Oct 1, 2007, 12:49 PM

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τώρα τελευταία τα χρησιμοποιώ όλο και πιο συχνά 'παίζοντας τα' σε όποιον με στραβώνει από απέναντι με τα δικά του φώτα ομίχλης. Με το Bora που δεν έχει, είμαι αναγκασμένος να παίξω προβολείς.

Εξυπακούεται ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο απέναντι, και κανένα μπροστά μου.

Δεν καταλαβαίνουν Χριστό , Χρήστο. Νομίζουν ότι είσαι και εσύ κάγκουρας.

Χθες στο Village στο Ρέντη , στην έξοδο κάνει καμπύλη ο δρόμος που σε βγάζει από το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που είναι εκεί τυφλώνουν αυτούς που βρίσκονται στο δρόμο που περιμένεις να βγεις και εσύ. Κανείς , μα κανείς δεν έσβηνε τα μεσαία φώτα του όσο περίμενε. Ένας ή δύο μάλιστα είχαν ανάψει και τα προβολάκια από μέσα από το Village.

Μετά , στην Π. Ράλλη , ζώων εγώ που δεν άναψα φλας για να αλλάξω λωρίδα με το αυτοκίνητο που ακολουθούσε να βρίσκεται στα 40-50 μέτρα. Μόλις με είδε ότι πήγα να του πάρω το οικόπεδο που βρίσκοταν στα 50 μέτρα από αυτόν ( ταχύτητες περί τα 40 χάω ) επιτάγχυνε και κόλλησε πίσω μου. Γύρισα κανονικά στην λωρίδα μου και στην πρώτη ευκαιρία ήρθε και μου ζήτησε τα ρέστα γιατί πήγα να μπω στη λωρίδα του χωρίς φλας. Δεν λέω ότι έκανα το σωστό που δεν άναψα φλας αλλά ήταν 50 μέτρα πίσω μου. Νομίζω ότι ο κόσμος πετάει την σκούφια του για καυγά. Την ώρα που μου μίλαγε και έβγαζε τα σώψυχά του , έκλεισα το παράθυρο λέγοντας ' Τι λέει ο άνθρωπος ' και έφυγα. Αυτός με πέρασε με τουλάχιστον +30 χάω από τη μέση ταχύτητα κίνησης του δρόμου ( δηλαδή καμιά 70αριά ) μετά από λίγο ( δευτερόλεπτα ) και μπήκε μπροστά μου ( ως σωστός τσαμπουκάς ). Σκεφτηκα προς στιγμήν ότι θα έχουμε θερμό επεισόδιο αλλά έφυγε.