-
Mazda CX-30 GTplus/SO Skyactiv-X.
Παραγγελία 10/2/23(Τροποποίηση στις 24/2 από Homura).
Χρόνος παράδοσης κατά τα λεγόμενα 6 με 8 μήνες.
Παραλαβή 11/7/23. -
Ford Puma ST Line X με extra , παραγγελία 11/7/2023 και παράδοση 30/11/2023.
Αν δεν υπήρχαν τα extra , θα ειχα παράδοση 30/8/2023. -
Τελικά έχει γίνει νόρμα οι αγορές να πάνε με παραγγελία, οι αντιπρόσωποι να μην στοκάρουν ελάχιστα και παραγγελίες με ανοικτές τιμές για να μην χάσουν και την οποία αύξηση, greedflation…
-
Εγώ πάντως μέχρι και το 2021 που πήρα το τελευταίο μου καινούργιο αμάξι, ποτέ δεν είχα πάρει ετοιμοπαράδοτο γιατί ποτέ δεν υπήρχε! Πάντα με παραγγελία με παράδοση 3 έως 6 μήνες. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση να θέλει παραγγελία το κάθε αυτοκίνητο - εντύπωση μου κάνει ο χρόνος αναμονής πλέον και αυτό ειναι το αρνητικό.
-
η κατάσταση πλέον είναι τραγική να μην πω γελοία.....
-
@elteo said in Παραλαβές- Χρόνοι Αναμονής Καινούργιων Αυτοκινήτων 2022 -2023:
η κατάσταση πλέον είναι τραγική να μην πω γελοία.....
Παρέλαβες; Αν όχι, τι σου λένε;
-
Οχι βέβαια. Μου είχαν πει για τέλη Ιούλη και γέλασα τότε στις αρχές Ιουνίου που μίλησα. Εγώ όπως το βλέπω πάω για Σεπτέμβρη και αν.... 9 μήνες and counting.....Να θυμίσω ότι αρχικά μου είπαν 4μηνο όπως σε όλους που έχω μιλήσει. Αλλά το 9μηνο και το 10μηνο πάει σύννεφο. Θα ξεχάσω και τι παράγγειλα και θα το ακυρώσω στο τέλος.
-
Οχι βέβαια. Μου είχαν πει για τέλη Ιούλη και γέλασα τότε στις αρχές Ιουνίου που μίλησα. Εγώ όπως το βλέπω πάω για Σεπτέμβρη και αν.... 9 μήνες and counting.....Να θυμίσω ότι αρχικά μου είπαν 4μηνο όπως σε όλους που έχω μιλήσει. Αλλά το 9μηνο και το 10μηνο πάει σύννεφο. Θα ξεχάσω και τι παράγγειλα και θα το ακυρώσω στο τέλος.
Τι αυτοκίνητο?
-
Hyundai i30
-
Hyundai i30
Κατάλαβα....είναι γνωστό ότι έχει θέματα η Hyundai (στην Ελλάδα) με τις παραδόσεις. Πιστεύω ότι λένε επίτηδες μικρότερους χρόνους και μετά προσπαθούν να τα μπαλώσουν. Ενώ εαν έλεγαν από την αρχή 12 μήνες και παραδίδανε στους 10, όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι!
-
Φάνη αν έλεγαν 12 από την αρχή θα πήγαινα στην Toyota που ήθελα εξαρχής αλλά με αποθάρρυνε το 12μηνο. Το μόνο καλό της Hyundai είναι η κλειδωμένη τιμή. Επίσης το χάλι της μεγάλης αναμονής δεν υπήρχε τόσο πριν. Το 23 χειροτέρεψε πολύ το πράγμα.
-
Φάνη αν έλεγαν 12 από την αρχή θα πήγαινα στην Toyota που ήθελα εξαρχής αλλά με αποθάρρυνε το 12μηνο.
Ακριβώς!! Και για αυτό δεν το λένε.
-
Τώρα είμαι στο 7μηνο. Από ότι βλέπω στο fb group παραδίδονται στους 8 με 9. Για κάποιο λόγο πιο εύκολα έρχονται τα fastbacks αλλά εμένα δεν μου άρεσαν εξαρχής οπότε κάνω υπομονή.
-
Παραγγελία bmw 116 βενζίνη αυτόματη 1/2/23. Αρχική εκτίμηση για παράδοση Σεπτέμβριος η Οκτωβρίου. Τελευταία ενημέρωση, το αμάξι μπήκε στην παραγωγή, και εκτός απροόπτου θα το έχω τέλη Αυγούστου η στην χειρότερη πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Δηλαδή νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση. Ειδωμεν
-
2024 άργησα να το αλλάξω , γράψτε εδώ τις εμπειρίες σας οσο ακόμα οι γραμμές παραγωγής φτιάχνουν αυτοκίνητα ...
-
Συγγενικό μου πρόσωπο: Παραγγελία Toyota CC 01/2023. Αρχική εκτίμηση για παράδοση 1/2024.
Ακόμα να παραλάβει. Τουλάχιστον έφτασε το αυτοκίνητο Ελλάδα και είναι στο τελωνείο.
Έναν μήνα ακόμα θα περιμένει -
Model 3 highland lr
Παραγγελία τη μέρα που άνοιξαν οι παραγγελίες του fl παραλαβή κάτι λιγότερο απο 3 μήνες μετά -
@nicktsaf said in Παραλαβές- Χρόνοι Αναμονής Καινούργιων Αυτοκινήτων 2024:
Ford Puma ST Line X με extra , παραγγελία 11/7/2023 και παράδοση 30/11/2023.
Αν δεν υπήρχαν τα extra , θα ειχα παράδοση 30/8/2023.Τελικά η παράδοση έγινε στις 24/10/2023 , δηλαδή 1 μήνα νωρίτερα.
-
Καλησπέρα,έχει κανείς ιδέα skoda fabia dsg πόσο χρόνο παράδοσης έχει?ευχαριστώ.
-
@nickb said in Παραλαβές- Χρόνοι Αναμονής Καινούργιων Αυτοκινήτων 2024:
Καλησπέρα,έχει κανείς ιδέα skoda fabia dsg πόσο χρόνο παράδοσης έχει?ευχαριστώ.
1.5 μήνα το περίμενε ένας γνωστός μου style dsg
Παραλαβές- Χρόνοι Αναμονής Καινούργιων Αυτοκινήτων 2024