικά υπονοούμενα αυτό που είπε ο Ντιέγκο.
Κατά την άποψη με κάποια δόση πίκρας και στεναχώριας το είπε για την ανικανότητα μας να αλλάξουμε τα πράγματα και να βελτιώσουμε την κατάσταση.
Κρίνω φυσικά και από τον εαυτό μου που πάνω στα νεύρα μου έχω πει κάτι ανάλογο.
Είναι πιο πολύ από αγανάκτηση για κάτι που αγαπάς πολύ αλλά το βλέπεις να παίρνει λάθος πορεία.
-
Δεν είναι μόνο πίκρα, είναι και θυμός. Θυμός που υποτίθεται είμαστε στην "ανεπτυγμένη Δύση" και σε ευρωπαικό κράτος, όχι υποτίθεται τριτοκοσμική μπανανία και δεν έχουμε καμία απολύτως βοήθεια σε τίποτα.
Δεν έχουμε υγεία, δεν έχουμε παιδεία, δεν έχουμε ασφάλεια, δεν έχουμε πυροσβεστική, δεν έχουμε αντιπλυμμηρικά, δεν έχουμε σωστή αστυνομία, δεν έχουμε καθαριότητα, δεν έχουμε καν γαμωφρεάτια στο δρόμο να ρουφάνε τα λασπόνερα. Μέχρι και κοντά στο σπίτι μου είναι βουλωμένα 10+ χρόνια και παίζουμε την κολοκυθιά οτι δεν ανήκει στο Δήμο αλλά την περιφέρεια και εκείνοι είναι υπεύθυνοι. Δε μιλάω καν για τις λακούβες στο δρόμο που στραβώσαμε ζάντα προχθές και δεν ξέρω καν πόσο θα πάει το μαλλί. Μιλάμε μας αξίζουν ένσημα για βαρέα και ανθυγιεινά που ζούμε σε αυτό το μπουρδέλο και δεν έχουμε τρελαθεί. Σε αυτή τη χώρα λοιπόν αξίζει να μπω στη διαδικασία (και να ήθελα να κάνω) παιδίά; Για να προσφέρω τι και σε ποιόν; Στο έθνος; Στη χώρα; Για να σοβαρευτούμε λίγο.YΓ: Τα περι ρατσισμού υπάρχουν μόνο σε θολωμένα μυαλά, δεν αξίζει καν να απαντώ σε τέτοιες βλακείες.
-
Την μόνη λύση την ξέρετε:
Γ@μηθείτε, γιατί χανόμαστε!
Λάθος!!Προσπαθησα πολυ να το εφαρμόσω αλλά τελικά μετά από 4 μαντράχαλους και μια πριγκίπισσα η καλύτερη λύση είναι μια τήλεοραση σε κάθε δωμάτιο!
-
Δεν είναι το μοναδικό ποστ με τέτοιες απόψεις. Ο άνθρωπος νιώθει θυμο για την κοινωνία των Ελλήνων, τώρα του ξέφυγε και το μπαλωνει όπως μπορεί με διάφορες πηγές.
Ας εξαφανιστούν οι Έλληνες εφόσον δεν έχουν ίδιες πολιτικές απόψεις με αυτόν. Πφφφφ σιγά το κακο, άλλωστε τι προσφέρουν στην ανθρωπότητα;;;;
Θα έρθουν κάποιοι άλλοι ήταν η επεξήγηση.
Ελλεϊνες τους ανεβάζει, κατάντια τους κατεβάζει.
Ο Ντιέγκο, το καμάρι των Ελλήνων ή Ελλεϊνων!!
-
Nα σου ζήσουν! Ήρωας!
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν είναι μόνο πίκρα, είναι και θυμός. Θυμός που υποτίθεται είμαστε στην "ανεπτυγμένη Δύση" και σε ευρωπαικό κράτος, όχι υποτίθεται τριτοκοσμική μπανανία και δεν έχουμε καμία απολύτως βοήθεια σε τίποτα.
Δεν έχουμε υγεία, δεν έχουμε παιδεία, δεν έχουμε ασφάλεια, δεν έχουμε πυροσβεστική, δεν έχουμε αντιπλυμμηρικά, δεν έχουμε σωστή αστυνομία, δεν έχουμε καθαριότητα, δεν έχουμε καν γαμωφρεάτια στο δρόμο να ρουφάνε τα λασπόνερα. Μέχρι και κοντά στο σπίτι μου είναι βουλωμένα 10+ χρόνια και παίζουμε την κολοκυθιά οτι δεν ανήκει στο Δήμο αλλά την περιφέρεια και εκείνοι είναι υπεύθυνοι. Δε μιλάω καν για τις λακούβες στο δρόμο που στραβώσαμε ζάντα προχθές και δεν ξέρω καν πόσο θα πάει το μαλλί. Μιλάμε μας αξίζουν ένσημα για βαρέα και ανθυγιεινά που ζούμε σε αυτό το μπουρδέλο και δεν έχουμε τρελαθεί. Σε αυτή τη χώρα λοιπόν αξίζει να μπω στη διαδικασία (και να ήθελα να κάνω) παιδίά; Για να προσφέρω τι και σε ποιόν; Στο έθνος; Στη χώρα; Για να σοβαρευτούμε λίγο.YΓ: Τα περι ρατσισμού υπάρχουν μόνο σε θολωμένα μυαλά, δεν αξίζει καν να απαντώ σε τέτοιες βλακείες.
Δεν μας νοιάζει,να πας για μόχιτο,από την οικογενειακή μεζονέτα στα νότια προάστια,χωρίς το διθέσιο καμπριο η καλύτερα να πας και να κοπανιέσαι σε κάθε λακκούβα.
-
Για τις Ελεϊνήδες είπε ο άνθρωπος, κι έχει κι ένα δίκιο, ειδικά άμα συγκρίνεις το ατόφιο αρχαιοελληνικό ντιενεη που το γράφει και στην ούγια, με αυτά της ανατολής και του Ειρηνικού (κι ας κατουράνε κι όρθιες μερικές).
Είμαστε περιβαλλοντικα συνειδητοποιημένοι, εκτός απ το ότι θα δώσουμε τα ντίζελ για Ηλεκτρικά, μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό, σώζουμε κι άλλο τον πλανήτη.
-
Ποια θολωμενα μυαλά ρε φωστήρα
Τι σχέση έχει το αν είναι βουλωμένο το φρεάτιο στην μεζονέτα σου, και αν στραβωνει η ζάντα στο διθέσιο ρουντστερ σου με το αν προσφέρεται το σωστό περιβάλλον για τεκνοποίηση;
Τα παιδιά είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ των ζευγαριών. Δεν τα μετράμε με το τι προσφέρει η οικογένεια ή γενικότερη κοινωνία τους στην ανθρωπότητα και αν η γέννηση τους εν τέλη έχει μια προστιθέμενη αξία για την ανθρωπότητα.
Οι άνθρωποι δεν τεκνοποιουν ως ανταπόδοση στις υποδομές που προσφέρει ένα κράτος καθώς τους προσφέρει δρόμους χωρίς λακούβες. Είναι δικαίωμα τους, και για αυτό το να λέμε πως η ανθρωπότητα δεν θα χάσει και πολλά από την μη τεκνοποίηση αυτών είναι άκρως ρατσιστικό προς αυτούς.
Θεε μου τι λέει ο άνθρωπος;;;; Τι λέει;;;;;
-
Για τις Ελεϊνήδες είπε ο άνθρωπος, κι έχει κι ένα δίκιο, ειδικά άμα συγκρίνεις το ατόφιο αρχαιοελληνικό ντιενεη που το γράφει και στην ούγια, με αυτά της ανατολής και του Ειρηνικού (κι ας κατουράνε κι όρθιες μερικές).
Είμαστε περιβαλλοντικα συνειδητοποιημένοι, εκτός απ το ότι θα δώσουμε τα ντίζελ για Ηλεκτρικά, μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό, σώζουμε κι άλλο τον πλανήτη.
Θα σου έλεγα τίποτα αλλά θα φανεί ρατσιστικό.
-
Nα σου ζήσουν! Ήρωας!
Ήρωες είναι όσα νέα παιδιά αποφασίζουν να τεκνοποιήσουν σε αυτό το οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.Με αυτήν την ανασφάλεια και με αυτές τις αντιλήψεις που έχουν αποκτήσει πλέον.
-
Αθώοι, ρομαντικοί, ή έστω απρόσεκτοι είναι, παρα ήρωες
-
Για τα ανύπαρκτα τέλη ταξινόμησης και το διχιλιαρο του Κουλη, δεν λέτε τίποτα!
Μόνο ότι αποτελούν τα παιδιά τεκμήριο σας πείραξε.
-
Έτσι είναι, πάντα προτιμούσα τις "στέκες" (ξέρω ξέρω...σεξιστικό αλλά όταν αυτές λένε το μπρατσαρά 1,80+ μελαχρινό και μουσάτο και όχι τον κοντόχοντρο με φράπα μαγουλάκι είναι Δευτερούλα).
Βέβαια ο μέσος Έλλην ορκίζεται στη....Μόνικα Μπελούτσι και έχει ως παράδειγμα ωραίου design την Alfa Romeo Brera. Υπάρχει ένα κοινό μοτίβο θα πω εγώ και δεν είναι η....ιταλική καταγωγή.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2