-
Ti tha dialegate?Tha pairnate thn Boxster mono kai mono gia na lete oti exete Porsche?
-
Ti tha dialegate?Tha pairnate thn Boxster mono kai mono gia na lete oti exete Porsche?
-
-
το ενδιαφερον ειναι οτι μολις ειδα στην τηλεοπτικη εκπομπη του Auto Moto und Sport ενα συγκριτικο μεταξει Ζ4 3.0 και Boxter. Οι Γερμανοι το εδωσαν στην Ζ4 με διαφορα στηθους.
Το μποχτερ ειναι μποχτερ οποτε πολλοι θα το επερναν για αυτο το λογο αλλα τι μια φορα που οδηγησα το S2000 και πολλες φορες σαν συνεπιβατης ειναι πολυ καλο αυτοκινητο. Επισης η τιμη ειναι χιλιαδες λιγοτερο (και αμα θελει κανεις υπαρχει και υπερσυμπιεστης). Το μονο που μπορει να θεωρηθει μειονεκτημα (δεν το θεωρω εγω μειονεκτημα προσωπικα) ειναι οτι πρεπει να αλλαξεις ταχυτητες στις 8-9 χιλ στροφες. Πιο πλακα δηλαδη.
Νικος
ΥΓ: οποτε θα επερνα το S2000.
-
Ο χρήστης Achilleas έγραψε:
Ti tha dialegate?Tha pairnate thn Boxster mono kai mono gia na lete oti exete Porsche?Boxster για την παραπανω ροπη και τα 2 πορτ μπαγαζ.
-
Apo 8ema apodoshs den uparxh sugkrish. S2K owns boxster left right and center.
Apo 8ema ais8itikhs. O ka8enas exei ta gousta tou.
Apo 8ema Image. Poloi protimoun to Porche pou den einai antaksio tou onomatos tou. Gnomh mou fisika.
-
Porsche=Αυτοκίνητο
Honda=κατασκεύασμα
Αφού όλοι την πόρσε και τη φεράρι αντιγράφουν, γιατί να πάρεις το αντίγραφο αν μπορείς να πάρεις το original?
Επίσης η porsche έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης... -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Porsche=Αυτοκίνητο
Honda=κατασκεύασμα
Αφού όλοι την πόρσε και τη φεράρι αντιγράφουν, γιατί να πάρεις το αντίγραφο αν μπορείς να πάρεις το original?
Επίσης η porsche έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης...ε... χμ... σαν να έχει δίκιο το παιδί... Αν τα έχεις τα δίνεις, αυτό είναι το σίγουρο
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Επίσης η porsche έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής
Aυτό από που το συμπεραίνουμε?
-
An milame gia metaxeirismena 8a koitaga kai tin katastasi tou autokinitou.
Nomizw oti to S2k einai to idio e3wtiko me to Boxster kai profanws einai kai poio poiotiko apo auto.
Syn tou Boxster einai o kinitiras stin mesi kai to oti einai e3akylindros.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
my8os, to S2k einai kalytera apo to Boxster kai se a3iopistia (megali diafora) kai se poiotita.
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Porsche=Αυτοκίνητο
Honda=κατασκεύασμα
Επίσης η porsche έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης...Είναι χοντρό να λέμε ότι το S2000 είναι κατασκεύασμα, όπως και το ότι εξ΄ορισμού η συγκεκριμένη Porsche έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το S2000.
Εγώ θα επέλεγα Boxster σίγουρα, αν είχαμε να κάνουμε με την S. Αλλά αφού είναι η απλή το πράγμα σηκώνει σκέψη.
Τελικά όμως, μάλλον Boxster θα επέλεγα και πάλι, επειδή μάλλον είναι συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά σε πιο ουσιώδη θέματα, από την ποιότητα κατασκευής, όπως ανάρτησης και αεροδυναμικής. Είναι βέβαια και αρκετά ακριβότερο..... -
Εγώ θα διάλεγα χαλαρά S2000. Όχι ότι τα έχω οδηγήσει, αλλά είναι γνωστό πως το S2000 είναι πιο καθαρόαιμο αυτοκίνητο με συμπεριφορά πολύ κοντινή σε καθαρόαιμα αγωνιστικά. Οπότε για εμένα προσωπικά δεν υπάρχει θέμα διλήματος.
Μην ξεχνάτε επίσης ότι και η Porsche έχει βγάλει κατά καιρούς μοντέλα ανάξια του ονοματός της.
Ανάλογα τι ζητάει ο καθένας.
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Porsche=Αυτοκίνητο
Honda=κατασκεύασμα
Επίσης η porsche έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης...Έλεος φίλε μου, για τη Honda μιλάμε, όχι για τη Hyundai!!!! Οι ιάπωνες δεν είναι 'χθεσινοί'...
Από πού κι ως πού το S2000 αντιγράφει την Boxter (μιλάμε ουσιαστικά καμία σχέση); Να μη σου πω ότι με τη Boxter συγκεκριμένα η Porsche αντιγράφει την 'αδελφή' VW!!!!!! -
Εαν 'τα εχει' καποιος ειναι πολυ λογικο να παρει τη Boxter. Αν καποιος το παρει αναλογικα ισως να ερθει σε μεγαλο προβληματισμο, καθως οι επιδοσεις των κινητηρων σε συνδιασμο με τα λεφτα που πρεπει να δαπανησει κανεις, λενε για μενα τουλαχιστον Honda. Τωρα απο ποιοτητα κατασκευης και γενικα συναρμολογιση δεν μπορω να εχω αποψη. Παντως δεν νομιζω οτι το Ιαπωνεζικο ειναι για τα μπαζα.
Γενικα νομιζω οτι ειναι βασικο το θεμα 'τι εχει μεσα η τσεπη μου' τοσο στην αγορα οσο και στη συντηρηση. -
Αν ειχα την δυνατοτητα να παρω ενα τετοιο παιχνιδι θα πηγαινα μαλλον για το boxter.
Σε καθε περιπτωση,δεν μπορω να αξιοποιησω ολες τις δυνατοτητες ειτε του ενος ειτε του αλλου,οποτε δεν θα κοιταζα το πιο ειναι πιο γρηγορο αλλα το πιο μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα.
Βεβαια οι τιμες τους εχουν μεγαλη διαφορα,αλλα για να εκανα μια τετοια κινηση,θα επρεπε να εχω πολυ χαρτι στην ακρη,αρα δεν θα ειχα τετοιους ενδοιασμους -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Porsche=Αυτοκίνητο
Honda=κατασκεύασμα
Επίσης η porsche έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης...Pou ta kserhs ola auta re filarako? Pia h empiria sou me ta 2 autokinita?
my8os, to S2k einai kalytera apo to Boxster kai se a3iopistia (megali diafora) kai se poiotita.
Milise kai enas antikimenikos.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Porsche=Αυτοκίνητο
Honda=κατασκεύασμα
Επίσης η porsche έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης...Pou ta kserhs ola auta re filarako? Pia h empiria sou me ta 2 autokinita?
Milise kai enas antikimenikos.
Κάτσε ρε Ούζο, γιατί ο ένας 'πού το ξέρει' και ο άλλος 'αντικειμενικός'; Μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω για τον Άγη που δεν ξέρουμε εμείς; Μήπως έχει οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα και μάλιστα για αρκετό καιρό για να έχει άποψη για την αξιοπιστία τους; Αν όχι ο χαρακτηρισμός 'αντικειμενικός' είναι εντελώς άστοχος!
Δεν λέω ότι το S2000 είναι κακό, ούτε καν ότι η Boxster είναι καλύτερη, αλλά, ρε παιδί μου, αμάν πια με σας τους χοντάκηδες!
-
αλλος ενας χοντακιας...
s-2000!!!!!
δε το βλεπεις....το ακους... -
Εξαρτάται εάν θέλεις κάτι για σένα ή για τους άλλους!
Καλή η porsche αλλά για μένα ο ορισμός του roadster είναι το S 2000!ΛΙΤΟ,ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!(O ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑΣ!! )
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!!!(TEXNOΓΝΩΣΙΑ F1)
S 2000!!!
S2000 vs Boxster 204 ps