-
Δεν τσιμπάς τη νέα c4 σε αυτόματο. Μαλακό αυτοκίνητο αλλά εξαιρετικό .
Θα έρθει και το νέο c3 κάποια στιγμή
-
Τι να τσιμπήσω ρε συ φίλε;
Αφού οι χρόνοι αναμονής για παραλαβή έχουν ξεφύγει εντελώς. Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν ακόμη εκθέσεις αυτοκινήτων. Αφού δεν έχουν αυτοκίνητα, τι σκατά πουλάνε;Το C3 εύκολα το αγόραζα. Πολύ εύκολα.
-
Ε όταν έρθει παρήγγειλε το και οοοοοοταν έρθει δινεις και το άλλο και πληρώνεις τη διαφορά.
Χαμός θα γίνει για το δικό σου, μη σου πω και τζαμπα θα βγάλεις το c3
-
@storm said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν ακόμη εκθέσεις αυτοκινήτων. Αφού δεν έχουν αυτοκίνητα, τι σκατά πουλάνε;
Αυτοκίνητα πουλάνε....απλά περιμένεις λίγο παραπάνω...με πόλεμο πάλι καλά να λέμε που δεν έχουμε δελτίο στα τρόφιμα! Αλλά και παλιά περιμένα...το Μίνο το παράγγειλα Φεβρουάριο και το πήρα Ιούλιο.
Εμένα δεν με πειράζει η αναμονή, με πειράζει η αύξηση τιμών.
-
Μία φορά έκανα το λάθος και έβαλα παραγγελία με αναμονή 4 μήνες και το πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά. Εγώ παίζω μόνο άμεση παραλαβή. Που σημαίνει ότι μάλλον δεν θα αγοράσω ξανά αυτοκίνητο.
-
Μία φορά έκανα το λάθος και έβαλα παραγγελία με αναμονή 4 μήνες και το πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά. Εγώ παίζω μόνο άμεση παραλαβή. Που σημαίνει ότι μάλλον δεν θα αγοράσω ξανά αυτοκίνητο.
Εγώ ακριβώς το αντίθετο....ποτέ δεν έχω αγοράσει ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο. Ποτέ όμως....αχαχα!!
-
Και πως κάλυπτες βρε συ τις μεταφορικές σου ανάγκες χωρίς αυτοκίνητο;
-
Και πως κάλυπτες βρε συ τις μεταφορικές σου ανάγκες χωρίς αυτοκίνητο;
Εξαρτάται την περίπτωση, δεν ήταν κάθε φορά το ίδιο:
-
Τις περισσότερες φορές ήταν ανταλλαγή, οπότε έδινα το παλιό μόλις ερχόταν το άλλο.
-
Όταν το πούλαγα μόνος μου, τότε: ταξί, λεωφορείο, δανεικό (του πατέρα) και ενοικίαση. Στην 116 π.χ. είχα νοικιάσει για 3 μήνες ένα Φιέστα. Με την Κορόλα, βολεύτηκα με του πατέρα μου για λίγο. Με το Κούγκα, είχα βολευτεί με μετρό και λεωφορείο. Σε κάποια ήμουν τυχερός και πουλήσα (μόνος μου) το παλιό σχεδόν πριν έρθει το νέο (1-2 εβδομάδες).
Γενικά είχε μια ταλαιπωρία, αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Εαν είχα μηχανάκι (το φοβάμαι!!) δεν θα είχα κανένα θέμα.
-
-
Η περίπτωση (1) είναι το ιδανικό σενάριο στην περίπτωση του μεγάλου χρόνου αναμονής.
Το δίκυκλο είναι καλή περίπτωση, αλλά δεν καλύπτει την ανάγκη μεταφοράς και άλλων επιβατών.
Ένας στην πολυκατοικία (είναι αρκετά μικρότερος σε ηλικία από μένα, παντρεμένος με δύο μικρά παιδιά) έχει τρία αυτοκίνητα και δύο μηχανές. Ένα αυτοκίνητο μεγάλο για ταξίδια, ένα αυτοκίνητο μικρό για την πόλη, ένα άλλο αυτοκίνητο μικρό που το μοιράζεται με την γυναίκα του, μία μηχανή μεγάλη Honda, μία μηχανή μικρή Yamaha. Και χθες μου έλεγε ότι θα αγοράσει και ένα σκούτερ Kymco, έτσι για τις κοντινές αποστάσεις... Α! Έχει και ένα αυτοκίνητο του πατέρα του, που το οδηγεί αυτός.
Τόσα μεταφορικά μέσα για ένα αντρόγυνο με δύο μικρά παιδιά. -
Ένας στην πολυκατοικία (είναι αρκετά μικρότερος σε ηλικία από μένα, παντρεμένος με δύο μικρά παιδιά) έχει τρία αυτοκίνητα και δύο μηχανές.
Τόσα μεταφορικά μέσα για ένα αντρόγυνο με δύο μικρά παιδιά.Απίστευτη υπερβολή!!! Μάλλον έχει λεφτά για πέταμα....αχαχα!!
Εγώ 2 αυτοκίνητα χρειάζομαι (κυρίως για να πηγαινοφέρνω τον γιο, για εμένα καλύπτομαι και με τα ΜΜΜ), εαν εγώ και ένα η σύζυγος. Εαν είχε διαφορετική δουλειά θα μπορούσαμε και με ένα αυτοκίνητο.
-
Λεφτά έχει σίγουρα. Δουλειά δεν έχει... Δεν έχει σταθερή εργασία. Είναι από αυτούς που λένε ότι "δουλεύουν από το σπίτι"...
-
Λεφτά έχει σίγουρα. Δουλειά δεν έχει... Δεν έχει σταθερή εργασία. Είναι από αυτούς που λένε ότι "δουλεύουν από το σπίτι"...
Γνωστός και ως Οικοπεδοφάγος
-
Κυριολεκτικά όπως τα λες. Εισοδηματίας...οικοπεδοφάγος.
-
Κυριολεκτικά όπως τα λες. Εισοδηματίας...οικοπεδοφάγος.
Μπορεί να είναι προγραμματιστής και να δουλεύει από το σπίτι! + μαζί και οικοπεδοφάγος και εισοδηματίας ενοικίων...
-
χα!χα! Μπορεί να είναι και μέντιουμ...
Προφανώς ξέρω πως βγάζει τα χρήματα. Τρόποι να βγάλει κάποιος χρήματα υπάρχουν πολλοί.
π.χ. ένας συμφοιτητής μου, τον πέτυχα πριν ένα μήνα σε μία στάση του μετρό και πιάσαμε την κουβέντα. Ήταν με ένα βανάκι που είχε ταμπέλα "αγροτικού παραγωγού/είδη μαναβικής". Όταν τον ρώτησα αν το γύρισε σε "αγροτιά" έβαλε τα γέλια και μου είπε: "τρελός είσαι σε ρυ; Σιγά μην οργώνω κιόλας. Συνεργείο κινηματογραφικό έχω και παίρνω δουλειές για διαφημιστικές εταιρείες. Πολλά τα φράγκα. Το βανάκι είναι βιτρίνα για να μην μας σταματήσουν για έλεγχο..."
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε...μαύρη σαν καλιακούδα...
Κάπως έτσι έφτιαξε και μία μονοκατοικία στο Πικέρμι. Αμ πως...
-
Από το απόγευμα έχουν στηθεί 2 μπλόκα από την τροχαία στη Μουδανίων, στο ύψος της Καρδίας και του Ρυσίου. Σταματούν όσους οδηγούν στη ΛΕΑ. Την μια φορά που πέρασα ήταν 7 αυτοκίνητα σταματημένα και μάλλον έχουν και κάποιο περιπολικό εν κινήσει γιατί ακούω συνέχεια σειρήνες που τους σταματάει επιτόπου.....πολύ σκίσιμο και δικαίως....
-
Έτσι είναι το σωστό, είπαμε δεν είναι ανάγκη να είναι μεγάλο το πρόστιμο απλά να υπάρχει ο φόβος και για να γίνει αυτό πρέπει για κάνα 3μηνο ανα 2 μέρες να υπάρχουν οι ανάλογες δράσεις μέχρι να το εμπεδώσουν οι μλκες.
-
Δεν θέλει μαγεία.
Κανονικά θέλει περιπολικό με κάμερα, να τον γράφει βίντεο και να του στέλνει χαρτί στο σπίτι. Ούτε καν να τον σταματάει. -
@antonakis said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Δεν θέλει μαγεία.
Κανονικά θέλει περιπολικό με κάμερα, να τον γράφει βίντεο και να του στέλνει χαρτί στο σπίτι. Ούτε καν να τον σταματάει.Κανονικά ούτε καν περιπολικό , σταθερές κάμερες χρειάζεται .
-
Σταθερές κάμερες είναι τόσο αποτελεσματικές, όσο και σταθερά ραντάρ ταχύτητας που έχουν προειδοποιητικές πινακίδες πριν...
Ή σαν αυτές στους λεωφορειόδρομους. Βάλε καμερούλα στον προφυλακτήρα του λεωφορείου, αν δει κάποιον μπροστά του, χαρτάκι σπίτι.
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!