-
Δεν ξέρω τι να πω. Πολύ στενάχωρη ημέρα.
Άξια, ευγενική, ηθική, ειλικρινής, αγωνίστρια.
Μια πολιτικός που δεν υπέκυψε στον λαϊκισμό. Μπορεί να ήταν αρχηγός ενός μικρου εκλογικά κόμματος αλλά ήταν μια πολύ σοβαρή και Μεγάλη πολιτικός.Καλό ταξίδι, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια της και στους φίλους της. Μικρότερο το ΠΑΣΟΚ/Κιναλ από σήμερα.
-
Τι να πεις και τι να μην πεις.
Αναπάντεχο, ξαφνικό και θλιβερό γεγονός. Κόμπος στο στομάχι.
Η σιωπή μάλλον ταιριάζει περισσότερο σε αυτά τα γεγονότα. -
Σχετικά με στο σκηνικό στο ΠΕΡΑΜΑ.
Ότι και να γίνει θα φταίει η αστυνομία. Γιατί την έχουν για σάκο του μποξ ώστε να παίζουν τα πολιτικά παιχνίδια τους.Δεν ξέρω αν δώθηκε εντολή παύσης καταδίωξης, δεν ξέρω αν την άκουσε η μια ομάδα αλλά η άλλη δεν το κατάλαβε και συνέχισε κτλπ κτλπ.
Ξέρω ότι στο υποθετικό σενάριο όπου θα χτυπούσαν έναν κακομοίρη πεζό αφού είχε σταματήσει η καταδίωξη και το όχημα συνέχιζε την ξέφρενη πορεία του με χαρά επειδή ''ξέφυγε από τους ΔΙΑΣ'', θα υπήρχε το ερώτημα: ''Ποιος έδωσε εντολή να τους αφήσουν ανενόχλητους και τώρα σκοτώθηκε ένας αθώος πολίτης''; ''Ποιος έδωσε εντολή να σταματήσει η καταδίωξη;''Κοινώς ότι και να γίνει θα φταίνε οι μπάτσοι.-
Τέλος αν από απόσταση 2-3 μέτρων ρίχνουν 40 σφαίρες και μόνο οι δύο βρίσκουν ''ψαχνό'', τότε σημαίνει 2 πράγματα. Ή είναι πιο άσχετοι από εμένα που δεν έχω ρίξει με περίστροφο ή στόχος ήταν να σταματήσουν το όχημα και όχι να σκοτώσουν.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
αν ειναι δυνατον να ασχολουμαστε με ΕΔΕ και δεν ξερω εγω τι αλλα οταν καποιος κανει τη δουλεια του και κινδυνευει. τι παει να πει 'καντε πισω' και 'σταματηστε' που λεει τους μεταβιβασε η ιεραρχια? η δουλεια τους ειναι να μην κανουν πισω. καποιος πρεπει να φυγει, εκει στα κεντρικα και παραπανω.
θεματα εκπαιδευσης αστυνομιας, εξοπλισμου, οτι χαθηκε ενα νεος ανθρωπος και ειναι κριμα πραγματικα να τα συζητησουμε. η παραβατικοτητα των γυφτων δεν ειναι για συζητηση αλλα για μετρα. το 12χρονο με την αδεσποτη σφαιρα ξεχαστηκε. και οι τοσες ανομιες των γυφταιων. και αν οι ιδιοι τωρα συντηρουν ζεστο-καυτο το θεμα ειναι μονο και μονο για να λαβουν μεγαλυτερη ανοχη.
λυση ομως στο προβλημα ουτε μπλε ουτε ροζοπρασινη βλεπω, να υποχρεωσουν τους κωλογυφτους να χασουν το πρωτο συνθετικο. τοσο με οργανωμενη συμβολη του κρατους ωστε να ενταχθουν οσο και οργανωμενη ασφαλεια επισης απο το κρατος. αλλα για τα ψηφαλακια ολοι θα χαιδεψουν.Το λιγοτερο που μπορω ειναι να προσυπογραψω το κειμενο του αιλουροειδους!
-
Μην λέτε ό,τι θέλετε. Είναι υποχρέωση των ενστόλων να υπακούν στις διαταγές των ανωτέρων τους, όπως ορκίσθηκαν και όπως ορίζουν οι Κανονισμοί. Το τι έγινε θα το βρούνε τα Δικαστήρια και η Υπηρεσία. Αν όμως δεν υπάκουσαν σε διαταγή, είναι έκθετοι. Πολλές φορές είναι προτιμότερο να σταματήσει μια καταδίωξη γιατί η συνέχισή της είναι πιο επικίνδυνη από την ματαίωσή της. Θα τα βρούνε αυτά στις ανακρίσεις.
-
Παρακαλουνται οι συμπολιτες μας ληστες, μετα την διαπραξη των αδικηματων τους να κατευθυνονται σε ανοικτους χωρους οπως πχ( Κοπαϊδα, θεσσαλικος καμπος, καμπος Μεσσαράς). Εκει θα μπορουν να παιξουν με ορους ασφαλειας το παιχνιδι κλεφτες και αστυνομοι διχως κινδυνο να σκοτωθουν ή να σκοτωσουν αλλους. (Για τους γρηγορους προτεινονται και οι πιστες Σερρων και Μεγαρων). Για τις πιστες θα υπαρξει ενημερωση για τις ωρες που θα ειναι ανοικτες στο ληστρικο κοινο. Τελος να αποφευγονται μεταξυ δημοκρατικων συμπολιτων ληστων αλλα και φασιστων αστυνομικων οι ασκοπες μετακινησεις εντος λεκανοπεδιου αλλα και μεγαλων αστικων κρντρων. Η υπακοη στα παραπανω θα τυγχανει ευνοικης αποψης για τα μελη των δυο ταξικων εχθρων (ληστων και αστυνομικων) απο τους οργανισμους που διαχειριζονται την αισθηση περι δικαιου κατα τροπο ανεξαρτητο και ακριβοδικαιο. Για περισσοτερες πληροφοριες οι ενδιαφερομενοι μπορειτε να απευθυνθειτε στα κατα τοπους γραφεια της εξοκοινοβουλευτικης αριστερας, τις καθε λογης κινησεις ανυπακουων πολιτων, ΜΚΟ αλλα και στο χαμογελο του Χαζου. Τελος παντα υπαρχουν τα γραφεια των γνωστων Δημοκρατικων κομματων που μπορει να ζητησει ασυλο καθε κατατρεγμενος κλεφτης ή αστυνομικος που επιθυμει να αυτομολησει.
-
Εχω καιρό να γράψω στο φόρουμ το παρακολουθω που και που, τις τελευταίες μέρες έχω λιγότερη δουλειά λείπουν και τα διαβολάκια με την μάνα τους και βρήκα χρόνο να διαβάσω λίγο περισσότερο
Και κατέληξα εδω. Τι το θελα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι αλλά συνήθισα το τελευταίο δίμηνο από την κίνηση να το παθαινω οπότε μια ανοσία την απέκτησα πιστευω
Απλά επειδή συμπαθώ πολλους εδω μεσα απο τα γραφόμενα τους σε αλλά τοπικ θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε λίγο ότι η ανθρωπινη ζωή εχει την περισσοτερη σημασία και σε αυτό δεν χωράνε ναι μεν αλλα.ναι μεν αλλά σημαίνει χαιρετίζω τον ήλιο με το δεξί χεράκι τεντωμένο
δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε δολοφονίες που ξεκαθαρα φαίνονται γιατί εγιναν.δεν είναι άποψη απο "αριστερουληδες", είναι κοινή λογική νομίζωΥ. Γ το ότι πηγε η Χ συλλογικότητα στο σπίτι ενός υπουργου για να πεταξει τρικάκια δεν μπορεί να αναφέρεται ως αντίλογος σε μια δολοφονία του κρατικου μηχανισμου.Πάλι νομίζω δεν ξέρω
-
Υπερβολές... Ξυπνησε ο κρατικός μηχανισμός το πρωί και είπε να πάει για κυνήγι ρομα...
Πλην όμως, θα μπορούσε και το δικό μου παιδί να είναι μέσα στο αμάξι ως επιβαίνοντας. Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φερνει η ζωή. Οπότε χρειάζεται διερεύνηση. Αν όντως έπεσαν 30 και βάλε σφαίρες και δεν πήγαν ούτε στα λάστιχα, ούτε στην καμπίνα αυτοί που τις έριξαν είναι το λιγότερο επικίνδυνοι. Όσο και αν η γενική περιγραφή των γεγονότων (καταδίωξη, εμβολισμός κλπ) δείχνει πιστευτή, η κατάληξη γεννάει ερωτηματικά. Λογικά υπάρχει άμυνα των αστυνομικών, φαίνεται ότι ο οδηγος πήγε να τους σκοτώσει αλλά 30 σφαίρες (αν έπεσαν τόσες και δεν είναι μουφα) δείχνουν έλλειψη κρίσης, ψυχραιμίας και εκπαίδευσης.
-
Να πω και γω κάτι μη πολιτικά ορθό, που είναι και της μοδος.
Εκτός απ τη μάνα και τον πατέρα του σκοτωμένου, κανείς από εμάς δεν "συμπάσχει με τους ρομά" και κατά βάθος κανένας μας δεν νοιάζεται για το δρόμο που διάλεξαν οι γύφτοι να ζουν τη ζωή τους, αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Ούτε οι αριστεροί ή δεξιοί που προσπαθούν, να μασουν ψηφαλάκια ο καθένας απ το ακροατήριο του.Αλλά παιδιά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, ΘΕΣΜΙΚΟ στον τρόπο που λειτουργεί αυτό το πράγμα που λέγεται Ελληνική Αστυνομία. Και γω που δεν είμαι δεξιός, αλλά δεν είμαι παραβατικος, στην ανάγκη μου τους μπάτσους θα καλέσω, όχι τίποτα χίπιδες από συλλογικότητα...
Αλλά πλέον μιλάμε για μεγάλο κομμάτι της ΕΛ.ΑΣ. που δρα σαν τους παραβατικους, επανειλημμένα και με την άγαρμπη κάλυψη των ΑΡΔ, προς πολιτικό όφελος. Νέα Δημοκρατία έχουμε, δεν έχουμε Χούντα, για να μπορούν μερικοί κατσαπλιάδες με στολή να καταστρατηγουν κάθε αρχή και κανόνα.
Αν δεν γίνει καμία ενέργεια απ την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και την κυβέρνηση για Κάθαρση, πλέον μιλάμε για αναρχία και ανομία, απ αυτούς που πρέπει να φυλάνε τον νόμο και την τάξη. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η Υπουργός δεν μπορεί να φτιάξει ομελέτα, αν δεν σπάσει 18χρονα αυγά! Και δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν, εκτός απ' αυτούς που την ψήφισαν και, με τη βοήθεια του Θεού, θα την ξαναψηφίσουν.
δηλαδη λογοδοτεί (την ξανα-ψηφιζουν ή δεν την ξαναψηφιζουν) μόνο σε αυτους που την ψήφισαν?οι υπολοιποι δεν εχουν δικαιωμα να την κρινουν?
(ενταξει δεν εχω ελπιδα να παρω ουσιαστικη απάντηση αλλα λεμε τωρα) -
Εκτός απ τη μάνα και τον πατέρα του σκοτωμένου, κανείς από εμάς δεν "συμπάσχει με τους ρομά" και κατά βάθος κανένας μας δεν νοιάζεται για το δρόμο που διάλεξαν οι γύφτοι να ζουν τη ζωή τους, αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Ούτε οι αριστεροί ή δεξιοί που προσπαθούν, να μασουν ψηφαλάκια ο καθένας απ το ακροατήριο του.Αλλά παιδιά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, ΘΕΣΜΙΚΟ στον τρόπο που λειτουργεί αυτό το πράγμα που λέγεται Ελληνική Αστυνομία. Και γω που δεν είμαι δεξιός, αλλά δεν είμαι παραβατικος, στην ανάγκη μου τους μπάτσους θα καλέσω, όχι τίποτα χίπιδες από συλλογικότητα...
Αλλά πλέον μιλάμε για μεγάλο κομμάτι της ΕΛ.ΑΣ. που δρα σαν τους παραβατικους, επανειλημμένα και με την άγαρμπη κάλυψη των ΑΡΔ, προς πολιτικό όφελος. Νέα Δημοκρατία έχουμε, δεν έχουμε Χούντα, για να μπορούν μερικοί κατσαπλιάδες με στολή να καταστρατηγουν κάθε αρχή και κανόνα.
Αν δεν γίνει καμία ενέργεια απ την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και την κυβέρνηση για Κάθαρση, πλέον μιλάμε για αναρχία και ανομία, απ αυτούς που πρέπει να φυλάνε τον νόμο και την τάξη.Μα πες μου σε παρακαλώ πολύ. Πως είναι δυνατόν κάθε, μα κάθε φορά που ΕΛΑΣ κανει κάτι να το κάνει λάθος. Κι όταν δεν κάνει τίποτα, πάλι λάθος να είναι? Και γιατί δεν μπορεί να σκεφτεί κανείς τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που μπορεί να είναι, και μάλλον είναι φτωχαδάκι και έμεινε χωρις μέσο να πηγαίνει στο μεροκάματο? Κι γιατί ν μην πουμε το σενάριο ότι αυτά τα 3 άτομα αν τα άφηναν δεν πήγαιναν να κάνουν μια ληστεία, ή τραυμάτιζαν μια πεζή γυναίκα με το παιδί της ας πούμε? Πάλι η αστυνομία δεν θα έφταιγε?
-
Δεν είναι θέμα λάθους της αστυνομίας γενικά, είναι θέμα απόλυτης παράνοιας και σύγχυσης σε συγκεκριμένα γεγονότα όπως αυτό στο Πέραμα που αμαυρώνουν την εικόνα της και εμένα προσωπικά με γεμίζουν ανασφάλεια.
Από την επικοινωνιακή διαχείριση και το απόλυτο ψέμα της αρχικής ανακοίνωσης περί 7 τραυματισμένων αστυνομικών ενώ τελικά ήταν όλοι συλληφθέντες , περί του νεκρού ως σεσημασμενου κακοποιού που τελικά είχε λευκό ποινικό μητρώο, και που τελικά καθόταν στο πίσω κάθισμα και άρα δεν είχε καμία ευθύνη για τον... φονικό εμβολισμό , μέχρι το ότι επαγγελματίες εκπαιδευμένοι άδειασαν τα όπλα τους σε κατάσταση πανικού σαν φοβισμένα φανταρακια , το γεγονός πως κάποιος από τους τρεις διέφυγε !!!! (αλήθεια πώς τα κατάφερε ανάμεσα σε τέτοιους άριστους επαγγελματίες ) , το ότι πριν λίγη ώρα άλλη ομάδα ΔΙΑΣ τους καταδίωκε αλλά πήρε εντολή να εγκαταλείψει την υπεραποστολη του κλεμμένου Hyundai 20ετιας με γύφτους μέσα ( μετά από όλα αυτά ελέγχεται κατά την άποψη μου το αν ήταν κλεμμένο το αυτοκίνητο) και άλλη ομάδα ΔΙΑΣ που πέρασε μπροστά τους με ταχύτητα ξεκίνησε νέα καταδίωξη χωρίς καμία συνεννόηση...
Αν αυτά δεν σας προβληματίζουν λίγο τότε δεν ξέρω τι μας συμβαίνει ως κοινωνία. -
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δεν γίνει καμία ενέργεια απ την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και την κυβέρνηση για Κάθαρση, πλέον μιλάμε για αναρχία και ανομία, απ αυτούς που πρέπει να φυλάνε τον νόμο και την τάξη.Μα πες μου σε παρακαλώ πολύ. Πως είναι δυνατόν κάθε, μα κάθε φορά που ΕΛΑΣ κανει κάτι να το κάνει λάθος. Κι όταν δεν κάνει τίποτα, πάλι λάθος να είναι? Και γιατί δεν μπορεί να σκεφτεί κανείς τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που μπορεί να είναι, και μάλλον είναι φτωχαδάκι και έμεινε χωρις μέσο να πηγαίνει στο μεροκάματο? Κι γιατί ν μην πουμε το σενάριο ότι αυτά τα 3 άτομα αν τα άφηναν δεν πήγαιναν να κάνουν μια ληστεία, ή τραυμάτιζαν μια πεζή γυναίκα με το παιδί της ας πούμε? Πάλι η αστυνομία δεν θα έφταιγε?
Το ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν κάθε φορά που κάποιοι αστυνομικοί διαπράττουν φόνο, να τους δικαιολογούμε με αστείες έως ηλιθιες δικαιολογίες;
Δηλαδή σκοτώσαν έναν 18χρονο στο πίσω κάθισμα, ως εκδίκηση αν τυχόν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν είχε αύριο μεταφορικό μέσο;
Ή τον σκοτώσαν ως εκδίκηση προληπτικά, μην τυχόν και το όχημα στο οποίο ήταν συνεπιβάτης, στο μέλλον εμπλέκονταν σε θανατηφόρο ατύχημα;
Κι αν υπάρχει κάτι ουσίας που πρέπει να γίνει, είναι πως αυτοί οι 7 που σκοτώσαν τον γύφτο χτες, αυτοί που σκοτώσαν τον π@ύστη και δικάζονται τώρα, και όλοι οι άλλοι μπάτσοι (δεν αξίζουν να λέγονται Αστυνομικοί) που έχουν εμπλακεί σε τέτοια, ακόμη κι αν δεν τιμωρηθούν, θα έπρεπε είτε να πάνε σπίτι τους ή να μετατα χθουν σε υπηρεσίες καθαριότητας κλπ. γιατί δεν είναι σε θέση να φέρουν όπλο και να κάνουν αυτή τη δουλειά, είναι ακατάλληλοι, πως το λένε...
-
Όμως για μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είμαστε πολύ καλύτερα από τη Σαουδική Αραβία, το Ιράν και την Ινδία.
-
Η ιστορία του Περάματος δείχνει ότι τα λυμένα χέρια δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν. Τα περιστατικά βίας είναι στην ημερήσια διάταξη και δεν τρέχει κάστανο. Ίσα ίσα που υπάρχουν και υπερασπιστές σε διάφορες κλίμακες. Φυσικά τον χορό θα σύρει ο αγαπημένος βιβλιοβοθρης* ο οποίος την πάτησε μεγαλοπρεπώς αφού απέναντι του δεν ήταν η ΓΑΒγη και η εφημερίς των συμμοριτών αλλά ο αστικός φάρος της χώρας που έχει τους 4Τ μέσα. What a plot twist.
Τα Hyundai accent πρώτης γενιάς ζουν νέες στιγμές δόξας αφού είναι περισσότερο ποθητά από τα smart για τους χαλκολαγνους συμπολίτες μας.
Έννοειται πως το "ένα αυτοκινητάκι πήραν" δεν είναι διόλου αμελητέο και σχεδόν ολοι όσοι δεν ζούμε σε ακριβά προάστια "έχουμε χάσει κάτι"**. Οπότε ναι, να συλληφθούν.
Ομως εδώ το πράγμα ξέφυγε. Δεν γράφω λεπτομέρειες, τα έχουν πει άλλοι και δεν είναι αθλητική εκπομπή να αναλύουμε τις φάσεις.
Βottom line: Τα κωλοπαιδα του βρωμοπασοκου τότε και του κνιτη τώρα θέλουν μάζεμα.
Χθες παραλίγο να έχουμε νέο Αξαρλιάν αφού κάποιο "φτωχό ενστολο νέο παιδί" έσπασε μια βιτρίνα η οποια "ευτυχώς" έκοψε χέρι και όχι λαιμό. Να έχετε υπόψη σας όμως ότι και μηριαία αρτηρία να κόψει μπορεί να πεθανεις από αιμορραγία. Οι νεκροί της Κηφισιάς θα ήταν δύο αλλά ο δεύτερος τη γλίτωσε για 3cm σε εκείνο το σημείο. Κάτσε να γράψω ότι ήταν το περιστατικο με το φυσικό αέριο, γιατί μπορεί να με κατηγορήσει κανένας καρουμπαλοφιλος ότι το χρεώνω στην αστυνομία.*Αυτος ο σκατατζουλης που το παίζει ότι "εμείς αποφασίζουμε και χου φαξ Σωτηράκη και την παρέα του" αλλά θα το ξανακλειδωσει το μαγαζί αφού χάρη στις Μπολσοναριες τους έχουμε 5πλασιους κρίσιμους δείκτες από πέρσι τέτοια εποχή.
**Μέσα στη χοντρή κρίση (2013) μια ολόκληρη προίκα από Kadett GSi (το αμάξι ήταν φανοποιειο αλλιώς σιγά μη τη γλίτωνε αφού ήταν παναλαφρο ως αδειο, εκτός αν τους απέτρεπε το roll cage). Οπότε kadead μέχρι να μαζευτούν ξανά τα πράγματα αλλά στο τελος βαρέθηκα...
-
Τι να πείς πχιά όταν η λογική βιάζεται παρα φύση, όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.. Ένα βίντεο-χίλιες λέξεις, μπράβο και συχαρητήρια στην αστυνομία. Στο 0:15 πανηγύρισα σαν να βάζει γκόλ ο γαύρος από την κίνηση του ένστολου δεξιού εξτρέμ. Καλημέρα
#mono_matsouki
-
Αστυνομοκρατία, κρατική βία.
Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο.
-
Διαβάσαμε ότι η πορεία ήταν ενάντια στην υποχρεωτική λήψη dna από κάποιους συλληφθέντες σε μια κατάληψη και ότι ήταν κάπου 200 άτομα. Αλήθεια, τι εμπόδιζε την ίδια αστυνομία που κάνει όσα έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα να προσάγει όλους τους συμμετέχοντες; Θα βγαίνανε καποια διαμαντακια από τη μια πλευρα. Μήπως όμως θα έβγαιναν και από την άλλη;
-
Όπως έγραψα το περιστατικό πρέπει να διερευνηθεί. Για διάφορους λόγους. Αλλά μου κάνουν εντύπωση τα γραφόμενα διαφόρων συμφορουμιτών παραπάνω, άλλες καταθέσεις διαβάζω εγώ και άλλες αυτοί, με μεγάλη πιθανότητα βέβαια το κάθε "μέσο" να διανθίζει τις καταθέσεις των μαρτύρων κατά πως του αρέσει. Από αυτά που έχω διαβάσει εγώ, χωρίς να εγγυώμαι βέβαια την ακρίβειά τους.
Ο σκοτωμένος (πατέρας δύο παιδιών, μην το ξεχνάμε) ήταν ο οδηγός. Τον έβγαλαν από την πόρτα του συνοδηγού έξω, αφού πρώτα είχαν βγαλει τον -τραυματία- συνοδηγό.
Το αυτοκίνητο μπορούσε αν ήθελε να διαφύγει σε παρακείμενο δρόμο, δεν το έκανε, αντ' αυτού ο οδηγός αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να τραυματίσει/σκοτώσει αστυνομικούς.
Αυτός που κάθονταν πίσω (που "διέφυγε") έλαβε πολλές φορές την προειδοποίηση να σταματήσει, δεν τον πυροβόλησαν (άρα μάλλον οι αστυνομικοί δεν έκαναν turkey shot με ρομά).
Φαίνεται ότι από το κέντρο υπάρχει σαφής οδηγία να σταματήσουν την καταδίωξη και ότι γίνεται ένα τουρλουμπούκι με την εντολή να πηγαίνει σε μια αρχική ομάδα και την καταδίωξη να την συνεχίζει άλλη που είδε το αμάξι να περνάει απο μπροστά. Υπάρχει επίσης αναφορά από το κέντρο ότι "δεν μας ακούν". Τώρα δεν τους άκουγαν γιατί δεν ήθελαν ή γιατί (όπως λέγεται) οι μοτοσυκλετιστές δεν έχουν... ακουστικά για το ασύρματο (άλλη μια πρωτοτυπία, μπράβο μας) θα φανεί στην συνέχεια.
Προς το παρόν αυτό που έχω συμπεράνει ατομικά (αλλά βέβαια περιμένω τους ειδικούς) είναι ότι στην κατάληξη του επεισοδίου είχαμε πρόθεση να τραυματιστεί/ίσως και σκοτωθεί αστυνομικός και αυτοάμυνα από τους αστυνομικούς. Ήταν νόμιμη η αυτοάμυνα αυτή (ή αντέδρασαν όποιος θα αντιδρούσε ο όποιος από εμάς); Έπρεπε να κάνουν κάτι άλλο; Μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο; Αυτά πρέπει να απαντηθούν.
Συν βέβαια όλα τα τραγελαφικά με μοτοσυκλετιστές που δεν έχουν ακουστικά για να ακούνε τον ασύρματο, συν το ότι έπεσαν (αν έπεσαν) 30 σφαίρες (υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει που ήταν κάτοικοι στα γύρω σπίτια και είδαν το συμβάν, πως δεν άρπαξαν καμία αδέσποτη...) -
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο εισαγγελέας και ο ανακριτής.
Το βασικό όμως είναι να αλλάξει ο νόμος και να σοβαρευτούν , αφού δεν μπορεί να σταθεί πρόθεση στους αστυνομικούς που όταν ξεκινούν την βάρδια τους δεν ξέρουν τι θα συναντήσουν.Σήμερα πάντως ο συνδικαλιστής αστυνομικός τον γλέντησε καλά τον τζανακόπουλο που χτες πήγε για τα ψηφαλάκια στους ρομά.
Γελοίος . Απορώ τι του βρίσκει το κορμί...
Από την άλλη ανάλογες απορίες έχω και για το άλλο κορμί με την μπαγκέτα, που επίσης την τραβάει ο αγαπητός βόθρης του ιωάννη...
Τελικά μήπως κάνουμε κάτι λάθος οι υπόλοιποι ?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2