-
@yem said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@popi123 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
εί .... να φοβάμαι πολύ ;;;;Εσύ όχι ο πατέρας σου και ο φίλος του ΝΑΙ να φοβούνται πάρα πολύ , με ανασφάλιστο αυτοκίνητο και φαντάζομαι και ο άλλος κάτι θα είχε πιει , Ό,τι σπέρνεις θερίζεις.
Έπρεπε από χθές να είχε πάει σε δικηγόρο
Λάθος φαντάζεστε...
-
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά ανασφάλιστο όχημα να εμπλακεί σε τροχαίο φταίει δεν φταίει... πληρώνει!!! Απορώ που μας ζητάς βοήθεια εδώ μέσα. Έπρεπε να είχατε βρει δικηγόρο προχθές. Δεν νομίζω να βρεθεί εδώ μέσα μέλος να σου πει "αχ μα αφού παραβίασε το στοπ άρα φταίει"
Τέλοσπάντον, εύχομαι καλά ξεμπερδέματα!!! -
Θα βρείτε δικηγόρο να περιορίσει όσο γίνεται τη "ζημιά" που έκαναν οι κύριοι, όταν αποφάσισαν να πάρουν ανασφάλιστο αμάξι για να πιούνε τα ποτηράκια τους...
Και ασφαλισμένο να ήταν, η ασφαλιστική δεν θα αναλάμβανε να αποζημιώσει εφόσον βρέθηκαν με αλκοόλ, ή θα αποζημίωνε και θα τα ζητούσε από σας έτσι κι αλλιώς.
Όταν φτάνει το ανακριτικό της τροχαίας επί τόπου, πρώτα πρώτα κάνει αλκοτεστ στους οδηγούς, πριν από οτιδήποτε άλλο.
Δυστυχώς και η "κακιά στιγμή" να ήταν, θα βάλετε το χέρι στην τσέπη, το θέμα είναι να μην μπει βαθιά... -
Παιδια αν εισαι ανασφάλιστος ή πιωμένος δεν σημαίνει οτι αλλάζει η υπαιτιότητα!
Αν εισαι ανασφάλιστος και φταις θα πληρώσει το επικουρικό και θα στραφεί μετά αυτό εναντίον σου, ενώ αν εισαι πιωμένος αλλά ασφαλισμένος θα πληρώσει η ασφαλιστική σου και μετά θα στραφεί εναντιον σου για να πληρώσεις οτι κατέβαλε.
Στην πράξη βεβαια γίνεται ένα δικαστήριο αλλα μην σας μπερδεύω με τα δικονομικά!Το αν οδηγείς ανασφάλιστος και υπό την επήρρεια αλκοολ σε εκθέτει στα διοικητικά πρόστιμα, αλλά δεν αλλάζει την υπαιτιότητα και άρα την αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος.
Προφανώς στην περίπτωση που διαβάσαμε η αλλη πλευρά αμφισβητεί την υπαιτιότητα και προσπαθεί κατι να βγάλει στρεφόμενη κατά του ιδιώτη αφού δεν υπάρχει ασφαλιστική! Τωρα θα μου πείτε παραβίασε στοπ και βγαίνει και από πάνω; Τα τελευταία χρόνια συνηθες και αυτό! Ειχα βγει ήδη λένε καποιοι, ετρεχε ο αλλος και δεν πρόλαβα κλπ...
Ειναι να απορείς με τα ζώα που κυκλοφορούν εκεί εξώ! Εγω προσωπικά κόβω σε κάθε στενό ανεξάρτητα αν εχω προτεραιότητα ή όχι! Ο κόσμος έχει χαζέψει!Σε καθε περιπτωση βρειτε δικηγόρο για να μην ερημοδικαστείτε και για να υποστηρίξετε την αποψη σας περί της υπαιτιότητας.
Μαλιστα αφού οι αλλοι έχουν παραβιάσει στοπ θα μπορούσατε να διεκδικήσετε τις δικές σας ζημιές απο το ατύχημα, ασκώντας αντίθετη αγωγή!
Αφου θα πληρώσετε δηλαδη δικηγόρο για την αντικρουση της αγωγής που σας έκαναν, καντε και εσεις μια. Δεν ειναι μεγάλη η οικονομική διαφορά.Επίσης επειδή καπου το διάβασα.
Δεν απαιτείται καμία άλλη ενεργεια ή όχληση πριν σου κάνουν αγωγή για αυτοκινητιστική διαφορά.
Η παραγραφή κατά ασφαλιστικών είναι 2 έτη και κατά ιδιωτων 5.Προφανώς κυνηγάς πάντα την ασφαλιστική από όπου θα πληρωθείς σιγουρα και όχι τον ιδιωτη.
-
Σωστά. Ξέρω γνωστό που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, παραβίασε ο άλλος το ΣΤΟΠ και η υπαιτιότητα έπεσε στον παραβάτη.
-
Δεν είναι ελληνικό, αλλά είναι ο πιο απαράδεκτα απρόσεκτος οδηγός που έχω δει ποτέ μου. Και βέβαια, αναμενόμενα, δε γλίτωσε ούτε τη στούκα ούτε τη φυλάκα.
https://cartalk.gr/aftos-einai-pio-aprosektos-odigos-kai-pleon-vrisketai-sti-fylaki-vid/
-
@dimsabas said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Δεν είναι ελληνικό, αλλά είναι ο πιο απαράδεκτα απρόσεκτος οδηγός που έχω δει ποτέ μου. Και βέβαια, αναμενόμενα, δε γλίτωσε ούτε τη στούκα ούτε τη φυλάκα.
https://cartalk.gr/aftos-einai-pio-aprosektos-odigos-kai-pleon-vrisketai-sti-fylaki-vid/
Φοράει ζώνη πάντως... ρόζ...
-
Άλλη μία 488 Pista βγαίνει off. Να δούμε πόσες θα μείνουν στο τέλος.
https://cartalk.gr/ena-mina-meta-ton-tzortzi-monogyio-alli-mia-488-pista-dialyetai/
-
Μα υπάρχει λόγος που λέγεται το μοντέλο Pista. Είναι στημένο να τρέχει σε πίστα, όχι με semi-slick σε βρεγμένο δρόμο.
-
Πριν από καμία ώρα, ενώ με είχε πάρει σχεδόν ο ύπνος,άκουσα ένα δυνατό μπαμ. Μένω 200 μέτρα από την Μουδανίων. Επειδή το έχω ξαναδεί το έργο,άρπαξα κινητό,γάντια και φακό και πήγα αμέσως να δω τι είχε συμβεί. Ένα Mitsubishi (μην ρωτήσετε μοντέλο,δεν μπορούσα να το αναγνωρίσω) έχει βγει από τον δρόμο και έχει καρφωθεί στα δέντρα που υπάρχουν στο πρανές. Παρμπρίζ και πίσω καπώ καμία 100 μέτρα πιο μπροστά. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο είχε μείνει μισό σε πλάτος,το τιμόνι είχε φτάσει στην πόρτα του συνοδηγού. Όλο το αυτοκίνητο είχε γίνει σαν στριφτό μακαρόνι, το πάτωμα του είχε φτάσει από την πλευρά του οδηγού στο άλλο άκρο του αυτοκινήτου. Γιατί το γράφω τέτοια ώρα? Γιατί είναι το τέταρτο θανατηφόρο που γίνεται στο συγκεκριμένο σημείο, δεν υπάρχουν πουθενά φυσικά μπαριέρες και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. Ένα παλικάρι γύρω στα 35 δεν θα πάει σπίτι του λόγω και της αδιαφορίας του κράτους.
-
Πραγματικά κρίμα. Το παλικάρι όμως δεν θα πάει ποτέ στο σπίτι του γιατί κυρίως δεν είχε το μυαλό του μέσα στο κεφάλι του. Το να πίνουμε το Βόσπορο και μετά να τρέχουμε δίχως αύριο είναι εύκολο. Εύκολα μετά φταίνε όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν μεριμνήσει για διάφορα μπας και μας κρατήσουν στη ζωή!
-
Δεν ξέρουμε αν είχε πιεί, ούτε πόσο πήγαινε. Κανένας δεν είδε κάτι,μόνο το μπαμ ακούσαμε. Εικάζω ότι πήγαινε αρκετά όμως, δεν δικαιολογείται τέτοια ζημιά με 100χλμ. Από την άλλη βέβαια μιλάμε για αυτοκινητόδρομο που κόβει ένα χωριό στην μέση, έχει διάζωμα αλλά όχι πλαϊνές μπάρες ούτε φυσικά ηχοπετάσματα. Και δεν είναι το πρώτο θανατηφόρο που γίνεται. Μόνο εγώ έχω βρεθεί σε 4 θανατηφόρα τα τελευταία χρόνια σε μια απόσταση 300 μέτρων.
-
- Μαίου.
Φίλος οδηγεί το βράδυ με το μηχανάκι του. Αυτοκίνητο παραβιάζει στοπ τον χτυπέι κι φεύγει. Κανένας μάρτυρας. Αριστερή πλευρά όλα σπασμένα, ειδικά αριστερό γόνατο σμπαράλια. σωτερική αιμοραγία. Φορούσε κράνος αλλά το κεφάλι του λέει πρήστηκε. Συν απώλεια σπλήνας. Και διάφορα άλλα. 11 μέρες στην εντατική σε κόμμα. Βγήκε από το κόμμα, όλοι νόμιζαν ότι έπεσε μόνος του. Αναφέρει λοιπόν τι έχει γίνει. Βρέθηκε υλικό από κάποια κάμερα που δείχνει το αυτοκίνητο αλλά δεν φαίνεται καθαρά η πινακίδα. Ξέρουν λέει ποιος είναι αλλά δεν προχωράει λέει το πράμα γιατί πρέπει αν κατάλαβα καλά να βγει ειδική άδεια να γίνει "ζουμ" στο υλικό του βίντεο να φανεί καθαρά η πινακίδα.
- Μαίου.
-
Από τις περιπτώσεις που ακούς "προσωπικά δεδομένα" και γελάς....πικρά....
-
Και τον πατέρα μου τον χτύπησε μηχανάκι στις 5 το πρωί πάνω στο πεζοδρόμιο παρακαλώ. Και που τον έπιασαν τι έγινε? 15 μέρες φυλάκιση με αναστολή έφαγε.
-
Πρώτο ΣΚ του Ιουνίου και έχουν περάσει ήδη 4 ασθενοφόρα από Χαλκιδική…..από τις 7 και μετά….
-
«Κώμα» είναι.
Το «Κόμμα» είναι το Παshock! -
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
«Κώμα» είναι.
Το «Κόμμα» είναι το Παshock! -
@megane98hp said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
- Μαίου.
Φίλος οδηγεί το βράδυ με το μηχανάκι του. Αυτοκίνητο παραβιάζει στοπ τον χτυπέι κι φεύγει. Κανένας μάρτυρας. Αριστερή πλευρά όλα σπασμένα, ειδικά αριστερό γόνατο σμπαράλια. σωτερική αιμοραγία. Φορούσε κράνος αλλά το κεφάλι του λέει πρήστηκε. Συν απώλεια σπλήνας. Και διάφορα άλλα. 11 μέρες στην εντατική σε κόμμα. Βγήκε από το κόμμα, όλοι νόμιζαν ότι έπεσε μόνος του. Αναφέρει λοιπόν τι έχει γίνει. Βρέθηκε υλικό από κάποια κάμερα που δείχνει το αυτοκίνητο αλλά δεν φαίνεται καθαρά η πινακίδα. Ξέρουν λέει ποιος είναι αλλά δεν προχωράει λέει το πράμα γιατί πρέπει αν κατάλαβα καλά να βγει ειδική άδεια να γίνει "ζουμ" στο υλικό του βίντεο να φανεί καθαρά η πινακίδα.
Τυχερός είναι αν βρήκε υλικό μετά απο τόσες μέρες , συνήθως τα μαγαζιά που έχουν πάνω 3-4 κάμερες κρατάνε αρχείο εβδομάδας
- Μαίου.
-
Δείτε το βίντεο και προτείνετε ποινή.....
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#