-
Καλησπερα. ξερει κανεις αν το xceed gt line 2023 εχει ηλιοροφη? εχω δει αρκετα βιντεο που ειναι με την ηλιοροφη αλλα δεν το αναφερει κανεις.
-
@mariosava said in Kia XCeed - crossover:
Καλησπερα. ξερει κανεις αν το xceed gt line 2023 εχει ηλιοροφη? εχω δει αρκετα βιντεο που ειναι με την ηλιοροφη αλλα δεν το αναφερει κανεις.
Όχι βέβαια. Ακόμα και τα ελληνικά κανάλια YtB έτσι το παρουσιάζουν αλλά προφανώς είναι extra, κάτι το οποίο απεχθάνεται η εισαγωγική (τις παραγγελίες) όντας αποτρεπτική προς τους πελάτες...
-
@mariosava said in Kia XCeed - crossover:
Μπορείς να βάλεις ηλιοροφή ως extra, με κόστος αν θυμάμαι στα 1.400 ευρώ.
Σε μένα παντως η αντιπροσωπεία δεν με αποθάρρυνε να βάλω extra, απλά μου τόνισε πως θα παραλάβω μετά από 10 μήνες.
Τελικά παρέλαβα στους 6! Δεν ισχύει οποιος παραγγείλει πρώτος, θα παραλάβει πρώτος στα αυτοκίνητα. Είναι λίγο λαχείο η κατάσταση.
Μπορεί π.χ η kia να αποφασίσει αυτή την εβδομάδα να κατασκευάσει μόνο παραγγελίες με ηλιοροφή και να παραλάβεις πιο σύντομα από έναν που παρήγγειλε πριν από εσένα χωρίς ηλιοροφή. -
[link text](![link url](image url ))
Aντιχριστοιιι
-
Μπορεί κάποιος να μαντέψει πόσο κοστολογεί η Velmar (χωρίς εργασία)
τα μπροστινά τακάκια και 4 μπουζί για ένα XCEED 1.6 TGDI??Εγώ δε θα μπορούσα.
Τακάκια 162 ευρώ!!!
Μπουζί 128 ευρώ!!!
Φοβερό??Υ.Γ. Για όποιον ενδιαφέρεται φοράει
spark plugs NGK IR (iridium) SILZKR8E8G -
@chrv said in Kia XCeed - crossover:
Τακάκια 162 ευρώ!!!
Μπουζί 128 ευρώ!!!
spark plugs NGK IR (iridium) SILZKR8E8GΤεράστια προσοχή από που θα αγοράσεις τα μπουζί, κυκλοφορούν απίστευτα καλές μαιμούδες (σε ομοιότητα). Προτείνω την Ιαπωνική που είναι ο επίσημος εισαγωγέας.
-
@chrv said in Kia XCeed - crossover:
Τακάκια 162 ευρώ!!!
Μπουζί 128 ευρώ!!!
spark plugs NGK IR (iridium) SILZKR8E8GΠοια η έκπληξη? Κάποιες άλλες μάρκες για βασικά τους μοντέλα ζητάνε για τακάκια εμπρός 250 ευρώ…
-
Στα 5 χρονια δωρεάν σέρβις της ΚΙΑ, δωρεάν είναι μόνο η εργασία ή και τα ανταλλακτικά;
-
Μπορεί να έχεις δίκιο, είχα καιρό να έχω πάρε δώσε με αντιπροσωπείες.
Εγώ πάντως αγόρασα τακάκια της Brembo με 40 ευρώ.
Δυστυχώς τα μπουζί αυτά δεν τα βρήκα (ούτε στην Ιαπωνικη) οπότε τα αγόρασα από τη Velmar.
-
@the_dynamite συνεχίζω εδώ. Το GTline, είπε διαφέρει ως προς το εξοπλισμό του μόνο; Οι επιδόσεις είναι ίδιες με τις κατηγορίες βενζίνης της απλής έκδοσης; Εσύ έχεις την έκδοση με την μπαταρία; Γιατί εμένα δε με ενδιαφέρει πολύ η συγκεκριμένη έκδοση.
-
Πέρα από extra εξοπλισμό και sport πινελιές εμφάνισης, κινητήρες ανάρτηση είναι ίδια.
-
Διαφέρει μόνο ως προς τον εξοπλισμό και στυλιστικά μέσα έξω, μηχανικά είναι ολόιδιο σε όλες τις εκδόσεις.
Έχω Mild hybrid και όντως κάνει δουλίτσα. Δηλαδή σε επιτάχυνση από στάση σου δίνει boost o ηλεκτροκινητήρας και το νιώθεις αυτό σαν να έχεις νίτρο στο αμάξι χεχε (τηρουμένων των αναλογιών).
Στο πρόγραμμα sport ο ηλεκτροκινητήρας σε βοηθάει και στις ρεπρίζ.
Επίσης πολύ ωραίο είναι το sailing στο πρόγραμμα eco, όπου σβήνει σε κατηφόρες τελείως το θερμικό μοτέρ και πας με τη φόρα. Με το που τσιμπήσεις φρένο ή γκάζι ο ηλεκτροκινητήρας εκκινεί ακαριαία το βενζινοκινητήρα.
-
Άρα αξίζει περισσότερο ο κινητήρας mild Hybrid. Αν επιτρέπεται πόσο καιρό περίμενες; Τα καθίσματα είναι βολικά μετά από κανα 3ωρο οδήγησης;
-
O θερμικός κινητήρας είναι ο ίδιος 1.5 turbo.
Υπάρχει έκδοση μόνο με τον θερμικό, υπάρχει και έκδοση με θερμικό κινητήρα+ηλεκτροκινητήρα (ήπια υβριδικό).
Αφού η τιμή είναι η ίδια πάρε ήπια υβριδικό!Τα καθίσματα είναι σπέσιαλ, αν αναφέρεσαι σε ένα review του marek στο youtube, ότι να 'ναι έλεγε για να βρει και κανένα ελάττωμα ντεμέκ.
Μου είχαν πει πως θα περιμένω 10 μήνες γιατί έβαλα και ένα πακέτο έξτρα, και τελικά παρέλαβα στους 6!
Πριν ένα μήνα που είχα ρωτήσει μου είπαν πως είναι καλύτερα τα πράγματα σε χρόνους παράδοσης. -
Είδα ότι έχουν ίδια τιμή το απλό GT και το ήπια υβριδικό. Πολύ θετικό αυτό. Όχι όχι δεν είδα κάποιο review, απλώς επειδή είναι σπορ αυτοκίνητο, φαντάζομαι θα έχει τύπου backet καθίσματα, που είναι γενικότερα λίγο ξερά και άβολα. Άμα είναι κάτω από 6μηνο η παραλαβή είναι πολύ καλός χρόνος.
-
Υποτίθεται πως το απλό έχει πιο άμεση παραλαβή για αυτό έχει την ίδια τιμή.
Σε συμβουλεύω παλικάρι να πας να ρωτήσεις αντιπροσωπεία, να κάνεις test drive το xceed οπωσδήποτε αλλά όχι μόνο αυτό, για να κρίνεις καλύτερα τι θα αγοράσεις με βάση τα δικά σου θέλω και κριτήρια.
-
Το mild hybrid είναι στα ίδια λ7 με το απλό γιατί έχει έκπτωση στο τέλος ταξινόμησης ως υβριδικό.
Κι εγώ το mild προτείνω, σου κάνει οικονομία και έχει βελούδινο start stop. -
Απλά στο mild αν δεν κάνω λάθος, χάνεις το χώρο της ρεζέρβας.
-
Ναι από τα 426 λίτρα πέφτεις στα 380.
-
@antonakis said in Kia XCeed - crossover:
Απλά στο mild αν δεν κάνω λάθος, χάνεις το χώρο της ρεζέρβας.
Ισχύει, μπαίνει η μπαταρία του υβριδικού εκεί και επειδή ανεβάζει λίγο και το δάπεδο χάνεις αυτά τα 46 λίτρα.
Kia XCeed - crossover