-
ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Άσχετο, θα ήθελα να γνωρίσω τον τύπο που σχεδίασε τις εκδόσεις για το sedan! Μονο στη lounge μπορείς να έχεις εσωτερικό εφάμιλλο του active plus hatchback!
Είναι δυνατόν ούτε στην style να μην έχεις δερματίνη σε υποβραχιόνιο, πόρτες και μαλακά υλικά στις πόρτες?
Θα πρέπει να πας στα 28κ για να έχεις λίγο πιο πλούσιο/κυριλέ εσωτερικό ? -
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
Άσχετο, θα ήθελα να γνωρίσω τον τύπο που σχεδίασε τις εκδόσεις για το sedan! Μονο στη lounge μπορείς να έχεις εσωτερικό εφάμιλλο του active plus hatchback!
Είναι δυνατόν ούτε στην style να μην έχεις δερματίνη σε υποβραχιόνιο, πόρτες και μαλακά υλικά στις πόρτες?
Θα πρέπει να πας στα 28κ για να έχεις λίγο πιο πλούσιο/κυριλέ εσωτερικό ?Για τον εσωτερικό μπλε ατμοσφαιρικό φωτισμό θα συμφωνίσω. Αλλά για τις πόρτες, έχει μαλακά υλικά και η style στο ύψος που έχει το κουμπί για το παράθυρο και το χερούλι... Έτσι δεν είναι?
-
@leonidas26 said in Toyota Corolla 2019:
Θα πρέπει να πας στα 28κ για να έχεις λίγο πιο πλούσιο/κυριλέ εσωτερικό ?Για τον εσωτερικό μπλε ατμοσφαιρικό φωτισμό θα συμφωνίσω. Αλλά για τις πόρτες, έχει μαλακά υλικά και η style στο ύψος που έχει το κουμπί για το παράθυρο και το χερούλι... Έτσι δεν είναι?
Χμ μπορεί να έχεις δίκιο.
Στο συγκριτικό του site αναφέρει ότι μόνο η lounge έχει μαλακά υλικά στις πίσω πόρτες. Στις μπροστά δε γίνεται αναφορά. -
Βασικά η Σεντάν έχει σκληρά και στις 4 πόρτες ενώ η χατς μόνο πίσω επίσης αναφορά στα πάνελ των πορτών γίνεται και εδώ https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-toyota-corolla-sedan-18-hybrid
Από κάπου έπρεπε να κόψουν για το έξτρα μέταλο....
Στη σεντάν μόνο στη lounge έχει υποβραχιονιο εμπρός από δερματίνη και στο σημείο που είναι τα κουμπιά για τα παράθυρα οι άλλες 3 εκδόσεις είναι με ύφασμα όπως και τα καθίσματα επίσης και στις 4 εκδόσεις το πλαστικό είναι το ίδιο.
Προσωπική άποψη αλλά ο εσωτερικός φωτισμός για εμένα είναι λίγο καγκουρια.. -
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
το lane trace assist κανει καλη δουλεια να σε κραταει στο κεντρο της λωριδας ή σε παει απο την μια ακρη στην αλλη;
κανενας;;;
-
το lane trace assist κανει καλη δουλεια να σε κραταει στο κεντρο της λωριδας ή σε παει απο την μια ακρη στην αλλη;
κανενας;;;
Το χρησιμοποιώ μόνο σε συνδυασμό με το acc, δηλαδή μάλλον σπάνια. Απαιτεί να έχεις τα χέρια στο τιμόνι, αλλά θα έλεγα πως λειτουργεί καλά.
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Βασικά η Σεντάν έχει σκληρά και στις 4 πόρτες ενώ η χατς μόνο πίσω επίσης αναφορά στα πάνελ των πορτών γίνεται και εδώ https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-toyota-corolla-sedan-18-hybrid
Από κάπου έπρεπε να κόψουν για το έξτρα μέταλο....
Στη σεντάν μόνο στη lounge έχει υποβραχιονιο εμπρός από δερματίνη και στο σημείο που είναι τα κουμπιά για τα παράθυρα οι άλλες 3 εκδόσεις είναι με ύφασμα όπως και τα καθίσματα επίσης και στις 4 εκδόσεις το πλαστικό είναι το ίδιο.
Προσωπική άποψη αλλά ο εσωτερικός φωτισμός για εμένα είναι λίγο καγκουρια..Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η οποιαδήποτε άλλη διαφορά στο εσωτερικό ανάμεσα στη sedan style και touring sports active plus πέραν των παραπάνω που αναφέρει ο φίλος izz?
Είτε στα καθίσματα (υλικό, χρώμα, είδος) είτε σε οποιαδήποτε είδους άλλη λεπτομέρεια οπουδήποτε.. -
Νομίζω στο σεντάν το τιμόνι είναι από την δεξιά πλευρά.
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Νομίζω στο σεντάν το τιμόνι είναι από την δεξιά πλευρά.
??
το τιμόνι σε όλα τα αυτοκίνητα στην Eλλάδα είναι από την αριστερή πλευρά οπότε και στο sedan εκτός ΑΝ ισχύει κάτι άλλο -
μην ξεχνατε οτι σε λιγο καιρο, μεσα στο μηνα, θα μιλαμε για ΜΥ22 δηλ καποιες αλλαγες/βελτιωσεις θα υπαρξουν.
πχ εχω διαβασει οτι το σηματακι hybrid παει περιπατο σε ολα τα μοντελα!! -
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
μην ξεχνατε οτι σε λιγο καιρο, μεσα στο μηνα, θα μιλαμε για ΜΥ22 δηλ καποιες αλλαγες/βελτιωσεις θα υπαρξουν.
πχ εχω διαβασει οτι το σηματακι hybrid παει περιπατο σε ολα τα μοντελα!!το ενδιαφέρον σε αυτό είναι, πως οσοι εχουμε ηδη παραγγείλει, εχουμε κλείσει το μοντέλο MY21 άσχετα που θα παραλάβουμε μέσα στο Μάρτιο/Απρίλιο 2022.
το λες και οξύμορο αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δε μπορείς να κάνεις κάτι, παρά μόνο ΑΝ η εταιρεία αναλάβει να το διαχειριστεί καταλλήλως (που αποκλείεται) -
πχ εχω διαβασει οτι το σηματακι hybrid παει περιπατο σε ολα τα μοντελα!!Όταν λες βελτιώσεις?
Π.χ. εγώ έβαλα την παραγγελία τον προηγούμενο μήνα και το περιμένω τον Απρίλιο να μου έρθει. Θα τις πάρει το δικό μου τις όποιες αλλαγές/βελτιώσεις αναφέρεις ή όχι? -
πχ εχω διαβασει οτι το σηματακι hybrid παει περιπατο σε ολα τα μοντελα!!το ενδιαφέρον σε αυτό είναι, πως οσοι εχουμε ηδη παραγγείλει, εχουμε κλείσει το μοντέλο MY21 άσχετα που θα παραλάβουμε μέσα στο Μάρτιο/Απρίλιο 2022.
το λες και οξύμορο αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δε μπορείς να κάνεις κάτι, παρά μόνο ΑΝ η εταιρεία αναλάβει να το διαχειριστεί καταλλήλως (που αποκλείεται)Η δικιά μου παραγγελία έγινε 13/10 και με ενημέρωσε ο πωλητής οτι θα παραλάβω στις 14/4 MY22 αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν μπόρεσα να πάρω το χρώμα white pearl (070) που ήθελα επειδή καταργήθηκε για το MY22 και αναγκαστικά πήρα το platinum White pearl (089) επίσης ο πωλητής έκανε λόγο και για άλλες αλλαγές αλλά δεν είχε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα τέλος του έτους είπε θα έχει
-
το λες και οξύμορο αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δε μπορείς να κάνεις κάτι, παρά μόνο ΑΝ η εταιρεία αναλάβει να το διαχειριστεί καταλλήλως (που αποκλείεται)Η δικιά μου παραγγελία έγινε 13/10 και με ενημέρωσε ο πωλητής οτι θα παραλάβω στις 14/4 MY22 αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν μπόρεσα να πάρω το χρώμα white pearl (070) που ήθελα επειδή καταργήθηκε για το MY22 και αναγκαστικά πήρα το platinum White pearl (089) επίσης ο πωλητής έκανε λόγο και για άλλες αλλαγές αλλά δεν είχε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα τέλος του έτους είπε θα έχει
Δηλαδή στη παραγγελία που έγινε, στο αποδεικτικό που σου έδωσε γράψει ΜΥ22?
-
λογικο να ερθει MY22 αλλα ειναι δυνατον να σου πουλανε κατι που δεν ξερουν τι ειναι?
-
Δηλαδή στη παραγγελία που έγινε, στο αποδεικτικό που σου έδωσε γράψει ΜΥ22?
Κι εγώ που έβαλα την παραγγελία στις 18 Οκτωβρίου, στο Ιδιωτικό Συμφωνητικό (το βλέπω αυτή τη στιγμή μπροστά μου), στον Εμπορικό Κωδικό δίπλα γράφει: COROLLA SDN 1.8 HSD STYLE MY22.
Τι σημαίνει δηλαδή αυτό ότι θα πάρει τις βελτιώσεις/αλλαγές του ΜΥ22?
-
Εγω πάντως για corolla hybrid hatchback, το έκλεισα 28 Σεπτεμβρίου και είναι my21. Έτσι γράφει το χαρτί, παραλαβή πρώτες 2 εβδομάδες του Γενάρη.Όσο αφορά το τι διαφορετικό θα έχει το my22, σε ξένα forum διαβάζω ότι η corolla θα έρχεται πλέον με το καινούργιο infotainment σύστημα Toyota smart connect, όπως αυτό του yaris cross. Πραγματικά λυπηρό που για 2 μήνες ουσιαστικά θα χάσω την αναβάθμιση απο my21 σε my22 αλλά τι να κάνεις.Θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία εαν γίνεται κάτι να αλλάξει αλλά χλωμό το βλέπω.
-
@vast said in Toyota Corolla 2019:
Εγω πάντως για corolla hybrid hatchback, το έκλεισα 28 Σεπτεμβρίου και είναι my21. Έτσι γράφει το χαρτί, παραλαβή πρώτες 2 εβδομάδες του Γενάρη.Όσο αφορά το τι διαφορετικό θα έχει το my22, σε ξένα forum διαβάζω ότι η corolla θα έρχεται πλέον με το καινούργιο infotainment σύστημα Toyota smart connect, όπως αυτό του yaris cross. Πραγματικά λυπηρό που για 2 μήνες ουσιαστικά θα χάσω την αναβάθμιση απο my21 σε my22 αλλά τι να κάνεις.Θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία εαν γίνεται κάτι να αλλάξει αλλά χλωμό το βλέπω.
Ανετα αλλάζεις, με την όποια διαφορά στην τιμή βέβαια.
-
αυτό είναιένα ενδιαφέρον site με τις αλλαγές στο νέο μοντέλο MY22
https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/202681-my22-corolla-announced/
όπου icon tech για Ελλάδα πρέπει να ειναι απο style και πανω -
Συμφωνα με το λινκ η παραγωγη των μοντελων 2021 σταματα τον Δεκεμβριο. Αρα λογικα αν το αυτοκινητο σας κατασκευαστει το 2022, θα παραλαβετε την νεα εκδοση. Δεν νομιζω πως το εργοσταστιο θα κατασκευαζει 2 εκδοσεις ταυτοχρονα.
Toyota Corolla 2019