-
-
Πάρτε και ένα για δροσιά :
-
Τέτοια έλεγε κι ο Στάθης ο γ@μίκος και κατέληξε σιδηροδέσμιος...
-
@yem μετα τον καρχαρια για πες τι γινεται παλι αλεποχωρι-πορτο γερμενο? κατι μου ελεγε η αδελφη μου οτι τους διωξανε αλλα τα υπεροχα καναλια του koulis δεν λεν κουβεντα, κραταν κρυμμενα μυστικα και ντοκουμεντα.
-
@gatoz said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@yem μετα τον καρχαρια για πες τι γινεται παλι αλεποχωρι-πορτο γερμενο? κατι μου ελεγε η αδελφη μου οτι τους διωξανε αλλα τα υπεροχα καναλια του koulis δεν λεν κουβεντα, κραταν κρυμμενα μυστικα και ντοκουμεντα.
Από που τους έδιωξαν?
Την Κυριακή έκανα βόλτες Ψάθα - Αλεποχωρι και ο κόζμος ήταν χαμογελαστός, ζητώ η ΝΔ και ο Κουλης κραυγαζαν όλοι με χαρά! -
-
-
-
-
-
-
-
-
This post is deleted! -
-
-
-
Αν δεν κάνω λάθος, ξεκίνησε κι αυτός την πρωθυπουργία ως ανερχόμενο αστέρι της Ευρωπαϊκής AltRight και πολλά υποσχόμενο ...φλεγματικό αντίστοιχο του Τράμπ και της Λεπέν στη Γηραιά Αλβιώνα.
-
Τουλάχιστον αυτός είχε την ευθιξία να παραιτηθεί, σε αντίθεση με τους δικούς μας πολιτικούς που κατσικώνονται!
Ο Κυριάκος έπρεπε να έχει παραιτηθεί χτές!!!
-
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ο Κυριάκος έπρεπε να έχει παραιτηθεί χτές!!!
Δεν του πάει η καρδιά να απαρνηθεί και να πικρανει όλους τους φανατικούς πιστούς που Πιστεύουν σε Αυτόν, όσο κι αν τον βολεύει.
Έχει καμιά όρεξη ο Κυργιάκος να ασχολείται με την πιο προβληματική οικονομία της Ευρωζωνης και να χει και τον Ερντογάν στο νου του ;
Θα έκανε τα μπανακια του, θα έτρωγε τα θαλασσινά του, θα έβγαζε τη Μαρεβα για τις ποταρες της στα πιο σινιέ μαγαζιά μακριά απ τη μπασκλασαρία, θα περνούσε ζωαρα...
Κι αντ αυτού να συσκεπτεται διά τηλεφώνου όλη μέρα με τον Άδωνη, τον Κικιλια,και τα υπόλοιπα θινκ τανκς της ΝΔ για να βρούνε λύσεις στα καυτά προβλήματα του τόπου!Μόνο και μόνο λόγω της γνήσιας αγάπης και του ασβεστου πάθους που νιώθουν γι αυτόν οι θαυμαστές, που δεν του πάει η καρδιά να τους προδώσει...
Γελοιογραφία & Χιούμορ