-
οτι σου ειπαν ηδη. πας σε υβριδικο toyota χωρις δευτερη σκεψη. Το μονο που εχω να πεοσθεσω ειναι πως αν πονας και λιγο τα λεφτακια σου, θα προτεινα yaris cross style. Και αυτο επειδη ειπες ιτι σου αρεσουν τα μπλιμπλικια. εχει αρκετα για να εισαι happy, και στα 23.500 ειναι οκ. πιο πολλα λεφτα για το cross ειναι πολλα κατα τη γνωμη μου ακομα και αν τα εχεις. Πρεπει να ειναι το τελειο αμαξι για σενα και να θες να το κρατησεις 15 χρονια για να πας σε εκδοσεις adventure/premiere και να δωσεις 27 χιλιαρικα+ πχ.
Αλλιως αν ειναι να ανεβεις καλυτερα το CHR πιστευω που παρα τα οποια μειονεκτηματα του ειναι πιο ποιοτικο και κουκλι σε bitone
είναι αμάξι για 10+ χρόνια απλά και εμένα μου φαίνονται αρκετά γι αυτό δεν ξέρω μήπως κάποιο χάτς μεγαλύτερης κατηγορίας είναι καλύτερο (εφόσον έχει μπλιμπλίκια και είναι σχετικά καλό σε κατανάλωση!!)
-
Toyota δαγκωτό αν δεν σε πειράζει το ecvt (που εμένα δεν με πείραξε καθόλου), μειονέκτηματα θα το κρίνεις εσύ αν έχει, για μένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα λίγο πάνω από το πορτοφόλι μου το chr αλλά αμαξαρα
με το κιβώτιο δέ νομίζω να έχω θέμα, αν και δέν έχω οδηγήσει cvt ξανά-
-
alex mix wrote:
Toyota δαγκωτό αν δεν σε πειράζει το ecvt (που εμένα δεν με πείραξε καθόλου), μειονέκτηματα θα το κρίνεις εσύ αν έχει, για μένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα λίγο πάνω από το πορτοφόλι μου το chr αλλά αμαξαρα
με το κιβώτιο δέ νομίζω να έχω θέμα, αν και δέν έχω οδηγήσει cvt ξανά-
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να το οδηγήσεις πρώτα γιατί είναι πολλοί που λέγανε θα το πάρω και μόλις οδήγησαν δεν τους άρεσε και να σου πω την αλήθεια με έκαναν να την βλεπω αρνητικά την toyota και με παρότρυνε ένα παλικάρι εδώ μέσα τελικά πήγα το οδήγησα και μου άρεσε, ας όψεται που κάνω πολλά χλμ το χρόνο και όχι σε πόλη αλλιώς πάλι toyota θα επαιρνα, απλά εγώ αυτή την στιγμή έχω corolla του 2006 οπότε καταλαβαίνεις πως ότι καινούργιο έχω οδηγήσει μου αρεσε.
Υ. Γ Απ όσα οδήγησα πάντως την καλύτερη οδηγική απολαυση μου άφησε το ford το puma και κατά 99,9 %. Εκεί θα καταλήξω diesel
-
Άτιμο t9 πολλοί ήθελα να γράψω και έβαλε πολύ.
Δεν μου βγάζει εικονίδιο για διόρθωση
-
Εκτος απο αυτα που εχουν αναφερθει,εφοσον υπαρχουν τα χρηματα,θα προτεινα και το kia xceed. Εχω εντυπωσιαστει απο την ποιοτητα των υλικων και γενικα της κατασκευης του αμαξιου,στριβει μια χαρα,κατι αναμεσα σε χατσμπακ και suv,ανεση,εγγυηση 7 χρονια+5 χρονια σερβις. Επισης δυνατος κινητηρας και αυτοματο διπλου συμπλεκτη. Μιλαω για την εκδοση των 1500κ.εκ με τα 160 αλογα. Αν μπορεις να δωσεις ως 30,πάρε την πιο πλουσια εκδοση,κατα την γνωμη μου αξιζει.
-
Εκτος απο αυτα που εχουν αναφερθει,εφοσον υπαρχουν τα χρηματα,θα προτεινα και το kia xceed. Εχω εντυπωσιαστει απο την ποιοτητα των υλικων και γενικα της κατασκευης του αμαξιου,στριβει μια χαρα,κατι αναμεσα σε χατσμπακ και suv,ανεση,εγγυηση 7 χρονια+5 χρονια σερβις. Επισης δυνατος κινητηρας και αυτοματο διπλου συμπλεκτη. Μιλαω για την εκδοση των 1500κ.εκ με τα 160 αλογα. Αν μπορεις να δωσεις ως 30,πάρε την πιο πλουσια εκδοση,κατα την γνωμη μου αξιζει.
Το κοιτούσα πρόσφατα αυτο! νομίζω απο κατανάλωση δεν είναι τόσο εκο και φοβάμαι το διπλού συμπλέκτη (κυρίως συντήρηση??)
-
Αφού είσαι ψηλά στα λεφτά, δες και το Honda Jazz (το ψηλό). Κάνει κλικ νομίζω σε όλα τα κουτάκια σου.
(Αντε μπας και το πάρει κανένας από εδώ μέσα...)
-
Και ομως.... Το πείρε.....
Σοφος ανθρωπος.
-
Και ομως.... Το πείρε.....
Σοφος ανθρωπος.
Νομίζω πήρε το κανονικό όχι το αψηλό (cross)...οπότε σχετικά σοφός (γιατί το αψηλό είναι ακόμα χειρότερο τιμολογιακά, 30Κ για μια μπούρδα!).
-
Σωστα, υπάρχουν και σοφοτεροι.
Αααα δεν σας είπα.... Πήγα το είδα.... Οντως ειναι το καλύτερο b seg. Σε ολα του είναι τέλειο. Και το ταμπλο που φαίνεται κάπως στις φώτο είναι μια χαρά.... Έως και σπορτιφ το βλέπεις από κοντα. Στις φώτο είναι τελείως άθλιο, αλλά από κοντά η μέρα με τη νύχτα.
Εχει όμως μέτριο πορτπαγκαζ. Βασικά μόνο σε αυτό πάσχει. Σε ολα τα αλλα έτσι στατικά που το είδα είναι ίσως η καλύτερη καμπινα της κατηγοριας.
Αυτη η φώτο πλησιάζει κάπως την πραγματικότητα. Καθεσε αρκετά χαμηλά και τα ταμπλο ξεπροβάλει γύρω σου. Είναι πολύ βαθύ και οι τζαμαρίες τεράστιες. Πραγματικά νιώθεις ότι οδηγεις πολύ μεγάλο αυτοκινητο. Όλα τα λεφτά το a pillar... Αν μπεις σε jazz όλα σου φαινονυαι κλειστόφοβικα. Μιλάμε για πρωτόγνωρη ορατήτα προς τα έξω.... Μόνο αν το δει κάνεις από κοντά θα καταλαβει
Edit:Βρήκα pov που σου δίνει την αίσθηση ακριβώς όπως όταν καθεσε μσα στο αυτοκίνητο.
Αξίζει να δει κανείς πως με το a pillar βλεπεις τις γωνιες από τις στροφές...
-
Οντως ειναι το καλύτερο b seg.
Ναι αλλά με τιμή C Suv (οσο για το καλύτερο χωράει πολλή συζήτηση).
-
Ναι αλλα εχει πράγματα που δεν έχουν τα c suv.... Εκτός του πορτπαγκαζ. Χωρους έχει παρόμοιους με c suv και από εκει και πέρα ξεκινουν οι πατέντες της Honda. Small overlap προστασία, 10 αερόσακοι, μόνιμα ηλεκτροκινηση κτλ.
Οκ σε εμάς κοστίζει 1500 ευρω ακριβοτερα από ότι στην ευρωπη, αλλά όντως πληρώνεις περισσοτερα και κάτι παίρνεις όμως... Δεν αγοράζεις εμφάνιση... Αγοράζεις ουσία.
-
Ναι αλλα εχει πράγματα που δεν έχουν τα c suv.... Εκτός του πορτπαγκαζ. Χωρους έχει παρόμοιους με c suv και από εκει και πέρα ξεκινουν οι πατέντες της Honda. Small overlap προστασία, 10 αερόσακοι, μόνιμα ηλεκτροκινηση κτλ.
Οκ σε εμάς κοστίζει 1500 ευρω ακριβοτερα από ότι στην ευρωπη, αλλά όντως πληρώνεις περισσοτερα και κάτι παίρνεις όμως... Δεν αγοράζεις εμφάνιση... Αγοράζεις ουσία.
Για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε από ότι έχω δεί, φαίνεται όμως λίγο μικρότερο απο yaris cross?
-
Τιμόνι 2 ακτινων ειναι λογος απορριψης αυτοκινήτου!
-
Παρε Yiaris cross.
Πως σου φάνηκε κλειστοφοβικό το PUMA ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω, 1,80 είμαι και γω και εχω απλετο χώρο για κεφάλι ώμους!!!!!!! Λες και το yiaris cross είναι διαφορετικό σε καμπινα χώρους. Τεσπα ότι πεις. Το τερμα πάνω το βάζει η γυναίκα μου και την βολεύει και άνθρωποι που είναι ενα μέτρο και ένα μιλκο δεν είναι για 1,80
καλά για το κουκλι corolla του 98 απλά έκλαψα από τα γέλια.
-
Εμένα ρε παιδιά πάντως το Yaris cross μου φαίνεται ιδίως από μπροστά κακάσχημο. Αν ήταν κανένα Suzuki θα έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας.
-
Εμένα ρε παιδιά πάντως το Yaris cross μου φαίνεται ιδίως από μπροστά κακάσχημο. Αν ήταν κανένα Suzuki θα έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας.
Δεν είσαι ο μόνος να ξέρεις..........
-
Θα βγει και σε Σουζούκι, περίμενε!
-
Αχαχαχα.....στον δρόμο είναι, έρχεται!
Ωράιο ή όχι (υποκειμενικό είναι, εμένα μου αρέσει μέτρια αλλά θέλω να το δω από κοντά), θα γεμίσουν οι δρόμοι. Ο CEO Toyota Europe είπε ότι αυτό είναι η αιχμή του δόρατος για τις πωλήσεις της εταιρείας στην Ευρώπη, έχουν ρίξει μεγάλο βάρος....
-
dimsabas wrote:
Αχαχαχα.....στον δρόμο είναι, έρχεται!
Ωράιο ή όχι (υποκειμενικό είναι, εμένα μου αρέσει μέτρια αλλά θέλω να το δω από κοντά), θα γεμίσουν οι δρόμοι. Ο CEO Toyota Europe είπε ότι αυτό είναι η αιχμή του δόρατος για τις πωλήσεις της εταιρείας στην Ευρώπη, έχουν ρίξει μεγάλο βάρος....
Καλά για αυτό δεν αμφιβάλω καθολου. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα ακόμη περισσοτερο. Το yiaris είναι ν1 σε πωλήσεις εδώ . Το υπερυψωμενο yiaris που είναι και μοδάτο δεν θα πουλήσει. Πάταγο θα κάνει είναι σίγουρο. Θα κονταροκτυπηθει με 2008 έχω περιέργεια να δω ποιο θα είναι ν1 σε αυτή την μαχη
Αγορά suv(b-c?) 2021 χελππππ