-
Ε πείτε τίποτα...
Το έχετε δει και οδηγήσει τόσοι και κανείς δεν γράφει.
Τόσο μεγάλο ηταν το σοκ; -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Τι; Κακό;
1 κακό και δυο καλά ,,, εν καιρώ μη βιάζεσαι
Τα καλά θα αφήσω να τα πουν άλλοι , ήδη ο famas κάτι είπε ...
Το κακό τώρα ...ο lap έχει δίκιο!
Τα εμπρός καθίσματα όταν τα κατεβάζεις με την χειροκίνητη καθ'ύψος ρύθμιση , να πούμε εδώ ότι έχουν και τα δυο στην active, πάνε ταυτόχρονα και πίσω !Οπότε κάποιος που θα επιλέξει χαμηλή και ξαπλωτή θέση οδήγησης θα περιορίσει το χώρο πίσω του ,ακόμα και αν είναι 1,75, δραματικά!
Συμβουλεύω λοιπόν κάποιους που το γλυκοκοιτάνε να πάνε οικογενειακώς να ρυθμίσουν όπως τους αρέσει τα μπροστινά καθίσματα και να δουν οι υπόλοιποι αν βολεύονται πίσω.
Αν όχι να δώσουν μια ευκαιρία και να σηκώσουν τέρμα πάνω τα καθίσματα να τα ρυθμίσουν εκ νεου στην ψηλή θέση και αν βολευτούν καλώς αν όχι δείτε άλλο μοντέλο.Τι κρίμα που δεν έχουν πια τα yaris μετακινούμενο πίσω κάθισμα ... ΥΓ ξέχασα δεν γίνεται είναι η μπαταρία απο κάτω.
Αυτό δεν το κατάλαβα
πάνε ταυτόχρονα τα μπροστινά καθίσματα?
Για 4,20 m μια χαρά είναι οι χώροι, άμα πας σε μεγαλύτερο χάνεις σε ευκινησία, ευκολία παρκαρίσματος κλπ τι να κάνουμε δε μπορούμε να τα θέλουμε όλα
Εξάλλου το YC είχε βγεί το καλύτερο urban 2022,
Youtube Video -
Ε πείτε τίποτα...
Τόσο μεγάλο ηταν το σοκ;Ε αφού επιμένεις... Χαχα.
Οδήγησα το Yaris Cross του monman. Πόσα πιάσαμε Τάσο στην ευθεία μπροστά από το σπίτι μου; 152 νομίζω κοντερίσια... Συνολικά μου άρεσε περισσότερο από ότι περίμενα. Το τιμόνι δεν έχει καμία σχέση με παλιά Toyota, είναι ακριβές! Σε στροφές δεν πιέσαμε, αλλά στην ευθεία έχει συμπαθητικό γκαζάκι, μόλις ξεκινήσει. Στην εκκίνηση έχει έναν δισταγμό, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν λόγω αντισπίν, Με κρύα λάστιχα (αν και δεν ήταν κρύος ο καιρός) το λαμπάκι έπαιζε σαν φωτορυθμικό, στο τσαρούχωμα από στάση. Υπό πίεση ο ήχος του τρικύλινδρου είναι υπαρκτός, αλλά όχι ενοχλητικός. Μεγαλύτερη εντύπωση κάνει το πόσο ομαλό και ευκολοδήγητο είναι. Για μέσα στην πόλη είναι ό,τι πρέπει.
Τα όργανα έχουν άποψη πάντως:
ΥΓ: Ακόμα περιμένω το video κ. monman...
-
Ε πείτε τίποτα...
Τόσο μεγάλο ηταν το σοκ;Εγώ έπαθα σοκ, που το 1.75, το θεωρούν κοντό.
-
Μερικά εγκυκλοπαιδικά στοιχεία
όταν το πήρα είχε 5 χλμ στο οδόμετρο και 12,5 λ/100 χλμ μέση κατανάλωση
έβγαζε μήνυμα συνέχεια για χαμηλή στάθμη καυσίμου , το φούλαρα με 30 λίτρα άρα είχε μέσα 6 ... εντάξει άνετα είχε άλλα 50 χλμ δεν χρειαζόταν τόση "υστερία"...
δεν ξέρω έχει περάσει και ένας χρόνος άλλα τα active που είχα δει τότε έχω την εντύπωση ότι ήταν χωρίς ασημένια διακοσμητικά και piano black λεπτομέρειες , ίσως και να μη θυμάμαι καλά ...για την κατάργηση της διχρωμίας στο ταμπλό τα είπαμε
οι πιέσεις στα ελαστικά ήταν σωστές 33-32 μπρος -πίσω
τα μαύρα πλαστικά στην οροφή ήταν στην θέση τους ... και τα δυο
-
Αμαξαρα το active ως vfm και εγώ δεν θα ήθελα κάτι άλλο εκτός από προβολακια ομίχλης να πω πως το σκέφτομαι και εγώ αλλά δεν θέλω να μπαίνω σε έξοδα. Βέβαια αν ο μοναμν μας πριξει στις φωτογραφίες και στα θετικά ποστς θα με κάνει να το ξανασκεφτώ.
Το πιθανότερο είναι να κοιμάμαι έξω μέχρι να έρθει και μετά όταν έρθει μέσα σε αυτό.
-
Καταλαβαίνεις ότι είπαν σε κάποιον υπάλληλο να το πλύνει πριν το παραλάβεις και αυτός έκανε 5 χλμ με το γκάζι στο πάτωμα. Λογικά για να το στεγνώσει!
-
Καταλαβαίνεις ότι είπαν σε κάποιον υπάλληλο να το πλύνει πριν το παραλάβεις και αυτός έκανε 5 χλμ με το γκάζι στο πάτωμα. Λογικά για να το στεγνώσει!
Καταλαβαίνεις ότι απλά ο υπολογιστής δεν μετρούσε σωστά στα πρώτα χλμ (μέχρι να κάνει calibration) ή ότι ήταν σε PD mode, γιατί και να να θέλεις δεν μπορείς να το φτάσεις 12. Σήμερα το σκίσαμε και δεν πήγε πάνω από 6.
-
Πιο λογικό μου φαίνεται να το τελικιασε για 5 χλμ για να το στεγνώσει από το πλυντήριο.
Κατά τα άλλα μη το σκίζετε τόσο νέο αυτοκίνητο, αφήστε να κάτσουν τα μέταλλα του.
Μονμαν θα στο διαλύσουν.
-
Ο ίδιος ο monman το τελίκιασε με το που το παρέλαβε (170 πήγε λέει, δεν ανέβαζε παραπάνω). Εμείς απλά ακολουθούμε το παράδειγμά του. Italian tuning!
-
Ναι νομίζω είναι το όριο περιστροφής του ηλ μοτέρ στα 170χλμ/ωρα. Αμάν ρε μονμαν το ξεσκισες με το καλημέρα. Τεσπά.
Ωραίο αυτοκινητάκι, τα κάνει όλα καλά. Για 21.000 ευρώ αντί μιας fabia ή ένα polo χειροκίνητο βενζινης είναι πολύ καλό. Τώρα αν αρχίζει ο αγοραστής και ανεβαίνει στα 30.000 δεν ξέρω....εκεί υπάρχει η κορολλα που είναι αμαξαρα
-
Στα 30 χιλιάρικα έχει κάτι BMW 118 νομίζω, οπότε λήγει εκεί το θέμα.
-
Ναι νομίζω είναι το όριο περιστροφής του ηλ μοτέρ στα 170χλμ/ωρα. Αμάν ρε μονμαν το ξεσκισες με το καλημέρα. Τεσπά.
για 1 χλμ δεν παθαίνει τίποτα ,ήθελα να δω ευθυγράμμιση και αν έχει τίποτα συντονισμούς περίεργους ... θυμάσαι το μέλος που έγραφε (δεν θυμάμαι το αυτοκίνητο τώρα) πως έτρεμε ολόκληρο και αλλάζαν ζάντες λάστιχα κλπ σε καινούργιο αυτοκίνητο ;
Ένα καλό ότι τα πιάνει σχετικά γρήγορα και ο θόρυβος ακόμη και στην κακή άσφαλτο για Σίνδο σε λογικά και αναμενόμενα πλαίσια . Όταν πάρω πινακίδες και πάω ταξίδι μετά το Κλειδί που έχουν καλή άσφαλτο θα πω περισσότερα για θορύβους αεροδυναμικούς και τροχασμού.
-
Αμαξαρα το active ως vfm και εγώ δεν θα ήθελα κάτι άλλο εκτός από προβολακια ομίχλης να πω πως το σκέφτομαι και εγώ αλλά δεν θέλω να μπαίνω σε έξοδα.
Κάποια στιγμή θα βάλω και εγώ , τα εργοστασιακά είναι πολύ μικρά και δεν μου αρέσουν θέλω να βρω κάτι σε στυλ off road
ή αν είναι χωνευτά να είναι σαν και αυτά
@gatoz πες καμία ιδέα και εσύ για προβολάκια όταν κατέβω Αθήνα που έχετε πιο ψαγμένα μαγαζιά
-
Μερικά εγκυκλοπαιδικά στοιχεία
Και το δικό μου έγραφε 9,8λ/100 δεν είναι πραγματικό το νούμερο, νομίζω ότι το βάζουν στο power on οπότε δουλεύει ο θερμικός για να φορτίσει τις μπαταρίες και τρώει βενζίνη αλλά δε κάνει χιλιόμετρα, άρα ...
-
Μια ακόμη πληροφορία
Όταν το παρήγγειλα στις 30 Οκτ 2021 μου έδωσαν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης για την έκδοση και το χρώμα που επέλεξα 13 μήνες
Μου το παρέδωσαν σε 12 μήνες και 10 μέρες , τίμιοι δεν λέω...
Αν είχα διαλέξει άλλο χρώμα και έκδοση υπήρχαν ,τότε , συντομότεροι χρόνοι παράδοσης έως και 6 μήνες νωρίτερα .
-
Το θέμα είναι να το πάρεις στο χρώμα που σου αρέσει.
Κι εμένα με παραγγελία τον 8ο/22 μου παρέδιδαν τον 11ο/22 όποιο γκρι ήθελα, που δε μου άρεσε και 2ο ή 3ο/23 το dark teal που μου άρεσε.
Τελικά θα πάρω το χρώμα της επιλογής μου όπως φαίνεται τον 12ο, 2 με 3 μήνες νωρίτερα από την αρχική πρόβλεψη. -
Πολύ ωραίο αμάξι, δεν το οδήγησα αλλά μπήκα μέσα και η βασική έκδοση είναι αρκετά τίμια!
Αν είχε 6-8 μήνες παράδοση για υβριδικό θα το έπαιρνα χθες!
Ωστόσο, ο αποτρεπτικός παράγοντας για εμένα ήταν ο χρόνος παράδοσης (το καθυστέρησα πολύ) και κατέληξα σε dacia sandero stepway με LPG .
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
ΔΕΝ πωλείται , η γυναίκα θα με χωρίσει αν κάνω κανα αστείο ...
Απαίτηση της γυναίκας και πρώτη προτεραιότητα είναι τα φιμέ
Παραγγέλθηκαν και ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ από Γερμανία
https://rial.de/portfolio-items/astorga-diamant-schwarz-5l/
Φωτογραφίες όταν ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο βελτιώσεων
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο, να το απολαύσεις.
Ορθή η κίνηση με τις ζάντες, χρειάζεται μια Γερμανική πινελιά το αυτοκίνητο, να πάρει μερικά κιλά ομορφιά... -
για 1 χλμ δεν παθαίνει τίποτα ,ήθελα να δω ευθυγράμμιση και αν έχει τίποτα συντονισμούς περίεργους ... θυμάσαι το μέλος που έγραφε (δεν θυμάμαι το αυτοκίνητο τώρα) πως έτρεμε ολόκληρο και αλλάζαν ζάντες λάστιχα κλπ σε καινούργιο αυτοκίνητο ;
Ένα καλό ότι τα πιάνει σχετικά γρήγορα και ο θόρυβος ακόμη και στην κακή άσφαλτο για Σίνδο σε λογικά και αναμενόμενα πλαίσια . Όταν πάρω πινακίδες και πάω ταξίδι μετά το Κλειδί που έχουν καλή άσφαλτο θα πω περισσότερα για θορύβους αεροδυναμικούς και τροχασμού.
Εκείνο το καινούργιο που έτρεμε ήταν............................ΦΙΑΤ.
Οπότε δεν το λαμβάνουμε υπόψη!!!!!
Toyota Yaris Cross