-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Κόκκινο η χρυσό πως το βλέπεται ; Η χτυπάει πολυ στο μάτι ;
To κόκκινο το είδα από κοντά και είναι πάρα πολύ ωραίο!! Χρυσό δεν το έχω δει.
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Toyota Παδαμαντίου. Μίλα με τον Γιάννη.
Δυστυχως ο Γιαννης απεβιωσε φιλε μου, απο κορονοιο.
Εννοείς τον κ. Παπαδαμαντίου σωστά (το ξέρω αυτό)? Δεν λέω για αυτόν, αλλά τον σύμβουλο πωλήσεων τον Γιάννη Μιχαλιάνο.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Εννοείς τον κ. Παπαδαμαντίου σωστά (το ξέρω αυτό)? Δεν λέω για αυτόν, αλλά τον σύμβουλο πωλήσεων τον Γιάννη Μιχαλιάνο.
σωστα. Δεν γνωριζα οτι ο πωλητης ειναι συνονοματος.
Οσον αφορα τα χρωματα, το κοκκινο αυτο δε μου αρεσει καθολου. Ειναι πολυ ανοικτο και ειναι και ο λογος που δεν πηρα (ενω εφτασα πολυ κοντα) την corolla black edition που φερανε σε αυτο το κοκκινο-μαυρο. Το παλιοτερο που πηγαινε προς το μπορντω ηταν ετη φωτος ανωτερο.
Σε αυτο το αμαξι, το χαλκινο ταιριαζει κουτι, γιατι του δινει και μια χροια "gunmetal" που ταιριαζει στο υφος του.
-
Το κόκκινο αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει στο yaris cross. Το χρυσό είναι ok μονο στις εκδόσεις με την διχρωμία, δηλαδή με την μαύρη οροφή. Στις χαμηλες εκδόσεις (active κλπ) δεν μου κάθεται καλά (όπως και το λευκό), γιατί σε συνδιασμό με την 16αρα ζάντα, θεωρώ οτι το κάνουν να δειχνει "φθηνό"
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Το κόκκινο αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει στο yaris cross. Το χρυσό είναι ok μονο στις εκδόσεις με την διχρωμία, δηλαδή με την μαύρη οροφή. Στις χαμηλες εκδόσεις (active κλπ) δεν μου κάθεται καλά (όπως και το λευκό), γιατί σε συνδιασμό με την 16αρα ζάντα, θεωρώ οτι το κάνουν να δειχνει "φθηνό"
Όντως σε active ασήμι η χάλκινο ειναι τα πιο ταιριαστά. Απο κει και πέρα ανάλογα το γούστο του καθενός
-
Να ρωτήσω αν ξερει κάποιος. Η 7 άρα οθονη της active plus δείχνει μόνιμα τον χιλιομετρητη με τους εικονικούς δείκτες η αλλάζει μορφή όπως σε αυτη τη φωτο που επισυνάπτω που ειναι απο ακριβότερη έκδοση. ) Την εχω κανει την ερώτηση σε αντιπροσωπεία δε ξέρανε να απατήσουνε!
-
Να ρωτήσω αν ξερει κάποιος. Η 7 άρα οθονη της active plus δείχνει μόνιμα τον χιλιομετρητη με τους εικονικούς δείκτες η αλλάζει μορφή όπως σε αυτη τη φωτο που επισυνάπτω που ειναι απο ακριβότερη έκδοση. ) Την εχω κανει την ερώτηση σε αντιπροσωπεία δε ξέρανε να απατήσουνε!
Αλλάζει μορφή κάνοντας επιλογή από το χειριστήριο στο τιμόνι!!
-
Ξέρουμε ο Νεος Κηφισός τι συναγερμους βάζει δωρεάν και εάν ειναι της προκοπής;
-
miro μπορεις να μας βαλεις μια φωτο απ το καντραν του active? λογικα ειναι αυτη που μοιαζουν σαν κιάλια ε?
-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
miro μπορεις να μας βαλεις μια φωτο απ το καντραν του active? λογικα ειναι αυτη που μοιαζουν σαν κιάλια ε?
![alt text]( image url)
-
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
Εδώ μπορείς να δεις ότι θέλεις, είναι το αμάξι μου, απλά το έβαλε σαν διαφήμιση ο αντιπρόσωπος επειδή δεν έχει έρθει αυτό της έκθεσης του ακόμα. Είναι σαν κιάλια ναι.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318000679-toyota-yaris -
@miro said in Toyota Yaris Cross:
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
Εδώ μπορείς να δεις ότι θέλεις, είναι το αμάξι μου, απλά το έβαλε σαν διαφήμιση ο αντιπρόσωπος επειδή δεν έχει έρθει αυτό της έκθεσης του ακόμα. Είναι σαν κιάλια ναι.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318000679-toyota-yarisΠολύ ποιο ωραία τα binoculars της active!!!!!
-
Συγνώμη ρε παιδια αυτο το κοντέρ μήπως ειναι της premiere edition ? Ετσι μου είπε πωλητής στα βόρεια προάστια
-
Συγνώμη ρε παιδια αυτο το κοντέρ μήπως ειναι της premiere edition ? Ετσι μου είπε πωλητής στα βόρεια προάστια
Κοίτα αυτό το βίντεο. Αλλάζει.
link text -
Από active plus και πάνω έχει αυτό το κοντέρ!!!!
-
Ωραίοι που βάζουν το όμορφο κοντέρ στο φθηνότερο!
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Ισχυει, πολυ πιο όμορφο το binocular κοντερ. Το άλλο ενδεχομένως να εχει καλυτερη πληροφόρηση αλλα φαινεται παρωχημένο
-
Ισχυει, πολυ πιο όμορφο το binocular κοντερ. Το άλλο ενδεχομένως να εχει καλυτερη πληροφόρηση αλλα φαινεται παρωχημένο
Λάθος κανεις. Στο binocular απλα στραβώνεσαι για να δεις κατι. Ο ενα κύκλος εχει το ταχύμετρο ψηφιακό Κατι που είχε και το γιαρις του 2000 και ο άλλος δείχνει μόνιμα τξ σχέση του κιβωτίου δηλαδη ενα D. Που ειναι η ομορφιά ;
-
Λάθος κανεις. Στο binocular απλα στραβώνεσαι για να δεις κατι. Ο ενα κύκλος εχει το ταχύμετρο ψηφιακό Κατι που είχε και το γιαρις του 2000 και ο άλλος δείχνει μόνιμα τξ σχέση του κιβωτίου δηλαδη ενα D. Που ειναι η ομορφιά ;
Πως κανω λάθος για κάτι υποκειμενικό, όπως είναι η ομορφιά;
-
Τα "κιάλια" είναι όμορφα και μου αρέσει το μεγάλο D , με δεκαετίες στα μηχανικά κιβώτια και πλησιάζοντας τα 60 το βρίσκω...χρήσιμο !
Να πω την αλήθεια όμως και η άλλη η οθόνη είναι πολύ καλή, live έχει "ακριβή" εμφάνιση κάτι που δεν το βλέπετε στις φωτογραφίες και όλα μέσα είναι επίσης ΜΕΓΑΛΑ Toyota αμάξια συνταξιούχων...
-
Πως κανω λάθος για κάτι υποκειμενικό, όπως είναι η ομορφιά;
Το λάθος παει για την χρηστικότητα Οχι για την ομορφιά. Πιστεύω πως η μεγαλύτερη οθονη ειναι πιο ευανάγνωστη.
Toyota Yaris Cross