-
Αυτο είναι ΠΟΛΥ πιο ομορφο τουλάχιστον από το YC. Δεν τρελαίνομαι αλλά το λέω όμορφο. Το YC μου φαίνεται χάλια
αν και μεσα είναι είναι ομορφο και ποιοτικο, που θα είναι σαν lexus μπορώ να πω οτι θα το αγόραζα αφου συνδιαζει οικονομία, ομορφιά και ποιότητα
στους χωρους λίγο τα χαλάμε αλλά εντάξει με τέτοια οικονομια και ποιοτητα και με αρκετή δυναμη νομίζω χαλάλι.
-
Τέλειο πανέμορφο!!!!
Πείτε τώρα την τιμή.
-
-
Από κιόλας!
Οκ πάω να δω netflix
-
Είχαμε ένα ντιες 3 θα αποκτήσουμε και δεύτερο.
Μικρά, στενάχωρα και ακριβά, αλλά και πολυτελή...
Για δεσποινίδες γόνους...
Ισως οι νέοι να μπορούν να στοχεύσουν έτσι ένα καλό γάμο...
-
@criuser said in Lexus Forum:
Είχαμε ένα ντιες 3 θα αποκτήσουμε και δεύτερο.
Καμία σχέση....δεν συγκρίνεται το DS με Lexus, εκεί που έχεσε η Lexus βγήκε η DS...μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!
-
@criuser said in Lexus Forum:
Ισως οι νέοι να μπορούν να στοχεύσουν έτσι ένα καλό γάμο.
Και μετά να το παίζουν εργατικοί και αυτοδημιούργητοι;;;;; Χμμμμμ για να σκεφτώ ξέρω αρκετούς
-
-
Σε άλλα νέα, πολύ κράξιμο για το ύψος του πατώματος...
Πρώτη φορά τον βλέπω να διαμαρτύρεται για αυτό το λόγο σε αμάξι.
-
Έχω να γελάσω τόσο πολύ καιρό. Ανακοινώθηκαν τιμές για το lbx....
Στην top έκδοση, με κανονική δηλαδή ανάρτηση κ τετρακίνηση και 135hp! 50k
Ναι 50, όταν με 40κατι αγοράζεις model 3p των 500 ίππων. Ουσιαστικά το έχουν τιμολογήσει πάνω από το ux. Έχουν χάσει την μπάλα... -
Και εγώ εκλαψα και μετά γελασα και μετά ξανά κλάμα αφού ακυρο το σχέδιο για αλλαγή της Κορόλα με δαύτο!!
-
Εντάξει η top έκδοση (limited) αλλά λέει ξεκινάει 38.150 η απλή τετρακίνητη.
Τι μοτέρ θα έχει δε βρήκα specs, ίσως το Q510
-
Πάλι πολλά ειναι τα 38.000 (αυτή την έκδοση κοίταζα και την περίμενα στα 30-32), παίρνω 2λιτρη κρος με τοσα ή Τέσλα!
-
Ένα 5χιλιαρο πάνω από τη premiere yc, αν τα αξίζει δε ξέρω.
Ίσως το νέο CHR να είναι καλύτερο στο vfm. -
Μίλησα σήμερα την Αντιπροσωπία.
Οι τιμές είναι ενδεικτικές οι κατάλογοι δεν έχουν βγει, δεν έχουν ιδέα από εξοπλισμό τι παίζει και τέλος γιατί το Original Edition κάνει 13000 πάνω από τη βασική.
-
@dimmad said in Lexus Forum:
Μίλησα σήμερα την Αντιπροσωπία.
Οι τιμές είναι ενδεικτικές οι κατάλογοι δεν έχουν βγει, δεν έχουν ιδέα από εξοπλισμό τι παίζει και τέλος γιατί το Original Edition κάνει 13000 πάνω από τη βασική.
Οι τιμές είναι ενδεικτικές, όταν ανακοινωθούν κανονικά μπορεί να έχουν μικρές αυξήσεις....
Δεν εισάγουν την base lbx έκδοση με την "μικρη" 17in ζάντα που μπορεί και να είχε λογική; τιμή. Έτσι όπως είναι τώρα...C-HR base έκδοση, εκτός αν και εκεί φέρουν style+ εκδόσεις οπότε άντε γεια.
-
Εμένα η απορία μου είναι γιατί να πας σε LBX και όχι σε Corolla Cross Lounge και να πάρω και ρέστα???
-
Άλλο το target group για τα 2 οχήματα, για το LBX κάνανε παρουσίαση στο Μιλάνο κουστουμαρισμένοι με Ermenegildo Zegna και γενικά είναι για άλλο life style https://www.menstylefashion.com/lexus-lbx-suv-world-premier-car-launch-milan/?fbclid=IwAR14K3mY0WDsE5D_Ud-7Mgafg7C9Sw9Sjzx11XkKTncExcjQ_J2W9MJ5mWw
Το 2ο κι εγώ έχω απορία γιατί τα smartakia πουλάγανε και δεν έπαιρνε ο κόσμος σοβαρότερα αυτοκίνητα, μήπως γιατί δεν έχουμε χώρους πάρκινκ?
Τα αυτοκίνητα μεγαλώνουν και πληθαίνουν αλλά οι χώροι μειώνονται.
Φυσικά άμα ζούσαμε Αμερική δε θα συζητάγαμε για LBX αλλά για RX και πάνω. -
Εμένα η απορία μου είναι γιατί να πας σε LBX και όχι σε Corolla Cross Lounge και να πάρω και ρέστα???
Για παρα πολλούς λόγους.
-
@fanis75 said in Lexus Forum:
Για παρα πολλούς λόγους.
Please elaborate.
Lexus Forum