-
@pgp737ng said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
3 χρόνια στο Βέλγιο δεν μάθαμε το όνομα της κοπέλας…
Μόλις το έμαθε ο Γεωργούλης και ο τσίριζα αμέσως το διαρευσανε στο πανελλήνιο…
Τι θα κάνει τώρα η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων?Ότι έκανε και στη Δόμνα τη μπιρμπιλομάτα Υφυπουργο, όταν έδωσε τα στοιχεία απ το 12χρονο κορίτσι και το μαχαίρωσαν στο σπίτι του.
-
Κύριοι, "Γελοιογραφία & Χιούμορ" γράφει ο τίτλος. Τα της πολιτικής στο αντίστοιχο Topic!
-
-
Επιστημονικά ανακριβές!
Ο Κουτσούμπας είναι Σημείο Αναφοράς, δεν μετακινείται, ο χωροχρόνος διαστέλλεται γύρω του, μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες. -
-
-
Αν μου επιτρέπετε επί της διαδικασίας.. ως φυσικός να πω ότι αυτό που γράφει στη φώτο για τον Αινστάιν είναι ανακριβές.
Ποτέ δεν είχε πει ότι τα πάντα είναι σχετικά, η θεωρία της σχετικότητας έλεγε άλλα. -
Brace yourselves πδει ερχτ νέοσ σβματσμός στχωρο τς Δεξάς σύμφωνα με το έγκυρο site!
(Όχι δεν είναι το screenshot από το κινητό του Andy κακοπροαίρετοι!)
-
Ή το Προνιουζ και το Σκόηλ Ελικίκου τα πήρε εργολαβία το ίδιο γραφείο, ή ο συντάκτης είδε τις αποδόσεις των στοιχηματικών για τις εκλογές κι έπαθε εγκεφαλικό την ώρα που έγραφε το άρθρο...
-
pronews δεν διαβάζει ούτε ο τελευταίος καμμένος.
-
Και όμως έχει τη χρήση του. Πώς μεταβαπο μια ηλκία πρνειες χάπι γτ πίεση; Εδώ ρθμζεις τις κενώσεις σου!
-
-
Μάλλον έχει ξανά περάσει
-
-
-
-
-
@johanndelta said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Θεοοοοος!!!!
(Ξαναπες μου Πηλιε ότι έχω πολλή ενέργεια )
Αρά ποιος είν αυτός αα;
Τίνος πιδί είνι;
Σα θκόζ μας ακούγιτι στου βίντεο...
Έχι κι η Θεσσαλία Μουνακό 150 χιλιόμιτρα απ ντ Καρδίτσα, δεν ήταν ανάγκιη να πλαλεί σαπέρα... τουλάχιστον τ' έδωκαν καμιά χορηγία απ ντ Χόντα για τσ βενζίνες;
Μπράβου τ πάντως, του λέει η περδικούλα τ' -
-
Ετσι όμως φωτίζει τον Δρόμο της Αριστείας...
Για αυτό τον ακολουθεί ο κόσμος..
Γελοιογραφία & Χιούμορ