-
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
ναι αλλά τα διυλιστήρια μέχρι και εχθές πούλαγαν 2ε στους βενζινάδες , λογικά έχουν στοκ απο το "καλό" το ακριβό και θα τους πάει να ξαναγεμίσουν κάνα μήνα με το φτηνό
-
Δεν παραπονιέμαι ωραία είναι και με το μετρό, βλέπεις και δίμετρες κουκλάρες και απορείς τι κάνουν σε αυτή τη χώρα όπως τα ακριβά αυτοκίνητα στους ελληνικούς καρόδρομους. Στα λεωφορεία όμως γίνεται ο χαμός και τι επιτυχημένη αγορά ήταν αυτά τα καινούρια με μία μόνο πόρτα, χωρίς ανοιγόμενα παράθυρα και τουριστικές θέσεις με σκαλοπάτια εντός ότι πρέπει για να στείλουν τους ηλικιωμένους στο ΚΑΤ ή στα κυπαρίσσια. -
ΑΡΡΩΣΤΙΑ, όχι απλά γκόμενος...
-
Απίστευτο!
Υπάρχει υπογραφή του αρθρογράφου ; Δεν τη βρίσκω.
Όπως και με την υπερκομψη Μαρεβα έχουν γραφτεί πολλά τέτοια άρθρα τα οποία είμαι σίγουρος οι αρθρογράφοι τους πρέπει να έχουν ρίξει πολύ γέλιο κατά τη δημοσίευση τους , πως μπορούν να τρολαρουν τόσο πολύ ανοιχτά κάτι και αυτό να γίνεται αποδεκτό από τους αρχισυντάκτες σε επίπεδο ανάγνωσης δελτίου τύπου επί χούντας.
Και το κορυφαίο θα είναι πως οι ίδιοι θα μιλάνε για Πουτινακια και ανελεύθερο καθεστώς τύπου στη Ρωσία , οκ δεν είναι το ίδιο , αλλά υπάρχει κάποια αναλογία.
PS: κυκλοφορεί η φήμη στα Social πως κάτι κηροπήγια που υπάρχουν στο φόντο πίσω του αν ανοίξει το πλάνο ,που μοιάζουν με μπαστούνι του σκι κοστολογούνται στα 20κ € ;;;;;
-
@vagkirk said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
PS: κυκλοφορεί η φήμη στα Social πως κάτι κηροπήγια που υπάρχουν στο φόντο πίσω του αν ανοίξει το πλάνο ,που μοιάζουν με μπαστούνι του σκι κοστολογούνται στα 20κ € ;;;;;
Εεε και?? Σιγά τα λεφτά για την οικογένεια...είναι σαν να αγοράζεις εσύ κηροπήγια των €20. Εαν δεν τα πάρει ο Κυριάκος ποιος θα τα πάρει?
-
@vagkirk αυτά που δεν βλέπεις να φοβάσαι
-
-
-
@vagkirk said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Απίστευτο!
Υπάρχει υπογραφή του αρθρογράφου ; Δεν τη βρίσκω.
Όπως και με την υπερκομψη Μαρεβα έχουν γραφτεί πολλά τέτοια άρθρα τα οποία είμαι σίγουρος οι αρθρογράφοι τους πρέπει να έχουν ρίξει πολύ γέλιο κατά τη δημοσίευση τους , πως μπορούν να τρολαρουν τόσο πολύ ανοιχτά κάτι και αυτό να γίνεται αποδεκτό από τους αρχισυντάκτες σε επίπεδο ανάγνωσης δελτίου τύπου επί χούντας.
Και το κορυφαίο θα είναι πως οι ίδ
ιοι θα μιλάνε για Πουτινακια και ανελεύθερο καθεστώς τύπου στη Ρωσία , οκ δεν είναι το ίδιο , αλλά υπάρχει κάποια αναλογία.
Ποιος είναι αυτός που βάζει τιμή στην τέχνη;
Ποιο ποσό είναι πολύ ή λίγο;
Δεν αξίζει ένα τέτοιο γλυπτό όσο το αμάξι μου;
Ο Κυριάκος δεν μεγάλωσε με τελεμε, έχει κι ένα επίπεδο... τι σας νοιάζει τι κάνει τα λεφτά που με κόπο κερδίζει το καλύτερο βιογραφικό της χώρας; -
Παντως ειναι εξαιρετικα καλαισθητα. Πολυ καλη επιλογη. Εχουν μπολικη τεχνη επανω τους. Μου αρεσει που στο επανω μερος βλεπω αυτες τις ανθρωπινες φιγουρες ενω ολο το υπολοιπο τμημα παραπεμπει σε ξυλοποδαρο με παπουτσια. Εξαιρετικη επιλογη αν και δε θα τα εβαζα ποτε το ενα διπλα στο αλλο. Στυλιστικη υπερβολη. Καλυτερα θα ηταν τοποθετημενα αντιδιαμετρικα ως προς ενα τριτο αντικειμενο.
-
dustera έγραφες στο maison decoration παλιά ; το λες και κακό φενγκ σουι
-
-
This post is deleted! -
-
This post is deleted! -
Λαπ γιατί το σβησες;
Εγώ αυτό σαν τον Τσίπρα το έκανα στης Παναγίας την αρτοκλασία στο χωριό, μου χωνε η μάνα μου χαρτονόμισμα στη χούφτα για να "κεράσουμε" την εικόνα, πριν συρρει ο παππάς τον χορό κατω απ τον πλάτανο και ξεκινήσει το πανηγύρι...
-
Γιατί δεν μου αρεσε ως χιούμορ αυτό που εγραψα. Και δεν θέλω να μπλέξω σε πολιτικές κουβέντες που θα πλακωνεται το μισό φόρουμ. Εγώ γράφτηκα στο φόρουμ για να μιλώ για τα αυτοκίνητα που μονοπωλούν το μυαλό μου και τελικά διαβάζω όλο πολιτικες κοντρες.
Αλλά κακα τα ψέματα, έλεος με αυτήν την δηθενια, χιεροτεροι αυτοί που χειροκρότησαν για κάτι τοσο το φυσικό και νορμάλ.
-
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ