-
@andya3 said in HYUNDAI FORUM:
Ενδιαφέρουσα πληροφορία. Δεν έχω ιδέα από μηχανάκια. Δηλαδή οι μεγάλες οι μηχανές 600, 800, 900cc μονοκύλινδρες είναι? Ένας κύλινδρος θηρίο?
600 κυβικά έχει πολλά μονοκύλινδρα και δικυλινδρες και τρικύλινδρες και τετρακύλινδρες.
Πιο πάνω συνήθως δικύλινδρα τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα καθώς τα μονοκύλινδρα όπως σου είπα και πριν λόγω κραδασμών δεν τα θες σε ταξίδι.
Τα δικύλινδρα αντέχονται και σε ταξίδι, TDM 900 είχα τελευταία και πας άνετα και ταξίδι παρόλο πουκραδασμούς είχε κάποιους.
Τα τρικύλινδρα είναι σουπερ και σε ταξίδι. Το tracer 900 που είχα και μου έκλεψαν ήταν τρικύλινδρο και ήταν super φοβερος ο κιητήρας σε όλο το φάσμα των στροφών.
Τετρακίλυνδρες που είχα ήταν καλές μόνο στις ψηλές στροφές αλλά ήταν τελείως smooth, ακούμπαγες και καφέ στο τεπόζιτο και δεν κουνιόταν, αλλά χαμηλά ψιλοψόφια πράγματα, μεσα στην πόλη δεν βόλευε πολύ όσο οι άλλοι
-
Εδώ ο quadra τα αναλύει
-
-
Κουκλάκι
-
Μέσα πολύ όμορφο.
Εξωτερικά αρκετά ομορφο αν και μου άρεσε τόσο πολύ το IONIC που θα προτιμούσα ο σχεδιασμός να ήταν παρόμοιος.
-
Γνωρίζετε που μπορώ να αντικαταστήσω τα φθαρμένα λάστιχα των θυρών στο elantra του πατέρα μου;;;
Εννοείται εκτός αντιπροσωπείας. Νερό δεν μπαζουν αλλά οι αεροδυναμικοι θόρυβοι είναι πλέον πολύ ενοχλητικοί. -
Πάρε χιουνται να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Υπερβολική κατανάλωση λαδιού και αγωγές από κατόχους αφορά ακόμα και μοντέλα του 21 και 22! https://www.carandmotor.gr/nea/hyundai-minyseis-idioktiton-epeidi-kaine-ladia
-
Τυχαία βέβαια όλα τα μοντέλα αφορούν την αμερικανική αγορά!
Στο Ελλαδιστάν γιατί δεν φέρνουν τέτοια Χρεπια;;; -
Γιατί το κονα , το τουσον , το Ρίο , και τα λοιπά που λέει δεν έρχονται εδώ; Το αν αφορά καταγγελίες και αγωγές στην Αμερική αυτό είναι άλλο.
Έτσι κι αλλιώς μόνο η Αμερική σηκώνει σκόνη σε αυτοκινητοβιομηχανίες και μην πούμε ότι το κάνουν στις ξένες γιατί τα αμάξια των περισσότερων παραγωγών που κυκλοφορούν εκεί κατασκευάζονται και προφανώς είναι διαφορετικά από τα ευρωπαϊκά -
Στο Kona από ότι έχω διαβάσει αφορά σιγουρά το 2.0 λίτρο ατμοσφαιρικό μοτέρ που δεν έρχεται Ευρώπη...και η Hyundai αντικαθιστά τα μοτέρ σε κάποιες περιπτώσεις σιγουρά υπάρχει θέμα δεν έχω ψάξει παραπάνω…στην Ελλάδα υπάρχει θέμα με τις καδένες στα 1.0 μοτέρ με τούρμπο…και εχει εμφανιστεί και ένα diesel (μακριά από εμάς) που αντικαταστάθηκε ο κινητήρας με νέο….λόγω ρήγματος νομίζω……
-
@tkin73 said in HYUNDAI FORUM:
Γιατί το κονα , το τουσον , το Ρίο , και τα λοιπά που λέει δεν έρχονται εδώ; Το αν αφορά καταγγελίες και αγωγές στην Αμερική αυτό είναι άλλο.
Έτσι κι αλλιώς μόνο η Αμερική σηκώνει σκόνη σε αυτοκινητοβιομηχανίες και μην πούμε ότι το κάνουν στις ξένες γιατί τα αμάξια των περισσότερων παραγωγών που κυκλοφορούν εκεί κατασκευάζονται και προφανώς είναι διαφορετικά από τα ευρωπαϊκάΔηλαδή συμβαίνει και στα μέρη μας αλλά ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες μούγκα μη χαλάσουν την εικόνα τους;;;
Πάγια τακτική των Αμερικλανων όταν θέλουν να κόψουν πωλήσεις. Στο παρελθόν είχαν βάλει πρόστιμο επειδή ανακοίνωναν οι Κορεάτες μικρότερες καταναλώσεις απο την πραγματική,ενώ όλοι οι άλλοι έλεγαν την αλήθεια!
Τελευταία διαβάζω ότι τα ηλεκτρικά kona λαμπαδιαζουν και όλως τυχαίως μόνο στο Αμέρικα. -
@ggab said in HYUNDAI FORUM:
@tkin73 said in HYUNDAI FORUM:
Έτσι κι αλλιώς μόνο η Αμερική σηκώνει σκόνη σε αυτοκινητοβιομηχανίες και μην πούμε ότι το κάνουν στις ξένες γιατί τα αμάξια των περισσότερων παραγωγών που κυκλοφορούν εκεί κατασκευάζονται και προφανώς είναι διαφορετικά από τα ευρωπαϊκάΔηλαδή συμβαίνει και στα μέρη μας αλλά ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες μούγκα μη χαλάσουν την εικόνα τους;;;
Πάγια τακτική των Αμερικλανων όταν θέλουν να κόψουν πωλήσεις. Στο παρελθόν είχαν βάλει πρόστιμο επειδή ανακοίνωναν οι Κορεάτες μικρότερες καταναλώσεις απο την πραγματική,ενώ όλοι οι άλλοι έλεγαν την αλήθεια!
Τελευταία διαβάζω ότι τα ηλεκτρικά kona λαμπαδιαζουν και όλως τυχαίως μόνο στο Αμέρικα.καταλαβαίνω την λογικη σου αλλα με αυτη την λογικη δεν πιστευουμε τιποτα σε οτι διαβαζουμε ,καλα τις κριτικές αμαξιων τις ξεχνάμε, σε τίποτα μονο στα ματια μας μετα απο εμπειρια χρησης.
-
Σαφέστατα όχι. Εσύ τώρα πήγες στο άλλο άκρο.
-
Καλημέρα
Έχω ένα HYUNDAI i 30 του 2009Ανάβει το λαμπάκι του esp και μαζί δεν δουλεύει το στροφόμετρο. Επίσης για να πάρει μπρος θέλει να πατήσω μίζα τουλάχιστον 3φορες
Έχω την εντύπωση ότι όταν πατάω γκάζι μπερδεύει και λίγο (ρεταρει)
Μόλις σβήσω τη μηχανή βγάλω εντελώς το κλειδί και το ξαναβάλω λειτουργει κανονικά.
Όμως τωρα ακόμα και να βγάλω το κλειδί και να το ξαναβάλω μπρος κάνει το πρόβλημα. Ευτυχώς δε σβήνει (ακόμα) και Θα προλάβω να το πάω σε κάποιο συνεργείο
Έτυχε και σε κάποιον άλλο
-
@alan-boy-0 said in HYUNDAI FORUM:
Καλημέρα
Έχω ένα HYUNDAI i 30 του 2009Ανάβει το λαμπάκι του esp και μαζί δεν δουλεύει το στροφόμετρο. Επίσης για να πάρει μπρος θέλει να πατήσω μίζα τουλάχιστον 3φορες
Μόλις σβήσω τη μηχανή βγάλω εντελώς το κλειδί και το ξαναβάλω λειτουργει κανονικά.
Όμως τωρα ακόμα και να βγάλω το κλειδί και να το ξαναβάλω μπρος κάνει το πρόβλημα. Ευτυχώς δε σβήνει (ακόμα) και Θα προλάβω να το πάω σε κάποιο συνεργείο
Μπαταρία; κεραία immo; κολώνα τιμονιού;;
-
@nascar1 said in HYUNDAI FORUM:
@alan-boy-0 said in HYUNDAI FORUM:
Καλημέρα
Μπαταρία; κεραία immo; κολώνα τιμονιού;;
Μπαταρία άλλαξα πριν 1 χρόνο περίπου.
Όσο για την κολώνα πριν 3 χρόνια είχε νεκρώσει η υποβοήθηση του τιμονιού και άναβε πάλι το esp. Το πήγα σε συνεργείο το έβαλε στον εγκέφαλο έσβησε το esp και μόλις έβγαλα το κλειδί και το ξαναέβαλα μπρος δούλεψε και το τιμόνι. Αυτό με το τιμόνι να μη λειτουργεί δε μου το ξαναέκανε. -
Είναι κανείς στο forum που να παρήγγειλε πρόσφατα μέσα στον Ιούνιο κάποιο από τα μοντέλα i30 και να έχει πρόσφατο τιμοκατάλογο προαιρετικού εξοπλισμού;;
Ευχαριστώ
-
6 εκατοσταρικάκια αύξηση στο Kona:
https://www.hyundai.gr/wp-content/uploads/2021/09/timokatalogos-kona-my-22hybrid-1.pdf
-
@panormus772 said in HYUNDAI FORUM:
6 εκατοσταρικάκια αύξηση στο Kona:
https://www.hyundai.gr/wp-content/uploads/2021/09/timokatalogos-kona-my-22hybrid-1.pdf
Σε άλλο άρθρο διάβασα για εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα που φτάνουν ως τις 6.000€
https://www.autogreeknews.gr/prosfores/ekptwseis-autokinitwn/nees-times-hyundai-me-meioseis-eos-6-100-eyro -
Hyundai Kona N Line Cyber Grey
Γεια σας
θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τις παραγγελειες και παραλλαβες Hyundai Ελλαδας.2 Απριλιου παρεγγειλα το συγκεκριμενο μοντελο στο χρωμα Cyber Grey. Μου ειπανε τον Αυγουστο θα παραλαβω το αμαξι. Και πριν 3 μερες που καναμε μια βολτα για να μιλησουμε με αντριπροσοπεα, τωρα μας λεει πως το αυτοκινητο θα παραδωθει το φεβρουαριο του 2023. Τι γινεται παιδια; τι λετε για αυτη τη κατασταση;
HYUNDAI FORUM