-
-
Μη πεις λέξη, έχω δει τα πρώτα επεισόδια.
-
@lap said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Μη πεις λέξη, έχω δει τα πρώτα επεισόδια.
Έχω αφήσει το τελευταίο για σήμερα
-
Είδατε την συνέντευξη του Σμαραγδή στον Σαχίνη;
-Σε κάποια στιγμή λέει «..στην Ελλάδα είναι φανερό ότι πριμοδοτείται οτιδήποτε στον κινηματογράφο, δεν έχει σχέση με το εθνικό αίσθημα..»
-Το ίδιο έλεγε και ο Κολλάτος τα χρόνια που έβγαινε στην tv «το κέντρο κινηματογράφου δίνει λεφτά μόνο σε ταινίες που βρίζουν την Ελλάδα»! -
Γιαυτό 28η Οκτ θα βλέπουμε στον αιώνα τον άπαντα τις ταινίες της επταετίας τον Καζάκο και τον Πρέκα την Αλίκη και τον Φυσούν
https://www.news247.gr/politismos/cinema/28i-oktovrioy-14-ellinikes-tainies-gia-to-epos-toy-40.9808070.html
ευτυχώς την 25η Μαρτίου έχουμε πιο μεγάλη ποικιλία
https://www.maxmag.gr/cinema/25-tainies-gia-tin-25i-martioy/ -
Περίμενε, μπορεί να γυρίσει καμιά ταινία ο Κοκλώνης:
-
Σήμερα έχει playback
.
. -
Προτεινόμενη επιλογή από το Amazon,μου είχε ξεφύγει όταν βγήκε.Nocturnal Animals με την Amy Adams και τον Jake Jullenhaal.Εκπληκτική ταινια από σχεδιαστή μόδας μάλιστα στην σκηνοθεσία που ομολογώ ότι με εξέπληξε.Απίστευτα πλάνα,πολύ δυνατή ιστορία,τρεις βασικά,δεμένες μεταξύ τους με αφορμή ένα βιβλίο.Πολύ δυνατό μοντάζ,από τις λίγες ταινίες που αν και δυωρη ,ήθελε άλλη μια ώρα για ανάπτυξη κάποιων χαρακτήρων.Δεν είναι για όλους αλλά οποίος την επιλέξει θα ευχαριστηθεί κινηματογράφο.
Πραγματικά γήινα πανεμορφη η Adams μαζί με την Ρέιτσελ Βαις ,οι πιο ωραίες γυναίκες στο σινεμά τα τελευταία χρόνια.
Όλα αυτά σε αντίθεση με την τεραστια πατάτα της Apple με τον Evans και την Αnna des Armas ,που σταμάτησα στο μισάωρο αν και ήθελα απλά κάτι για να με πάρει ο ύπνος. -
@antonmone said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Nocturnal Animals με την Amy Adams και τον Jake Jullenhaal.
Πολύ καλή όντως, την είχα δει πριν χρόνια στο Netflix νομίζω, και την ξαναείδα πρόσφατα.
Πολύ δυνατή ιστορία που θα κάνει του περισσότερους ,ειδικά όσους έχουν παιδιά να συγκινηθουν , θυμώσουν κλπ.Εν τω μεταξύ αυτός ο Jake Jullenhaal όπου τον έχω δει να παίζει μου έχει κρατήσει το ενδιαφέρον ακόμη και αν η ταινία είναι μέτρια.
Πολύ καλός. -
Ναι είναι καλός αλλά δεν ξέρω αν θα ταίριαζε κάποιος πιο δυνατός στον ρόλο του,με δεδομένο ότι ο Shanon που παίζει τον Σερίφη είναι ισοπεδωτικος
-
@antonmone said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Πραγματικά γήινα πανεμορφη η Adams μαζί με την Ρέιτσελ Βαις
Θεές και οι 2....συμφωνώ 100%!!!
-
Απελπιστική προσπάθεια να τελειώσω το extraction 2 στο Netflix.Δεν περιμένω να δω Κόπολα η να βγάλω κανένα νόημα,ούτε ερμηνείες για Όσκαρ.Απλά αυτή η αηδία με έναν να τα βάζει με καμμία 300αρια και να αφήνει πίσω του συντρίμμια και πτώματα,με τη φράντζα ακλόνητη κτλ,έχει αρχίσει και γίνεται πολύ κουραστική εδώ και καιρό.Ας βάλουν τον Thanos να το κάνει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά με τα δάχτυλα,μπας και γλιτώσουν τα ματάκια μας.
-
#Mono_Seagal
-
-
Εμένα μου άρεσε το extraction 2 πάντως.. Είχε προτοτυπες σκηνές δράσης. Για ερμηνείες κτλ φυσικά έχεις δίκιο
-
@mastoras78 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Εμένα μου άρεσε το extraction 2 πάντως.. Είχε προτοτυπες σκηνές δράσης. Για ερμηνείες κτλ φυσικά έχεις δίκιο
Σε λίγο εδώ θα γυρίσουμε το tekken πάντως.
-
Χτες βράδυ το ξεκίνησα αλλά με πήρε ο ύπνος (λόγω κούρασης, οι λόγω ταινίας). Μέχρι στιγμής ειναι η γνωστή συνταγή και έχει πλάκα...ό,τι περίμενα να δω.
-
Μεχρι τη μεση αντεξα,ισως το τελειωσω αυριο.Δεν ειναι θεμα ερμηνειων ,θα προσπαθησω να δωσω ενα παραδειγμα.Τα mission impossible εχουν φτασει τα 7 αν θυμαμαι καλα.Κανενα δεν εχει οσκαρικες ερμηνειες,ολα εχουν τραβηγμενες απο τα μαλλια σκηνες και φυσικα εχουν ολα τον ιδιο πρωταγωνιστη.Το μονο που ειναι γελοιο,εντελως ομως,ειναι το δευτερο με τον ιο!!!Tα αλλα βλεπονται μια χαρα γιαυτο που ειναι.Κατι αντιστοιχο συνεβη και με τα die hard.Δεν ειναι το θεμα οι αναληθοφανειες,απλα το παρατραβανε,δεν αυτοσαρκαζονται λιγο κτλ.
-
Δεν χρειάζεται όλα να έχουν νόημα, μερικά πραγματάκια πρέπει να είναι απλά :
πίτσα-μπάλα και καράτε.
Είναι σαν να παραπονιέται κάποιος για το Fast and the furious! Αν πέρυσι πήγαν στο διάστημα φέτος θα επιτεθούν στο Star Trek, δεν περιμένεις κάτι λιγότερο -
Τελείωσα τελικά το extraction 2.Βαρετό και προβλέψιμο,νομίζω ότι το 1 ήταν καλύτερο.Αν ήταν λιγότερο σοβαροφανή αυτά που ειχε στο μυαλό του ο σκηνοθέτης με τον σεναριογραφο(αν υπήρχε),θα ήταν πολύ καλύτερη.
Περίπου όπως το Nobody πρόπερσι,διαφορετική υπόθεση αλλά με σωστές δόσεις δράσης ,χιούμορ και σαρκασμού μια πολύ καλή προσπάθεια.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]