-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έτσι, το ΠΑΣΟΚ και η αριστερά (που δεν κυβέρνησε ποτέ) φταίνε για την κατάντια της χώρας. Τα χρόνια που κυβερνούσε η ΝΔ όλα πήγαιναν "βζιιιιιιιν" και αν είχαμε συνεχίσει αυτή την πορεία, τώρα θα είμαστε στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης μαζί με Γαλλία και Γερμανία.
Φυσικα και κυβερνησε η Αριστερα, οπως στην Μεση Ανατολη επικρατησε το ισλαμ. Απλα σε κανενα δεν αρεσε το αποτελεσμα. Ετσι καποιοι σιχαθηκαν την Αριστερα που κυβερνησε και καποιοι τον θρησκευτικο φονταμελιζμο. Δεν υπαρχει αλλη καταληξη για τα ισλαμικα κρατη. Δε μπορει να υπαρξει δικαιοτερη αριστερα. Τι να κανουμε?
-
Πως ξεχωριζει ο αριστερος απο τον δεξο? Κουίζ.
-
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά, είναι δικό σας συνεταιράκι, ένα ευρωμνημονιακό και ΝΑΤΟικό κατασκεύασμα στο παιχνιδάκι καλός μπάτσος/κακός μπάτσος. Μαζί ψηφίζατε τα Μνημόνια, την παραμονή στο ευρώ πάση θυσία, τις ιδιωτικοποιήσεις, το ξεχαρβάλωμα των εργασιακών κτλ. Συγκινητική προσπάθεια αλλά δε θα μας φορτώσετε την άλλη όψη του νομίσματος της ΝΔ.
Τα υπόλοιπα περι "δικαιότερης αριστεράς" είναι @@ριες καμαρωτές, αφορούν μόνο Νεοδημοκράτες με πνευματικές ικανότητες και αναλυτικά εργαλεία επιπέδου Pentium III. -
Εσυ τι ψηφισες βρε παλικαρι που εχεις αποψη για ολους και ολα με τροπο που θα ελεγα λιγακι αρρωστο? Εισαι κομμουνιστης? Εισαι Ζαιος? Πασοκος? ΚΚΕ μλ, λμ ΚΚΕ. ΝΔ δεν εισαι οκ. Τι ταμπελα να σου βαλουμε?
-
Έχω προφανώς τη χειρότερη άποψη για συστημικά δεκανίκια τύπου ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που παίζουν τον καλό μπάτσο όπως και για τους δεξιούς παπατζήδες της ΝΔ που έχουν κάνει σε 4 χρόνια τη χώρα hybrid regime. Σε βοήθησα;
Ψηφίζω εξωκοινοβουλευτικά αν αυτό σε βοηθάει και αριστερά αυστηρά, εφόσον έχω ταξική συνείδηση και λογική και λόγω αυτού δε νιώθω οτι με εκφράζει το ίδιο κόμμα που προμοτάρουν μέχρι αηδίας οι εφοπλιστές, οι καναλάρχες, οι μεγαλοεπιχειρηματίες και τα παπαγαλάκια τους που τουλάχιστον βρίσκονται στο pay-roll και δεν το κάνουν αφιλοκερδώς.
Το περι "άρρωστου" τρόπου επειδή έχω διαφορετική άποψη είναι νομίζω τουλάχιστον γελοίο να μου το λέει ένας νεοδημοκράτης. Βασικά ίσως και τιμή μου τώρα που το ξανασκέφτομαι. -
Η γελοιοτητα καποιων τυπων σα και του λογου σου ειναι μια και μονο. Φορουν ταμπελες στους υπολοιπους και αρνουνται να φορεσουν οι ιδιοι. Θα πρεπε να ντρεπεσαι μα εχεις την καταντια σου κανει σημαια. Ενα ειναι το κομμουνιστικο κομμα και οι μεγαλυτεροι εχθροι του ηταν οι αριστεροι του κωλου που δεν διαβασαν ουτε μια σελιδα απο το Κεφαλαιο. Ελπιζω να καταλαβαινεις κι εσυ που σε τοποθετω με βαση οσα μου προσαπτεις.
-
Για να μη σκάσει κι ο ρουμανόφιλος συμφορουμίτης που κρατάει την ανάσα του τόση ώρα, να τον πληροφορήσω:
- Επειδή τα UFO του ΣΥΡΙΖΑ τους είχαν προλάβει στην ίδρυση Οργανισμού, τα UFO της ΝΔ τον κατάργησαν και θεσπισαν αλλο δικό τους Κέντρο Διαστήματος απαλλαγμένο από Μαδουραίους.
Ηγούνται που ηγούνται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, τουλάχιστον να τους μένει το ζουμί κέρδος:
Ψάχνουν τώρα ΕΣΠΑ για απευθείας ανάθεση διαστημοπλοίων απ τον Γεραπετρίτη.
- Όπως την ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις και γι αυτό επιμένουμε ΝΔ, έτσι δεν αλλάζει και η συνταγή της οικονομικής επιτυχίας της χώρας:
ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ για πολυόροφα κτίρια με δυάρια προς ενοικίαση και τα ισόγειά τους να στεγαζουν φραντσάηζ καφετέριες.
Μπιτ δατ Λόντον Σίτυ!
Δεαρ ιζ νο Αναπτυξιακό αλτερνατιβ λέμε...- Στη Μέση Ανατολή παλαιψε το Ισλάμ και νίκησε, τι να κάνουμε.
Ουδεμία συμμετοχή είχαν Άγγλοι κι Αμερικάνοι.
(Για να μην σπαταλαει χρόνο κι ο Κρούζερ στο βιβλίο, κατευθείαν η ταινία)
- Επειδή τα UFO του ΣΥΡΙΖΑ τους είχαν προλάβει στην ίδρυση Οργανισμού, τα UFO της ΝΔ τον κατάργησαν και θεσπισαν αλλο δικό τους Κέντρο Διαστήματος απαλλαγμένο από Μαδουραίους.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η γελοιοτητα καποιων τυπων σα και του λογου σου ειναι μια και μονο. Φορουν ταμπελες στους υπολοιπους και αρνουνται να φορεσουν οι ιδιοι. Θα πρεπε να ντρεπεσαι μα εχεις την καταντια σου κανει σημαια. Ενα ειναι το κομμουνιστικο κομμα και οι μεγαλυτεροι εχθροι του ηταν οι αριστεροι του κωλου που δεν διαβασαν ουτε μια σελιδα απο το Κεφαλαιο. Ελπιζω να καταλαβαινεις κι εσυ που σε τοποθετω με βαση οσα μου προσαπτεις.
Είσαι τραγικός πραγματικά και εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τη δική σου κατάντια να γλείφεις ολημερίς τον Κούλη χωρίς να πληρώνεσαι κιόλας αλλά δυστυχώς δεν έχεις και αυτογνωσία καθόλου για να καταλάβεις το πόσο χαμηλά πέφτεις. Πήγαινε να βροντοφωνάξεις "ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ" γιατί δυστυχώς μέχρι εκεί φτάνεις.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είσαι τραγικό άτομο πραγματικά και εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τη δική σου κατάντια να γλείφεις ολημερίς τον Κούλη χωρίς να πληρώνεσαι κιόλας αλλά δυστυχώς δεν έχεις και αυτογνωσία καθόλου. Πήγαινε να βροντοφωνάξεις "ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ" γιατί δυστυχώς μέχρι εκεί φτάνεις. Εχει ταβάνι το παιδί στα χαμηλά, τι να κάνουμε;
Πιασαρικες κλασικές παπάτζες για τον συνομιλητή που του φόρεσες ταμπέλα. Για να μιλήσω μαζί σου χρειάστηκε όντως να κατέβω πολύ χαμηλά. Γιατί τέτοιος είσαι. Μόνο σε ένα έχεις δίκιο. Δεν πληρώνομαι για να πω την γνώμη μου που είναι η χείριστη για το συναφι της εξωκυνοβουλευτικής αριστεράς. Μόνο ένας άλλος έχει από εμένα χειρότερη μα και βαρύνουσα άποψη για το συνάφι σου. Το ΚΚΕ.
-
Τελικά με τις πολλές ζέστες, το συγκεκριμένο θέμα μετατρέπεται σε ρινγκ... Τελευταίες σελίδες και οι επί προσωπικού αψιμαχίες έχουν ανέβει κατακόρυφα.
Εγώ προτιμώ να βλέπω Star channel. Έχει μία "Tρελλή τρελλή οικογένεια" και ο Αλεξανδράκης πλακώνεται με την Καρέζη. Το φόρουμ στην TV...
-
Μόνο που εκεί έχει πλάκα….
-
Εντάξει και εδώ πλάκα έχει.
Άλλωστε οι εκλογές έγιναν, ο Κούλης τους πήρε και τα σώβρακα και αμφιβάλλω αν στο φόρουμ έχουν συνειδητοποιήσει οι Αντικούληδες τι ακριβώς έχει συμβεί.Φυσικά ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, αλλά το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι και δεν αλλάζει. Ή μάλλον άλλαξε. Ο ΣΦΥΡΙΖΑ έχασε άλλη μία έδρα... Για γέλια.
-
Θα σας παρακαλέσω να ηρεμήσετε και να αφήσετε τις προσωπικές αψιμαχίες.
-
Ούτε εγώ τον ψήφισα και βασικά έχω να πάω να ψηφίσω από το 2012.
Κανένα κόμμα δεν με εκφράζει. Έχω πολύ περίεργες απόψεις. -
Το παραπολιτικό της ημέρας. Σήμερα ήταν, λένε, η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πήγε ο Τσίπρας, ούτε ο Τζανακόπουλος.
Ο Τσίπρας λοιπόν προτίμησε το Σούνιο και έκατσε στο πάγκο.
Πήγε όμως ο Πολάκης, ο οποίος συνεχίζει να είναι βουλευτής και συνεχίζει το ίδιο βιολί.Διαβάζω ότι προκρίνεται η Αχτσιόγλου για πρόεδρος. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο προκρίνεται. Πως αυτό το κοριτσάκι θα βάλει σε τάξη αυτό το κόμμα;
Εδώ, ο σύντροφός της ( άντρας της; ) Τζανακόπουλος πήγε να πνίξει τον Ρήγα και πάνε να το κουκουλώσουν.Πως θα αλλάξει αυτό το κόμμα, είναι απορίας άξιον.
-
Να αλλάξει ακόμα περισσότερο, δηλαδή να ριζοσπαστικοποιηθεί έτι περαιτέρω, ώστε να ξαναπάει στο 3%.
Αυτό τους αξίζει. -
Επειδή λέγατε για επενδύσεις πριν, θα σας πω μόνο κάτι που ξέρω από μέσα για την Pfizer, που μας ήρθε στην Σαλονίκη. Γαλερίτσα από τις λίγες!!! Αν είναι έτσι οι επενδύσεις...
-
Μόνο έτσι είναι οι "επενδύσεις" που θα γίνουν στην Ελλάδα. Χαζές είναι οι εταιρείες; Θέλουν θύματα που ανήκουν σε ένα κράτος-μπουρδέλο που δε σέβεται εργασιακά δικαιώματα, έχει μισθούς Βουλγαρίας, κάνει τα στραβά μάτια σε κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία και δίνει γη και ύδωρ σε κάθε εταιρεία με σκοπό να έρθει εδώ να "επενδύσει" aka να πετάει ξεροκόμματα στους ιθαγενείς.
-
Εφαρμόζοντας τη δικτατορία του προλεταριάτου, προφανώς...
-
Δε χρειάζεται το ΚΚΕ παιδιά ή η αριστερά γενικότερα, χρειάζεται μόνο να πηγαίνει "βζιιιιιν" η οικονομία με σοβαρά άτομα στις καίριες θέσεις, με μεγάλη εργασιακή εμπειρία όπως πχ. τον κύριο Χατζηδάκη ή ανθρώπους που διακρίνονται για το "έργο" τους όπως τον κύριο Άδωνι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2