-
Οπως γυρναγα απο περ.Υμηττου, σε ενα φαναρι που ερχοταν απο το αντιθετο, περναει καρακοκκινο μαζι με 3-4 αλλα αμαξια, και οπως ξεκινησαμε πηγαμε να τρακαρουμε
Μιλαμε οχι απλα περασε, αλλα το εσφαξε το φαναρι
Στην συνεχεια με εβριζε κιολας που πηγα να πεσω επανω του, Ο ΑΛΗΤΗΣ που ειμαι!!!!
Για να μην βγω απο το αμαξι μου και περασω την υπολοιπη τουλαχιστον μερα στο κρατητηριο, καβαλησα την κορνα μπας και δεν το ξανακανει, αλλα τελικα αυτο που εκανα ηταν να κραταω την κοπελα μου που ηταν ετοιμη να βγει εξω, γιατι η κοπελα του αλλου του βλακα ζηταγε και αυτη τα ρεσταΕχω ξαναπει, εαν ζητησει καποιος συγνωμη, στο επομενο milisecont το εχω ξεχασει, αλλα αν ζητησει τα ρεστα, τοτε γινομαι τουρκος
Εγω φταιω που ακομα δεν εχω βαλει την εγκατασταση με τα αυγα στην κονσολα
-
after και εγω το ιδιο.αν κανει νοημα οτι νταξει σορυ η εκανα μαλακια το ξεχναω αμεσως και τον ξεχναω.ελα ομως που αυτοι ειναι ειδη προς εξαφανιση.
-
Αυτό είναι που σε εξαγριώνει. Δεν φτάνει που κάνουν την πατάτα, έχουν και θράσος από πάνω. Η γαϊδουριά και η αναισθησία τους σε βγάζει πέρα από κάθε όριο αυτοσυγκράτησης.
Και εγώ έχω τύχει πολλές φορές πίσω από ταρίφες κτλ και μόλις μου κάνει νόημα με το χέρι μισό λεπτό ή ανάψει αλαρμ δεν κορνάρω ούτε φωνάζω. Αλλά όταν ο άλλος χωρίς να στο ζητήσει ή να σου κάνει νόημα, σε αναγκάζει να τον περιμένεις αδιαφορώντας για το τι γίνεται πίσω του, είναι αναίσθητος και δείχνει να ενοχλείται κιόλας, ε εκεί και να θες δεν μπορείς να κρατηθείς...!
-
To καλοκαίρι μέτρησα περισσότερες από 80 παραβιάσεις του κόκκινου, πέρασμα ζωντανά και με άγνοια του κινδύνου από τους δολοφόνους οδηγούς, σε όλες τις ώρες τις ημέρας και με κάθε είδους οχήματα στις περιοχές Μεταμόρφωσης - Αγ. Παρασκευής που κυκλοφορούσα λόγω εργασίας.
-
Μη το βλέπετε μόνο αρνητικά. Η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη δημιουργεί θέσεις εργασίας και αναθερμαίνει την οικονομία.
-
Εχθές το βράδυ ΖΩΟ με περικεφαλαία, στο κέντρο της πόλης, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη. Εγώ βρισκόμουν ένα αυτοκίνητο πίσω όταν ο μπροστινός μου τα είδε όλα όταν με πράσινο καραμπινάτο, και πηγαίνοντας ευτυχώς χαλαρότατα εξαιτίας ποδηλάτη, πέρασε σχετικά γρήγορα το παραπάνω ΖΩΝΤΑΝΟ παραβιάζοντας το κόκκινο και αφήνοντάς μας και τους δύο με το στόμα ανοιχτό και την ψυχή στην κ@λ@τσεπη. Μέσα στην πόλη και στις 8 το απόγευμα. Πώς τα δίνουν τα διπλώματα θα ήθελα να μάθω..
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
Πώς τα δίνουν τα διπλώματα θα ήθελα να μάθω..Μαλλον βραδυ τα δινουν και η πορεια γινεται σε χωραφι. Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει. Προχθες πηγαινα απο Ν. Ιωνια προς Φιλαδελφια για να βγω εθνικη οδο. Δρομος 2 λωριδων..οπου μερικα μετρα πιο κατω ξεκιναει ξεκιναει εσοχη στα αριστερα για αριστερη στροφη με φαναρι. Οι δυο λωριδες συνεχιζουν ευθεια και η αριστερη χωριζεται απο αυτες με τσιμεντενιο κρασπεδο και φαναρι για αυτοκινητα και πεζους. Εχω σταματησει λοιπον δευτερος στο φαναρι για αριστερα...και μεσα πλεον στο διαζωμα...και την στιγμη που αναβει πρασινο και ξεκιναω βλεπω χαροτικη σφηνα απο δεξια μου απο ενα μπλε....η ματιζ η γκολφ με μια κυρατσα μεσα και παιδακι στο πισω καθισμα. Φρεναρω...φραναρει και αυτη (το δικο της αυτοκινητο μισο στην λωριδα μου ..καθετα σε εμενα...και μισο στην λωριδα που παει ευθεια...με το κρασπεδο στην μεση του αυτοκινητου.) Κυρια μου της λεω..τι κανετε!?!?!?! Και η απαντηση 'ειμαι απο δεξια και εχω προτεραιοτητα'!!!! Σε μια λωριδα δρομο της λεω και με κρασπεδο??? 'επιμονη αυτη...ειμαι απο δεξια και εχω προτεραιοτητα!!!. Νυχτα το πηρες το διπλωμα της κανω και φευγω. Εεεε σε ολη την διαδρομη μεχρι να στριψει ειχε τα φωτα ομιχλης αναμενα και την μικρη σκαλα ανοιχτη. Τα φωτα πορειας δεν της δειξανε πως αναβουν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο αμάξι που έχω με προβολείς ομίχλης, φοβάμαι ότι το κουμπί δεν λειτουργεί πλέον λόγω αχρησίας. Μπορεί να έχω και 3 χρόνια να το πατήσω.Έτσι και σε εμένα. Τα ανάβω μερικές φορές όταν κυκλοφορώ μόνος μου σε επαρχιακούς δρόμους για να δω ότι είναι ΟΚ.
-
Τώρα τελευταία τα χρησιμοποιώ όλο και πιο συχνά 'παίζοντας τα' σε όποιον με στραβώνει από απέναντι με τα δικά του φώτα ομίχλης. Με το Bora που δεν έχει, είμαι αναγκασμένος να παίξω προβολείς.
Εξυπακούεται ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο απέναντι, και κανένα μπροστά μου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τώρα τελευταία τα χρησιμοποιώ όλο και πιο συχνά 'παίζοντας τα' σε όποιον με στραβώνει από απέναντι με τα δικά του φώτα ομίχλης. Με το Bora που δεν έχει, είμαι αναγκασμένος να παίξω προβολείς.Εξυπακούεται ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο απέναντι, και κανένα μπροστά μου.
Δεν καταλαβαίνουν Χριστό , Χρήστο. Νομίζουν ότι είσαι και εσύ κάγκουρας.
Χθες στο Village στο Ρέντη , στην έξοδο κάνει καμπύλη ο δρόμος που σε βγάζει από το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που είναι εκεί τυφλώνουν αυτούς που βρίσκονται στο δρόμο που περιμένεις να βγεις και εσύ. Κανείς , μα κανείς δεν έσβηνε τα μεσαία φώτα του όσο περίμενε. Ένας ή δύο μάλιστα είχαν ανάψει και τα προβολάκια από μέσα από το Village.
Μετά , στην Π. Ράλλη , ζώων εγώ που δεν άναψα φλας για να αλλάξω λωρίδα με το αυτοκίνητο που ακολουθούσε να βρίσκεται στα 40-50 μέτρα. Μόλις με είδε ότι πήγα να του πάρω το οικόπεδο που βρίσκοταν στα 50 μέτρα από αυτόν ( ταχύτητες περί τα 40 χάω ) επιτάγχυνε και κόλλησε πίσω μου. Γύρισα κανονικά στην λωρίδα μου και στην πρώτη ευκαιρία ήρθε και μου ζήτησε τα ρέστα γιατί πήγα να μπω στη λωρίδα του χωρίς φλας. Δεν λέω ότι έκανα το σωστό που δεν άναψα φλας αλλά ήταν 50 μέτρα πίσω μου. Νομίζω ότι ο κόσμος πετάει την σκούφια του για καυγά. Την ώρα που μου μίλαγε και έβγαζε τα σώψυχά του , έκλεισα το παράθυρο λέγοντας ' Τι λέει ο άνθρωπος ' και έφυγα. Αυτός με πέρασε με τουλάχιστον +30 χάω από τη μέση ταχύτητα κίνησης του δρόμου ( δηλαδή καμιά 70αριά ) μετά από λίγο ( δευτερόλεπτα ) και μπήκε μπροστά μου ( ως σωστός τσαμπουκάς ). Σκεφτηκα προς στιγμήν ότι θα έχουμε θερμό επεισόδιο αλλά έφυγε.
-
Τώρα τελευταία τα χρησιμοποιώ όλο και πιο συχνά 'παίζοντας τα' σε όποιον με στραβώνει από απέναντι με τα δικά του φώτα ομίχλης. Με το Bora που δεν έχει, είμαι αναγκασμένος να παίξω προβολείς.Εξυπακούεται ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο απέναντι, και κανένα μπροστά μου.
Χθες στο Village στο Ρέντη , στην έξοδο κάνει καμπύλη ο δρόμος που σε βγάζει από το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που είναι εκεί τυφλώνουν αυτούς που βρίσκονται στο δρόμο που περιμένεις να βγεις και εσύ. Κανείς , μα κανείς δεν έσβηνε τα μεσαία φώτα του όσο περίμενε. Ένας ή δύο μάλιστα είχαν ανάψει και τα προβολάκια από μέσα από το Village.
Μετά , στην Π. Ράλλη , ζώων εγώ που δεν άναψα φλας για να αλλάξω λωρίδα με το αυτοκίνητο που ακολουθούσε να βρίσκεται στα 40-50 μέτρα. Μόλις με είδε ότι πήγα να του πάρω το οικόπεδο που βρίσκοταν στα 50 μέτρα από αυτόν ( ταχύτητες περί τα 40 χάω ) επιτάγχυνε και κόλλησε πίσω μου. Γύρισα κανονικά στην λωρίδα μου και στην πρώτη ευκαιρία ήρθε και μου ζήτησε τα ρέστα γιατί πήγα να μπω στη λωρίδα του χωρίς φλας. Δεν λέω ότι έκανα το σωστό που δεν άναψα φλας αλλά ήταν 50 μέτρα πίσω μου. Νομίζω ότι ο κόσμος πετάει την σκούφια του για καυγά. Την ώρα που μου μίλαγε και έβγαζε τα σώψυχά του , έκλεισα το παράθυρο λέγοντας ' Τι λέει ο άνθρωπος ' και έφυγα. Αυτός με πέρασε με τουλάχιστον +30 χάω από τη μέση ταχύτητα κίνησης του δρόμου ( δηλαδή καμιά 70αριά ) μετά από λίγο ( δευτερόλεπτα ) και μπήκε μπροστά μου ( ως σωστός τσαμπουκάς ). Σκεφτηκα προς στιγμήν ότι θα έχουμε θερμό επεισόδιο αλλά έφυγε.
-
-
το εμπεδώσαμε
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
το εμπεδώσαμεΔεν ήμουν απόλυτα σίγουρος...
-
Ηταν η μέρα του κόκκινου χτες ? Μεσημερι κοντα σην πλατεια Κανιγγος, δεν θυμαμαι καν γιατι εστριβα τοσο πολυ αργα δεξια, οταν περασε στα χιλιοστα γκαζωμενος με καρακοκκινο. Εξαλος απο την αδρεναλινη του φωναζα και μου ειπε οτι δεν το ειδε!!!!! Σε στενο με πλατος 4 μετρα!!!
Επισης ΖΩΑ οι φορτηγατζηδες που τωρα στο πεταλο ναι μεν εχει δυο λωριδες αλλα η μια ειναι κατηλλειμένη απο αυτους που προσπερνουν με 71, επι πενταλεπτο, αυτους που πηγαινουν με 70. αγαπημενο μου Hobby, ειδικα αν ανηφοριζει μετά,να μπαινω μπροστα τους και να σταματαω. Οχι αποτομα, σιγα, σιγα, ωστε να πεσουν στα 20.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Για να μην βγω απο το αμαξι μου και περασω την υπολοιπη τουλαχιστον μερα στο κρατητηριο, καβαλησα την κορνα μπας και δεν το ξανακανει, αλλα τελικα αυτο που εκανα ηταν να κραταω την κοπελα μου που ηταν ετοιμη να βγει εξω, γιατι η κοπελα του αλλου του βλακα ζηταγε και αυτη τα ρεστα
Καλά και άγια όλα τα άλλα, αλλά η κόρνα σε τη βοηθάει. Εκτός εάν βασίζεται στα πειράματα του Παβλόφ...
-
Ο χρήστης ipparxos_ έγραψε:
Για να μην βγω απο το αμαξι μου και περασω την υπολοιπη τουλαχιστον μερα στο κρατητηριο, καβαλησα την κορνα μπας και δεν το ξανακανει, αλλα τελικα αυτο που εκανα ηταν να κραταω την κοπελα μου που ηταν ετοιμη να βγει εξω, γιατι η κοπελα του αλλου του βλακα ζηταγε και αυτη τα ρεστα
Καλά και άγια όλα τα άλλα, αλλά η κόρνα σε τη βοηθάει. Εκτός εάν βασίζεται στα πειράματα του Παβλόφ...
Για να καταλαβει οτι εκανε βλακεια, και μπας και καταλαβει οτι δεν πρεπει να οδηγαει ετσι
Αν δεν παταγα θα νομιζε οτι ηταν ολα οκ, αρα θα το ξαναεκανε(που θα το ξανακανει) -
Επισης ισως λειτουργει η κορνα σαν ξεσπασμα...αντι να κοπανησεις τον μαλακα κορναρεις!
Δεν ξερω πως να την χαρακτηρισω....μια τυπισσα με Α3 1.6 φυσάει που πλακωθηκε στις κορνες γιατι της εκανα σφηνα (λέει) αφου παταγε και παταγε κορνα.....μπαινω δεξια και την περιμενω, με περναει ομως , και μας πιανει φαναρι.....παω διπλα της.
Εγω. Γιατι κορναρεται?
Κυρια. Γιατι κανεις σφηνες ΡΕ, θα μας σκοτωσεις? με το κουβαδακι σου?
Εγω....τι λεει λεω ρε πουστη μου αντε να τις εξηγησεις τωρα, το οτι τολμησες και μπηκες μπροστα της οτι δεν ειναι σφηνα και οτι ο δρομος δεν της ανηκει. Δλδ τις λεω ειναι θεμα μεγεθους? αν ειχα ενα πιο μακρυ αμαξι θα μπορουσα να σας σκοτωσω χωρις προβλημα?
Κυρια. Να πας να παρεις παπακι ΡΕ.
Εγω...αχαχαχαχα, εινα ιθεμα χρηματων δλδλ? αχαχα και δνε καταλαβαινω γιατι μιλαται με αυτον τον τροπο.
Κυρια. Να σε βριζω θα επρεπε ΡΕ μπλα μπλα
Εγω. αναψε το φαναρι και εφυγα γιατι τι να κανεις δλδ? να κατεβεις να την αρχισεις στις μπουφλες? Δεν λεει και το ξερουν οτι δεν θα το κανεις και σε αυτο βασιζονται....συμπεριφερονται σαν μηχανοβιοι δλδ....νταξ θα δηρει γυναικα? και φορουσα και τα ρουχα της δουλειας και ενταξει οσο να ειναι, με τα ρουχα της δουλειας δεν γουσταρω να κανω μαλακιες, γιατι οσο να ειναι να με απολυσουν δεν υπαρχει περιπτωση, αλλα δεν εινα ικαλο να ακουγεται οτι καποιος τσακωθηκε στο δρομο και φορουσε τα ρουχα 'ΤΑΔΕ' και εκει δουλευουν αλητες κλπ.Αντε αλλη μια μερα γυρισαμε ζωντανοι....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κυρια. Να πας να παρεις παπακι ΡΕ.
Απο αυτο και μονο καταλαβαινω οτι ηταν μια (σορρυ για την εκφραση) κακομαμημενη νεοπλουτη που την ταιζει ο αντρας/μπαμπας της, και τιποτα αλλο
Την αγνοεις και τελος, αξια της δινεις με τον διαλογο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κυρια: Να πας να παρεις παπακι ΡΕ.ratanplan: να κλειστείς σπίτι σου να περάσεις την κλιμακτήριό σου ΜΩΡΗ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]