-
Ή δε τους βρέχεις ή επειδή είναι σουίφτ ξέρω γω. θα υπάρχει κάποια εξήγηση περί οξείδωσης που βαριέμαι να googlάρω.
-
Λες να είναι άλλο υλικό;
-
Ναί.. του σουίφτ είναι από αδαμάντιο σα τα νύχια του Γούλβεριν
-
Σωστά!
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ή δε τους βρέχεις ή επειδή είναι σουίφτ ξέρω γω. θα υπάρχει κάποια εξήγηση περί οξείδωσης που βαριέμαι να googlάρω.
Ή δεν εχει φρενα
-
Παιδιά chemical guys βρίσκεται πλέον?
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Λες να είναι άλλο υλικό;
Ναί carbon!
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Εμένα γιατί δεν γίνονται έτσι;
Απλά δε το έχεις προσέξει.
-
@kostis20 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Παιδιά chemical guys βρίσκεται πλέον?
Βεβαίως βρίσκεται. Κάνει συνεχώς αισθητή την παρουσία της με τις υψηλές τιμές της σε προΪόντα που η sonax και η koch chemie τα έχει στο 1/3 της τιμής.
-
Ναι δε ρώτησα αυτό αλλά οκ.Sonax επίσης είναι για τα μπάζα σε σχέση με chemical ,auto finesse κτλ.Αντε κανένα σαμπουάν και πολύ της είναι.
-
Η Sonax έχει εξαιρετικά προϊόντα σε σειρές επαγγελματικές και κάποια διαμαντάκια στις consumer. Από chemical guys ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο?
-
Ναι δε ρώτησα αυτό αλλά οκ.Sonax επίσης είναι για τα μπάζα σε σχέση με chemical ,auto finesse κτλ.Αντε κανένα σαμπουάν και πολύ της είναι.
Μπορείς να μου πεις ένα συγκριτικό παράδειγμα;
-
Εγώ μια ερώτηση έκανα σαφέστατη και απλη..Απάντησες όπως απάντησες οκ.Μη με πρήζεις άλλο και από πάνω .
-
Εγώ μια ερώτηση έκανα σαφέστατη και απλη..Απάντησες όπως απάντησες οκ.Μη με πρήζεις άλλο και από πάνω .
Καλα αδερφε δεν σου ειπε και τιποτα ο ανθρωπος, χαλαρωσε λιγο φορουμ ειναι. Αποψεις ανταλλασουμε. Αν δεν το δεχεσαι οκ πες το μας να σου πουμε 2 με 3 σελιδες που πουλανε το προιον που θελεις και να ληξει το θεμα.
Carshop Θεσσαλονικη ειναι το καταστημα -
Σόρυ. Λάθος μου που σε σεβάστηκα.
-
Παντως η chemical guys οντως ειναι αλλη κατηγορια απο μαρκες οπως η sonax (της οποιας υποψιν χρησιμοποιω το σαμπουαν gloss και το θεωρω απο τα καλυτερα και το πιο vfm της αγορας), η armorall κλπ. Συγκρινεται με autoglym, meguiars, poorboy's και οι τιμες της ειναι παραπλησιες μ'αυτες οπως και ειναι λογικο.
Το V7 της ειναι btw το καλυτερο υγρο sealant που εχω χρησιμοποιησει ποτε, καποια στιγμη θα το ξαναγορασω σιγουρα. Και παροτι εχω καιρο να αγορασω προιοντα της, απ'ο,τι βλεπω στο σκρουτζ εχει καμποσα οποτε δε βρισκω το λογο γιατι να μην υπαρχουν.Απο εκει και περα για προιοντα πλυσιματος μιλαμε, δε χρειαζεται να ανεβαζουμε τους τονους.
-
Από τα κλασσικότερα combo ήταν μίξη V07 με sonax bsd. Οι Αγγλάρες τον είχανε ξεσκίσει τον συνδυασμό μέχρι που εμφανίστηκαν τα ανάλογα κεραμικά spray sealants.
Για όποιον ενδιαφέρεται ας το ψάξει στο detailingworld.co.uk
-
V07
Σε βρώμικο αμάξι ? Τι δεν κατάλαβα ?
Youtube Video -
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
V07
Σε βρώμικο αμάξι ? Τι δεν κατάλαβα ?
Youtube VideoΔεν είναι κάτι καινούργιο, το ανάποδο, παλιό είναι. Με σωστή τεχνική ένα quick detailer μπορεί να καθαρίσει ένα ελαφρώς βρώμικο όχημα, στην λογική του waterless wash. Ναι υπάρχει και τέτοιο.. Ψάξε Garry Dean's method αν θες να μάθεις περισσότερα.
Θα μπορούσα να δοκιμάσω τη μέθοδο αντί για ένα κλασσικό εβδομαδιαίο πλύσιμο ρουτίνας που το αμάξι είναι σε καλή κατάσταση, έτσι κι αλλιώς έχω όλα τα "υλικά" που απαιτούνται.
Όμως πάντα θα έχω στο μυαλό μου το παρακάτω video και μάλλον θα προτιμήσω το better safe than sorry..
υπότιλους βάλε
-
Ερωτηση τα soft99 ειναι καλα? Mastoras78 εη ψιτ where are you(α ρε lower )
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ