-
Πάντως Γυρε δούλεψε το λίγο τώρα που πλησιάζουν γιορτές (και θα είμαστε κλεισμένοι ξανά): Βρακάκι κοκκινο Livergy, Glühwein "καλό" με 3.49, πανσετες "του Χασάπη" και σκουπάκι Silvercrest να μαζευτούν τα ψίχουλα.
Άμα δεν εχτιμησει η σύντροφός μη σκιαζεσαι, φιλοξεναω εγώ
-
Χαχαχαχα πολύ καλό.
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η Γιάμαλη, εκτός από φερέφωνο του Συριζα (όπως όλοι στο Kontra, βέβαια) πρέπει να έχει και το χειρότερο μακιγιάζ στην τηλεόραση.
Υπήρξε υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, όπου συμπεριλήφθηκε στην λίστα της Β' Αθηνών.
https://el.wikipedia.org/wiki/Νατάσα_Γιάμαλη
https://m.naftemporiki.gr/story/999840/ta-psifodeltia-tou-syriza-stis-ekloges-tis-20is-septembriou -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΥΓ: Το '11 πάω Πράγα. Λόγω γνώσης Γερμανικων τα βολεύεις καλύτερα από αγγλικά έχω να πω. Ένα βράδυ βγαίνω από το ξενοδοχείο να πάρω μια πίτσα από ένα κανονικό μαγαζί, όχι απ' το δρόμο.
Έπρεπε να δεις το ύφος του Τσέχου να ρωτά "είσαι Έλληνας;" Η κατρακύλα μας είχε ξεκινήσει όπως και η άνοδος αυτων. Φαντάσου να πάει κάποιος τώρα δλδ. Έξω θα τον πέταγε. Δε θα σ' αρέσει καθόλου να σε κοιτάνε κάπως λόγω καταγωγής μαν.
Την πίτσα δεν την έφαγα εγώ εννοείται.Πως να με κοιτάξει βρε Ιωάννη ?
Είμαι ψηλός , ξανθός και γαλανομάτης...
Βασικά ήμουν ξανθός , τώρα είμαι άσπρος...
Αλλά στα νησιά , οι τύποι με τις ταβέρνες , γερμανικά και αγγλικά μου μιλάνε...
Είπα ότι δεν διάβασα το λίνκ που ήθελε και μετάφραση.
Σταματάω εδώ γιατί γράφτηκαν πολλά μετά και άλλαξε η επικαιρότητα...
ΥΓ την Γιάμαλη δεν την ήξερα. Τώρα την είδα.
Λέτε να έπαιζε σε δίδυμο καλλιστείων με την Μαρία του σκαι ?
-
Μιας και όντως άλλαξε η επικαιρότητα:
Tι λέτε ρε, σοβαρά; Πού πήγαν τα "ο,τι μας πουν οι ειδικοί;" Οι ίδιοι δεν είσαστε; Θα έρθει ο επιστήμονας και θα σου πει "κάνε το τάδε" και εσύ θα πεις όχι;
Τότε πέρσι γιατί κλείσαμε; Όχι γενικώς, αλλά τόσο πολύ;
Τον αστυνομικό δεν μπορείς να τον αντικαταστήσεις αλλα τον υγειονομικό μπορείς;Αν ήταν αντιπολίτευση θα μιλουσαν για ποινικές ευθύνες μετά από αυτά. Και θα είχαν και δίκιο.
Με την αγιαστουρα στο ένα χέρι και το γκλομπ στο άλλο Μαυρουδή δεν πας μακριά.
A, ξέχασα:
http://www.zoornalistas.com/2021/11/blog-post_34.html?m=1
Ο τύπος λέει στη μάπα μας οτι όλα τα mainstream ΜΜΕ είναι "έδρα". Με τα λεφτά μας πάντα, ο Στέλιος να 'ναι καλά...
-
A, δείτε κάτι:
http://www.zoornalistas.com/2021/11/blog-post_86.html?m=1
Σιιιιιιαααααα! Ακούς μαρή;Η Ράνια Τζίμα είναι αντικειμενική; Να ακούσει και αυτή η μπα;
-
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Γαβριήλ_Σακελλαρίδης
Όπως βλέπεις σε ενεργό αξίωμα ήταν για μήνες. Μάλιστα είχε θέματα με τη σύζυγό για το ζήτημα αυτο η οποία προς τιμήν της έμεινε μαζί του παρόλα τα καρότα και την ανεργία του. Δικά τους θέματα αυτά βέβαια, τα αναφέρω μονο και μονο γιατί με quotαρεις. Αντιπαθώ σφόδρα την υπεράσπιση πολιτικών επί προσωπικού. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κανένα τους ειδικα σε αυτά τα θέματα.
Το κορίτσι μας η Σία που εσκουζε για τον φόρο πολυτελείας στην τοτε ραδιοφωνική της εκπομπη (τα έχω ξαναγράψει) πήγε και ΤΟΥΣ παντρευτηκε. Αν είχες ακούσει εκεινη την εκπομπή και πώς εκανε θα έλεγες ο,τι και εγω. Δε συγκρίνονται καν τα μεγέθη. Ακόμα και η Μάρα πλέον είναι παρανυχιδα μπροστά στη μέλλουσα first lady. (μετά τον Κούλη είναι θέμα χρόνου να συμβεί όταν προκύψουν οι συνθηκες)
ΥΓ: Δυστυχώς σε ταραγμένες περιόδους όπως αυτή που ζούμε ο γάμος έχει και ιδεολογικό πρόσημο μιας και μαζί με τον/την σύντροφο παίρνεις δώρο και την άλλη οικογένεια. Καλό είναι να κάνει κάποιος τα κουμάντα του, όσο το δυνατόν για να μη τσακώνεται ή βρίσκεται ανακόλουθος απέναντι στα δικά του πιστεύω (αν έχει και είναι ισχυρά βέβαια).
-
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Γαβριήλ_Σακελλαρίδης
Όπως βλέπεις σε ενεργό αξίωμα ήταν για μήνες. Μάλιστα είχε θέματα με τη σύζυγό για το ζήτημα αυτο η οποία προς τιμήν της έμεινε μαζί του παρόλα τα καρότα και την ανεργία του. Δικά τους θέματα αυτά βέβαια, τα αναφέρω μονο και μονο γιατί με quotαρεις. Αντιπαθώ σφόδρα την υπεράσπιση πολιτικών επί προσωπικού. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κανένα τους σε αυτά τα θέματα.
Το κορίτσι μας η Σία που εσκουζε για τον φόρο πολυτελείας στην τοτε ραδιοφωνική της εκπομπη (τα έχω ξαναγράψει) πήγε και ΤΟΥΣ παντρευτηκε. Αν είχες ακούσει εκεινη την εκπομπή και πώς εκανε θα έλεγες ο,τι και εγω. Δε συγκρίνονται καν τα μεγέθη. Ακόμα και η Μάρα πλέον είναι παρανυχιδα μπροστά στη μέλλουσα first lady. (μετά τον Κούλη είναι θέμα χρόνου απλά)
ΥΓ: Δυστυχώς σε ταραγμένες περιόδους όπως αυτή που ζούμε ο γάμος έχει και ιδεολογικό πρόσημο μιας και μαζί με τον/την σύντροφο παίρνεις δώρο και την άλλη οικογένεια. Καλό είναι να κάνει κάποιος τα κουμάντα του, όσο το δυνατόν για να μη τσακώνεται ή βρίσκεται ανακόλουθος απέναντι στα δικά του πιστεύω.
Τι να πει η σια; β εθνικη. Έχω ξαναπεί όποιος δεν έχει ακούσει σκαι 90-93 με Τράγκα, πορδοσαλτε (νεουδι τότε) να βρίζουν ολημερίς τον Μητσοτάκη, δεν ξέρει τι σημαίνει κωλοτουμπα.
-
Η ίδια είδηση με διαφορετική όμως σκοπιά….αυτό το φασιστάκι ο Βλαξεβάνης δεν παύει να μας εκπλήσσει.
-
Αλήθεια τώρα;
Την είδες σε βίντεο την απάντηση του;
Εγώ ντράπηκα για λογαριασμό του, έχει λαλήσει τελείως από την γενικότερη πίεση και ξέσπασε μάλλον.
Αμήχανη στιγμή , ξαναεβγαλε και εδώ τον αληθινό του εαυτό όπως με την Τζίμα πριν λίγες μέρες. -
Και βέβαια είδα το βίντεο και θεωρώ ότι και λίγα της έσουρε της υπόδικου.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και βέβαια είδα το βίντεο και θεωρώ ότι και λίγα της έσουρε της υπόδικου.
κανονικα η χλεπα επρεπε να ειναι μεσα για αποπλανηση ανηλικου, αν θυμαμαι καλα τη φατσα της ειναι αυτη που μαζεψε ενα παιδακι προσφυγα να εχει αντι για δονητη. ακου να μιλησει για δικαιωματα η φακλανω!
σγα τον γκομενο το δικο μας, αλλα καμμια καριολα δεν εχει δικαιωμα να προσβαλει την επιλογη του ελληνικου λαου, οσο μαλακια και να ειναι αυτη και κυριως τις πραξεις του για τους μεταναστες. στο μαλανδρινο για καριολισμο δημοσιο η φακλανοφατσα.
τσαντιζομαι γιατι δινουν πασες για ευκολο γκολακι ενω στη διαχειριση του υγειονομικου τα εχουν κανει μουτι. -
23 χρόνων ο Αφγανός που σπίτωσε η 60χρονη στον οποίο απερρίφθη η αίτηση ασύλου 2 φορές και παραμένει στην χώρα λόγω του δικαστηρίου…γάτε,ξέρεις ποσό δύσκολο είναι να βρεις μπαταρίες στην Ύδρα?
-
Μάλιστα ...έκανε μια ερώτηση για τα pushbacks που είναι παράνομα - δεν γίνονται δηλαδή pushbacks- για τις άθλιες συνθήκες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης - αλήθεια δεν υπάρχουν άθλιες συνθήκες τόσα χρόνια ; - ρώτησε γιατί δεν χτυπάει την πόρτα των Βρυξελλών συνέχεια ως προς το θέμα της μετακίνησης τους σε άλλες χώρες της Ευρώπης και δεχόμαστε να είμαστε αποθήκη ανθρώπων εδώ αλλά ... γριά πουτανα τεκνατζου η κυρία αφού δεν ρώτησε αν αρέσουν τα ντολμαδάκια και τους δύο πρωθυπουργούς και προσέβαλε τη χώρα μας και τον ιερό αυτό χώρο με σκληρές ερωτήσεις όπως ακριβώς επιβάλει το επάγγελμα του δημοσιογράφου.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η ίδια είδηση με διαφορετική όμως σκοπιά….αυτό το φασιστάκι ο Βλαξεβάνης δεν παύει να μας εκπλήσσει.
-
Το ότι έκανε την ερώτηση στον Ελληνα πρωθυπουργό και όχι στον Ολλανδό γιατί δεν παίρνει μερικές δεκάδες χιλιάδες στην Ολλανδία , αντί για ΔΕΚΑΕΞΙ (16) , που έχει πάρει μέχρι τώρα δείχνει ότι απλά βαρέθηκε τον 23χρονο , ή την βαρέθηκε αυτός και θέλει νέο και μικρότερο αίμα .
Τα πους μπακ , γίνονται και θα γίνονται , γιατί είναι θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.
Οποιοι διαφωνούν , όπως και η ντόιτσε βέλλε , να τους πάρουν σπίτι τους .
Να αλλάξει και ο ποινικός κώδικας και να εξετάζονται για εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων , όσοι προωθούν ξένα συμφέροντα και να τους απαγορεύεται η είσοδος στην χώρα.
Γραφικοί τοπικοί λαθρολάγνοι που νομίζουν ότι αν γεμίσουμε λιποτάκτες πιστούς μουσουλμάνους , αυτοί θα γίνουν μαρξιστές λενινιστές , θα πρέπει να παρουσιάζονται όσο ανόητοι είναι.
Αυτοί το μόνο που θα κάνουν όπως ήδη το προσπαθούν αλλού , είναι να επιβάλλουν την σαρία, όπως ακούγεται ότι τα ψιλοκαταφέρνουν σε κάποια σημεία της πρωτεύουσας.
-
Αυτές οι μεταμορφώσεις...(όχι οι δικές σου)
Πόσο μακριά είναι η μέρα που οι πραιτορες κατέβαιναν από τα πλοία και ξυλοφορτωναν τους νησιώτες...
Πόσο μακριά είναι η μέρα που ο Κυρανακης έλεγε ότι "ο Ερντογάν έχει δίκιο και η χώρα παίζει παιχνίδια στο Αιγαίο"...Τώρα να σταθούμε στον πρωθυπουργούλη μας που εξοργίστηκε από την μη πληρωμένη (από το Στελακη) τεκναντζου κωλογρια που θέλει νεαρούς να της δροσίζουν τα κόκαλα...
Όταν πας να ορμήσεις από τα χερσαια σύνορα μπουλουκιδον καλώς σταματιεσαι. Το κάνουν μέχρι και πουθεναδες σαν τους γυφτοσκοπιανοι που ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ δεν τους πουλάει ο ΚΟΥΛΗΣ, το ποντίκι που βρυχαται το ίδιο οργιλο ύφος όπως κάνει σε όποιον άλλο τον ενοχλεί.
Όταν επιλέγεις push back στη θάλασσα παραβιάζεις το διεθνές δίκιο το οποίο το χρειάζεσαι και το επικαλεισαι κατά τα άλλα απέναντι στην Τουρκια.Οπότε να λείπουν οι κορώνες/ντοπες για τους πολιτικα απέναντι. Αν ισχύουν αυτά:
https://www.google.gr/amp/s/amp.theguardian.com/world/2021/apr/26/greece-accused-of-shocking-pushback-against-refugees-at-sea
...αλλά την ίδια ώρα δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά για εθνικούς λόγους (βάσιμο) τουλάχιστον χαμηλά τη μπαλιτσα και τσούτα. Άλλωστε ακόμα και η πρεζοτεκνατζοπατσογρια είπε ότι οι Βρυξέλλες φταίνε που δεν επιβάλλουν τα ίδια σε όλους.
Από την ώρα που δεν το κάνουν δεν μένει άλλη επιλογή θα πει κανείς. Ωραία, αλλά τότε να λείπουν τα μπογδανοπεσιματα γιατί δε λύνουν το πρόβλημα. -
Καλημέρες,
οι "νησιώτες που έφαγαν ξύλο" επικροτοτούν όπως είχα διαβάσει σε δημοσκόπιση την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης αν δεν κάνω λάθος με ποσοστό άνω του 60%. Και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ με 13%κάτι.Απίστευτο το ότι την προσπάθεια να βγάλει ο Κυριάκος έναν εύκολο ρούμπο την σηκώνουν τα media "απέναντι" με τις συνήθεις πομφόλυγες για να πέσει όπως λέει και ο Gatoz μια ακόμη εύκολη επικοινωνιακή σφαλιάρα αφού πρόκειται για πεδίο που σαφώς τα είχαν κάνει σαλάτα. Εδώ βέβαια θα συμφωνήσω ότι η μπάλα πρέπει να είναι χαμηλά, μην πολυφωνάζουμε για "επιτυχίες" κλπ παρόλο που όλα δείχνουν ότι οι ροές σε μεγάλο βαθμό έχουν μειωθεί.
Ναι οκ, δεν είμαι ανθρωπιστής, είμαι κακός άνθρωπος κλπ. Προσωπικά δηλώνω ότι αν είναι να έρθουν μετανάστες με εξασφαλισμένη στέγη και εργασία και ένταξη στην εκπαίδευση, ας έρθουν και δυο εκατομμύρια. Αν είναι να έρθουν αμολυτοί και ρακένδυτοι, βορά στον όποιο επιτήδειο, καλώς γίνεται ότι γίνεται.
Κατά τα άλλα κυρία, ανεξάρτητα από τα πάρε δώσε με την δικαιοσύνη καλώ θα ήταν να κάνει ερωτήσεις πρώτα στην δική της κυβέρνηση (γιατί δεν δέχτηκε ανήλικους όταν το ζητήσαμε), μετά στην τουρκία (πως γίνεται να ξεκινάει καράβι με 400 άτομα και να μην το παίρνει χαμπάρι κανείς) και αφού λάβει απαντήσεις που πιστεύει ότι την ικανοποιούν, μετά να έρθει να μας τα ψάλει. Και ιγενικώς αν κρίνω και από την στάση των χωρών του Βίζεγκραντ στο θέμα οι όποιες ανησυχίες της ΕΕ και των οργάνων της περί του θέματος είναι για τον κάλαθο των αχρήστων, κανείς δεν τις παίρνει σοβαρά.
Τώρα μεταξύ του να μας πουν "κακούς" και "απάνθρωπους" (αυτοί που δεν δέχτηκαν ΕΝΑΝ ανήλικο, τι ξεβράκωμα ήταν αυτό;) και του να καθόμαστε να παίζουμε το παιχνίδι των δουλεμπόρων χωρίς αντίδραση, ε, ας μας πουν όπως θέλουν. -
Εγώ πάλι θέλω να διαμοιραστουν οι πρόσφυγες μεταξύ "των φίλων και συμμάχων μου" όπως είναι το θεωρητικά σωστο. Αν οι νησιώτες ξέχασαν όσα τους έκαναν τα ΜΑΤ είναι δικό τους πρόβλημα. Σίγουρα αν αυτά είχαν γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν σημαία και όντως το πετράδι στο στέμμα του "από τι γλιτωσαμε".
Επικοινωνιακές και όχι μόνο σφαλιάρες τρώει αβερτα το αγόρι μας την τελευταία χρονιά και αυτό που κατακρίνεται είναι η εμμονικη προσπάθεια του να κάνει το μαύρο άσπρο. Ξερει καλά ότι η μιντιακή μονοφωνια είναι το μόνο πια που τον κρατάει ορθιο. Οι κουραδομαγκιες του λοιπόν είναι για γέλια και αυτό ψέγω εγώ ειδικά όταν πίσω από αυτές πάνε να ξεπηδήσουν μπογδανισμοι για εσωτερική πολιτική κατανάλωση και όχι λογικά επιχειρήματα όπως το "μέχρι εδώ οι καλοσυνες γιατί μας δουλεύουν οπότε αλλάζουμε θέλοντας και μη"._
-
Όταν πας να ορμήσεις από τα χερσαια σύνορα μπουλουκιδον καλώς σταματιεσαι.
Όταν επιλέγεις push back στη θάλασσα παραβιάζεις το διεθνές δίκιοΜε πολύ καλή διάθεση ρωτάω (δεν έχω διαβάσει διεθνές δίκαιο), τι διαφορά έχει το ένα από το άλλο; Γιατί όταν σταματάς με push back την Αμάλ την προσφυγοπούλα και την φουκαριάρα την μάνα της στα σύνορα (ασχέτως του ότι το ξόανο που μας περιφέρανε προς "ευαισθητοποίηση" αναλόγων περιπτώσεων δεν αντιστοιχεί ούτε στο 10%) είναι αποδεκτό και όταν κάνεις push back στην θάλασσα δεν είναι. Η λογική μου λέει ότι και τα push back στον Εβρο παράνομα είναι με τον ίδιο τρόπο. Εκτός αν καπου μπλέκεται το δίκαιο της θάλασσας περί ναυαγών/ευρισκόμενων σε κίνδυνο και δεν το ξέρω.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2