-
Τα αυτονόητα λέμε....όλοι μέσα για πάντα. Άλλοι χειροκροτούσαν βέβαια τον κατά συρροή δολοφόνο μόλις πήρε άδεια.
-
Όταν λέμε όλοι μέσα, όλοι μέσα. Όχι διακρίσεις.
Και να λαμβάνουμε υπόψη ότι για τον Κορκονέα και τον κάθε Κορκονέα, μπορεί να υπήρχε και μια κακή στιγμή στη ζωή. Μπορεί βέβαια και όχι.
Σε αντιπαραβολή με την υπόθεση του Κορκονέα, που μπορεί (?) να ήταν και μια άτυχη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου, έχουμε τη 17Ν. Κατά συνείδηση και κατά συρροή δολοφόνοι, που κάποιοι ήδη "έχουν αποφυλακιστεί αθόρυβα".
Δεν διαβάζω τίποτα ηθικολογίες και σχόλια ευαισθητοποίησης από τα τέκνα της αριστεράς, που αρέσκονται σε τέτοια. Γιατί άραγε?
Διαβλέπω επίσης μια στοχευμένη αμφισβήτηση των δικαστικών αποφάσεων από τους αριστερούς. Κυρίως με πολιτικό-κοινωνικά κριτήρια. Μία με τον κατ' όνομα βιασμό της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη από τον πλούσιο, τώρα με τον Κορκονέα.
Πολύ ανησυχητικό αυτό. Δείχνει μεροληψία και έλλειμα δημοκρατίας. Κρίμα. -
Πάμε on topic
ΆΝΟΙΞΕ ΛΕΜΕ !!!
-
-
-
-
Καλά τον πρώτο Spider-Man από τη νέα γενιά , δεν τον έχω ξαναδεί αλλά όλοι οι άλλοι (οι παλιοί) είναι απλά κακοί ηθοποιοί ενώ οι σύγχρονοι είναι πραγματικά καλοί ηθοποιοί.
Οκ τους παλιούς τους βλέπεις πιο άνετα γιατι έτσι μάθαμε αλλά είναι καλό το ότι οι ταινίες έχουν ως πρωταγωνιστές αληθινούς ηθοποιούς και μάλιστα κάποιοι από αυτούς να είναι εξαιρετικοί ηθοποιοι.
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Καλά τον πρώτο Spider-Man από τη νέα γενιά , δεν τον έχω ξαναδεί αλλά όλοι οι άλλοι (οι παλιοί) είναι απλά κακοί ηθοποιοί ενώ οι σύγχρονοι είναι πραγματικά καλοί ηθοποιοί.
Οκ τους παλιούς τους βλέπεις πιο άνετα γιατι έτσι μάθαμε αλλά είναι καλό το ότι οι ταινίες έχουν ως πρωταγωνιστές αληθινούς ηθοποιούς και μάλιστα κάποιοι από αυτούς να είναι εξαιρετικοί ηθοποιοι.
τιποτα πιο αληθινό απο τον αρνολντ να κουβαλαει τον κορμο στο commando
-
Ναι βασικά ο Άρνολντ από του παλιούς είναι ο αγαπημένος μου.
-
Ο πιο FAKE ήταν ο Σιλβεστρος, οι υπόλοιποι 3εις ήταν εξαιρετικοί αθλητές με κορυφή τον Άρνολντ και τον Dolph Lundgren.
-
Ο Άρνολντ είναι τεράστιο κεφάλαιο προς μελέτη.. Πηγή έμπνευσης
-
-
Είχε το 3310 κάμερα? Χαι ντεφινίσιον η φώτο...
-
@mastoras78 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Είχε το 3310 κάμερα? Χαι ντεφινίσιον η φώτο...
Όχι βρε, από drone την έβγαλαν.
-
-
-
-
-
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ