-
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
αναλογο υποστηρικτικο υποβαθρο αδρα πληρωμενο
Δε βλέπω κάποιον που να βγαίνει κερδισμένος από αυτή τη κατάσταση. Ο Σαββίδης, Μαρινάκης κτλ θα χάσουν έσοδα από τις τιμωρίες μιας και στα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν φασαρίες. εκτός και αν τα βλέπω τόσα αθώα!
-
@tsek said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Δε βλέπω κάποιον που να βγαίνει κερδισμένος από αυτή τη κατάσταση. Ο Σαββίδης, Μαρινάκης κτλ θα χάσουν έσοδα από τις τιμωρίες μιας και στα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν φασαρίες. εκτός και αν τα βλέπω τόσα αθώα!
ναι, αθωα τα βλεπεις...
πραγματικα πιστευεις οτι οι στρατοι ειναι για εσοδα απο τη μπαλα? απο τη μπαλα? -
@tsek said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
ναι, αθωα τα βλεπεις...
πραγματικα πιστευεις οτι οι στρατοι ειναι για εσοδα απο τη μπαλα? απο τη μπαλα?άντε να είναι για διακίνηση και προστασία, το κόστος από τη μπάλα δε νομίζω να είναι μικρότερο. Τεσπα, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα για να ξέρω
-
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ψυχάκια ή και εγκληματία... Που βγήκε παγανιά κρατώντας ένα δρεπάνι για να σκοτώσει. Όσο βρώμικη και αν είναι η μεριά των προέδρων δυσκολεύομαινα πιστέψω το πως "λαμβάνει" κάποιος εντολές ("βγείτε σήμερα το βράδυ να φάτε έναν αρειανό"?) και μετά πάει και τις εκτελεί.
Δεν μιλάμε για στημένο ραντεβού συμπλοκής οπαδών, τίποτε τέτοιο κατά πως φαίνεται. Τριγύριζαν κανα δυο αμάξια με σκοπό να πετύχουν "αντίπαλους" οπαδούς και να τους δείρουν ή σκοτώσουν(;). Μπορεί να είναι μέλη κάποιας "θύρας" οπαδών, μπορεί όμως και όχι. Αν δεν υπήρχαν θύρες και σύλλογοι οπαδών δλδ οι συγκεκριμένοι λεβέντες δεν θα έκαναν οτι έκαναν;
Χίλιες φορές κρίμα στο παιδί, το μεγάλωνε η μάνα του για να το δει να το δολοφονούν στα 19 του εν ονόματι του οπαδισμού. Κανενός το παιδί μας δεν είναι ασφαλές όσο τριγυρνάνε τέτοια καθάρματα. -
Όπως τα κόμματα έτσι και οι ομάδες έχουν δημιουργήσει στρατούς ακόλουθων….πριν από αρκετά χρόνια υπήρχε πρόεδρος ΠΑΕ που αντιμετώπιζε κακουργηματικές κατηγορίες. Όταν τον ρώτησαν τι έχει να πει για την δίωξη του τα λόγια του ήταν «ο κόσμος του ….. δεν θα επιτρέψει να γίνει τίποτα».
Μην ξεχνάμε ότι τα περιστατικά ωμής βίας μεταξύ πολύ νέων ή και ανηλίκων έχουν γίνει υπερβολικά συχνά. Κάτι κάνουμε λάθος και σαν γονείς και σαν κοινωνία….
Κρίμα στην μάνα…. -
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μην ξεχνάμε ότι τα περιστατικά ωμής βίας μεταξύ πολύ νέων ή και ανηλίκων έχουν γίνει υπερβολικά συχνά. Κάτι κάνουμε λάθος και σαν γονείς και σαν κοινωνία….
Κρίμα στην μάνα….Ακριβώς. Αν δεν υπήρχε η ομάδα θα έβγαινε ο τύπος να σφάξει στο όνομα του "κόμματος", της μουσικής, της γειτονιάς, κάτι θα έβρισκε. Μάλλον το σχολείο θα έπρεπε να κοψει μαθηματικά και αρχαία και να αρχίσει να διδάσκει για τον σεβασμό στην ζωή του άλλου.
-
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω έστω ελαφρώς αγαπητέ....αυτά μαθαίνονται από το σπίτι πρωτίστως και επικουρικά από το σχολείο.
-
Μία παρένθεση να γράψω τον "πόνο" μου. Ψηφιακή διακυβέρνηση και άλλα ωραία, οι μηχανικοί είμαστε υποχρεωμένοι στην έκδοση ψηφιακής υπογραφής. Μέχρι εδώ όλα καλά , λέμε τώρα γιατί το κόστος είναι κάπου στα 120+Φπα το έτος μόνο για να έχεις υπογραφή. Αυτό το κόστος ήταν ετήσιο και ανανέωνες την υπογραφή σου ετήσια.
Πλέον κάτι άλλαξε στην κρυπτογράφηση της υπογραφής, δε τα ξέρω κιόλας, πρέπει να εκδίδουμε με νέο πρωτόκολλο, μέχρι αρχές Μαρτίου. Τώρα αρχίζουν τα ωραία. Πάω και εγώ χαρωπός χαρωπός να βγάλω νέα υπογραφή ( έληξε η παλιά). Το κόστος αυξήθηκε, θα μου πείς τι δεν αυξήθηκε. Το πιο ωραίο είναι ότι η διαδικασία για να ολοκληρωθεί , κάτι πρέπει να κάνουν ψηφιακά και στο ΚΕΠ . ΑΛΛΑ οι υπάλληλοι του ΚΕΠ (τουλάχιστον της πόλης μου) , δεν έχουν προμηθευτεί το νέο σύστημα, οπότε δε μπορεί να γίνει ένα μήνα τώρα τίποτα. Μου είπαν να πάρω το μεσημέρι έναν υπάλληλο που έκανε σεμινάριο και ίσως με διαφωτίσει. Σε άλλη πόλη δεν ξέρουν αν μπορούν να με εξυπηρετήσουν. Ξύστες τα παιδιά εκεί δε μου φάνηκαν ( δούλευαν , ουρά είχε, ευγενικοί ήταν , με κοίταγαν με συμπόνοια). Πότε θα λυθεί το θέμα ;, ΔΕΝ το γνωρίζουν.
Οπότε έχω πληρώσει το μεσάζοντα ( Κέντρο ψηφιακής υπογραφής) αλλά δεν έχω υπογραφή για άγνωστο χρόνο. Αν στο μεσοδιάστημα προκύψει σοβαρή δουλειά (που έχει προκύψει και εγώ χάνω χρήματα από αυτό) , στην οποία απαιτείται ψηφιακή υπογραφή , τότε μένω ξεβράκωτος!
Το περιφερειακό ΤΕΕ , μου είπε κάνε έγγραφη παρέμβαση - καταγγελία με υπογραφές και άλλων , το ξέρουμε το θέμα , πάρτο αυγό και κούρευτο , τι κάνεις Γιάννη , κουκιά σπέρνω κ.λπ......
Α ναι, έχει καταρρεύσει και η πλατφόρμα για το εξοικονομώ αλλά αυτό δε με απασχολεί ιδιαίτερα.
Συνολικά μόνο για να έχεις υπογραφή ( εξαιρώ ασφάλειες κ.λπ.) πρέπει να πληρώνεις ετήσια μαζί με το πρόγραμμα ψηφιακών τιμολογίων κάπου στα 300 ευρώ..... -
Να ρωτήσω κάτι που δεν γνωρίζω? Επειδή έχει και η σύζυγος ψηφιακή υπογραφή, δεν της κόστισε απολύτως τίποτα. Εσύ γιατί να πληρώνεις? Λόγω επαγγέλματος ίσως?
-
Να ρωτήσω κάτι που δεν γνωρίζω? Επειδή έχει και η σύζυγος ψηφιακή υπογραφή, δεν της κόστισε απολύτως τίποτα. Εσύ γιατί να πληρώνεις? Λόγω επαγγέλματος ίσως?
Λογικά είναι Δ.Υ;
Αλλιώς θα αρχίσω να νιώθω μέγιστο κορόιδο, εγώ και όλοι οι συνάδελφοι που γνωρίζω........ -
Μέλος ΔΕΠ είναι…επειδή την ρώτησα, μου είπε ότι όταν την έκανε το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα μικρό ηλεκτρονικό εξάρτημα. Ειλικρινά όμως, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο. Πάντως την χρησιμοποιεί κανονικά δω και χρόνια χωρίς να χρειαστεί κάποια ανανέωση ή συνδρομή. Αν επιτρέπεται, αυτά τα 120 που τα πληρώνεις?
-
Μέλος ΔΕΠ είναι…επειδή την ρώτησα, μου είπε ότι όταν την έκανε το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα μικρό ηλεκτρονικό εξάρτημα. Ειλικρινά όμως, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο. Πάντως την χρησιμοποιεί κανονικά δω και χρόνια χωρίς να χρειαστεί κάποια ανανέωση ή συνδρομή. Αν επιτρέπεται, αυτά τα 120 που τα πληρώνεις?
Φλασάκι είναι και εμάς, το οποίο το προμηθευόμαστε από τα κέντρα αυτά, τα ψηφιακή κ.λπ. (αυτά τα κέντρα μηχανοργάνωσης). Η υπογραφή των Ε.Ε. ( μηχανικοί εν προκειμένω) , έχει ετήσια ισχύ, σίγουρα. Για να το προμηθευτείς πληρώνεις το κέντρο και αυτοί κάνουν τις διαδικασίες ..... Τώρα που έληξε το παλιό μου φλασάκι , ενώ παλιά απλά πληρώναμε, δίναμε μια Υ.Δ. στα Κεπ και κάτι ανανεώνονταν, μίλησα με τους ανθρώπους του κέντρου και πρέπει η διαδικασία να γίνει όπως όταν πρωτο έβγαλα ψηφιακή υπογραφή με νέας κρυπτογράφησης φλασάκι. Εκεί κόλλησε η διαδικασία , όπως περιγράφω.
Οι φίλοι μηχανικοί δημοσίου, κάνουν άλλη διαδικασία , χωρίς έξοδα, τους παρείχαν το φλασάκι, δε ξέρω και τι ισχύ χρονική έχουν.
Εμείς , και επαναλαμβάνω εκτός αν πιαστήκαμε τόσο κότσο , που δεν το πιστεύω καθώς μιλάμε για πάρα πολλούς συναδέλφους που μιλάω τακτικότατα , ακολουθούμε άλλο μονοπάτι.... -
@fiverg said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ψυχάκια ή και εγκληματία... Που βγήκε παγανιά κρατώντας ένα δρεπάνι για να σκοτώσει. Όσο βρώμικη και αν είναι η μεριά των προέδρων δυσκολεύομαινα πιστέψω το πως "λαμβάνει" κάποιος εντολές ("βγείτε σήμερα το βράδυ να φάτε έναν αρειανό"?) και μετά πάει και τις εκτελεί.
Δεν μιλάμε για στημένο ραντεβού συμπλοκής οπαδών, τίποτε τέτοιο κατά πως φαίνεται. Τριγύριζαν κανα δυο αμάξια με σκοπό να πετύχουν "αντίπαλους" οπαδούς και να τους δείρουν ή σκοτώσουν(;). Μπορεί να είναι μέλη κάποιας "θύρας" οπαδών, μπορεί όμως και όχι. Αν δεν υπήρχαν θύρες και σύλλογοι οπαδών δλδ οι συγκεκριμένοι λεβέντες δεν θα έκαναν οτι έκαναν;
Χίλιες φορές κρίμα στο παιδί, το μεγάλωνε η μάνα του για να το δει να το δολοφονούν στα 19 του εν ονόματι του οπαδισμού. Κανενός το παιδί μας δεν είναι ασφαλές όσο τριγυρνάνε τέτοια καθάρματα.καμεις λαθος ζωρζ.
πλεον εχουμε επενδυση πανω στους εγκληματιες για οργανωση και πορωση για συγκεκριμενα συμφεροντα.
οι εντολες δεν ειναι φατε τους αλλους, αλλα η τυφλη πιστη σε ενα σωβρακο και το φατε τους αλλους ειναι παρενεργεια ή και οχι παρενεργεια. ετσι ειναι οι στρατοι, πορωμενοι.
κανε μου τη χαρη και διαβασε ες ντι εν έι για ενα μηνα μολις καταλαγιασει το γεγονος.
μετα σκεψου τον εαυτο σου 25αρη, ανεργο, χωρις μελλον και φιλαρακια απο τη θυρα και μονο.
για δες πως ξαφνικα ο 25αρης νοιαζεται για την επενδυση και τον δημοσιο διαγωνισμο, ξαφνικα πως στηριζει τον αφεντικουλη, πως δημιουργει κλιμα και πολιτικη πιεση αφορητη. ξεχνας οτι ακομη και οι τοπικοι αρχοντες, οι βουλευτες βγαινουν μονο δηλωνοντας υποταγη στο σωβρακο, στον ιδιοκτητη?
μετα δες και τα αναλογα των αποδελοιπων. -
@fiverg said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Χίλιες φορές κρίμα στο παιδί, το μεγάλωνε η μάνα του για να το δει να το δολοφονούν στα 19 του εν ονόματι του οπαδισμού. Κανενός το παιδί μας δεν είναι ασφαλές όσο τριγυρνάνε τέτοια καθάρματα.καμεις λαθος ζωρζ.
πλεον εχουμε επενδυση πανω στους εγκληματιες για οργανωση και πορωση για συγκεκριμενα συμφεροντα.
οι εντολες δεν ειναι φατε τους αλλους, αλλα η τυφλη πιστη σε ενα σωβρακο και το φατε τους αλλους ειναι παρενεργεια ή και οχι παρενεργεια. ετσι ειναι οι στρατοι, πορωμενοι.
κανε μου τη χαρη και διαβασε ες ντι εν έι για ενα μηνα μολις καταλαγιασει το γεγονος.
μετα σκεψου τον εαυτο σου 25αρη, ανεργο, χωρις μελλον και φιλαρακια απο τη θυρα και μονο.
για δες πως ξαφνικα ο 25αρης νοιαζεται για την επενδυση και τον δημοσιο διαγωνισμο ξαφνικα, πως στηριζει τον αφεντικουλη, πως δημιουργει κλιμα και πολιτικη πιεση αφορητη. ξεχνας οτι ακομη και οι τοπικοι αρχοντες, οι βουλευτες βγαινουν μονο δηλωνοντας υποταγη στο σωβρακο, στον ιδιοκτητη?
μετα δες και τα αναλογα των αποδελοιπων.Συμφωνώ σε όλα. Αλλά νομίζω ότι το να βγεις παγανιά να σκοτώσεις κάποιον είναι άλλη "πίστα". Έχει βαθύτερα αίτια. Κοινωνία/ανεργία/οικογένεια; Δεν ξέρω... Αν τον βρουν κάποτε, θα μάθουμε. Θα το "δικαιολογούσα" αν είχαμε κάποιο οργανωμένο ραντεβού για ξύλο, εκεί λες ναι, πήγαν οι στρατοί του κάθε αφεντικούλη και πλακώθηκαν και σκοτώθηκε και κάποιος. Εδώ δεν είναι το ίδιο.
-
Οπαδός του ΆΡΗ, μέλος του Α.Σ. ΑΡΗ, διαρκείας σε "καλή" θύρα εδώ και χρόνια.....
Όχι δεν είναι τυχαίο που προέρχονται από τον ΠΑΟΚ. Όταν ο πρόεδρος μπαίνει με όπλο στο γήπεδο.... Όταν ο γιος του ανεβάζει βίντεο, ότι κυκλοφορεί έξω από το γήπεδο του ΑΡΗ με μπράβους και βρίζει. Όταν δικηγόρος στη δίκη του Βούλγαρου φιλάθλου του ΑΡΗ, είναι πληρωμένος από τον ΠΑΟΚ. Όταν στην ουσία αθωώνονται όσοι συμμετείχαν στη δολοφονία του Τόσκο....
Τότε οι ηθικοί αυτουργοί έχουν όνομα στη συγκεκριμένη δολοφονία.-
Ίδια μπουμπούκια υπάρχουν σε όλες τις ομάδες.
Κλείστε τους συνδέσμους. -
Ο ένας πρόεδρος μπαίνει με όπλο στο γήπεδο, ο άλλος έχει καταδικαστεί για λαθρεμπόριο καυσίμων, ο άλλος κουβαλούσε 2 τόνους κόκα και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι....
-
Το έχουμε τερματίσει στην κορεκτίλα μου φαίνεται…
Σε λίγο θα βαφτίζουμε τα παιδιά Γιάννης-Μαρία για να διαλέγουν μόνα τους όταν μεγαλώσουν…. -
Το έχουμε τερματίσει στην κορεκτίλα μου φαίνεται…
Σε λίγο θα βαφτίζουμε τα παιδιά Γιάννης-Μαρία για να διαλέγουν μόνα τους όταν μεγαλώσουν….Νέα παιδιά είναι μωρέ,
την πλάκα τους πήγαν να κάνουν , την επαναστασουλα τους μάλλον σε κάποιον περίεργο πουριτανο καθηγητή.
Με ποιο δικαίωμα προσβάλει και αποβάλει , υπάρχει κανονισμός εμφάνισης στα σχολεία;
Τελείωσαν αυτά το 81 με το Αντρέα , η χώρα μας είναι δυτική προοδευτική δημοκρατία.
Αύριο το πρωί όλα τα αγόρια του σχολείου πρέπει να πάνε με φούστες για συμπαράσταση και σπάσιμο μέχρι να απολογηθεί γραπτώς στα αρμόδια όργανα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του ο καθηγητής. -
-
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]