-
Καθόλου δεν παρεξηγήθηκα, χέστηκα και για τον Κικίλια και για τον οποιοδήποτε…απλά τα δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν μου αρέσουν…
-
Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιος είναι αυτός ο εκατομυριούχος αριστερός που αγόρασε σπιτάκι σαν του Κικίλια;
-
Τον τρως στη μάπα κάθε μέρα αλλά χαμπάρι….πως είπαμε ότι το έλεγε ο φίλος σου ο Γκαίμπελς?
-
@kkostask said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τον τρως στη μάπα κάθε μέρα αλλά χαμπάρι….πως είπαμε ότι το έλεγε ο φίλος σου ο Γκαίμπελς?
Πως το έλεγε;
Δεν μιλιόμαστε πια μ' αυτόν, γιατί μια φορά στο τσιπουράδικο είπα κάτι για "γερμανοτσολιάδες της Νέας Δημοκρατίας", αυτός απάντησε ότι "αυτά τα λένε οι κομμουνισταί", το χόντρυνα εγώ "γερμανική τεχνολογία και μλκιες, δεν έπαιρνα ένα ντατσουν να κάνω τη δουλειά μου", το πήγε στο "το πέδιλο και το τσαρούχι φοριούνται με κάλτσα" και έτσι κόψαμε τη γκούντεν μόργκεν...
Ποιος είναι τέλος πάντων αυτος ο μυστηριώδης εκατομμυριούχος αριστερός σπιτονοικοκύρης;
(Γκρίχενλαντ ούμπερ άλες εγκλεζάκιεν ρε)
-
-
-
-
Αυτό που τότε οι πλούσιοι περνούσαν την ωρα τους με διαφορες ατάκες μου αρεσει πολύ! Πρέπει να ήταν γύρω στο 1788 αν κρίνω από το χρώματα που φορούν! Ήταν στην μόδα τότε!
-
Αποκλείεται να ήταν το επόμενο έτος, γιατί δεν θα είχαν κεφάλια...
-
Ξαναδες την ημερομηνία!
-
Το επόμενο έτος ήταν το 1789 αν είναι του 1788
-
-
-
Οκ οκ λίγο "καμμένο" χιούμορ, το παραδέχομαι
-
Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή ....
-
Flyover στην Κίνα.
-
-
-
Λογικά δεν θα ακουμπάνε θα υπάρχει μεγάλο κενό από κατω.
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ