-
-
-
@teo-mak said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Γελάστε με τα χάλια ….Γ@μω το iPhone μέσα….πρεπει να κάνεις κλικ στο εικονίδιο για να εμφανιστεί !
-
Πάτησες αντιγραφή εικόνας;
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Πάτησες αντιγραφή εικόνας;
Ανέβασα την εικόνα σε χοστ ,όπως με την παλιά συσκευή (android),αλλά η υπέρτατη συσκευη της apple δεν υποστηρίζει το ιδιο
-
Εσένα σε βλέπω σε λίγο με ντιζελακι Σιτροεν και Νοκια, που θες Τεζλα και Αηφον, μεγάλος άνθρωπος...
Αυτή είναι ηλικία για να το γυρίσει κάποιος στο ντίζελ, όχι για τεχνολογικές καινοτομίες της τετάρτης βιομηχανικής επαναστάσεως...
-
Δεν νομίζω να υπάρχει πιο κατάλληλο νήμα για το παρακάτω...
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟC
https://www.protothema.gr/world/article/1483746/konstadinoupoli-arhimandritis-xulokopise-mitropoliti-mesa-se-nao-deite-video/?_gl=11oklc5n_gaVnpFV0xyblc3RDVheWFPUTAzVEFKNTljc011NU9pVnRCT0w2bHVaSmJCWDJsTEY4Q2R4d293cEptQ3FTWldkQQ.._ga_B3L5NF4TWY*MTcxMjE2MDM0MS43MC4wLjE3MTIxNjAzNDEuMC4wLjA.
Νομίζω χρειάζεται φυλαχτό από τίμιο ξύλο!
-
Σωστά απάντησε ο άνθρωπος, βάρβαρε παρουσιαστή!
-
-
-
-
Meanwhile, σε άλλες πολιτισμένες χώρες...
-
-
-
Παλιές, αθώες εποχές...
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Φυσικά και δεν είναι νόιμαν γκεμπελίσκε και άθλιε προπαγανδιστή της καρδιάς μας - ειδικότερα δε το ανιβέρσαρι μοντέλο.
Οποιοσδήποτε έχει περάσει μίλια έστω μακριά από στούντιο - πόσο μάλλον εάν έχει πιάσει στα χέρια του το σικγνατσουρ άγιο δισκοπότηρο της ηχοληψίας - θυμάται τους χαρακτηριστικούς ακραίους μαύρους δακτυλίους και τις διπλές θυρίδες στην "πίσω" του πλευρά, που απλά εδώ δεν υπάρχουν.
Λεπτομέρειες θα μου πείς.
Κάθε άλλο.
Ειδικά όταν το δήθεν αθώο χιουμορ γίνεται σκόπιμη απάτη και παραπλάνηση εις βάρος του ανυποψίαστου κάσουαλ ριντερ από τα προοδευτισμένα φασιστοειδή μεγατρολς της νεοεποχίτικης, σταλινοφασιστικής ή όποιας άλλης ατζέντας.
-
Πω πωω, υποψιάζομαι ότι τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος θα ευωδιάσουν μαχλέπι όσο προχωράει η σαρακοστή, η άνοιξη μας έφερε ζουριαριάδα στο φόρουμ...
-
-
H αριστερή γραμμή δεν επιτρέπει αμφισβητήσεις...
Είναι δόγμα, οπότε δεν παίζουν με αυτήν...
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
H αριστερή γραμμή δεν επιτρέπει αμφισβητήσεις...
Είναι δόγμα, οπότε δεν παίζουν με αυτήν...
Σα τη θρησκεία δηλαδή Ε;
Γελοιογραφία & Χιούμορ