-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Και αυτή η γεύση πλαστικού από ζεστό λάστιχο νερού. Αξέχαστο.
-
-
-
Θυμάμαι κάποτε μια φωτογραφία ενός Peugeot με λιωμένο τον πλαστικό καπάκι του κινητήρα. Έλεγαν πως ήταν αυτοκινητο ενοικίασης και η οδηγός του έκανε ένα ολόκληρο ταξίδι μονάχα με 1η σχέση στο κιβώτιο. Δεν ήξερε πως μπορούσε να αλλάζει ταχύτητες. Είχε δίπλωμα για αυτόματο
-
Πρέπει να ήταν Xsara.
-
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Θυμάμαι κάποτε μια φωτογραφία ενός Peugeot με λιωμένο τον πλαστικό καπάκι του κινητήρα. Έλεγαν πως ήταν αυτοκινητο ενοικίασης και η οδηγός του έκανε ένα ολόκληρο ταξίδι μονάχα με 1η σχέση στο κιβώτιο. Δεν ήξερε πως μπορούσε να αλλάζει ταχύτητες. Είχε δίπλωμα για αυτόματο
https://www.snopes.com/fact-check/gear-disaster/
Although the above-displayed photographs are real and do indeed depict a Citroen C4 rented from a SIXT rental car outlet in Budapest, Hungary, the damage shown was not caused by anyone's (American, female, or otherwise) cluelessly driving it hundreds of kilometers in first gear. The motorist who rented the automobile had been driving it for several days when the Citroen's engine block simply burst into flame and had to be extinguished by firefighters
Τι πιο σύνηθες να συμβεί.
-
Μπράβο ρε θηρίο το βρήκες.
-
-
-
-
Ηρθε μόλις από το 112 μήνυμα "nick" (κορινθια, αλλά και χθες μου ήρθε για φωτια στη βιωτια)
Nα απαντήσω με το μικρό μου ?
-
Πάνω που έβλεπα το γκεΐ παρεΐντ... ε την τελετή εναρξης
-
Εντάξει, δεν είναι και Eurovision….
-
Γάλλοι φίλοι μου.....Γάλλοι.
Απλώς τους έκανε κακό καιρό αλλά και πάλι έτσι είναι το Παρίσι.
-
Βλέπω και γω, παίζει η τηλεόραση απλά, τη βαρκάδα των τσούρμων που ουρλιάζουν και το τσίρκο με την ολυμπιακή φλόγα, τη γυναίκα με τα μούσια, το γορίλα-γορίλα-γορίλα άτιμο παιδί θα μου κλείσεις το σπίτι, σπουδαια τελετή, ότι πρέπει να στήσουν οι ελληναρες πάγκους με σουβλάκια και χαλβά Φαρσάλων, και με τα 3 βρακιά 5€, τύφλα να χει το καλοκαιρινο παζάρι του Αλμυρού, που τουλάχιστον και να βρέξει, έχουν τα νάϊλα απλωμένα...
-
Αΐ μωρέ τσοπάνη
-
-
Έτσι είναι ο σωστός ο τσοπάνης που βλέπει την τελετή έναρξης
-
Ε ναι, μόνο μετροσέξουαλ τσοπάνος μπορεί να αντέξει τέτοια τελετή!
Οι σκηνές που παρακολουθούμε αυτή την ώρα, γιορτή του Πολιτισμού, του αρχαίου αθανάτου Πνεύματος και του Ολυμπιακού* Ιδεώδους, Μπραβό στους Γαλλούς, και γ@μω τις Τελετές να ουμε, ούτε ο Μπούκουρας τέτοια πράγματα...
*όχι Πειραιώς
Γελοιογραφία & Χιούμορ