-
παντως για να ηρεμησει ο ακαουντ σου, η δικη μου παραγγελια ηταν αυγουστο και ακομη ειναι η ιδια λτπφ, υποθετω την κρατανε επιτηδες στο οριο. οποτε πιστευω θα βγαλουν εξοπλισμο αντι να ανεβασουν την λτπφ στη χειροτερη. ας πουμε τον αυγουστο ηταν με σιδερενιες ζαντες, την ιδια ωρα που το 110 μανιουαλ πετρελαιο με μανιβελες πισω ειχαν αλουμινιου! τελικα ηρθαν κομπλε με αλουμινενιες και ιδια λτπφ.
-
Καλα ναι τοτε ηταν και -2Κ η τιμη του αυτοκινητου. Απ τα λεγομενα του παντως και την αρχικη αγνοια περι της εκδοσης, καταλαβαινω οτι δεν το εχουν δουλεψει καθολου το μοντελο. Οτι κανει το κανει η λιανικη μαλλον.
-
Μαύρο diesel με πινακίδα 6563 ή κάπως έτσι και διακριτικά Avis εθεάθη κατά τις 10πμ στη Λ. Αθηνών. Είναι δικό μας εδώ?
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μαύρο diesel με πινακίδα 6563 ή κάπως έτσι και διακριτικά Avis εθεάθη κατά τις 10πμ στη Λ. Αθηνών. Είναι δικό μας εδώ?
xxx-8x41 το μαυρο...
-
Άρα ήτο άλλο. Περιέργως τα πιο πολλά C4 τα χω πετύχει σε μαύρο και μου φαίνεται το πλέον ακατάλληλο χρώμα για το σχήμα. Περί ορέξεως βέβαια...
-
Περιέργως τα πιο πολλά C4 τα χω πετύχει σε μαύρο και μου φαίνεται το πλέον ακατάλληλο χρώμα για το σχήμα. Περί ορέξεως βέβαια...
Τελείως χάλια για το αυτοκίνητο, χάνεται η μισή του σχεδίαση!!
-
Άρα ήτο άλλο. Περιέργως τα πιο πολλά C4 τα χω πετύχει σε μαύρο και μου φαίνεται το πλέον ακατάλληλο χρώμα για το σχήμα. Περί ορέξεως βέβαια...
προτιμω το γκρι του
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
προτιμω το γκρι του
Πάνε στα PSA τα γκρι (Titanium Grey το 2008), . μαύρο δεν έχω δει, κόκκινα βλέπω συνέχεια. Μαύρο δεν πάει καθόλου στα Citroen, είναι quirky αυτοκίνητα! Μέχρι σκουρο γκρι.
Επίσης στα Citroen, ΟΛΑ, πάει πολύ το άσπρο.
-
Είδα τις προάλλες στη Θεσσαλονίκη ενα λευκό και μου φάνηκε πολύ ωραίο παρόλο που δεν είχε ζάντες αλουμινίου. Χαρίζει πολύ η αντίθεση με τα μαύρα πλαστικά κάτω από τις πόρτες και τη μαύρη ζώνη στην πόρτα του πορτ μπαγκαζ.
Προσωπικά μου αρέσει και το μαύρο. Σε αντιπροσωπείες που το έχω δει ζωντανά έδειχνε πολύ αρχοντικό. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες.
Κυρυφαιο πάντως θεωρώ το κόκκινο αλλά βγαίνει 1000ε πάνω. -
750+TT νομίζω είχε το Rouge Elixier αλλά κάπου νομίζω έχει πάρει το μάτι μου ότι είναι 3πλης επίστρωσης οπότε πες ψιλοαξίζει και πέραν του αισθητικού.
-
750+TT νομίζω είχε το Rouge Elixier αλλά κάπου νομίζω έχει πάρει το μάτι μου ότι είναι 3πλης επίστρωσης οπότε πες ψιλοαξίζει και πέραν του αισθητικού.
Ε ναι, ψιλοαξίζει! Αφού το μεταλλικό χρώμα κοστίζει στο εργοστάσιο 2 Ευρώ παραπάνω ανά αυτοκίνητο, το τριπλής επίστρωσης μπορεί να κοστίζει και 5 ολόκληρα Ευρώ!
-
Btw τι σημαίνει πρακτικά το 3πλης επίστρωσης; Έχει μεγαλύτερες αντοχές σε καιρικά φαινόμενα κλπ;
-
Νομίζω ότι στα τριπλής το βερνίκι είναι έγχρωμο. Πρακτικά δε νομίζω ότι έχει κάποιο πλεονέκτημα όσον αφορά στην αντοχή, ίσα ίσα οι μικροεπισκευες είναι πιο δύσκολες.
-
Παιδιά τριπλής μάλλον εννοούν 2 στρώσεις χρώματος (πιθανόν λευκή πρώτα )και κόκκινο μετά.
Το βερνίκι πάντα είναι διάφανο.
Τα μονής επίστρωσης είναι χρωμα και βερνίκι μαζί. -
Για να κερδίσουμε τι; Αυτό ρωτάω. Αν υπάρχει κάτι σε κέρδος.
-
Εντυπωσιακή εμφάνιση σαν αυτή της πέρλας.
-
Υπάρχει περίπτωση να έχει κόκκινη βαση και μετά να πετάνε πέρλες και μέταλλα.
Κέρδος δεν έχει ο ιδιοκτήτης σε κάτι. -
Στο ετήσιο σερβις που εκανα πριν 10 μερες σε επαρχιακη πολη που βρεθηκα στον επισημο αντιπροσωπο εκει 92 ευρω το κοστος(αλλαγη λαδιων +φιλτρα)..ρωτησα και στην αθηνα 150 εως 170 μου ειπαν...κατσε βρε 3.3 λιτρα παιρνει λαδι δηλαδη 4 λιτρα + φιλτρο λαδιου+ φιλτρο καμπινας
65-70 ευρω η αξια τα υπολοιπα 100 τι ειναι εργασια?χαχαχ -
150-170€ το λιπαντικό service συν φίλτρα? Καλό θα ήταν να μάθουμε ποιος/ποιοι ήταν οι εξουσιοδοτημένοι που έδωσαν αυτή την τιμή ώστε να τους αποφεύγουμε.
Προσωπικά βέβαια εννοείται λάδια θα τους πήγαινα εγώ δικά μου και φίλτρα αέρος και καμπίνας τα αλλάζω πάντα μόνος μου μία φορά το χρόνο.
-
150-170€ το λιπαντικό service συν φίλτρα? Καλό θα ήταν να μάθουμε ποιος/ποιοι ήταν οι εξουσιοδοτημένοι που έδωσαν αυτή την τιμή ώστε να τους αποφεύγουμε.
Προσωπικά βέβαια εννοείται λάδια θα τους πήγαινα εγώ δικά μου και φίλτρα αέρος και καμπίνας τα αλλάζω πάντα μόνος μου μία φορά το χρόνο.
Ειμα στην εγγυηση στο C4 C- cross,ειδαλλως και εγω θα τα αλλαζα μονος...
CITROEN C4 III mod 2021