-
@mastoras78 τι λέει ρε συ το πετρέλαιο; Ευχαριστημένος; Για πες 2-3 πράγματα.
-
@xenos said in Νέο αυτοκίνητο:
@mastoras78 τι λέει ρε συ το πετρέλαιο; Ευχαριστημένος; Για πες 2-3 πράγματα.
Έλα @xenos τι να πώ.. χιλιοειπωμένα είναι. Εν ολίγοις δε λέει ούτε λίγα ούτε πολλά. Κάπως τραχύ, σχετικά οικονομικό, ροπάτο και επαρκές στο γκάζι. Για κάποιον που δεν το κυνηγά ή γράφει πολλά χιλιόμετρα εκτός αστικού ιστού θα τον καλύψει. Φυσικά old school αίσθηση ενώ άλλα μοντέλα diesel -που λατρεύουν το συνεργείο- είναι πιο ραφιναρισμένα.
Ξέρεις τι παίζει στην πραγματικότητα ? Το Vitara έχει την τύχη να εξοπλίζεται με τον εξαιρετικό boosterjet οπότε η όποια σύγκριση τελειώνει πρίν καν αρχίσει. Αν δε χρειάζεσαι τη μέγιστη οικονομία και θές το κάτι παραπάνω οδηγικά πάς στο βενζινάτο ασυζητητί. Θα σε εκπλήξει ευχάριστα overall σαν όχημα σε πάμπολλα σενάρια.
Γίνε όμως και εσύ λίγο πιο συγκεκριμένος για να πούμε και περισσότερα..
-
-
@gatoz said in Νέο αυτοκίνητο:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328836814-suzuki-vitara
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327581574-suzuki-vitaraΠωωωω μη μου το κάνεις αυτό και με κολάζεις, θα σε κάνω block!
-
@mastoras78 said in Νέο αυτοκίνητο:
@gatoz said in Νέο αυτοκίνητο:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328836814-suzuki-vitara
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327581574-suzuki-vitaraΠωωωω μη μου το κάνεις αυτό και με κολάζεις, θα σε κάνω block!
2 ειναι…να παρουμε απο ενα!! Εγω θελω το καλο χρώμα, σου αφηνω το γκρί!!
-
Το γκρι έχει πάντως πολλά χλμ για την ηλικία του.. Τέλος πάντων. Θα βρω το κατάλληλο timing
-
-
Θεωρείτε ότι ένα chr του Φλεβάρη 21' με 42000 χιλιόμετρα στα 26Κ ευρώ είναι λογική τιμή? Φαίνεται ότι το αυτοκίνητο είναι σε πράγματι άριστη κατάσταση. Καινούργιο αυτή τη στιγμή θα κόστιζε περίπου 29.5Κ ευρώ.
Η ερώτηση είναι ειδική για την προαναφερθείασα περίπτωση αλλά και γενική ταυτόχρονα καθώς θέλω να χρησιμοποιήσω τη πληροφορία για αξιολόγηση άλλων περιπτώσεων. Δηλαδή να μάθω λίγο να μπορώ να εκτιμώ το depreciation value.
-
@antkoutr said in Νέο αυτοκίνητο:
Θεωρείτε ότι ένα chr του Φλεβάρη 21' με 42000 χιλιόμετρα στα 26Κ ευρώ είναι λογική τιμή?
Γενικά όχι. Σήμερα και με τις τιμές και αναμονές που υπάρχουν, θα έλεγα όχι απλά λογική αλλά έως και καλή, δυστυχώς.
-
@antkoutr said in Νέο αυτοκίνητο:
Θεωρείτε ότι ένα chr του Φλεβάρη 21' με 42000 χιλιόμετρα στα 26Κ ευρώ είναι λογική τιμή? Φαίνεται ότι το αυτοκίνητο είναι σε πράγματι άριστη κατάσταση. Καινούργιο αυτή τη στιγμή θα κόστιζε περίπου 29.5Κ ευρώ.
Η ερώτηση είναι ειδική για την προαναφερθείασα περίπτωση αλλά και γενική ταυτόχρονα καθώς θέλω να χρησιμοποιήσω τη πληροφορία για αξιολόγηση άλλων περιπτώσεων. Δηλαδή να μάθω λίγο να μπορώ να εκτιμώ το depreciation value.
Είναι το πιο vfm αυτοκίνητο που μπορείς να αγοράσεις σε αυτά τα χρήματα τη δεδομενη χρονική στιγμή και είμαι σίγουρος οτι θα σου αρέσει πολύ.
Έλεγξε να είναι ελληνικό και από ιδιώτη για να έχεις τις full εγγυήσεις της αντιπροσωπείας (3+3 χρόνια για τα μηχανικά μέρη και 11 χρονια για την υβριδική μπαταρία, από την ταξινόμηση του αυτοκίνητου).
Τις εγγυήσεις τις γραφει σε ειδικό αυτοκόλλητο και στο book service του αυτοκίνητου). -
@bill_hsd said in Νέο αυτοκίνητο:
@sgl said in Νέο αυτοκίνητο:
Φίλος στο κέντρο αγόρασε το CH-R bi-tone τον Ιούνιο στα 28250 και επειδή αλλαξε τον Δεκέμβριο δουλειά και μολις πήρε εταιρικό, έβαλε αγγελία χωρίς να προλάβει να ανεβασει φωτογραφίες στα 29500 (με 2350χλμ). Αποτέλεσμα τον πήραν σε 2 μερες 7 άτομα και είναι έτοιμος να το δώσει την άλλη εβδομάδα μετά από και τον τυπικό έλεγχο σε μια αντιπροσωπεία…τα καλά CHR απο ιδιώτες έχουν μεγάλη ζήτηση τελικά…
Εννοείται ότι τα καλά C-HR έχουν μεγαλη ζήτηση και δικαίως διατηρούν εξαιρετική αξία μεταπώλησης, δεδομένου οτι συνδυάζουν πολλά πράγματα (SUV που είναι της μόδας για πολλούς και διάφορους λόγους, αυτοφορτιζόμενο υβριδικό με αστεία κατανάλωση και μηδενικά πάγια έξοδα, μεγάλη εγγύηση και αξιοπιστία Toyota, ενδιαφέρουσα σχεδίαση και οδική συμπεριφορα, τι άλλο να ζητήσει κανείς;)
Νέο αυτοκίνητο