Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)
    • 1
    • 2
    • 106
    • 107
    • 108
    • 109
    • 110
    • 117
    • 118
    • 108 / 118
    Αντίλογος
    42
    2359
    29404
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      civil357 last edited by

Γνωστός ευκατάστατος (πολύ) . έψαχνε πρόσφατα να αγοράσει εξοχικό.

Βρήκε πολύ αξιόλογες προτάσεις (το κόστος δεν ήταν θέμα). Εν τέλει δεν προχώρησε. Όταν τον ρώτησα το λόγο, απάντησε "το σκέφτηκα, με τα χρήματα που θα έδινα αν αγόραζα , θα μπορώ να πηγαίνω για το υπόλοιπο της ζωής μου σε οποιοδήποτε προορισμό και να κάνω διακοπάρες σε πεντάστερα, (συμπεριλαμβανομένου τα όποια διήμερα, τριήμερα), η ζωή είναι μικρή για να κολυμπάω μόνο στο Ιόνιο , καλύτερα να πάρω ιστιοπλοϊκό" , στην αντιπρότασή μου , ε καλά να μείνει κάτι στα παιδιά σου η απάντηση ήταν " έτσι και πεθάνω, γαία πυρί μιχθήτω....".

Δεν είχα κάτι να πω για να συνεχίσω το διάλογο!

Σε καθημερινά πλαίσια , και χωρίς να γκρινιάζω και να ακούγομαι σα δελτίο ειδήσεων ακόμα και η ταβέρνα στο χωριό , έχει ανεβάσει τιμές (αρκετά). Εξακριβωμένο από παρέα που σχεδόν κάθε σκ εκδράμει σε βουνά και λαγγάδια ,τις περισσότερες φορές μη τουριστικά. Ο συνδυασμός με τη τιμή της βενζίνης, έχει φέρει τις πρώτες "αποχωρήσεις" , ευτυχώς που μπήκε η άνοιξη και θα μπορούμε να δουλέψουμε το ταπεράκι με κεφτέδες και λοιπές πίτες σε δροσερό λιβάδι γιατί τα πράγματα έχουν ζορίσει!

gatoz G 2 Replies Last reply Reply Quote 3
      • gatoz
        gatoz @civil357 last edited by

@civil357 said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):

Γνωστός ευκατάστατος (πολύ) . έψαχνε πρόσφατα να αγοράσει εξοχικό.

Βρήκε πολύ αξιόλογες προτάσεις (το κόστος δεν ήταν θέμα). Εν τέλει δεν προχώρησε. Όταν τον ρώτησα το λόγο, απάντησε "το σκέφτηκα, με τα χρήματα που θα έδινα αν αγόραζα , θα μπορώ να πηγαίνω για το υπόλοιπο της ζωής μου σε οποιοδήποτε προορισμό και να κάνω διακοπάρες σε πεντάστερα, (συμπεριλαμβανομένου τα όποια διήμερα, τριήμερα), η ζωή είναι μικρή για να κολυμπάω μόνο στο Ιόνιο , καλύτερα να πάρω ιστιοπλοϊκό" , στην αντιπρότασή μου , ε καλά να μείνει κάτι στα παιδιά σου η απάντηση ήταν " έτσι και πεθάνω, γαία πυρί μιχθήτω....".

Δεν είχα κάτι να πω για να συνεχίσω το διάλογο!

Σε καθημερινά πλαίσια , και χωρίς να γκρινιάζω και να ακούγομαι σα δελτίο ειδήσεων ακόμα και η ταβέρνα στο χωριό , έχει ανεβάσει τιμές (αρκετά). Εξακριβωμένο από παρέα που σχεδόν κάθε σκ εκδράμει σε βουνά και λαγγάδια ,τις περισσότερες φορές μη τουριστικά. Ο συνδυασμός με τη τιμή της βενζίνης, έχει φέρει τις πρώτες "αποχωρήσεις" , ευτυχώς που μπήκε η άνοιξη και θα μπορούμε να δουλέψουμε το ταπεράκι με κεφτέδες και λοιπές πίτες σε δροσερό λιβάδι γιατί τα πράγματα έχουν ζορίσει!

σε συ σιβιλ επειδη το αναφερει και ο καταιγις σαν απαγορευτικο το να διαβαζει περι εκδρομων στη φυσις. εκδρομαρα κανεις και στη παρνηθα στα 20 μολις χιλιομετρα, κανεις ακομη και στο ποικιλο με το Α11 αστικο. εξωτικοι προορισμοι οπως ο ελικωνας ή η ευβοια απεχουν κοστολογικα 50 ευρω σε βενζινες. φαγητο, ο γατος τουλαχιστον, γουσταρει 'τακο'. που σημαινει μάικρο μεζεδες μαζι και λιγο τσιπουρακι να συνελθουμε απο τη ζεστα. και στις δικες μου τουλαχιστον εκδρομες αυτος ειναι ο κανονας και ο λογος που ακομη βλεπω τα νυχια των ποδιων μου. υπαρχουν και απειρα γκρουπ περιπατητικα που σχεδον τσαμπα βολταρεις.
        δεν θελει χρημα, θελει μονο διαθεση να ξεφυγεις.

ΑρΕς
        'τακος'
        ειναι το γευμα που παιρνουμε μαζι στο αυτοκινητο μαζι με υποχρεωτικο τσιπουρο. με ή και χωρις γλυκανισο.
        εχει παρει το ονομα του απο τον τροπο σερβιρισματος:
        οταν η παρεα χορτασει δασοθαλασσα, πλησιαζει στα οχηματα να ανοιξει τα ταπερ. προκειμενου να γινει ο σοσιαλιστικος-ουμανιστικος διαμερισμος των αγαθων αναλογα με τις αναγκες του καθενος και οχι αναλογα με τη συνεισφορα καπιταλιστικων αγαθων, πχ τι ωραια κεφτεδακια εφτιαξε η σουλα, εσυ μωρη μια ντοματα εκοψες, πρεπει να βρεθει λοιπον η διαδικασια προσφορας. και η οποια ειναι βασικα ενα καπο αυτοκινητου που πανω του θα στρωθει σεντονοτραπεζομαντηλο, αυτουνου που την εχει μεγαλυτερη. τη μουτσουνα. ομως τα καπο γερνουν λογω αεροδυναμικης προς τα εμπρος. οποτε χρειαζεται να ανοιξει το καπω, να μπει ο περιφημος 'τακος' κατω απο αυτο για να το κραταει οριζοντιο.

#milf-a-man

1 Reply Last reply Reply Quote 5
        • storm
          storm last edited by storm

@gatoz said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):

+θέλει και ελεύθερο χρόνο...

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • G
            gianniss07 @civil357 last edited by

@civil357 said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
            ακόμα και η ταβέρνα στο χωριό , έχει ανεβάσει τιμές (αρκετά). Εξακριβωμένο από παρέα που σχεδόν κάθε σκ εκδράμει σε βουνά και λαγγάδια ,τις περισσότερες φορές μη τουριστικά.

Οντως εχουν ανεβει οι τιμες ,εκτος κι αν βρεθεις σε ενα χωριο εδω της περιοχης μου, οπου πηγα προχθες την κυριακη για φαγητο με την οικογενεια μου και επαθα πλακα με την ποιοτητα φαγητου και τις τιμες που πρόσφερε. Ομορφη ταβερνιτσα,με ωραιο αυλογυρο και δεντρα.
            Αν ποτέ είστε περαστικοί απο Φαρσαλα και πεινάτε ,στειλτε μηνυμα να σας δωσω λεπτομέρεις 🙂

Δειτε παραγγελία..
            800γρ παιδάκι προβειο
            1 σαλατα
            1 τζατζικι
            1 πατατες
            1 λουκανικο μεριδα
            1 λεμοναδα
            2 μπυρες

Ολα μαζί 23 ευρο με κερασμα παγωτο με γλυκο καρπούζι .

storm 1 Reply Last reply Reply Quote 6
            • gatoz
              gatoz @storm last edited by

@storm said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):

+θέλει και ελεύθερο χρόνο...

ρε συ νικ βασικα θελει διαθεση και οχι δικαιολογιες....
              και μιλας σε καποιον που δουλευει 16ωρες και οταν φευγει ημερησια, αντι να γυρισει σπιτακι του το απογευμα, γυρναει γραφειο.
              το ματαξαναλεω, μπειτε στη πριζα, θα γουσταρετε. πολυ.

#milf-a-man

storm 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • storm
                storm @gianniss07 last edited by

@gianniss07 said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):

Αν ποτέ είστε περαστικοί απο Φαρσαλα και πεινάτε ,στειλτε μηνυμα να σας δωσω λεπτομέρεις 🙂

Δειτε παραγγελία..
                800γρ παιδάκι προβειο
                1 σαλατα
                1 τζατζικι
                1 πατατες
                1 λουκανικο μεριδα
                1 λεμοναδα
                2 μπυρες

Ολα μαζί 23 ευρο με κερασμα παγωτο με γλυκο καρπούζι .

Ωραίος. Για να γελάσουμε λιγάκι...

Δειτε παραγγελία..
                800γρ παιδάκι προβειο το έκοψε ο doctor
                1 σαλατα
                1 τζατζικι το έκοψε ο doctor
                1 πατατες το έκοψε ο doctor
                1 λουκανικο μεριδα το έκοψε ο doctor
                1 λεμοναδα το έκοψε ο doctor
                2 μπυρες το έκοψε ο doctor

Ευτυχώς θα μου βγει οικονομικά. Θα πάρω δύο σαλάτες και ψωμί ολικής αν υπάρχει...!...

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • gtsartsal
                  gtsartsal last edited by

Το ποσό που χρειάζεται ανά ημέρα εξαρτάται από τις προτεραιότητες και τις συνήθειες του καθενός.
                  Σίγουρα δεν μπορεί να είναι λιγότερα από αυτά που ξοδεύει στο σπίτι του.

Το σημαντικότερο κόστος αποτελεί κυρίως η διαμονή. Απο εκεί και πέρα μπορεί να περιοριστεί τρομερά το κόστος.
                  Φαγητό κυρίως εντός διαμονής με μακαρόνια, ρύζι.
                  Ομπρέλα και πετσέτες εκτός μπιτσόμπαρων....

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • storm
                    storm @gatoz last edited by

και μιλας σε καποιον που δουλευει 16ωρες και οταν φευγει ημερησια, αντι να γυρισει σπιτακι του το απογευμα, γυρναει γραφειο.

Φεύγεις καθημερινές για ημερήσιες; Ωραίος...

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • piliourits
                      piliourits last edited by

Ο Γάτος τα λέει καλά.
                      Αν και καταλάβαμε απ τα συμφραζόμενα τι ΔΕΝ βλέπει ΚΑΙ αυτός...
                      Μία συμβουλή, για να περνάτε καλά και φθηνά να πηγαίνετε σε μέρη που οι πρωτευουσιανοι θα είναι μειοψηφία σε σχέση με τους ντοπιους.
                      Στα μέρη που αποσπάται και μεταφέρεται αυτουσιο ένα τμήμα της Αθήνας για 1 μήνα, και δεν θα αλλάξεις αέρα, και ακριβά θα είναι κι όλα δύσκολα...

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                      • gatoz
                        gatoz @storm last edited by gatoz

Φεύγεις καθημερινές για ημερήσιες; Ωραίος...

ε?
                        οχι, δεν εχω αυτον το χρονο... για σ/κ που επισης εργαζομαι παει το 'ημερησια εκδρομη' και η επιστροφη στο γραφειο εστω και για ενα βραδυνο τριωρο. το επαναλαμβανω, απο τη διαδρομη κουζινα-σαλονι-κρεβατοκαμαρα προτιμω ακομη και ποικιλο ορος. εσυ που κανεις μονο σαλονι-κουζινα (να ξερεις θυμαμαι την απεχθεια σου στο ξυλινο πατωμα στα υπνοδωματια!) δοκιμασε το, προσπαθησε το και μετα θα καταλαβεις τα περι βαρεμαρας

#milf-a-man

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • storm
                          storm last edited by storm

ε?
                          οχι, δεν εχω αυτον το χρονο... για σ/κ που επισης εργαζομαι παει το 'ημερησια εκδρομη' και η επιστροφη στο γραφειο εστω και για ενα βραδυνο τριωρο. το επαναλαμβανω, απο τη διαδρομη κουζινα-σαλονι-κρεβατοκαμαρα προτιμω ακομη και ποικιλο ορος. εσυ που κανεις μονο σαλονι-κουζινα (να ξερεις θυμαμαι την απεχθεια σου στο ξυλινο πατωμα στα υπνοδωματια!) δοκιμασε το, προσπαθησε το και μετα θα καταλαβεις τα περι βαρεμαρας

Για να κάνεις αυτά τα Σαββατοκύριακα σημαίνει ότι κάποιος άλλος φροντίζει τα του σπιτιού σου/σας, τις υπόλοιπες υποχρεώσεις κλπ...κλπ...

Εγώ φίλε μου τα Σ/Κ ψάχνω να βρω μία ώρα να κάτσω λίγο στο κρεβάτι να ξεκουραστώ.

Και τα τελευταία δύο χρόνια έχω βρεθεί και απολογούμενος προς τον εργοδότη γιατί δεν βρίσκω ελεύθερο χρόνο για να διαβάσω και να περάσω εξετάσεις για διάφορα certifications που θέλει να έχουμε οι υπάλληλοί του για να πάρει αυτός κάποιες εταιρικές πιστοποιήσεις για να έχει καλύτερες τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες κατασκευαστών υλικού και λογισμικού.

Gatoz δεν κάνουμε όλοι την ίδια ζωή...

• C
                            civil357 last edited by

@gatoz , από Αθήνα δε ξέρω για εκδρομές , δεν αμφιβάλω στα γραφόμενά σου.
                            Στα περί φαγητού στη φύση, ζώ στην Ήπειρο , κατάγομαι (κατά το ήμισυ) από χωριό μετακινούμενων κτηνοτρόφων, ε ο ύπνος και το φαγητό σε κομμένες φτέρες (μη το γράψω ηπειρώτικα και δεν γίνω κατανοητός) είναι η δεύτερή μου φύση.

Αλλά ο κουμπάρος έχει τρία κουτσούβελα , δεν με άκουσε και πήρε το C5 σε βενζίνη και όχι μαζούτ (ήθελε να σουζάρει με 180 ατίθασα), δε μπορεί πλέον να πληρώνει και βενζίνες και φαγητό !. Οπότε δουλεύει πιο συχνά το ταπεράκι (ποτέ δεν είχε σταματήσει, αλλά άντε κάνε το καραχείμωνο....).

Περιπατητικές περιηγήσεις, είχα προσπαθήσει να προσαρμοστώ σε Ορειβατικό Σύλλογο. Απέτυχα γιατί έχαναν το νόημα για εμένα. Οπότε οι εν λόγω φίλοι , φτιάξαμε δικό μας γκρουπάκι (φράξια) όπου πάμε όσο μπορούν τα οχήματά μας (εδώ το έχανε ο ορειβατικός, αφού πάει το SUV όσο πάει, τι το θέλω να ταλαιπωρούμαι....) και περπατάμε μετά για κορυφή. Αν τη φτάσουμε έχε καλώς , αλλά πρέπει να προλάβουμε και την ταβέρνα (και εδώ το έχανε ο ορειβατικός , ήταν αυτοσκοπός η κορυφή, δεν προλαβαίναμε ταβέρνα, εγώ μπάρες και λοιπά δε τρώω , θέλω λίγδα!).

Τα παραπάνω σε χιουμοριστική διάθεση αλλά κρύβουν αλήθειες. Στην πράξη , στην αρχή κινηθήκαμε σε γνωστά και εύκολα μέρη ( η κορυφή στο χωριό του ενός, η δρακόλιμνη κ.λπ.). Με τον καιρό , βοηθούντος και του ίντερνετ στο οποίο βρίσκεις πάρα πολλά ακόμα και μη σηματοδοτημένα μονοπάτια , κινηθήκαμε σε πολλές διαδρομές. Δεν κινδύνευσα ποτέ , δεν χαθήκαμε (πολύ) ποτέ!

Δεν καβαλάω κάθε ΣΚ , κορυφές μην παρεξηγηθώ και ότι και να πεί ο γάτος , εδώ διαφωνούμε , πάρα πολύ κόσμος δεν έχει ούτε για αυτές τις απλές εκδρομές που περιγράφει! Είτε αυτό είναι χρήματα , είτε χρόνος είτε διάθεση! Το βλέπω και σε μένα τον ίδιο...

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                            • yem
                              yem @storm last edited by

Είναι σαν τον Κάρολο που έφθασε στα 80 και ακόμη περιμένει να κάτσει στο θρόνο... Και αν προκύψει να κάτσει θα είναι "για μία τζούρα τσιγάρο, μετά η γόπα και πέταμα".

Χαχαχαχα έκλαψα λέμε

Με πορδές κανένας δεν πήγε μακριά ... έχουνε μικρό ντεπόζιτο

• C
                                criuser last edited by

Διάβασα για τον φραγκάτο που ήθελε να αγοράσει εξοχικό , αλλά προτίμησε να περνάει σε 5άστερα...

Προφανώς το εξοχικό που θα κοίταζε θα έκανε 300-500-700000, γιατί μόνο έτσι βγαίνει η σύγκριση.

Θα μπορούσε να δώσει 150-200 και να πάρει ένα 40-50ποδο κρούζερ και να κάνει τις βόλτες του και να το νοικιάζει άμα λάχει...

Εδώ νοικιάζουν οι εφοπλιστές τα δικά τους και δεν σιχαίνονται, θα σιχαινόταν αυτός ?

Εγώ πάντως δεν είπα να αγοράσει κάποιος εξοχικό.
                                Αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε συντήρηση σε ένα σπίτι ?

Συντήρηση δεν είναι να το βάφουμε κάθε 1-2 χρόνια.
                                Αυτό αν δεν καπνίζουμε, είναι απλά εμμονή και θέλει ιατρική συμβουλή.

Συντήρηση είναι κάθε 5-10 χρόνια να κοιτάμε τις μονώσεις, που και αυτό στις πολυκατοικίες που μένουμε δεν τις κοιτάμε.

Τώρα αν έχουμε ένα σπίτι με κτήμα 5-10 στρεμμάτων που θέλει περιποίηση, δεν είναι εξοχικό.

Εξοχικό είναι 50-100 τμ , σε χωριό που μπορείς να το ελέγξεις.

Κάποιοι έφτιαξαν τέρατα στα χωριά την εποχή της αφθονίας.

200-300 τμ. Θα τους βάλουμε σε σύγκριση ?

Τώρα μελετάμε μία μονοκατοικία.

Υπόγειο πιλοτή, 4 όροφοι και πράσινη ταράτσα. 700 τμ σύνολο.

Εχει προοπτική να γίνει και 2 σπίτια μετά από 20-30 χρόνια.

Είναι μέτρο σύγκρισης αυτό για όλους ?

Και τι έγινε αν το πατρικό εξοχικό είναι στα Φάρσαλα ? Δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο στην Μιτζέλα ?
                                Δεν μπορείς να περάσεις καλά στα Φάρσαλα ?
                                Δεν θα είναι πιο άνετα τα παιδιά ?

Αν είναι στα Αγραφα ?

Προφανώς αν είναι 300-400 χλμ από την Αθήνα είναι δύσκολο το ΣΚ.

Οχι και τόσο βέβαια.

Χαλάνδρι - Κυπαρισσία έκανα 2.15, τώρα που έχεις καλούς δρόμους.

Το ίδιο σχεδόν θέλω μέχρι την Κύμη και ας είναι τα μισά χλμ. λόγω του κωλόδρομου και των κακών βουλευτών που έχουμε εδώ και 40 χρόνια.

Παράδειγμα.

Είναι καλοκαίρι και θέλετε να πάτε για μπάνιο, οικογένεια με 2 παιδάκια.

Για πηγαίνετε σε μία οργανωμένη παραλία, ακόμα χειρότερα αν έχει και είσοδο.

Θα κάνετε 100 χλμ το Σάββατο και 100 χλμ την Κυριακή και θα πληρώσετε και 20-40 ευρώ την φορά για ξαπλώστρες, χώρια καφέδες κλπ. Αν κάτσετε και σε ταβέρνα άλλα 60-80 την φορά.

Εμείς ως ζευγάρι, αντί για αυτό, μας συμφέρει να πηγαίνουμε στο εξοχικό, από Παρασκευή βράδυ, ή από Σάββατο πρωί, με 40 ευρώ τα 300 χλμ μαζί με τα διόδια και να τρώμε με 20-30 ευρώ και γενικά με ένα 50άρι την ημέρα, να έχουμε δύο φορές φαγητό, καφέδες και βραδινή έξοδο. Δηλαδή 140 ευρώ για πολύ άνετη, που μπορεί να πέσει και στα 100 ευρώ.

Αν πάω για μπάνιο στο Σούνιο, θέλω 20 ευρώ διαδρομές και 20 ευρώ για ομπρέλες και 80 ευρώ για ένα φαγητό και το βράδυ μέσα. Δηλαδή κάτω από 120 δεν πέφτω, ενώ σε ανάλογη λογική στο εξοχικό είμαι στα 80 ευρώ και έχω κάνει και ένα μπάνιο ακόμα την Παρασκευή το απόγευμα.

Αλλά η μεγάλη αλλαγή, είναι ότι στην άδεια σου, το να μείνεις 15 μέρες στο εξοχικό σου και να πας και ένα τριήμερο κάπου αλλού, θα σου κοστίσει το 1/4 των χρημάτων, από το να πας διακοπές αλλού, ή αλλιώς πάς μόνο 3 μέρες διακοπές.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                • L
                                  lap last edited by lap

Εννοείται συμφέρει εξοχικό. Αρκεί να το πληρώσουν άλλοι...χαχα

Όχι εντάξει, δύο οικογένειες, γονείς από σόγια μαζεύονται για ενα μικρο εξοχικό.

Πρώτον και καλύτερο. Τα παιδιά που θα μείνουν το καλοκαίρι; Στους δρόμους στις πόλεις ή σε εξοχικά. Και αν ρωτάτε πως, παίρνεις τους παππούδες και τους βάζεις επιστατες στο εξοχικό και τους φορτώνεις τα παιδιά. Και έτσι 3 μήνες το καλοκαίρι και αυτα περνούν καλά και οι γονείς έχουν χρόνο για τον εαυτό τους.

Αυτό που έχει σημασία είναι να έχει και άλλα σπίτια με άλλες οικογένειες κοντά στο εξοχικό. Κάνουν και παρέες και δεν θέλουν να φύγουν μετά τον Σεπτέμβριο.

Αν δεν μένουν στις πόλεις τότε θα μενουν στο χωριό οπότε κάνεις ανακαίνιση το σπίτια το χωριό πιο φθηνά.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• gatoz
                                    gatoz last edited by

η συντηρηση ενος μικρου λαικου εξοχικου σαν το δικο μου ειναι τουλαχιστον 3000 ευρω το χρονο. για δεη, νερο, ξυλα, περιποιηση του μικρου κηπου, ζημιες απο την αχρησια, ενφια, βαρειες επισκευες καθε καποια ετη. για πραγματικη χρηση max 10 ημερων το ετος.
                                    πεταμενα λεφτα....

#milf-a-man

L 1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                    • storm
                                      storm last edited by

Θα συμφωνήσω σε όλα με τον cruiser. Στο μόνο που μάλλον διαφοροποιούμαι είναι στο ότι αν κάποιος έχει προβεί σε αγορά οικίας μέσα στην Αθήνα (όπως εγώ), τότε πρακτικά είναι αδύνατο να αγοράσει ή να φτιάξει ΚΑΙ εξοχικό στην επαρχία.

• gatoz
                                        gatoz last edited by

επισης αλλα μεγα κακο του εξοχικου, ειδικα του κληρονομημενου....
                                        τεμπελια...
                                        κριου δεν ειναι δυνατον να εισαι κουμιωτης και να εχω παει σε περισσοτερα μερη και παραλιες

#milf-a-man

C 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • L
                                          lap last edited by lap

Τι λες ρε..... Μεσημέρι, καλοκαίρι, δίπλα στη θάλασσα, να ακούγεται το κύμα και τα πουλάκια, ησυχία από την πόλη, καρπουζι με φέτα, και ξάπλα να στάζει το σάλιο από το στόμα.

Παράδεισος

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                                            lap @gatoz last edited by

η συντηρηση ενος μικρου λαικου εξοχικου σαν το δικο μου ειναι τουλαχιστον 3000 ευρω το χρονο. για δεη, νερο, ξυλα, περιποιηση του μικρου κηπου, ζημιες απο την αχρησια, ενφια, βαρειες επισκευες καθε καποια ετη. για πραγματικη χρηση max 10 ημερων το ετος.
                                            πεταμενα λεφτα....

Λιγότερο είναι.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 106
                                            • 107
                                            • 108
                                            • 109
                                            • 110
                                            • 117
                                            • 118
                                            • 108 / 118