-
Έχω την αίσθηση πως τελικά δεν υπήρξε μαγείρεμα στα νούμερα. Έχουν γίνει δικές, και τελικα δικαιώθηκαν πως τα νούμερα ήταν σωστά, αλλά έμεινε η ρετσινια. Αυτό που έγινε ήταν η αποδοχή των Ευρωπαίων στα νούμερα μας που δεν ήταν αρκετά για εισαγωγή, αλλά τελικά όντως ήταν αληθή.
Για εμάς ήταν διαστημικά νούμερα αλλά για την κεντρική Ευρώπη όχι. Σκέψου ποσο πίσω ήμασταν.Μας έβαλαν εν τέλη μέσα για λόγους ιστορικούς και πολιτικούς. Μια παλιά χώρα της Ευρώπης δεν μπορούσε να λείπει από την ΟΝΕ. Έστω και σημειολογικά δεν μπορούσε να συμβεί.
Φυσικά και η χώρα δεν καταστράφηκε όπως λένε. Μ αρέσει η αντικειμενικότητα. Το να λέμε ότι καταστράφηκε η χώρα είναι εκτός από αντιεπιστημονικο και οπαδικο.
Τα ίδια σήμερα ακούμε από αντιεμβολιαστες που πιάνουν μία περίπτωση προβλήματος του εμβολίου και οδηγούνται σε καταστροφολογιες και άλλα τέτοια.
@εγω πάλι δεν βρίσκω κάτι κακο στην φιέστα. Έπρεπε να πάνε και άλλα κόμματα ή εκπρόσωποι. Εφόσον οι πιλότοι έκαναν τον σταυρό τους και έχουν εικονίσματα στα πιλοτήρια όταν πάνε να μας βγάλουν ασπροπροσωπους και εθνικά υπερήφανους εμένα από τον καναπέ μου δεν μου πέφτει κανένας λόγος να σχολιάσω τον αγιασμό.
Ας μείνουμε στα σοβαρά θέματα. Καλά κάναμε και τα πειραμε. Τελεία. -
Βρε φιέστα να γίνει , με κοινό κιόλας , με μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων στον αέρα ,με πολιτικούς από όλα τα κόμματα και εκπροσώπους σε μια εξέδρα με στρατιωτικό κυρίως προσωπικό στην πίστα και τους ήρωες πιλότους μας και ένα απλό παπά με αγιαστουρα πριν την παρουσίαση.
Εδώ είχαμε είσοδο με αναγγελία η αυτού έξοχοτης Κούλης και μητροπολίτες στην πίστα πριν από τους πιλότους και βιντεάκι παρουσίασης από την ΝΔ .
Βόλτες στην πίστα και selfies Μπογδάνος , Ντόρα και λοιπά κομματοσκυλα και Οννεδιτες με τα αεροπλάνα . Γελοιοδεστατες καταστάσεις , υλικό για Luben tv.
Έχει μια ωραία γελοιογραφία ο Χατζόπουλος στην Καθημερινή : ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΣΙΚΟΥΕΛ ΤΟΥ ΣΠΟΤ ΜΕ ΤΑ ΡΑΦΑΛ -
Λαπ η αριστερίλα είναι απόλυτα αποδεκτή ως μέρος του πολιτικού συστήματος.
Αλλά η ανόητη αριστερίλα στα εθνικά θέματα , θα δείχνεται ακριβώς όπως είναι . Ανόητη. -
Σωστοοοοός ο Βαρουφάκης , δεν είχα δει την ανακοίνωση του , μια χαρά τα λέει παιδιά όπως και το ΚΚΕ.
Άλλο η αναγκαιότητα της αγοράς των Ραφαλ άλλο η ανάδειξη της σε μείζον ζήτημα.
Ο Ανδρουλάκης τι είπε; -
Το πρωτόκολλο νομίζω λέει πως σε επίσημες εκδηλώσεις έτσι προσφωνουνται οι επίσημοι.
Και η δεξιηλα που βρίσκει κάθε διαφορετική ιδέα και ανάγνωση ως καταστροφική και φοβάται την οποια αλλαγή. Να τα λέμε όλα. Ναι υπάρχει αριστεριλα, συμφωνώ αλλά υπάρχει και δεξιηλα.
Όλοι ευχόμαστε να ημασταν σε μια ήσυχη γειτονιά, με ανταλλαγές φιλοφρονησεων, εμπόριο, αγάπη μεταξύ των λαών κτλ.
Δεν είμαστε όμως. Η πραγματικότητα λέει αυτό. Για χ, ψ λόγους κάποιοι δεν μπορούν να κάτσουν στα συμφωνημένα σύνορά τους. Συνεχώς ανεβάζουν τις απαιτήσεις τους, τις πιέσεις τους και τις απειλές τους.Ο Ανδρουλάκης πολύ Ευρωπαίος είναι. Εμένα μου αρέσει αυτό. Αλλά δεν φτουραει στην Ελλάδα αν δεν ανεβάζει στροφές.
Ο Τσίπρας πήρε τα ηνία της χώρας διότι ανέβαζε στροφές χωρίς ύβρεις αλλά ήταν πολύ πιεστικός στην κριτική του. Σήμερα και αυτός έχει πάει σε πιο ευρωπαϊκό λόγο. Η συμμετοχή του στους Ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες άλλαξε τον τρόπο που πολιτεύεται ή απλώς γερνάει, κουράστηκε κτλ είτε λόγω πανδημίας το πάει χαλαρά το θέμα. Αντί για αυτόν που πείρε το κόμμα από το 3% και το έκανε κυβέρνηση και αντιπολίτευση με 32%, βγαίνουν τριτοκλασατα μέλη του κόμματος τους και δεν μπορούν να τραβήξουν το καράβι. Ούτε λόγο έχουν, ούτε τρόπο.
-
Θέλει νέο πρόσωπο στην ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα προαλειφοταν η Ρένα Δούρου που θα είχε τεράστιο γκελ στην κοινωνία αλλά μετά το μάτι τελείωσε οριστικά η καριέρα της.
Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να κάνει εντύπωση και να συσπειρώσει κόσμο.
Κάποιοι λένε για την Αχτσιογλου αλλά δεν το βλέπω. -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θέλει νέο πρόσωπο στην ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα προαλειφοταν η Ρένα Δούρου που θα είχε τεράστιο γκελ στην κοινωνία αλλά μετά το μάτι τελείωσε οριστικά η καριέρα της.
Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να κάνει εντύπωση και να συσπειρώσει κόσμο.
Κάποιοι λένε για την Αχτσιογλου αλλά δεν το βλέπω.Αποψε που θα δω κατι φιλους στα αψηλα του Συριζα θα μεταφερω τις ανησυχιες σας.
-
Επειδή τελείωσα το σχολείο, πριν το πασοκ, δεν θα σταθώ στο ότι τελείωσα πρότυπο, θα σταθώ ότι τότε μαθαίναμε αρκετή Ιστορία και αν σου πετύχαινε και κανένας καλός καθηγητής, με διάθεση και σωστή αντίληψη διαλόγου, ήταν απόλαυση αυτά τα μαθήματα.
Πέρα από αυτά, όμως η γνώση της Ιστορίας των Ελληνοτουρκικών σχέσεων , όπως και όλη η διπλωματία βασίζεται σε παράθυρα ευκαιριών.
Για παράδειγμα διάβασα πριν λίγες μέρες ένα άρθρο, για την υποχώρηση του Βενιζέλου στον Κωνσταντίνο , όταν στις αρχές του 1915 , οι Αγγλοι μας έδιναν τα πάντα για να τους βοηθήσουμε στην Καλλίπολη, η οποία ακόμα δεν είχε οχυρωθεί. Τον Κων/νο τον πίεζε ο γαμπρός του ο Κάιζερ, ότι θα κινδύνευε ο θρόνος του αν πήγαινε με τους αγγλογάλλους...
Δυστυχώς ο Βενιζέλος τότε δεν τόλμησε, οι σύμμαχοι ηττήθηκαν στην οχυρωμένη Καλλίπολη , μετά έκαναν αποκλεισμό στην Αθήνα , οι Γερμανοί πήραν εκδρομή στην Γερμανία το Δ' ΣΣ και η χώρα διχάστηκε.
Οι Βούλγαροι είχαν ισχυρό στρατό και αυτό κράτησε οθωμανικές δυνάμεις μακριά από τα παλιά μας σύνορα το 1912 και έτσι μπορέσαμε να έχουμε πλεονέκτημα στις μάχες , απέναντι σε ένα πολύ μεγαλύτερο εχθρό , πράγμα που δεν είχαμε το 1897.
Είχανε όμως και παράθυρα οι Τούρκοι . Με τον διχασμό τον δικό μας , έκαναν την γενοκτονία των Ποντίων και έστειλαν στα αμελέ ταμπουρού τους άλλους Μικρασιάτες Ελληνες.
Το 1919 βρήκαμε εμείς παράθυρο ευκαιρίας και πήγαμε στην Σμύρνη ως οηέδες της εποχής.
Μετά χάθηκε το παράθυρο και εμείς....
Η Τουρκία ως πρόσφατη αυτοκρατορία , έχει Εθνική Πολιτική που δεν αλλάζει από τα κόμματα.
Ετσι είχε στόχο να μειώσει στο ελάχιστο την Ελληνική μειονότητα στην ΚΠολη.Το 1942-43 που εμείς είχαμε τους Γερμανούς , έβγαλε νόμο που χαράτσωνε την περιουσία των μειονοτήτων μόνο.
Το 1955 με πρόσχημα ανύπαρκτο θέμα έκανε τα Σεπτεμβριανά.
Το 1964 μετά από τα επεισόδια στην Κύπρο , έδιωξε και άλλους .Από το 1955 είχε ετοιμάσει το σχέδιο εισβολής στην Κύπρο , που μην ξεχνάμε την είχε πουλήσει με συμβόλαιο στους Εγγλέζους.
Δεν βρέθηκε το παράθυρο ευκαιρίας το 1964 και δεν τόλμησε την εισβολή.
Το 1974 όμως τόλμησε. Γιατί οι Αμερικάνοι ήθελαν την εισβολή και έτσι εμείς παρ΄ ότι είχαμε Φάντομ και τα 509 υποβρύχια , όπως έχει γραφτεί επισήμως , δεν μας άφησαν.
Είμασταν και μακριά. Τώρα με τα Ραφάλ είμαστε πολύ κοντά.
Με ρώτησε ο Πήλιου λοιπόν , γιατί χαιρόμαστε αφού δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε.
Η απάντηση λοιπόν είναι μετά από όλη αυτή την Ιστορία.
Αυτοί όταν εμείς δεν είχαμε , τα χρησιμοποίησαν μια χαρά τα δικά τους.
Και προφανώς το ίδιο θα κάνουν και τώρα , αν αισθανθούν ότι τους παίρνει .
Βέβαια υπάρχει και η οδός σύριζα , θα το ρισκάρουμε...
Εκεί δεν κάνει τίποτα η Τουρκία...
Γιατί να ξοδεύει καύσιμα , αφού κερδίζει αυτά που θέλει , μια και οι δικοί μας το ρισκάρουν.Το βλέπουμε άλλωστε στην Κύπρο , που όποτε θέλει στέλνει την φρεγάτα και διώχνει το ερευνητικό που έχει κυπριακή άδεια ερευνών ...
Βασικά και ψαρόβαρκα να έστελνε , αυτοί θα έφευγαν.
Αφού δεν έχουν στήριξη.Και όπως είπαμε , είναι μλκια να μπλέξουμε σε περιπέτειες για την αοζ και το ασύμφορο να βγεί αέριο.
Αλλά τα νησάκια μας που μας τα απειλεί , πρέπει να τα υπερασπίσουμε .
Και μην ξεχνάμε ότι μέχρι και Ρώσικο αεροπλάνο έρριξαν οι Τούρκοι και την έβγαλαν καθαρή...
-
Πωπω τι εγινε παλι εδω μεσα...!!!
Dejavu κατασταση.
Να πω βεβαια επειδη διαβαζω στοχευμενο υπονοουμενο με στοχο εμενα λογω κοντρας του παρελθοντος, οτι εγω δεν εχω μιλησει με κανεναν και για κανεναν στο φορουμ τα τελευταια 3-4 ετη. Και δεν θα κοροιδευα κανεναν για τα κιλα του, το υψος του η τα ορθογραφικα του. Το θεωρω πολυ φτηνο. Οποτε απο αλλου ηρθαν τα οποια σχολια...
Μια φορα πηρα αναποδες και πηγε να γινει σοβαρο επεισοδιο, με την γνωστη καταληξη... Και απο τοτε εχω αποφασισει οτι δεν αξιζει. -Παιδια ηρεμια γιατι δεν ξερετε τι κουβαλαει ο καθενας στο κεφαλι του, σε τι φαση τον πετυχαινετε σε ενα τσακωμο, οποτε και το οποιο κακο δεν αργει να γινει. Επισης οποιος πιστευει οτι ειναι οκ σε face2face αντιπαραθεση επειδη μπορει να γνωριζει μια πολεμικη τεχνη, να του πω οτι δεν ειναι ο μονος εκει εξω. Χωρια ολα τα υπολοιπα που μπορει να σου τυχουν, δεν τα λογαριαζεις και δεν αντιμετωπιζονται ουτε απο τον Ζαμπιδη.
-
Και ποιος μας αποκλείει @cruiser πως οι Αμερικανοί πάλι και Άγγλοι όπως στην Κύπρο δεν θα μας κλειδώσουν το Αιγαίο όπως έγινε στα Ίμια , ακόμη και οι Γάλλοι το λογισμικό των ΡΑΦΑΛ αν έτσι προστάζουν τα δικά τους συμφέροντα.
Μια φορά είχε την ευκαιρία η Ελλαδίτσα μας εκεί κοντά στον Σαγγάριο να επιβάλει την ισχύ της και να βγει μετά μπροστά ως ρυθμιστής της περιοχής με τεράστια κέρδη αλλά η ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού και πολλών ανώτερων αξιωματικών έστειλαν στα σκουπίδια της ιστορίας τις τεράστιες υπερανθρωπες θυσίες και ηρωισμό των απλών στρατιωτών και Αξιωματικών. -
Το σποτ της ΝΔ απαράδεκτο. Η φιέστα ενοχλητικως γελοία. Και για τον αγιασμό (που φαντάζομαι πολύ γλεντησαν και οι απέναντι, δεν μπορούσε να γίνει αργότερα χωρίς κάμερες;) και για το ότι μια υποτίθεται κυρίαρχη χώρα πανηγυρίζει επειδή ήρθαν 6 αεροπλάνα λες και πήραμε το death star.
Από την άλλη τα αεροπλάνα θα γίνουν με το καλό 24 και όσο προχωράει η τεχνολογία μικρότερος αριθμός αφών από κάθε επόμενη γενιά αντικαθιστούν αυτά της προηγούμενης. Να μην ξεχνάμε όμως και ποια κόμματα ψήφισαν στην βουλή την αγορά τους. Οι εδώ "αριστερόστροφοι" συμφορουμιτες αντιτίθενται, το ίδιο και παραπερα, το ίδιο και τα κόμματα που εκφράζουν αυτό τον κόσμο.
Έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα. Το ότι πάμε α προστατευτούμε από πεινασμένους Τούρκους. Προτείνω να το διαδώσουμε αυτό στους Κούρδους στο β Ιράκ και της Συρίας, θα παρηγορηθούν το δίχως άλλο με την πείνα των σφαγεων τους. Το ότι μια χαρά ειμασταν στα Ίμια χωρίς Ραφαλ, ξεχνώντας βέβαια ότι είχαμε f16 και mirage και παρόλα αυτά επειδή και τότε μας είχαν ξεφύγει σε εξοπλισμούς, την είχαμε βγάλει καθαρή "μόνο" με γκριζαρισμα του Αιγαίου.
Η Τουρκία του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του 70 που ίσως όλη αυτή η φιλολογία περί εξοπλισμών, ΝΑΤΟ, βουτύρου. αντί κανονιων κλπ ίσως είχα κάποιο νόημα. -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και ποιος μας αποκλείει @cruiser πως οι Αμερικανοί πάλι και Άγγλοι όπως στην Κύπρο δεν θα μας κλειδώσουν το Αιγαίο όπως έγινε στα Ίμια , ακόμη και οι Γάλλοι το λογισμικό των ΡΑΦΑΛ αν έτσι προστάζουν τα δικά τους συμφέροντα.
Μια φορά είχε την ευκαιρία η Ελλαδίτσα μας εκεί κοντά στον Σαγγάριο να επιβάλει την ισχύ της και να βγει μετά μπροστά ως ρυθμιστής της περιοχής με τεράστια κέρδη αλλά η ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού και πολλών ανώτερων αξιωματικών έστειλαν στα σκουπίδια της ιστορίας τις τεράστιες υπερανθρωπες θυσίες και ηρωισμό των απλών στρατιωτών και Αξιωματικών.Ποιος κλείδωσε το Αιγαίο στα Ίμια; Απλά τα f16 και των δύο δεν μπορούσαν να πετάξουν λόγω σχήματος καλυπτρας σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες. Αμάν με τους αστικούς μύθους. Που είναι ο realzeus να σας τα ξαναγράψει περί υπεροπλων και "κλειδωμάτων";
-
Στον Σαγγάριο πήγαμε 400 χλμ μακριά από τα παράλια, χωρίς γραμμές ανεφοδιασμού...
Μάλιστα τον περάσαμε με μάχη και μετά γυρίσαμε πίσω χωρίς μάχη , γιατί φοβηθήκαμε καταστροφή.
Εγινε λίγο αργότερα.
-
This post is deleted! -
https://rumble.com/vt0amk-48722636.html
Έργο δεκαετίας των εθνοπροδοτων,με πρώτο βιολί το ανθελληνικό αλ6.
Ο λόγος που ο μογγολοτουρκος λέει όσο και να εξοπλιστειτε είναι μάταιο. Έχουν πάρει το Αιγαίο χωρίς να πέσει τουφεκιά. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στον Σαγγάριο πήγαμε 400 χλμ μακριά από τα παράλια, χωρίς γραμμές ανεφοδιασμού...
Μάλιστα τον περάσαμε με μάχη και μετά γυρίσαμε πίσω χωρίς μάχη , γιατί φοβηθήκαμε καταστροφή.
Εγινε λίγο αργότερα.
Η καταστροφη ειχε δυο βασικες αιτιες. Το οτι η προελαση εγινε τοσο γρηγορα και σε τοσο βαθος που ουσιαστικα στερησε την επιμελητεια, τις εφεδρειες απο τον ΕΣ ενω επετρεψε στους Οθωμανους να ξεκινησουν πολεμο φθορας. Δευτερον εχασε την εξουσια ο Βενιζελος και ο Βασιλιας δεν ηταν αρεστος στους συμμαχους, που επαψαν πλεον να μας στηριζουν.
Αντι να ασφαλισουμε μια περιμετρο κοντα στα παράλια και να προστατευσουμε τους ντοπιους πληθυσμους, τους αφησαμε εκτεθειμενους στην οργη των Τουρκων. Μονοι μας βγαλαμε τα ματια μας. Δεν ηταν η πρωτη φορα, ουτε η τελευταια. -
Καλό είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη, που δεν διδάσκονται καν στο σχολείο κι έτσι χάνεται η πρακτική ωφέλεια της μελέτης της Ιστορίας.
Όπως έγραψε κι ο Κριου, είχαμε πάει στη Σμύρνη οπως πηγαίνουν σήμερα οι κυανόκρανοι σε ασταθείς ζώνες...Οι Εξοπλισμοί είναι μεν απαραίτητοι ως ένα βαθμό, αλλά η όλη κατάσταση της χώρας θα έπρεπε να αλλάξει τη λογική τους, αυτό λέω εγώ και οι οποίοι αριστεροί, τους Ζαιους ποιος τους λογαριάζει...
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πωπω τι εγινε παλι εδω μεσα...!!!
Dejavu κατασταση.
Να πω βεβαια επειδη διαβαζω στοχευμενο υπονοουμενο με στοχο εμενα λογω κοντρας του παρελθοντος, οτι εγω δεν εχω μιλησει με κανεναν και για κανεναν στο φορουμ τα τελευταια 3-4 ετη. Και δεν θα κοροιδευα κανεναν για τα κιλα του, το υψος του η τα ορθογραφικα του. Το θεωρω πολυ φτηνο. Οποτε απο αλλου ηρθαν τα οποια σχολια...
Μια φορα πηρα αναποδες και πηγε να γινει σοβαρο επεισοδιο, με την γνωστη καταληξη... Και απο τοτε εχω αποφασισει οτι δεν αξιζει. -Παιδια ηρεμια γιατι δεν ξερετε τι κουβαλαει ο καθενας στο κεφαλι του, σε τι φαση τον πετυχαινετε σε ενα τσακωμο, οποτε και το οποιο κακο δεν αργει να γινει. Επισης οποιος πιστευει οτι ειναι οκ σε face2face αντιπαραθεση επειδη μπορει να γνωριζει μια πολεμικη τεχνη, να του πω οτι δεν ειναι ο μονος εκει εξω. Χωρια ολα τα υπολοιπα που μπορει να σου τυχουν, δεν τα λογαριαζεις και δεν αντιμετωπιζονται ουτε απο τον Ζαμπιδη.
Δεν μιλούσα μόνο για σένα. Ισα-ισα που με εξαίρεση τα ηλεκτρικά που και πάλι στραβωσες τσάμπα (αλλά νταξει, καταλαβαίνω) μια χαρά από μακριά και αγαπημένοι είμαστε.
Δεν κάνω τίποτα άλλο από το να απαντάω αναλογα. Μακάρι να μην είχε οξύνει η πολιτική τόσο πολύ τα πάθη και μακάρι η διαχείριση να ήταν αυστηρότερη, πάρα πολλά δεν θα είχαν συμβει. Ξέρω που αρχίζω και που τελειώνω σε όλα τα επίπεδα.Στο θεμα, τα like που εχω δωσει στην αλλη πλευρα δεν ειναι καθολου τυχαια. Μπραβο σε οσους καταλαβαινουν οτι το kitsch ΔΕΝ ειναι ο αγιασμος, αλλα η ολη "υπερπαραγωγη", το timing αυτης αφου τον εχει παρει η κατω βολτα τον ραφαλοτατο και βεβαια το βιντεο με το λογοτυπο, λες και οταν φυγουν και κυβερνησουν αλλοι θα θελει κωδικους μελους ΝΟΔΕ για να ξεκινησει το αεροπλανο.
Επισης στελνουμε δυσαναλογο μηνυμα σιγουριας με 6 (ωραια, 24) αεροσκαφη οταν οπως λεει ο Πηλιος τα παιρναμε σε 40δες+ καποτε.Μην μπαινετε σε λουμπες γενικευοντας και θεωρειτε οτι ολοι ειναι η αριστερα του 3%. Χρειαζεται και η τελευταια σφαιρα με αυτους που εχουμε μπλεξει, αλλα ας ειμαστε πιο χαμηλου προφιλ γιατι αν, λεμε αν, τα εκαναν αλλοι αυτα, οι ιδιοι (υπερ)πατριωτες θα μιλουσαν για Βορεια Κορεα κτλ και οι γελοιογραφιες/memes τυπου "πατα το κουμπι Αλ6" θα πηγαιναν συννεφο...
-
Μιλουσες και για μενα λοιπον. Τελος παντων εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτα που γραφεις.
Εχω την αποψη μου στο θεμα με τα ηλεκτεικα για τον λογο που γραφει ο καθενας το καθε τι.
Καλη συνεχεια.
-
Ο Αλ6ς πατησε το κουμπι μονο που πετυχε εμας. Μεγας σκοπευτης ο μπαγασας. Ο Βαρουφακης τα εξηγησε καλυτερα για δαυτον.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2