-
Piliourits μπερδεύτηκες. Στις γελοιογραφίες έπρεπε να το βάλεις.
-
Τι σου είναι αυτή η τύχη ρε παιδιά...
Είναι να μην το χει το ριζικό σου.
Θεός σχωρεστον τον άνθρωπο, κι ας είναι ο τελευταίος. -
21 Μαϊου.
Για να δούμε εκείνη την ημέρα ποιοι θα πέσουν κοντά στις προβλέψεις τους αλλά και ποιοι θα πάνε κουβά.
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
21 Μαϊου.
Για να δούμε εκείνη την ημέρα ποιοι θα πέσουν κοντά στις προβλέψεις τους αλλά και ποιοι θα πάνε κουβά.
Δε νομίζω ότι έχει και πολύ σημασία. Κατά 99% επόμενη κυβέρνηση θα είναι δυστυχώς και πάλι ΝΔ, αφού θα πάμε με ενισχυμένη στον 2ο γύρο.
-
Δεν έχουν σημασία οι εκλογές; Οι προβλέψεις; Τι;
-
Δεν έχουν σημασία οι εκλογές; Οι προβλέψεις; Τι;
Για τις προβλέψεις εννοώ, έχεις δίκο δεν το διευκρίνησα. Όχι ότι και οι εκλογές έχουν σημασία έτσι όπως έχουν καταντήσει.
-
Δλδ εδώ μέσα τι καθόμαστε και συζητάμε; Ότι ναναι;
Αν δλδ εγώ κάνω προβλέψεις οι οποίες δεν προκύπτουν από πουθενά και αύριο εκτεθώ, δεν έχω ευθύνη των όσων λέω; Δεν είμαι ασόβαρος;
-
Δλδ εδώ μέσα τι καθόμαστε και συζητάμε; Ότι ναναι;
Αν δλδ εγώ κάνω προβλέψεις οι οποίες δεν προκύπτουν από πουθενά και αύριο εκτεθώ, δεν έχω ευθύνη των όσων λέω; Δεν είμαι ασόβαρος;
Τι ευθύνη να έχεις? Ένα διαδικτυακό καφενείο είναι τα Φόρουμ. Ευθύνη να έχεις ως προς τι? Δεν το καταλαβαίνω. Και να εκτεθείς που, σε 10 αγνώστους?
Προβλέψεις κάνει ο καθένας, ευθύνη έχεις όταν αφορούν εσένα και την οικογένειά σου και έχουν κάποιο αντίκτυπο. Οι προβλέψεις για τις εκλογές είναι συζήτηση καφενείου, όπως λέμε εαν θα κερδίσει ο ΠΑΟ ή ο ΟΣΦΠ.
-
Γιατί μπορεί κανείς να κάνει προβλέψεις? Κάνουμε κάποιες εκτιμήσεις με βάση αυτά που καταλαβαίνουμε γύρω μας.
Εάν λοιπόν όχι τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων, αλλά οι τάσεις που προβλέπουν αποδειχτούν αξιόπιστες, δεν μεταβάλλονται ιδιαίτερα οι πολιτικοί συσχετισμοί.
Η ΝΔ πέφτει αλλά παραμένει πρώτη. Οι Ζαίοι παραμένουν στα ίδια, αλλά 2οι. Και το ΠΑΣΟΚ μάλλον θα έχει μια μικρή άνοδο, αλλά και στα ίδια να μείνει δεν αλλάζει κάτι.
Το μοναδικό ερώτημα είναι με ποιον θα κάνει κυβέρνηση η ΝΔ που θα βγει 1η. Και η προφανής απάντηση είναι με το ΠΑΣΟΚ.
Ρυθμιστής θα είναι το ΠΑΣΟΚ.Τι θα ζητήσει όμως από τη ΝΔ για να κάνουν κυβέρνηση και τι συμβιβασμούς είναι διατεθειμένη να κάνει η ΝΔ?
Η συνέχεια επί της οθόνης... -
Ευθύνη για τα γραφόμενά μας έχουμε όλοι.
Αν εγώ λέω ότι η ομάδα μου θα πάει την Κυριακή στο γήπεδο και θα ρίξει 5 γκολ στον αντίπαλο, ενώ με βάση το ρόστερ κτλπ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, τότε δεν γράφω υπερβολές(ευγενικά); -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το μοναδικό ερώτημα είναι με ποιον θα κάνει κυβέρνηση η ΝΔ που θα βγει 1η. Και η προφανής απάντηση είναι με το ΠΑΣΟΚ.
Πάντως ο Κυριάκος είπε ότι δεν θα προχωρήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας στον 1ο γύρο, μόνο στον 2ο εφόσον δεν βγεί αυτοδύναμη η ΝΔ. Οπότε ίσως στον 2ο γύρο με την ενισχυμένη, να βγεί οριακά αυτοδύναμη η ΝΔ, εγώ έτσι πιστεύω ότι θα γίνει.
-
Αν εγώ λέω ότι η ομάδα μου θα πάει την Κυριακή στο γήπεδο και θα ρίξει 5 γκολ στον αντίπαλο, ενώ με βάση το ρόστερ κτλπ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, τότε δεν γράφω υπερβολές(ευγενικά);Ναι γράφεις....και?? Ευθύνη προς ποιόν έχεις? Εκεί διαφωνώ...ευθύνη υπάρχει όταν υπάρχει μια συνέπεια, ένα αποτέλεσμα, κάτι. Όταν πεις ότι θα βάλει 5 γκόλ και δεν βάλει, δεν έχει καμία επίπτωση αυτό κάπου και άρα καμία ευθύνη. Εαν πεις στο παιδί σου ότι το ΣΚ θα το πάς εκδρομή και δεν το κάνεις, ναι έχεις ευθύνη.
-
Εγώ λειτουργώ διαφορετικά Φάνη.
Όταν γράφω κάτι/μια άποψη δεν αναφέρομαι στην επιθυμία μου.
Αναφέρομαι σε εκτίμηση με αυτά που διαβάζω, συζητώ και προσλαμβάνω.Από εκεί και πέρα αν γράφω εκτιμήσεις/προβλέψεις που δεν προκύπτουν από πουθενά, προφανώς έχω και την ευθύνη, όχι με την έννοια της ποινής, αλλά της αξιοπιστίας.
Ευθύνη των λόγων μου δηλ, ώστε μεθαύριο ανάλογα με την επιβεβαίωση ή διάψευσή μου θα υποστώ και την ανάλογη καραμούζα. -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως ο Κυριάκος είπε ότι δεν θα προχωρήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας στον 1ο γύρο, μόνο στον 2ο εφόσον δεν βγεί αυτοδύναμη η ΝΔ. Οπότε ίσως στον 2ο γύρο με την ενισχυμένη, να βγεί οριακά αυτοδύναμη η ΝΔ, εγώ έτσι πιστεύω ότι θα γίνει.
Εννοείται ότι στις 2ες εκλογές θα κριθεί η νέα κυβέρνηση. Αλλά κι εκεί δύσκολη η αυτοδυναμία για τον Κούλη.
Δε θέλει να του τη δώσει ο κόσμος. Θέλει να του βάλει αντίβαρο κάποιον άλλο. Μάλλον το ΠΑΣΟΚ.
Όχι από δυσαρέσκεια για τα Τέμπη. Έχει χάσει ο κόσμος την ελπίδα ότι μπορείνα φτιάξει το Δημόσιο. Υπάρχει δυσαρέσκεια για την ακρίβεια. Τα τρόφιμα, το ρεύμα, τα καύσιμα, τα κόκκινα δάνεια.
Και ο Έλληνας αμφιβάλλει. Κάνει ότι μπορεί η ΝΔ, ή προτάσει άλλα συμφέροντα? Οπότε θέλει να υπάρχει κι ένας ακόμα στην κυβέρνηση για double checking.
Προσωπικά ποντάρω σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Οι Έλληνες είναι παρτάκηδες, αλλά χαζοί δεν είναι. Πάνω απ' όλα το συμφέρον τους. -
Από εκεί και πέρα αν γράφω εκτιμήσεις/προβλέψεις που δεν προκύπτουν από πουθενά, προφανώς έχω και την ευθύνη, όχι με την έννοια της ποινής, αλλά της αξιοπιστίας.
Ευθύνη των λόγων μου δηλ, ώστε μεθαύριο ανάλογα με την επιβεβαίωση ή διάψευσή μου θα υποστώ και την ανάλογη καραμούζα.Σωστό αυτό, αλλά αξιοπιστία συνήθως προκύπτει από μια "αυθεντία" και όχι γενικά. Δλδ εαν μιλήσω για την διάσπαση του ατόμου, προφανώς δεν θα έχω αξιοπιστία αφού δεν το κατέχω το θέμα.
-
Αν εγώ λέω ότι η ομάδα μου θα πάει την Κυριακή στο γήπεδο και θα ρίξει 5 γκολ στον αντίπαλο, ενώ με βάση το ρόστερ κτλπ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, τότε δεν γράφω υπερβολές(ευγενικά);Νομίζω οι περισσότεροι έχουμε ήδη άποψη για τους υπόλοιπους συμφορουμίτες κατά πόσο είναι ασόβαροι ή γελοίοι ή γράφουνε βλακείες, δεν περιμένουμε τις εκτιμήσεις τους για τις εκλογές να επαληθευτούν ή όχι για να αλλάξουμε άποψη ή να παραμείνουμε στην ίδια.
-
Νάσο εγώ μπορεί να σε θεωρώ γελοίο ή το αντίθετο, επειδή υπάρχει αντιπάθεια.
Η πραγματικότητα και τα γεγονότα όταν αυτά θα προκύψουν, είναι αυτά που θα επιβεβαιώσουν ποιος είχε δίκιο και ποιος δεν ξέρει τι του γίνεται. -
Αφού λετε για προβλέψεις...
Μια ακραία αλλά ίσως η πιο βιώσιμη για την πατρίδα μας ως πρόσωπο κοινής αποδοχής. -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αφού λετε για προβλέψεις...
Μια ακραία αλλά ίσως η πιο βιώσιμη για την πατρίδα μας ως πρόσωπο κοινής αποδοχής.Έλα τώρα μη με ανακατεύεις και μόλις έφαγα.
Αφού συμπαθείς το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται. Ελπιδοφόρος είναι ο Ανδρουλάκης. Νέος, άφθαρτος, από τας Ευρώπας έρχεται, κεντροαριστερός. Έχει όλες τις προδιαγραφές για ΠΘ στο μέλλον.
Τι τα θες τώρα και στριφογυρίζεις σε Γιωργάκη και Γιάνη? Άστους αυτούς πάνε πια.
-
Γιωργάκης ΠΘ και Βαρουφ ΥΠΟΙΚ.. Ότι πιο επιτυχημένο πέρασε από αυτές τις θέσεις διαχρονικά. Ωραίος!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2